iassael Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ναι και μένα με χάλασε αυτό το λεπτό γράμμα. Και ο ήχος δε με τρέλλανε κιόλας. Λέω να περάσω την 1.47 swstos..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 re paidia kserei kaneis se ti timi mporw na agwrasw to kinito;;;sketi siskeui,euharistw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Tn 1.49 dn tn vriskete puthena tn exw egw apeuthias apo tn motorola alla yposxethika na mn tn kanw post.... Egw simera evala tn 3.50... Alla dn mu arese... To apaisio mikro font ftaiei!!! Etsi gyrisa sta palia... 1.49 k pali.... Episis eipa stn filo m n xana rwtisei gia wm5.... Φίλε αν δεν προτίθεσαι να μοιραστείς μαζί μας τις νέες ρομ που σου στέλνει το φιλαράκι σου από την Μοτορολα να μην αναφέρεις καν… Εδώ στο forum ΟΛΟΙ μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που βρίσκουμε και δεν τις κρατάμε για τον εαυτό μας…φαντάσου αν οι κράκερς κρατούσαν τα φουλ προγράμματα μόνο για αυτούς. :X :X :X Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Καλημέρα σε όλους.Ματακόμισα από το διπλανό forum του mpx200 αφού εχθές πήρα το 220.¨-).Αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει σε μερικές απορίες που έχω.1) Στο mpx200 δούλευε κανονικά το 2in1 της Τιμ.Εχθές που προσπάθησα να κάνω ενναλαγή γραμμής στο 220 δεν δούλευε.Μήπως υπάρχει πρόβλημα στο 2 σε 1 στο 220?..2)Έχει κάποιος τις ρυθμίσεις για yahoo mail γιατί ενώ έκανα ότι και στο 200 δεν δουλεύει.3)πως μπορώ να δώ ποιά έκδοση firmware έχω..Ευχαριστώ Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το 2σε1 οκ.Δουλεύει τώρα μια χαρά.Μια τελευταία ερώτηση.τελικά με τα sms τι γίνεται?Διάβασα πολλά αλλά δεν είμαι σίγουροσ ότι έβγαλα άκρη.Οταν γράφουμε Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω από 70 χρεωνόμαστε 2 μην ενώ όταν γράφουμε Λατινικούς χρεωνόμστε κανονικά? Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Φίλε αν δεν προτίθεσαι να μοιραστείς μαζί μας τις νέες ρομ που σου στέλνει το φιλαράκι σου από την Μοτορολα να μην αναφέρεις καν… Εδώ στο forum ΟΛΟΙ μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που βρίσκουμε και δεν τις κρατάμε για τον εαυτό μας…φαντάσου αν οι κράκερς κρατούσαν τα φουλ προγράμματα μόνο για αυτούς. :X :X :X Πολύ σωστός φίλε μου! :up: iassael: Αν είναι ρε φίλε να έρχεσαι να μας πεις πόσο πολύ καλή είναι η rom που έχεις εσύ (και μόνο εσύ :shifty: ) μην μας το λες καλύτερα... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 re paidia kserei kaneis se ti timi mporw na agwrasw to kinito;;;sketi siskeui,euharistw Από 357-370€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το 2σε1 οκ.Δουλεύει τώρα μια χαρά.Μια τελευταία ερώτηση.τελικά με τα sms τι γίνεται?Διάβασα πολλά αλλά δεν είμαι σίγουροσ ότι έβγαλα άκρη.Οταν γράφουμε Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω από 70 χρεωνόμαστε 2 μην ενώ όταν γράφουμε Λατινικούς χρεωνόμστε κανονικά? Σας ζάλισα αλλά τελικά το 2σε1 δουλεύει μόνο με restart.Eίναι δυνατόν?Και η Τιμ και h motorola που πήρα τηλ μου είπαν οτι θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Το 2σε1 οκ.Δουλεύει τώρα μια χαρά.Μια τελευταία ερώτηση.τελικά με τα sms τι γίνεται?Διάβασα πολλά αλλά δεν είμαι σίγουροσ ότι έβγαλα άκρη.Οταν γράφουμε Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω από 70 χρεωνόμαστε 2 μην ενώ όταν γράφουμε Λατινικούς χρεωνόμστε κανονικά? Για τα ελληνικά (απο οτι έχω καταλάβει γιατί έγω έχω αγγλικό μενου, οπότε για τα μηνύματα χρησιμοποιώ το greek apps) τα πρόβλημα είναι μόνο στα παλιά κινητά. Τα οποία τα σπάνε σε 2. By the way, για όσους το έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έχετε προσπαθήσει να απενεργοποιήσετε το unicode στις επιλογές των μηνυματων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Σας ζάλισα αλλά τελικά το 2σε1 δουλεύει μόνο με restart.Eίναι δυνατόν?Και η Τιμ και h motorola που πήρα τηλ μου είπαν οτι θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά Μην ανησυχείς εμένα θέλει restart για να μπορέσει να δέιξει την φωτογραφία του καλούντος (όταν μόλις την αντιστοιχήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 εγω το εχω απενεργοποιημενο το unicode και παλι μου τα σπαει στα 2 το μηνυμα οταν στελνω σε παλια κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 εγω το εχω απενεργοποιημενο το unicode και παλι μου τα σπαει στα 2 το μηνυμα οταν στελνω σε παλια κινητα Den sou to spaei to kinito su nomizw. alla t palio kinito tou paralipti.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 σαφως αυτο ηθελα να πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 σαφως αυτο ηθελα να πω :) Ara pu to provlima??? Paidia exei vrei kaneis c.r.a.c.k gia to destinator SP??? Exw psaxei pantou e-mule, dc++, irc..... Tipota!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 καταρχην κανενα προβλημα απο εμας που εχουμε το mpx οσο αφορα την χρεωση μηνυματων.οσο για το destinator sp ασε και εγω εφαγα ολο το internet και τζιφος :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το κινητό για MMS σε vodafone. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το κινητό για MMS σε vodafone. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; το κινητο το εχεις παρει απο καποιο μαγαζι εδω ελλαδα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το κινητό για MMS σε vodafone. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Loipon, edw einai ta settings... Dn exw vodafone alla prepei na leitourgoun... Start-> Settings Data Connections GPRS Connections: Menu->Add Add GPRS Description: Vodafone MMS Connects to: Secure WAP Network Access point: mms.vodafone.net Επιλέγουμε Done Επιλέγουμε διαδοχικά: Start->More...->MMS Settings MMS Settings: Επιλέγουμε το Settings Settings: Επιλέγουμε Menu->New Name: Vodafone MMS MMSC URL: http://mms.vodafone.gr WAP Gateway: 213.249.19.49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 εγω ρωτησα εαν το εχει παρει απο εδω γιατι εχει ετοιμες τις ρυθμησεις για vodafon απλα πρεπει να τις επιλεξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 το κινητο το εχεις παρει απο καποιο μαγαζι εδω ελλαδα ?? Ναι. Απο κατάστημα της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 εγω ρωτησα εαν το εχει παρει απο εδω γιατι εχει ετοιμες τις ρυθμησεις για vodafon απλα πρεπει να τις επιλεξη Ποιες πρέπει να επιλέξω φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 λοιπον καταρχην πηγενε στο μενου και στις ρυθμησεις mms επελεξε vodafon και πατα μενου και ορισμος ως προεπιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 μετα τσεκαρε στις ρυθμησεις στις συνδεσεις δεδομενων εαν ειναι το δικτυο mms σε vodafon mms και τα wap συνδεση και wap proxy σε vodafon gprs οσο για την συνδεση internet επελεξε vodafon internet.ολα τα αλλα σε αυτοματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εννοείς στο start-> setings -> data connections? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μεχρι πριν 2 λεπτα μου εμφάνιζε στο mms network το vodafone mms τώρα μάλλον κάποια ******* έκανα και μου εμφανίζει μόνο tim και cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts