Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι και μένα με χάλασε αυτό το λεπτό γράμμα. Και ο ήχος δε με τρέλλανε κιόλας.

Λέω να περάσω την 1.47

swstos.....

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tn 1.49 dn tn vriskete puthena tn exw egw apeuthias apo tn motorola alla yposxethika na mn tn kanw post....

Egw simera evala tn 3.50... Alla dn mu arese... To apaisio mikro font ftaiei!!!

Etsi gyrisa sta palia... 1.49 k pali....

Episis eipa stn filo m n xana rwtisei gia wm5....

Φίλε αν δεν προτίθεσαι να μοιραστείς μαζί μας τις νέες ρομ που σου στέλνει το φιλαράκι σου από την Μοτορολα να μην αναφέρεις καν…

Εδώ στο forum ΟΛΟΙ μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που βρίσκουμε και δεν

τις κρατάμε για τον εαυτό μας…φαντάσου αν οι κράκερς κρατούσαν τα φουλ

προγράμματα μόνο για αυτούς.

:X :X :X

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Καλημέρα σε όλους.Ματακόμισα από το διπλανό forum του mpx200 αφού εχθές πήρα το 220.¨-).Αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει σε μερικές απορίες που έχω.1) Στο mpx200 δούλευε κανονικά το 2in1 της Τιμ.Εχθές που προσπάθησα να κάνω ενναλαγή γραμμής στο 220 δεν δούλευε.Μήπως υπάρχει πρόβλημα στο 2 σε 1 στο 220?..2)Έχει κάποιος τις ρυθμίσεις για yahoo mail γιατί ενώ έκανα ότι και στο 200 δεν δουλεύει.3)πως μπορώ να δώ ποιά έκδοση firmware έχω..Ευχαριστώ
Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable)

Το 2σε1 οκ.Δουλεύει τώρα μια χαρά.Μια τελευταία ερώτηση.τελικά με τα sms τι γίνεται?Διάβασα πολλά αλλά δεν είμαι σίγουροσ ότι έβγαλα άκρη.Οταν γράφουμε Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω από 70 χρεωνόμαστε 2 μην ενώ όταν γράφουμε Λατινικούς χρεωνόμστε κανονικά?

Φίλε αν δεν προτίθεσαι να μοιραστείς μαζί μας τις νέες ρομ που σου στέλνει το φιλαράκι σου από την Μοτορολα να μην αναφέρεις καν…

Εδώ στο forum ΟΛΟΙ μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που βρίσκουμε και δεν

τις κρατάμε για τον εαυτό μας…φαντάσου αν οι κράκερς κρατούσαν τα φουλ

προγράμματα μόνο για αυτούς.

:X :X :X

Πολύ σωστός φίλε μου! :up:

iassael:

Αν είναι ρε φίλε να έρχεσαι να μας πεις πόσο πολύ καλή είναι η rom που έχεις εσύ (και μόνο εσύ :shifty: ) μην μας το λες καλύτερα... :down:

Το 2σε1 οκ.Δουλεύει τώρα μια χαρά.Μια τελευταία ερώτηση.τελικά με τα sms τι γίνεται?Διάβασα πολλά αλλά δεν είμαι σίγουροσ ότι έβγαλα άκρη.Οταν γράφουμε Ελληνικούς χαρακτήρες πάνω από 70 χρεωνόμαστε 2 μην ενώ όταν γράφουμε Λατινικούς χρεωνόμστε κανονικά?

Σας ζάλισα αλλά τελικά το 2σε1 δουλεύει μόνο με restart.Eίναι δυνατόν?Και η Τιμ και h motorola που πήρα τηλ μου είπαν οτι θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά

Για τα ελληνικά (απο οτι έχω καταλάβει γιατί έγω έχω αγγλικό μενου, οπότε για τα μηνύματα χρησιμοποιώ το greek apps) τα πρόβλημα είναι μόνο στα παλιά κινητά. Τα οποία τα σπάνε σε 2.

By the way, για όσους το έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έχετε προσπαθήσει να απενεργοποιήσετε το unicode στις επιλογές των μηνυματων;

Σας ζάλισα αλλά τελικά το 2σε1 δουλεύει μόνο με restart.Eίναι δυνατόν?Και η Τιμ και h motorola που πήρα τηλ μου είπαν οτι θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά

Μην ανησυχείς εμένα θέλει restart για να μπορέσει να δέιξει την φωτογραφία του καλούντος (όταν μόλις την αντιστοιχήσει).

εγω το εχω απενεργοποιημενο το unicode και παλι μου τα σπαει στα 2 το μηνυμα οταν στελνω σε παλια κινητα

Den sou to spaei to kinito su nomizw. alla t palio kinito tou paralipti....

σαφως αυτο ηθελα να πω :)

Ara pu to provlima???

Paidia exei vrei kaneis c.r.a.c.k gia to destinator SP??? Exw psaxei pantou e-mule, dc++, irc..... Tipota!!!!

καταρχην κανενα προβλημα απο εμας που εχουμε το mpx οσο αφορα την χρεωση μηνυματων.οσο για το destinator sp ασε και εγω εφαγα ολο το internet και τζιφος :( :(

Μια ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το κινητό για MMS σε vodafone. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Μια ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να ρυθμίσω το κινητό για MMS σε vodafone. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

το κινητο το εχεις παρει απο καποιο μαγαζι εδω ελλαδα ??

Loipon, edw einai ta settings... Dn exw vodafone alla prepei na leitourgoun...

Start-> Settings

Data Connections

GPRS Connections: Menu->Add

Add GPRS

Description: Vodafone MMS

Connects to: Secure WAP Network

Access point: mms.vodafone.net

Επιλέγουμε Done

Επιλέγουμε διαδοχικά: Start->More...->MMS Settings

MMS Settings: Επιλέγουμε το Settings

Settings: Επιλέγουμε Menu->New

Name: Vodafone MMS

MMSC URL: http://mms.vodafone.gr

WAP Gateway: 213.249.19.49

εγω ρωτησα εαν το εχει παρει απο εδω γιατι εχει ετοιμες τις ρυθμησεις για vodafon απλα πρεπει να τις επιλεξη

Ποιες πρέπει να επιλέξω φίλε μου;

μετα τσεκαρε στις ρυθμησεις στις συνδεσεις δεδομενων εαν ειναι το δικτυο mms σε vodafon mms και τα wap συνδεση και wap proxy σε vodafon gprs οσο για την συνδεση internet επελεξε vodafon internet.ολα τα αλλα σε αυτοματο

Μεχρι πριν 2 λεπτα μου εμφάνιζε στο mms network το vodafone mms τώρα μάλλον κάποια ******* έκανα και μου εμφανίζει μόνο tim και cosmote.