JoeBar Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλησπερα.. Εχω κατεβασει την 1.47 rom και οταν εκανα unzip το αρχειο, ειχε μεσα 2 καταλογους (τον 4001-EMEA_Generic_with_ISV και τον 4040-Russia_Retail). Οταν τρεχω τον Upgrade Wizard και μου ζηταει να του δωσω Upgrade Firmware ποιο απ τα 3 αρχεια που υπαρχουν στους 2 αυτους καταλογους θα του δωσω? (το MDS-4040-057-PK.mlf που ειναι στον 2ο καταλογο ή καποιο απ τα MDS-4-1470-4001-000.mlf και MDS-4001-056-PK.mlf που βρισκονται στον 1ο καταλογο?). Οταν τα δοκιμαζω, ολα μου γραφουν: Upgrade Software Version 1.470. Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σ' αυτα τα αρχεια? Eγώ έβαλα το Generic. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Πώς μπορώ να βάλω mp3 για ήχο κλήσης; Δεν μπορείς να βάλεις mp3 ως ήχο κλήσης με αυτή την ρομ που έχει τον wmp 9 πρέπει να βάλεις την ασιατική 3.50 ρομ που έχει τον wmp 10 για να μπορείς να βάλεις mp3 ως ήχο κλήσης. :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εχω κατεβασει τον upgrade wizard 1.8.5 k ton 1.8.3 alla k oi 2 kollane sto teliko stadio otan epilegw tin rom.. mou vgazoun minima sfalmatos ta windows. xerei kaneis giati simvainei auto? distixws an den lithei auto to provlima poly fovamai oti den tha mporesw na kanw anavathmisi to kinito mou. Na shmeiwsw oti k tis 2 ekdoseis tis katevasa ap to surrealnetworks.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Δεν μπορείς να βάλεις mp3 ως ήχο κλήσης με αυτή την ρομ που έχει τον wmp 9 πρέπει να βάλεις την ασιατική 3.50 ρομ που έχει τον wmp 10 για να μπορείς να βάλεις mp3 ως ήχο κλήσης. :) :O Βασικά... Μπορώ γιατί μόλις το έκανα! Απλά πέρασα το Mp3 που ήθελα στο φάκελο Storage/Application Data/Sounds και έτσι το επέλεξα κανονικά από το μενού Ήχοι. Και δεν έχω την ασιάτικη rom. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Βασικά... Μπορώ γιατί μόλις το έκανα! Απλά πέρασα το Mp3 που ήθελα στο φάκελο Storage/Application Data/Sounds και έτσι το επέλεξα κανονικά από το μενού Ήχοι. Και δεν έχω την ασιάτικη rom. :) Σωστά αυτή είναι η διαδικασία και γίνεται με όλες τις ROM. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Καλησπερα.. Εχω κατεβασει την 1.47 rom και οταν εκανα unzip το αρχειο, ειχε μεσα 2 καταλογους (τον 4001-EMEA_Generic_with_ISV και τον 4040-Russia_Retail). Οταν τρεχω τον Upgrade Wizard και μου ζηταει να του δωσω Upgrade Firmware ποιο απ τα 3 αρχεια που υπαρχουν στους 2 αυτους καταλογους θα του δωσω? (το MDS-4040-057-PK.mlf που ειναι στον 2ο καταλογο ή καποιο απ τα MDS-4-1470-4001-000.mlf και MDS-4001-056-PK.mlf που βρισκονται στον 1ο καταλογο?). Οταν τα δοκιμαζω, ολα μου γραφουν: Upgrade Software Version 1.470. Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα σ' αυτα τα αρχεια? Θα βάλεις το MDS-4001-056-PK.mlf και λογικά θα δουλέψει σφαιράτα. Το πρώτο αρχείο κι εμένα δεν το δεχόταν και δεν ξέρω γιατί. Τώρα αν και αυτό δεν το δέχεται μάλλον έγινε κάποιο λάθος στο download. Ξανακατέβασέ το προσεκτικά γιατί καμιά φορά σε κόβει στη μέση ή λίγο πριν το τέλος. Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Και απορίες, η 1.49 που λέτε ότι βάλατε από τη moto έχει ελληνικά και οι ήχοι της καλυτερεύουν? Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 pedia 8e i8ela na katebasw tin teleytea verison gia to kinito mou (mpx220)pou mporo na to brw ? ayti pou exw[ekdosh 4.21.1088(build 15051.1.3.0)]. poia na katebasw kai ti allo xriazete (ti prepei na kanw ktl)a 8a xa8oune ta elinika?? Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Σοβαρά παιδιά;;; Το κάνατε με την Ελληνική ρομ; Πάντως στο Qtek 8020 με wmp 9 δεν γινόταν! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Σοβαρά παιδιά;;; Το κάνατε με την Ελληνική ρομ; Πάντως στο Qtek 8020 με wmp 9 δεν γινόταν! :) Από πάντα έτσι ήταν, για να καταλάβεις ο ήχος hellomoto που έχουν όλα τα motorola που υποστηρίζουν mp3, είναι mp3 και υπάρχει στο συγκεκριμένο φάκελο σε κάθε rom. Απλά εγώ στο mpx δεν τους προτείνω για ήχους κλήσης γιατί παίζουν πιο χαμήλα από ότι στον media player Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 To onoma tou bluetooth tou kinitou apo Smartphone mporei na allaxei? giati den exw vrei kati tetoio mesa sto kinito.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyepower Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 kalo http://groups.yahoo.com/group/qtek8080greek2/files/Games/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το πήρα σήμερα το κινητό κι εγώ αλλα πρώτες εντυπώσεις 'ΧΑΛΙΑ' σε σχέση με το παλιό μου 7610 αλλά ποντάρω στη συνήθεια... 1ον Γιατί κλείνει η ρημάδα η οθόνη κ για να δω αν έχω μήνυμα πρέπει να την ανάβω. Δεν γίνεται απλά να σκουραίνει? 2ον Πως θα βάλω κάποια δικιά μου φώτο σαν φόντο είτε στην μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη? Πέρασα κάποιες φώτος μου στο κινητό απο το PC στα My Documents αλλά δεν μπορώ να κάνω Browse. 3ον Γίνεται να μου εμφανίζει στις επαφές πρώτα το 1ο όνομα κ μετά το επίθετο? Ανάποδα δηλαδή απ'ότι είναι τώρα? 4ον. Τι εφαρμογές/παιχνίδια μου προτείνετε να εγκαταστήσω για αρχή κ (ΒΑΣΙΚΟ) ΠΩΣ? Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 To onoma tou bluetooth tou kinitou apo Smartphone mporei na allaxei? giati den exw vrei kati tetoio mesa sto kinito.. Με αγγλικό μενού πήγαινε start>settings>more>more>phone settings>device name. Βάζεις το όνομα που θέλεις και όλα jet! Μετά ξανακάνε το μενού ελληνικό. Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται στην ελληνική 1.36... Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 1) Κλείνει για μην καταναλώνει πολύ μπαταρία. Μπορεί να αλλάξει αυτό και να καθορίσεις εσύ πότε θες να κλείνει με registry tweak αλλά είσαι νέος για τέτοια. 2) Θα ανοίξει το photo album θα επιλέξεις την φωτογραφία ΔΕΝ θα την ανοίξεις και θα πατήσεις την φωτογραφία και θα σου πει ορισμός φόντου. 3)όχι εκτός και αν γίνεται με πρόγραμμα. 4)Εφαρμογές και παιχνίδια δες την υπογραφή του Saitas έχει πολύ πράμα. Εφαρμογές file manager της resco, power toys απο resco πάλι. Και παιχνίδια όλα της infinitive dreams δλδ Explode Arena, Skyforce και Super miners. Το ΧΑΛΙΑ σε σχέση με το 7610 είναι απολύτως λογικό. Έχεις μάθει στα απλά μενού της Νόκια με τις εύκολες λειτουργίες που μαθαίνεις μέσα σε μια μέρα. Στα windows mobile δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το κινητό θα κάνεις καιρό να το μάθεις, μπορείς να το ''πειράξεις'' και να του αλλάξεις τα φώτα να το κάνεις ότι θέλεις μέσω registry (δεν φτιάχνει καφέ) και πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βαρεθείς. Έτσι είναι τα Windows Mobiles, για απλά και εύκολα καλύτερα να πάτε στα Symbians... :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Α! Κ επίσης γιατι ακούγεται τόόοοοοοο σιγά ο ήχος κλήσης βρε παιδιά? Έχω το τηλέφωνο στα 3 μέτρα κ δεν το ακούω όταν χτυπάει... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το πήρα σήμερα το κινητό κι εγώ αλλα πρώτες εντυπώσεις 'ΧΑΛΙΑ' σε σχέση με το παλιό μου 7610 αλλά ποντάρω στη συνήθεια... 1ον Γιατί κλείνει η ρημάδα η οθόνη κ για να δω αν έχω μήνυμα πρέπει να την ανάβω. Δεν γίνεται απλά να σκουραίνει? 2ον Πως θα βάλω κάποια δικιά μου φώτο σαν φόντο είτε στην μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη? Πέρασα κάποιες φώτος μου στο κινητό απο το PC στα My Documents αλλά δεν μπορώ να κάνω Browse. 3ον Γίνεται να μου εμφανίζει στις επαφές πρώτα το 1ο όνομα κ μετά το επίθετο? Ανάποδα δηλαδή απ'ότι είναι τώρα? 4ον. Τι εφαρμογές/παιχνίδια μου προτείνετε να εγκαταστήσω για αρχή κ (ΒΑΣΙΚΟ) ΠΩΣ? Θενξ! 1. Γίνεται αλλά σου τρώει την μπαταρία (εξηγεί ο saitas σε προηγούμενες σελίδες) 2. α) Γίνεται. Από το PhotoAlbum βρήσκεις τη φωτό που θέλεις και από το μενού επιλέγεις να γίνει φόντο wallpaper. β) για την εξωτερική οθόνη πρέπει να βάλεις τη φωτό σου στο φάκελο ExtLCD που βρίσκεται στο storage>My documents. 3. Γίνεται 4. Δες στην υπογραφή του saita. Ουφ!!! τέλος! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 4)Εφαρμογές και παιχνίδια δες την υπογραφή του Saitas έχει πολύ πράμα. Εφαρμογές file manager της resco, power toys απο resco πάλι. Και παιχνίδια όλα της infinitive dreams δλδ Explode Arena, Skyforce και Super miners. :) Πως ακριβώς κάνω την εγκατάσταση κ πως διαλέγω το που? Πέρασα κάποια .exe στα my documents αλλά παρόλο που κάνω κλικ πάνω τους με το κεντρικό κουμπί δεν γίνεται τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 καλησπερα και παλι εχθες περασα την 1.47. πριν το κανω ειχα συγχρονισει με το πισι μου ωστε να μην χασω τα μηνυματα και τις επαφες μου που ηταν στη μνημη του τηλεφωνου.δυστυχως ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ.προσπαθω μεσα απο τις ρυθμισεις του ακτιβ σινκ να βρω μια λυση αλλα δεν τα καταφερνω. ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! καποιος να μου πει τι μπορω να κανω......ειναι πανω απο 120τηλεφωνα και καμια 50αρια δεν μπορω να τα βρω απο καποιον αλλο γνωστο. εαν λυθει αυτο θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να δυναμωσει ο ηχος κλησης και το ξυπνητηρι.....δυστυχως η ενταση ειναι επιεικως απαραδεκτη.για το ξυπνητηρι κατι εκανα κατεβαζοντας το spalarm. δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ηχειο αποδιδει τρομερα οταν παιζεις ενα αρχειο απο media player ενω οταν τρεχει σαν ηχος κλησης ή υπενθυμιση να ειναι τοσο απαραδεκτα χαμηλος σε ενταση....... συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα σκασαμε 300 ευρω για ενα κινητο και μας εχει βγαλει το λαδι με την ενταση του.ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΑ ΣΜΑΡΤΦΟΟΥΝ και ΟΧΙ ΠΑΛΠΤΟΠ οπως τα κιουτεκια......γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Πως ακριβώς κάνω την εγκατάσταση κ πως διαλέγω το που? Πέρασα κάποια .exe στα my documents αλλά παρόλο που κάνω κλικ πάνω τους με το κεντρικό κουμπί δεν γίνεται τίποτα... Σε διαφορά με τα symbian στο mpx πρέπει να βάλεις αρχεία .cab. Αυτά φορτώνεις στο κινητό και κάνεις εγατάσταση με το μπλε κουμπί. Τα πιο πολλά πρέπει να τα ξεζιπάρεις με το winrar. Τώρα οι εφαρμογές .exe γίνονται εγκατάσταση μέσω του Η/Υ με το activesync. Αφού συνδέσεις το τηλ με το pc και το δει το activeSync απλά ανοίγεις το αρχείο .exe από το pc και το περνάει αυτόματα στο τηλ. Αν διαβάσεις το forum από την σελ.50 και μετά θα γίνεις expert! Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyepower Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 οταν ειναι ΕΧΕ τα τρεχεις απο το PC (αφου εχεις ηδη συνδεθει με το activesync...) οταν ειναι cab τοτε τα ριχνεις στο κινητο και κανεις πανω τους click... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ευχαριστώ scos. Έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα. Γιατί όμως κάνει εγκατάσταση κ μερικά αρχεία στο PC μου? Χρειάζονται αυτα? P.S. Τελικά γίνεται να αυξήσουμε την ένταση των ήχων κλήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyepower Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 NAI,ορισμενες εφαρμογες ριχνουν και στο Pc πραματακια.... για τον ηχο κλησης δοκιμασε να κανεις edit με ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου ,π.χ soundforge,και να ανεβασεις το volume..μετα οταν ξανα ριξε το στο κινητο,και ισως εχεις καλυτερα αποτελεσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μιλάω για τους προεπιλεγμένους ήχους που είχε η συσκευή κ όχι για κάποιον δικο μου... Πως βλέπω ποια έκδοση λογισμικού έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το πήρα σήμερα το κινητό κι εγώ αλλα πρώτες εντυπώσεις 'ΧΑΛΙΑ' σε σχέση με το παλιό μου 7610 αλλά ποντάρω στη συνήθεια... 1ον Γιατί κλείνει η ρημάδα η οθόνη κ για να δω αν έχω μήνυμα πρέπει να την ανάβω. Δεν γίνεται απλά να σκουραίνει? 2ον Πως θα βάλω κάποια δικιά μου φώτο σαν φόντο είτε στην μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη? Πέρασα κάποιες φώτος μου στο κινητό απο το PC στα My Documents αλλά δεν μπορώ να κάνω Browse. 3ον Γίνεται να μου εμφανίζει στις επαφές πρώτα το 1ο όνομα κ μετά το επίθετο? Ανάποδα δηλαδή απ'ότι είναι τώρα? 4ον. Τι εφαρμογές/παιχνίδια μου προτείνετε να εγκαταστήσω για αρχή κ (ΒΑΣΙΚΟ) ΠΩΣ? Θενξ! καλησπερα ναμαι και εγω λοιπον θα συμφωνησω με τους προλαλλησαντες και εχω να προσθεσω τα εξης: 1:η οθονη η εξωτερικη μαλλον για αυτη λες σβηνει για οικονομια μπαταριας αλλα μπορεις να την εχεις ανοιχτη παντα με τραγικες απωλειες στην μπαταρια ,οχι δεν σκουραινει 2:αυτο με τις φωτο ειναι το πιο ευκολο ακολουθησε αυτα που σου ειπε ο φιλος scos και εχω να προσθεσω οτι για την εξωτερικη οθονη μπορεις να βαλεις τις φωτο σου στον φακελο \Storage\My Documents\ExtLCD με αναλυση 96χ64χ24bit για να βγουν ολοκληρες και καλες 3:σε αυτο δεν υπαρχει επιλογη να γινει αυτοματα μπορεις να το κανεις απο μονος σου διορθωνοντας μια μια επαφη η εαν θες κατεβαζεις το spstudio και το κανεις απο το pc σου (με αυτο το προγραμματακι εμφανιζονται τα μυνηματα που ερχονται εκεινη τη στιγμη στο pc σου και απαντας αυτοματα εαν θες ειναι πολυ καλο για διαχειριση μυνηματων και επαφων το προτεινω και στους αλλους). 4:κανε οπως σου ειπαν οι αλλοι( αντε γιατι πολλα ειπα :cool: :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts