kpilidis Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Πάντως αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Π.χ. σε εμένα αρέσει περισσότερο το μαύρο που αγόρασα από nomatica (τελικά δεν είναι και τόσο μαύρο.... καφέ είναι χεχεχε) ;) και εγώ απο nomatica το πήρα! αλλα το μαύρο το είδα στον γερμανο και δεν μου άρεσε! το ασημί μου αρέσει παρα μα πάρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Ασχετο,αλλα ειδα nomatica και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι! :mad: Το ειχα παραγγειλει εδω κι 20 μερες και τους πηρα προχτες να τους ρωτησω ποτε θα αποφασισουν να μου το στειλουν και μου ειπαν -πολυ απλα- αν το βιαζομαι να το ακυρωσω!! :blink: Για το ασημι εχει ακουστει αν και ποτε θα ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 -> geeksada όταν το είχες παραγγείλει υπήρχε στο στοκ? πάντως σε εμένα σε 3 ημέρες μου ηρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 8elo na kano ena clun gia mas pou exoume to motorola mpx220 http://clubs.pathfinder.gr/MPx220/ opoios 8elei kai mporei as mpei sto club kai na balei oti efarmoges 8elei kai talipa kai ta lipa :PP πολυ καλή κίνηση! αντε ρε παιδιά γιατι στο symbian τα έχει όλα μαζεμένα σε ένα thread ! δεν κάνουμε και εμείς κανένα και να γράφουμε εφαρμογες, skins κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Exw kanei hdh ena thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75746 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 -> geeksada όταν το είχες παραγγείλει υπήρχε στο στοκ? πάντως σε εμένα σε 3 ημέρες μου ηρθε! Ελεγε οτι θα ειναι διαθεσιμο σε 2-8 ημερες. Μετα ελεγε πως την 1/7 θα το παραλαβουν και θα μου το στειλουν,αλλα καθε μερα προχωρουσε κατα μια η ημερα που θα το παραλαβαιναν ωσπου καποια στιγμη(μετα απο 10 μερες) βγαλανε στο site οτι προσωρινα δεν ειναι διαθεσιμο! :mad: Οποτε το ξεπαραγγειλα και θα κοιταξω επι τη ευκαιρια μπας και το βρω σε ασημι! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 ίσως έτυχες σε περίπτωση... τι να πώ! παρηγγειλέ τώρα! υπάρχει ακόμη σε ασημι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Απο που?? :confused: Απο το nomatica??Τωρα λεει πως δεν ειναι καν διαθεσιμο! ΕDIT:Ναι..μολις το ειδα στο nomatica!Πριν 3-4 μερες που ειδα δεν υπηρχε.Τι γκαντεμης!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Απο που?? :confused: Απο το nomatica??Τωρα λεει πως δεν ειναι καν διαθεσιμο! ΕDIT:Ναι..μολις το ειδα στο nomatica!Πριν 3-4 μερες που ειδα δεν υπηρχε.Τι γκαντεμης!!! :( Στο http://www.pixmania.com το έχει 308 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σε ασημί... (Αν αποφασίσεις να το πάρεις απο εκεί βάλε στο πεδίο κωδικός έκπτωσης computergr0605 και η τιμή του θα πέσει στα 298!!!!!!) Ελπίζω να σε βοήθησα...! Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 paidia molis milisa me ena filo mu sthn germania pu xerei enan allo pu douleuei sthn motorola kai mu eipe pws se 3 meres tha mu dosei rom me wm5 ALITHIA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsis Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Το αγόρασα από Γερμανό που το έφερε πριν 3 εβδομάδες, 377 € (σε μαύρο το πήρα γιατί μου άρεσε περισσότερο). Μια χαρά κινητό είναι, έχει φάει κάνα 2-3 κοληματάκια επειδή το ζορίζω (βλ: Windows Smartphone 2003 SP2) , μια βλακεία είναι ότι έχει "κλειδωμένα" τα java files, δηλαδή δεν μπορώ να βάλω απευθείας με το USB jad, jar αρχεία και να τα εγκαταστήσω, αλλά αυτό γίνετε μόνο μέσω κάποιας Web σελίδας! πήρα τηλέφωνο στην motorola hellas και το επιβεβαίωσαν... (ψάχνω για κάνα "σπάσιμο" παρεπιπτόντως για αυτήν τη πατάτα... αν ξέρει κανείς τίποτα mail me pls) Το καλό είναι ότι εκτός από Java games τρέχεις κανονικά exe files (games, apps κλπ) που παίζουν στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Έχει και αρκετά δωρεάν αν κάνετε μια αναζήτηση στο γούγλη θα βρείτε πολλά utilites. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό utility που προσωπικά μου έλυσε τα χέρια, ήταν για αντιγραφή των επαφών από την Sim στο κινητό.... Α μια άλλη χαζομαρούλα (bug) είχε να κάνει με τα ορισμένα Ελληνικά γράμματα (άσχετα, όχι μόνο κεφαλάια τονισμένα κλπ) της SIM που τα έβγαζε ως τετραγωνάκια με αποτέλεσμα ασφαλώς να χαλάει και η ταξινόμηση... Εγώ το έλυσα αντιγράφοντας τις επαφές από την SIM στο κινητό, συγχρονισμό με το outlook, και από εκεί τις διορθώσεις στο PC για να γίνουν γρήγορα, ξανα συγχρονισμός και τέλος... Η κάμερα δεν λέει πολλά πράγματα, ιδιαίτερα όταν την έχετε με αυτόματο φωτισμό βγάζει μαύρα τα πρόσωπα αν υπάρχει φωτισμός από πίσω... μετά από δοκιμές κατέληξα πως βγαίνουν πολύ καλύτερες φωτό, αν χρησιμοποιείς από τις ρυθμίσεις όχι τον αυτόματα φωτισμό, αλλά την επιλογή "λάμπα φθορισμού". Κατά τα άλλα είναι μια χαρά... Η miniSD μπορεί να είναι μέχρι 512mb από όσο μου είπαν δεν παίρνει 1GB (πήραν και στα κεντρικά από τον Γερμανό και ρώτησαν) και εκτός αυτού δεν βρήκα ΟΥΤΕ miniSD 512 διαθέσιμη (μου είπαν τιμή κάπου 75-80 €) και τελικά πήρα μια 256 (40 €). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 paidia molis milisa me ena filo mu sthn germania pu xerei enan allo pu douleuei sthn motorola kai mu eipe pws se 3 meres tha mu dosei rom me wm5 ALITHIA!!! an sou to steilei perimenw mhnyma ;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 πως σκατα αντιγραφω απο την sim στο κινητο? εμένα γιατι εχει 32 mb εσωτερική μνήμη? κατεβασα την καινουργια εκδοση του (1.460) νομίζω ενω στο σχετικα μου λεει ότι εχω την παλια,(1.34) όταν τρεχει το προγραμμα μου λεει ότι δεν υπαρχουν νεες αναβαθμίσεις :mad: αυτα για αρχη! ΑΧΧΧ δυσκολη η αλλαγη απο symbian σε windows mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 paidia molis milisa me ena filo mu sthn germania pu xerei enan allo pu douleuei sthn motorola kai mu eipe pws se 3 meres tha mu dosei rom me wm5 ALITHIA!!! και εγω το θελω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 otan tn exw tha tn dokimasw kai meta tha doume... giati mu eipe na mn tn dosw sto koino kathws einai apo tn motorola..... tha doume mexri tote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISmpx220 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΡΧ 220. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Η' ΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 πως σκατα αντιγραφω απο την sim στο κινητο? εμένα γιατι εχει 32 mb εσωτερική μνήμη? κατεβασα την καινουργια εκδοση του (1.460) νομίζω ενω στο σχετικα μου λεει ότι εχω την παλια,(1.34) όταν τρεχει το προγραμμα μου λεει ότι δεν υπαρχουν νεες αναβαθμίσεις :mad: αυτα για αρχη! ΑΧΧΧ δυσκολη η αλλαγη απο symbian σε windows mobile... Loipon, kalhmera, gia na antigrapseis ta contacts yparxei ena programma nomizw to m2simcopy psaxe.. kapws etsi legete... kapou prepei na to exw... Episis ola ta mpx220 exoun 32mb mnhmh..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 καλημερα παιδες. επανερχομαι μετα απο αρκετο καιρο στο θεμα με τις νεες ROM...... τελικα τι γινεται?εχω αρκετα προβληματα κυριως στον τηλεφωνικο καταλογο και τη χρησιμοποιηση της μνημης αλλα και τον τερματισμο εργασιων και μηνυματα λαθους. εχω στον κατασκευαστη την 1.150.0.0 και νομιζω οτι πρεπει να βαλω μια καλυτερη. εψαξα στις προηγουμενες σελιδες του θρεντ εδω αλλα και στο γουγλη αλλα δεν βρηκα καποια ευρωπαικη που να ειναι ασφαλης για ελλαδα. εαν καποιος γνωριζει ποια πρεπει να βαλω και την εχει δοκιμασει χωρις κανενα προβλημα ας το ποσταρει παρακαλω πολυ......... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 kalimera. Egw ts exw dokimasei oles. Pisteuw pws h asiatiki 3.46 einai super alla me tsatize to font kai telika twra exw tn 1.43 unbranded.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Στο http://www.pixmania.com το έχει 308 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει σε ασημί... (Αν αποφασίσεις να το πάρεις απο εκεί βάλε στο πεδίο κωδικός έκπτωσης computergr0605 και η τιμή του θα πέσει στα 298!!!!!!) Ελπίζω να σε βοήθησα...! Thaνx για την πληροφορια! :) Μαλλον απο εκεί θα το παραγγειλω κι ας μην το εχει σε ασημι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 kalimera. Egw ts exw dokimasei oles. Pisteuw pws h asiatiki 3.46 einai super alla me tsatize to font kai telika twra exw tn 1.43 unbranded.... ποσταρε σε παρακαλω πολυ αμεσα λινκ για κατεβασμα των ρομ που μας λες............ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ola vriskontai sto surrealnetworks.com parola auta ligo psaximo dn vlaptei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Paidia poia einai h rom; sto diko mou sta sxetika leei: Kentro 0.390.4005.0 kataskeyasths: 1.280.0.0 (ayth einai h rom;;) Microsoft: 4.21.14326.0 ayth einai h version twn wmobile etsi;; glwssa: 0.230.16.0 Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 οκ, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες δεν υπαρχουν τοσα.. δηλ, οκ, δεν παίζω παιχνίδια στο κιν, αλλά έχει ακόμα και snes emulator, και από apps, εγω τουλ βρήκα αυτά που ήθελα : λεξικά, scientific calc, converter, μια εγκυκλοπαιδειούλα (550.000 λύμματα / 250ΜΒ - να το δω αυτό σε symbian), το destinator SP (σχεδόν, μου λείπει μια "λεπτομερειούλα" :X , αν τη βρει κανείς pm me), doc/pdf/xls viewers + repligo, betaplayer (από mpeg1 μέχρι xvid - απλά και μόνο για να δείχνω το "stars" από το hear 'n aid, με τις κορώνες του, τα σολα του, μου φτάνει) και με αυτά που έχει μέσα νιώθω οτι δεν μου λείπει κάτι... αν βλέπει κανεις καμιά έλλειψη please tell me !!!! θα παραγγείλω 99% μια καρτουλα 1GB κρίμα είναι να είναι μισοαδεια.. μπορεις να μου στειλεις το destinator SP στο kpilidis@gmail.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 re paidia hxous AMR paizei.giati otan kano egrafi video to arxeio pou apothikeuo sta properties mou leei H.263 kai morfi hxou AMR auta giati ta paizei??? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts