Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nαι λοιπόν, το πήρα κι εγώ επιτέλους!

Πέθανα την μπαταρία που είχε σε χρόνο dt και το έχω βάλει για πρώτη φόρτηση! Πολύ όμορφο και ποιοτικό!

Όσο για την πρώτη φόρτιση, στη σελίδα 25 λέει να διαρκέσει 24 ώρες... Βασικά λέει κι όλας ότι δεν πρέπει να το ενεργοποιήσεις πριν την πρώτη φόρτηση, αλλά ποιος κρατιέται;;;

Τα παίζει το Windows Media Player δεν είναι Symbian...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ena einai to programmataki . Mobiluck poy einai eyxristo kai wraio . osoi eixan symbian tha to thimontai , yparxei ekdosh kai gia mpx220 pante sto site kai katebaste to

το μονο κακο οτι ειναι trial :mad:

Paidia dokimase kaneis tn 3.51 asiatiki???

A. k na xekatharisw kati....

Egw ekana prwtos post tn 1.49 k meta tn phran oloi oi alloi...

Gia n mn ginonai parexigiseis....

κανεις δεν ειπε ποιος εκανε πρωτος post για την 1.49 απλα εσυ εκει που την εκανες επεσε το Bandwidth οπως στο http://www.surrealnetworks.com για την συγκεκρiμενη rom ,εγω ετυχε να προλαβω να την κατεβασω και την διαθεσα σε οσους την ηθελαν οταν οι αλλες πηγες δεν ηταν διαθεσιμες ;)

μην προτρεχεις please :)

κανεις δεν ειπε ποιος εκανε πρωτος post για την 1.49 απλα εσυ εκει που την εκανες επεσε το Bandwidth οπως στο http://www.surrealnetworks.com για την συγκεκρiμενη rom ,εγω ετυχε να προλαβω να την κατεβασω και την διαθεσα σε οσους την ηθελαν οταν οι αλλες πηγες δεν ηταν διαθεσιμες ;)

μην προτρεχεις please :)

dn eipa tpt apla hthela n t xekatharisw se ena filo pu ekane post prin kati selides....

Any way mipws vrikes to street duel???

Μπορει κάποιοσ να μου εξηγήσει πως μπορώ να εισάγω τα καινουρια θέματα που κατεβάζω? :)

Παιδιά καλησπέρα σας, έχω ένα VW Golf iii και έχω τοποθετήσει ένα carputer ( Προτείνω και σε σας να τοποθετήσετε ένα, περισσότερες πληροφορίες στο www.carputermania.gr ) . Το carputer διαθέτει Bluetooth και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το ΜΡΧ220 για ανοιχτή ακρόαση από τα ηχεία του αυτοκινήτου υπάρχει πουθενά κανένα τέτοιο πρόγραμμα για το τηλέφωνο και τον υπολογιστή.

Φίλε Saitas καταρχάς πες μου αν υπάρχει τίποτα για το παραπάνω ερώτημα μου αν ξέρεις και επίσης κατέβασα τα τρία part του Mobile Media Maker και όταν το κάνω extract το winRAR χτυπάει. Και τέλος γράφεις τη λίστα με τα προγράμματα που έχεις στο κινητό σου, ο φακός δουλεύει.

Παιδια τελευταια φορα που σας τα πριζω. Εχω δυο απορειες.

1. Πως βαζω καινουρια θεματα στο τηλεφωνο

2. Πως εγκαθηστουντε οι java εφαρμογες?

Eυχαριστώ :)

Φίλε Saitas καταρχάς πες μου αν υπάρχει τίποτα για το παραπάνω ερώτημα μου αν ξέρεις και επίσης κατέβασα τα τρία part του Mobile Media Maker και όταν το κάνω extract το winRAR χτυπάει. Και τέλος γράφεις τη λίστα με τα προγράμματα που έχεις στο κινητό σου, ο φακός δουλεύει.

φιλε μου το προβλημα με το mobile media maker διορθωθηκε ξανακατεβασετο .το torch απλα σου βγαζει την οθονη λευκη και τιποτα παραπανω τουλαχιστον φωτιζει αρκετα σε σκοταδι ;) .για το αμαξι που λες δεν ξερω κατι τετοιο εαν δω κατι θα πω, κοιτα και εδω ;)

Παιδια τελευταια φορα που σας τα πριζω. Εχω δυο απορειες.

1. Πως βαζω καινουρια θεματα στο τηλεφωνο

2. Πως εγκαθηστουντε οι java εφαρμογες?

Eυχαριστώ :)

1)η φταχνεις δικασου οπως τα θες με την βοηθεια του homescreendessiner η οταν κατεβαζεις αρχεια που ειναι καταληξη hme τα βαζεις στο \Storage\Application Data\Home και πας εκει στο κινητο σου μεσα απο την διαχειριση αρχειων και το πατας και γινετε μονο του εγκατασταση ,το ιδιο συμβενει οταν ειναι το αρχειο rar και εχει μεσα xml αρχεια βαζεις τα rar οπως ειναι.προσοχη σε μερικα themes που σου βγαζει πληροφοριες για τον καιρο,κινητο ,μπαταρια κλπ χρειαζεται να εχεις εγκαταστηση πρωτα τα plugins(LCDPLugv1.51 ,monitorplug.ARM ,rjShortcut.arm ,κλπ )

2)κατεβασε το DeltaMidp2 εχει οδηγιες μεσα

:cool:

Μπορει κάποιοσ να μου εξηγήσει πως μπορώ να εισάγω τα καινουρια θέματα που κατεβάζω? :)

Τα περνάς στο φάκελο My Documents μέσω του Active Sync και μετά από τη Διαχείριση Αρχείων του τηλεφώνου σου, τα επιλέγεις, πατάς το μπλε κουμπί και γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση. ;)

Ευχαριστώ φίλε μονο που το DeltaMidp2 δεν κατεβαίνει και γενικα το group4 το ιδιο

στειλε μου pm με πιο email προσπαθεις να μπεις και θα σε κανω invite στο group ωστε να μπορεις να κατεβαζεις (ρε γαμοτο γιατι το κανει αυτο με το group Μου και σε αλλον ετυχε αυτο :mad: )??