Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα λέω να πάω να ανανεώσω την συνδρομή μου και κατά 99% θα πάω να πάρω το ΜΡΧ-220. Απ' οτι 'εχω καταλάβει το κιν δεν μπορεί να στείλει ένα μνμ με πάνω απο 70 ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από τον αν είναι κεφαλαία ή μικρά;

Το γνωρίζω οτί θα έχει απαντηθεί κάπου πριν αλλά μηπως είναι δυνατόν καποιος να μου πεί ακριβώς τι πρέπει να κάνω και που θα βρω ότι χρειάζεται για να μπορώ να στείλω κανονικά μνμ με ελληνικά;

Den eipame oti den stelnei megala mynhmata, alla oti se kapoies palies syskeyes ta kobei sta 2 h sta 3, (analoga me toys xarakthres toy mynhmatos)menei na eleg8ei an oi etaireies xrewnoyn 1,h 2 mynhmata, (8a to dw to apogeyma ayto) opws 8a pareis thn syskeyh 8a mporeis na grapseis mnm me ellhnika.

αντε να κανω και γω την ερωτηση μου.....εαν κανω αναβαθμιση ρομ απο την μαμισια 1.0.810 (δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι παναρχαια) θα ειναι σαν να κανω φορματ στο τηλεφωνο και θα χασω οτι μηνυματα επαφες φωτογραφιες εχω αποθηκευσει? :worry:

Endexwmenws na sbhstei h mnhmh toy thlefwnoy, an exeis sd card perna tis fwtografies ekei. an ta mynhmata einai apo8hkeymena sthn karta sim , den 8a ta xaseis to idio kai oi epafes, alla gia tis epafes den yparxei problhma giati mporeis na tis sygxroniseis me to outlook kai na tis xanaperaseis.(oyf megalo post Sorry)

It&C My Company Dpt

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Endexwmenws na sbhstei h mnhmh toy thlefwnoy, an exeis sd card perna tis fwtografies ekei. an ta mynhmata einai apo8hkeymena sthn karta sim , den 8a ta xaseis to idio kai oi epafes, alla gia tis epafes den yparxei problhma giati mporeis na tis sygxroniseis me to outlook kai na tis xanaperaseis.(oyf megalo post Sorry)

SD δεν παιζει.οπως επισης εχω και αρκετα τηλεφωνα τα οποια δεν τα εχω περασει στην sim μιας και ειναι παλια και ειχα προβλημα στην αποκωδικοποιηση των χαρακτηρων.......(αν γινομαι κατανοητος)....υπαρχει τροπος να περασω προσωρινα τις επαφες μεσα στον υπολογιστη και να τα ξαναστειλω αργοτερα?.....ειμαι εκτος κατοικιας και δεν εχω την ευχερεια για πολλες κινησεις.οποτε θα ηθελα καποια σιγουρη πληροφορηση για το τι να κανω :O

SD δεν παιζει.οπως επισης εχω και αρκετα τηλεφωνα τα οποια δεν τα εχω περασει στην sim μιας και ειναι παλια και ειχα προβλημα στην αποκωδικοποιηση των χαρακτηρων.......(αν γινομαι κατανοητος)....υπαρχει τροπος να περασω προσωρινα τις επαφες μεσα στον υπολογιστη και να τα ξαναστειλω αργοτερα?.....ειμαι εκτος κατοικιας και δεν εχω την ευχερεια για πολλες κινησεις.οποτε θα ηθελα καποια σιγουρη πληροφορηση για το τι να κανω :O

An exeis to kalwdio mazi soy, kane synchronise me to active sync, kai perna tis epafes sou sto outlook kai meta xanakane to idio gia na tis epanafereis..

It&C My Company Dpt

An exeis to kalwdio mazi soy, kane synchronise me to active sync, kai perna tis epafes sou sto outlook kai meta xanakane to idio gia na tis epanafereis..

επειδη πρεπει να φυγω σε λιγακι και θα εχω ξανα υπολογιστη αυριο το μεσημερι αν καποιος μπορει να μου κανει το εξης θα το εκτιμουσα

θα ηθελα οδηγιες βημα βημα πως περνιουνται επαφες φωτογραφιες και λοιπα δεδομενα στον υπολογιστη.

επισης βημα βημα πως αναβαθμιζω ρομ(εχω κατεβασει το active sync,το rom update wizard, το 1.47ρομ και εχω το smartfon.inf αρχειο αλλα δεν ξερω πως εγκαθισταται) και εαν αναβαθμιζοντας κραταω το ελληνικο μενου με τα ελληνικα 2003 SE.(εχω συγχρονισει παντως μια χαρα το κινητο με τον υπολογιστη)

κυριως στο τελευταιο κομματι εχω προβλημα καθως μου μπλεκει τους drivers με wireless modem ενω απο οτι διαβαζω δεν πρεπει......

ξερω οτι τα ζηταω ετοιμα ολα αλλα πιστεψτε με παλευω κανα 20ημερο να κανω μια αναβαθμιση ρομ.οποιος ειναι προθυμος πιστευω οτι δεν θα βοηθησει μονο εμενα αλλα και αρκετους καινουριους στο αθλημα.

φιλικα,γιωργος :)

Σήμερα λέω να πάω να ανανεώσω την συνδρομή μου και κατά 99% θα πάω να πάρω το ΜΡΧ-220. Απ' οτι 'εχω καταλάβει το κιν δεν μπορεί να στείλει ένα μνμ με πάνω απο 70 ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από τον αν είναι κεφαλαία ή μικρά;

Το γνωρίζω οτί θα έχει απαντηθεί κάπου πριν αλλά μηπως είναι δυνατόν καποιος να μου πεί ακριβώς τι πρέπει να κάνω και που θα βρω ότι χρειάζεται για να μπορώ να στείλω κανονικά μνμ με ελληνικά;

με ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί μπορείς να στείλεις κανονικά sms με 160 χαρακτήρες

8a sou pw ayrio, 8a balw sto mpx mia karta tim for all pou exw, kai 8a dw ti monades exw prin to mynhma kai 8a xanadw ti monades exw meta.

Alla ypo8etw afou feygei ena mynhma, mia xrewsh 8a yparxei, exw thn entypwsh oti dipla mynhmata stelnei sta palia thl.

Epanerxomai me to 8ema twn mynhmatwn.

Loipon to thlefwno stelnei se kainouries syskeyes mynhma 130 xarakthrwn xrewnontas ena mynhma, kai se palies, to idio mynhma 130 xarakthrwn to xrewnei 2 .(ekana test me 3 syskeyes 2 kainouries kai mia palia).

It&C My Company Dpt

Epanerxomai me to 8ema twn mynhmatwn.

Loipon to thlefwno stelnei se kainouries syskeyes mynhma 130 xarakthrwn xrewnontas ena mynhma, kai se palies, to idio mynhma 130 xarakthrwn to xrewnei 2 .(ekana test me 3 syskeyes 2 kainouries kai mia palia).

Ωραία αυτό το λύσαμε! Τώρα μήπως έχει τύχει σε κανέναν να στείλει ένα "2πλο" μήνυμα σε μια καινούρια συσκευή, να του έρθει αναφορά παράδοσης, και το μήνυμα να μην το παραλάβει ο άλλος ποτέ? Εμένα μου έγινε 2-3 φορές.

scos :innocent:

Loipon molis teleiwsa thn rom update sto mpx220 pou exw :O . apo thn rom 1.280.0.0 phga sthn 1.430.0.0, 8a xanaegatasthsw ta programmata pou eixa kai 8a kanw test kai 8a sas pw entypwseis., :) exw katebasei kai thn 1.470, alla den thn exw pwrasei, 8a dw isws thn perasw allh fora, bariemai na xanakanw egkatastaseis :O
It&C My Company Dpt

Loipon molis teleiwsa thn rom update sto mpx220 pou exw :O . apo thn rom 1.280.0.0 phga sthn 1.430.0.0, 8a xanaegatasthsw ta programmata pou eixa kai 8a kanw test kai 8a sas pw entypwseis., :) exw katebasei kai thn 1.470, alla den thn exw pwrasei, 8a dw isws thn perasw allh fora, bariemai na xanakanw egkatastaseis :O

Είναι έυκολο να μας πείς που βρήκες τα απαραίτητα αρχεία και πώς το έκανες;

Εμένα το ΜΡΧ που πήρα χθές έχει την 1.360.0.0.

Είδες κάποια διαφορά μετά το update;

με ένα προγραμματάκι που κυκλοφορεί μπορείς να στείλεις κανονικά sms με 160 χαρακτήρες

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Το λένε GreekApps και θα το βρεις στο Myphone Files είναι free

πρόγραμμα από την Motorola. Προοριζόταν για το mpx200 αλλά

λειτουργεί τέλεια και στο mpx220.

Θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το mpx220 σε αυτό το forum

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το λένε GreekApps και θα το βρεις στο Myphone Files είναι free

πρόγραμμα από την Motorola. Προοριζόταν για το mpx200 αλλά

λειτουργεί τέλεια και στο mpx220.

Θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το mpx220 σε αυτό το forum

:) :O

Είναι εύκολο να μου πεις πως τα περνάς μέσα;

Είναι έυκολο να μας πείς που βρήκες τα απαραίτητα αρχεία και πώς το έκανες;

Εμένα το ΜΡΧ που πήρα χθές έχει την 1.360.0.0.

Είδες κάποια διαφορά μετά το update;

Ta arxeia ola ta katebasa apo edw :h**p://www.surrealnetworks.com/dl_showsub.asp?cat_id=9&Cat=MPx220

Katebasa kai egkatesthsa to Motorola Mobile Upgrade Wizard kleineis to thlefvno (off) kai bazeis to kalwdio, to blepei to pc, kai 8a xreiastei ena arxeio smartfon.inf to opoio brisketai sto directory c:\program files\Motorola Mobile Upgrade Wizard.

Afou to pc anagnwrisei to thl. meta 8a prepei na trexeis to Motorola Mobile Upgrade Wizard kai akolou8wntas tis odhgies, kaneis to update, prepei na sou pw oti to thl prepei na einai kleisto kai na bgaleis kai thn mpataria( to leei kai to Motorola Mobile Upgrade Wizard auto se kapoia stigmh).

Ligh wra pou to exw kanei kai nomizw oti paei pio grhgora, einai pio ste8ero, analytika ayrio.

It&C My Company Dpt

τελικα με αναβαθμιση της ρομ τι ακριβως χανεται απο το τηλεφωνο???????

βρηκα τροπο να κρατησω τις φωτογραφιες μου αλλα ακομα παλευω να βρω τροπο για τις επαφες......:(

τελικα με αναβαθμιση της ρομ τι ακριβως χανεται απο το τηλεφωνο???????

βρηκα τροπο να κρατησω τις φωτογραφιες μου αλλα ακομα παλευω να βρω τροπο για τις επαφες......:(

meta thn anaba8mish to thlefwno kanei master reset, opote einai san na to exeis agorasei twra..

Gia tis epafes to mono pou mporeis na kaneis einai sync.(ayto xerw egw)

It&C My Company Dpt

Ta arxeia ola ta katebasa apo edw :h**p://www.surrealnetworks.com/dl_showsub.asp?cat_id=9&Cat=MPx220

Katebasa kai egkatesthsa to Motorola Mobile Upgrade Wizard kleineis to thlefvno (off) kai bazeis to kalwdio, to blepei to pc, kai 8a xreiastei ena arxeio smartfon.inf to opoio brisketai sto directory c:\program files\Motorola Mobile Upgrade Wizard.

Afou to pc anagnwrisei to thl. meta 8a prepei na trexeis to Motorola Mobile Upgrade Wizard kai akolou8wntas tis odhgies, kaneis to update, prepei na sou pw oti to thl prepei na einai kleisto kai na bgaleis kai thn mpataria( to leei kai to Motorola Mobile Upgrade Wizard auto se kapoia stigmh).

Ligh wra pou to exw kanei kai nomizw oti paei pio grhgora, einai pio ste8ero, analytika ayrio.

Ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Εχω άλλες 2 ερωτήσεις να κάνω.

1. Είναι δυνατόν να έχεις αγγλικά στα windows αλλά να γράφεις ελληνικά μνμ? Αν όχι με το Greek Apps αυτό είναι εφικτό;

2. Γιατί το τηλέφωνο δεν μου διαβαζει τα μνμ που είχα στην κάρτα sim;

Sorry για τις πολλές απορίες... :O

meta thn anaba8mish to thlefwno kanei master reset, opote einai san na to exeis agorasei twra..

Gia tis epafes to mono pou mporeis na kaneis einai sync.(ayto xerw egw)

δηλαδη τωρα που το εχω συγχρονισει εαν κανω αναβαθμιση ρομ και το ξανασυγχρονισω θα ξαναπερασει αυτοματα τις επαφες? :worry:

επειδη αρχισα καπως να ξεδιαλυνω τα πραγματα........εχω τα εξης:

active sync

mobile upgrade wizard

rom 1.47

smartfon.inf

η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ειναι ποια?

κλεινω κινητο βγαζω μπαταρια

συνδεω καλωδιο με κινητο και υπολογιστη.

τρεχω το mobile upgrade wizard

κανω target το ρομ αρχειο

και τελος?επειδη χθες που ξεκινησα δοκιμαστικά τα βηματα μου το αναγνωριζε σαν wireless modem και δεν ηξερα τι ακριβως να κανω με το smartfon.inf αρχειο.......

παρακαλω τα φωτα σας.... :wacko:

Εχω άλλες 2 ερωτήσεις να κάνω.

1. Είναι δυνατόν να έχεις αγγλικά στα windows αλλά να γράφεις ελληνικά μνμ? Αν όχι με το Greek Apps αυτό είναι εφικτό;

2. Γιατί το τηλέφωνο δεν μου διαβαζει τα μνμ που είχα στην κάρτα sim;

Sorry για τις πολλές απορίες... :O

Μια απάντηση;

Έβαλα το greek apps και έχω 2 απορίες. 1ον υπάρχει καποιος τροπος να μπορείς να κάνεις shortcut το προγραμμα ετσι ώστε να μπορείς να το βρίσκεις αμέσως;

2ον δεν μπορεί να μου βει τον τηλ κατάλογο (ο οποίος βρισκεται στη sim)

μολις ολοκληρωσα με επιτυχια το φλασαρισμα ρομ σε 1.47.

δυστυχως εχασα τα ελληνικα 2003 SE που ειχα......:(

βελτιωθηκε παντως η αποκριση του τηλεφωνου......ελπιζω αυριο που θα το τεσταρω περισσοτερο να σας πω τι λεει αναλυτικοτερα η 1.47.

αντε καλο υπολοιπο

μολις ολοκληρωσα με επιτυχια το φλασαρισμα ρομ σε 1.47.

δυστυχως εχασα τα ελληνικα 2003 SE που ειχα......:(

βελτιωθηκε παντως η αποκριση του τηλεφωνου......ελπιζω αυριο που θα το τεσταρω περισσοτερο να σας πω τι λεει αναλυτικοτερα η 1.47.

αντε καλο υπολοιπο

Egkatesthse to greeklang ths paragon, aki 8a exeis ellhnika. :p

It&C My Company Dpt