vipbbs Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Κατέβασε το RJV RegTweaks UI από το www.airfagev.com . ρυθμίζεις εξ.οθόνη κ πολλά άλλα... Δυστηχώς αυτό δεν έχει τίποτα για την εξωτερική οθόνη, μόνο backlit ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Παιδια συγνωμη, αλλα ειμαι σχετικα ενας 'απλος' χρηστης που ενδιαφερεται για το κινητο και θελω να μαθω καποια πραγματα: 1) Οι δυνατοτητες του φανταζομαι ειναι σχεδον απεριοριστες αν κατσεις και ασχοληθεις σοβαρα... Απο τη 'μανα' του ομως πως ειναι? Ρωταω γιατι στο Πλαισιο μου ειπαν οτι δεν υποστηριζει ουτε βιντεο ουτε mp3. Πρεπει λεει να ψαξω να βρω μονος μου. 2) Η καμερα τελικα τι λεει? Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια... 3) Η οθονη?? Τα προηγουμενα μοντελα με την ιδια αναλυση δεν με ειχαν εντυπωσιασει.. Αραγε τα 262000 χρωματα κανουν αισθητη διαφορα? 4) Τι ειναι ο χαμος με τις ROM τελωσπαντων? Να περιμενω για μελοντικη αναβαθμιση? 5) ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ?? Αντι αυτου σκεφτομαι το 3230 αλλα ειναι πολυ ασχημο το καταραμενο, δεν συγκρινεται με το ΜPx220 :cool: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 εγω το αγορασα γιατι ηθελα ενα κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ+multimedia player η φωτογραφικη μηχανη του ειναι αρκετα μετρια σε συγκριση με το Κ750ι και τα Sharp.το μονο σημειο που μπορει να τραβηξει αρκετα καλες φωτογραφιες ειναι σε εξωτερικους χωρους με φως ημερας.αλλα το επαναλαμβανω........κινητα τηλεφωνα αγοραζουμε.....οχι φωτογραφικες μηχανες.... η οθονη μου φαινεται εξαιρετικα καλη απο τις καλυτερες που εχω δει(εχω δει επισης sharp gx-30 panasonic + samsung) εαν θες υποστηριξη για βιντεο και mp3 θα κατεβασεις τον τελευταιο BetaPlayer ο οποιος κανει τα παντα(βεβαια εμενα ειχε τον windows media player 9 και οχι τον 10) ο χαμος με τις ρομ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.....αρκει να μας βοηθησει καποιος που να ξερει το ζητημα να τις μαζεψει σε καποια λινκ και να αναβαθμισεις το κινητο σου με απλα βηματα.........για να φανταστεις ειμαι με μια απο τις παλιοτερες ρομ στο μαη φορουμ και τους κατοχους ΜΡΧ220(1.115.0.0).....το κινητο δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα ιδιαιτερο που να αξιζει να το αναφερω και απλα περιμενω καποιο λινκ απο προσφατες ρομ. οσο για το 3230 ειπαμε φιλε μου.......κινητο αγοραζουμε να ειναι και ομορφο.........τι συγκρινεις τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Kalhmera se olous. Akoma den exw apofasisei ti kinhto na agorasw (auth th stigmh exw to K700i). Eimai metaksi K750i kai MPX220. Parola auta tha ithela na moirastw me tous potential buyers tou MPX220 merikous provlimastismous mou. Nomizw oti h Moto se sxesh panta me ti SE einai aiwnes pisw anaforika me thn texnikh ipostiriski kai auto fernei touw pelates tis se diskoli thesi. Eidika meta to pleon prosfato fiasko me tin kathisterisi tou thl. kathos kai tin adinamia egkairis enimerosis tvn pelatwn ths nomizw oti exase to paixnidi. An einai dinaton na zitaei apo tous Ellhnes pelates pou apeuthinontai sto elliniko site na diatiponoun tis apories tous sta Agglika. Akougetai apisteuto. An kai pistevw oti ena thl. me windows mobile software exei aperiosristes dinatothtes mou fainetai oti tha protimisw k pali tin asfaleia tis SE. Filika Statistician. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δυστηχώς αυτό δεν έχει τίποτα για την εξωτερική οθόνη, μόνο backlit ... :oops: Έχεις απόλυτο δίκιο, δικό μου λάθος.. Νόμιζα ότι είχα δει κάτι, αλλά πρέπει να ήταν κατευθείαν από τη registry.. Μόλις έχω λίγο χρόνο θα το ψάξω και θα σας πω.. ο χαμος με τις ρομ δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο.....αρκει να μας βοηθησει καποιος που να ξερει το ζητημα να τις μαζεψει σε καποια λινκ και να αναβαθμισεις το κινητο σου με απλα βηματα......... Υπάρχουν όλα στο net αν ψάξεις *λίγο* :cool: Δεν ποστάρονται λόγω site rules αλλά θα σας δώσω ένα site με εχμμ downloads :secret: :whistle: , και κάποιες καλογραμμένες οδηγίες και μερικά tweaks για να αρχίσετε.. Απαραίτητο εργαλείο για το tweakαρισμα το Smartion (χρειάζεται να κάνετε register στο forum για να κατέβει..) Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Απάντησαν και σε'μενα οι motorolαδες : I bought a MPx220 at Plaisio with Greek firmware and NO Greek iTAP which Ι found extremely annoying since all other moto cellphones support Greek iTAP plus i cannot send SMSs with 160chars/sms containing Greek chars.. Only inside the (Greek) manual you can find that "not all languages support iTAP" but since the manual is in Greek shouldn't it clearly state that Greek iTAP is not supported? And shouldn't the SMS function be smart enough as to understand that when sending SMS with capital Greek letters it needn't be in Unicode format? I would like to know whether you are planning to release a proper Greek firmware update to address these issues. It is an excellent phone, in my opinion the best smartphone out there and it's a shame to have these glitches.. And please do correct your phone number on your site as 00800 441 28150 doesn't seem valid.. και η απάντησή τους : In response to your email, unfortunately the phone just came out in the Greek market and there are not any official dates for the release of new firmware. Motorola is aware of the issues that you are mentioning and all your comments have been passed to the relevant developers. εν αναμονή λοιπόν... :( :( Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahat Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μία παρατήρηση όσον αφορά την κάμερα. Σε κάποιο forum από τα πολλά που κοίταξα θυμάμαι που έλεγαν ότι η κάμερα του mpx220 δεν είναι τόσο χάλια όσο καταρχήν φαίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αργεί να εστιάσει. Συγκεκριμένα θυμάμαι που έλεγε "give it a few seconds". Το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν όντως έτσι βγαίνουν καλύτερες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μία παρατήρηση όσον αφορά την κάμερα. Σε κάποιο forum από τα πολλά που κοίταξα θυμάμαι που έλεγαν ότι η κάμερα του mpx220 δεν είναι τόσο χάλια όσο καταρχήν φαίνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αργεί να εστιάσει. Συγκεκριμένα θυμάμαι που έλεγε "give it a few seconds". Το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν όντως έτσι βγαίνουν καλύτερες φωτογραφίες; Οι κάμερες αυτού του μεγέθους δεν εστιαζουν.. ακόμα!! Είναι σταθερού φακού / σταθερής εστίασης . Αυτό που κάνει στα "μερικά δευτερόλεπτα" και φαίνονται καλύτερες οι φωτογραφίες είναι η ρύθμιση του exposure και το white balancing, αλλά και πάλι λέμε ότι για κινητό παίρνει αποδεκτές φωτογραφίες. Φυσικά και δεν είναι σαν του Sharp 902 ούτε του καινούριου nokia με τον carl zeiss φακο.. Μην ξεχνάτε οτι είναι ένα κινητό που κοστίζει λιγότερο από το μισό από τα παραπάνω και έχει της παναγιάς τα μάτια από δυνατότητες + με τη διαφορά των χρημάτων παίρνεις μια 7,2mpixel (πχ την Casio z750 η οποία τραβάει και βίντεο 640x480@30fps mpeg4 !!! ~350€). Οι photos που τραβάει το mpx220 είναι αρκετά καλές για αποθήκευση στις επαφές αλλά και για τις αναπάντεχες στιγμές που θέλεις να θυμάσαι.. για οτιδήποτε άλλο (πχ φωτογράφιση τοπίου) -> get a camera! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αγαπητέ moderator μήπως θα ήταν καλό να γίνει και αυτό το thread sticky μιας και έχει αρκεταααααααά posts???? :up: :up: :up: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 p4n0z help.me ta xml softwares ti kanoyme?pos ta kanoyme install?prepei na ta valo stin registry?dose ligo fos.thanxs Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Τι εννοείς όταν λές xml software?? τα cabs πχ έχουν xml μέσα που είναι οι οδηγίες εγατάστασης προς τον cabinstaller.dll.. αν είναι σκέτο xml το πιθανότερο είναι ότι περιέχει απλές οδηγίες για τη registry το οποίο θέλει ένα πρόγραμμα από το SDK της Microsoft για να εγκατασταθει.. αλλά για να μην σε μπερδέψω άδικα για postαρε κανενα link να δω τι εννοεις.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Kαλημερα σε ολους,μηπως καποιος φιλος γνωριζει πως θα ξεκλειδωσω την Τιμ απο το mpx220 μου?Οποιος εχει την καλωσυνη ας μου πει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παραγγειλα το κινητακι πριν 5-6 μερες απο το nomatica.gr και ακομα το περιμενουνε λεει απο τον προμηθευτη. :( Ενας φιλος απ'οτι ειδα το πηρε και αυτος απο εκει.Ξερει μηπως αν ειναι γενικα συνεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παραγγειλα το κινητακι πριν 5-6 μερες απο το nomatica.gr και ακομα το περιμενουνε λεει απο τον προμηθευτη. :( Ενας φιλος απ'οτι ειδα το πηρε και αυτος απο εκει.Ξερει μηπως αν ειναι γενικα συνεπεις? καλησπερα.εγω απο νοματικα το πηρα και μπορω να πω οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την υπηρεσια παραδοσης. μπορει βεβαια να μην φταιει η ιδια η νοματικα αλλα η κουριερ με την οποια συνεργαζεται. πιο συγκεκριμενα: παρηγγειλα το κινητο και το πηρα στα χερια μου 25μερες μετα.αυτο συνεβη γιατι ενω ξεκινησε κανονικα απο τουλουζη αεροπορικως το αεροπλανακι μας επαθε βλαβη και εκατσε 5μερες φραγκφουρτη.τωρα γιατι εκατσε 5 μερες δεν το καταλαβα......εγω ξερω οτι οταν χαλαει ενα αεροπλανο μεταφερουν επιβατες και αποσκευες σε αλλο την ιδια μερα με γυρω στις 4-5ωρες καθυστερηση....... αυτα απο μενα.κατα τα αλλα και ευγενικοι ηταν και προθυμοι να ξεκαθαρισουν αρκετα πραγματα που τους ρωταω σε καθε μου παραγγελια. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 καλησπερα.εγω απο νοματικα το πηρα και μπορω να πω οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος απο την υπηρεσια παραδοσης. μπορει βεβαια να μην φταιει η ιδια η νοματικα αλλα η κουριερ με την οποια συνεργαζεται. πιο συγκεκριμενα: παρηγγειλα το κινητο και το πηρα στα χερια μου 25μερες μετα.αυτο συνεβη γιατι ενω ξεκινησε κανονικα απο τουλουζη αεροπορικως το αεροπλανακι μας επαθε βλαβη και εκατσε 5μερες φραγκφουρτη.τωρα γιατι εκατσε 5 μερες δεν το καταλαβα......εγω ξερω οτι οταν χαλαει ενα αεροπλανο μεταφερουν επιβατες και αποσκευες σε αλλο την ιδια μερα με γυρω στις 4-5ωρες καθυστερηση....... αυτα απο μενα.κατα τα αλλα και ευγενικοι ηταν και προθυμοι να ξεκαθαρισουν αρκετα πραγματα που τους ρωταω σε καθε μου παραγγελια. :cool: 25 μερες??? :blink: Ωχ...εγω σε 25 μερες θα ειμαι διακοπες..αμα μου τυχει τιποτα τετοιο..Δεν πιστευω να κανανε 25 μερες ενω το ειχαν στο στοκ,ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 file p4n0z ola ok.apla kaneis se kanena forum den leei oti den prepei na kseziparis to arxeio apla na to steilis sto kinito kai apo ekei set up. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 25 μερες??? :blink: Ωχ...εγω σε 25 μερες θα ειμαι διακοπες..αμα μου τυχει τιποτα τετοιο..Δεν πιστευω να κανανε 25 μερες ενω το ειχαν στο στοκ,ετσι? απο τη μερα που θα καταθεσεις τα χρηματα να υπολογιζεις 6-9 μερες ΕΦΟΣΟΝ ειναι σε στοκ. εαν εχει ελειψη και δεις σηματακι (διαθεσιμο σε 2-8ημερες καλυτερα ξεχνα το) καμια εξελιξη στο θεμα με τα ρομ ειχαμε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 an katalaba kala , den paizei mp3 os hxous klhshs kai mynhmaton? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 φυσικά και παίζει mp3 ringtones απλά συμφέρει από άποψη χώρου να τα κάνεις wma 32kbit mono.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Επειδή αρκετός κόσμος έχει πρόβλημα με τα fonts ειδικά στις ασιατικές versions παραθέτω έναν τρόπο να βάλετε fonts της αρεσκείας σας Installing Fonts How to install fonts (TrueType) on your Smartphone. This brief tutorial will show you how to install fonts on your Windows Mobile Smartphone. You will need to locate a TrueType font, for example Veranda, to use. You will need the following to install a font on your phone: 1. Font Installer 2. Fonts Packed into a .cab installer, you can find some here (Llook to the left and you will see a list of folders, click on the one that says Fonts and pick the one you want.) 1st Download the Font Installer and the font .cab file to your computer 2nd Connect your phone to ActiveSync and click on the Explore button. A new window will appear. Drag and drop the Font Installer .cab and the .cab font file in the Temp folder. 3rd Go to File Manager on your phone and go to the Temp folder, click on one of the .cab files, and let it install, do this again for the second .cab file. 4th Go to Start, Font Installer. Now press the soft key under Install XML. Now restart you phone, and when it boots up you will see the font you installed! Note: You might have to edit your homescreen’s XML code to reflect the new font. To do this, copy the home.xml file that you are using from your phone to your computer, open it with Notepad and edit all references that point to Nina to point to the font you installed. Example: <default font-face="nina" font-size="14" font-weight="normal" padding-left="4" padding-right="4" bgcolor="transparent" fgcolor="COLOR_HOMETEXT" padding-top="2" b-border-color="COLOR_HOMERULE" b-border-width="1"> <format state="selected" fgcolor="COLOR_HOMEHIGHLIGHTTEXT"/> Change the value in bold to the name of the font you installed, also go thru the rest of the XML code in the file to make sure that all font references are pointing to the font you installed. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Tελικα μηπως καποιος φιλος ξερει τι μπορει να γινει με τους 70 χαρακτηρες στα ελλ.μηνυματα? Υπαρχει λυσει? θα βρεθει λυση? Οποιος εχει την καλωσυνη κ δεν βαριετε ας γραψει κατι..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingherc Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Distoxos kai gia mena to provlima me tous 70 characters einai to megalitero. I moni lisi pou vrika einai na katevaso to programma pou iparxei sto MyFiles tou MyPhone.gr gia to MPx200 pou douleuei apsoga kai gia to MPx220. Douleuei kala eutixos. Omos, to kalitero pou tha mporouse na kanei i Motorola einai na ftiaxei mia kainourgia ROM pou na ipostirizei 160 characters greek sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ναι, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλη free λύση και αν διαβασετε λίγο πριν θα δείτε ότι η motorola αν και ξέρει τα προβλήματα αυτα δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το αν και πότε θα δώσει λύση... Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 παιδια αν μπορειτε να με βοηθήσετε πως μπορω να βαλω mp3 για ηχο κλησης ??? επίσης wav αρχεια για τα sms και τo ξυπνητηρι σε ποιο φακελο τα βαζω επίσης κανενα προγραμμα που να παιζει mp3 για ξυπνητήρι υπάρχει ???? επιπλέον codes gia video που να βρω ΣΟΣΟΣΟΣΣΣΣΣ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 επίσης τα themes σε ποιο φάκελο πρεπει να τα βαλω ?? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts