psybill Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αν θελετε να παρετε το t9xxxx.dll που ψαχνετε ενας με (ελληνικο)qtek ας ψαξει μεσα στον φακελο windows (οχι storage-windows!) και θα το βρει χυμα καπου προς το Τ, τωρα ακομα και να μας το δωσει το αρχειο να το βαλουμε μεσα στον φακελο windows και να το δει το κινητο κανονικα, θα υπαρχει το προβλημα οτι σε καθε restart το αρχειο θα χανετε και θα πρεπει να το ξαναβαζουμε... μπελας. το αρχειο αυτο παιδια δεν βγαινει με τιποτα απο τις ελληνικες ρομ της ace-hellas. ολα τα αλλα τ9 dll's μπορεις να να αντιγραψεις-μεταφερεις οπου θελεις. το t9greek.dll ειναι κλειδωμενο και δεν μεταφερεται με οσους τροπους κι αν προσπαθησα(μεταφορα στη μνημη, στην καρτα, αποστολη με ir, bt και απο το pc. αν καποιος εχει αλλλα εργαλεια να το κανει ας μας το πει. οσο γί' αυτο που λες για το φακελο windows δεν υπαρχει προβλημα. το βαζεις σε αλλο directory και αλλαζεις το path απο τη registry. στο modaco υπαρχει αναλυτικος οδηγος για προσθηκη τ9 γλωσσας στο τηλεφωνο, αλλα δυστυχως αν δεν βρουμε το αρχειο δεν μπορουε να το δοκιμασουμε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 το αρχειο αυτο παιδια δεν βγαινει με τιποτα απο τις ελληνικες ρομ της ace-hellas αυτό ισχύει :( :( αλλά έχω βρει στο internet κάποια development εργαλεια με τα οποία μπορείς να κάνεις dump την rom/rom file, φυσικά δεν ξέρω αν δουλεύουν, και δεν θα μαθω μέχρι να δοκιμάσω :D :D τώρα περιμένω να βρω τη rom του 8010... Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Pantos para merika mikra provlimatakia to kinito auto den to allazo me tipota..Pira simera kai 512mb mnimoula kai eimai arxontas!!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παιδιά η αναγνώριση καλούντος με φωτο δουλεύει σε εσάς? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Αμεεεε !! :D :D :D Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 φίλε p4n0z μπορείς να με βοηθείσεις σε παρακαλώ με τις ρυθμίσεις που μπορεί να έχει, γιατι ότι και να έχω κανει σε εμένα δεν δουλεύει με τίποτα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Κοίτα για να το δοκιμάσω, πήρα φωτο με το κιν, και όταν πήγα να την αποθηκεύσω είχε και μία επιλογή "προσθήκη σε επαφή" και voila.. Τώρα αν έχεις ήδη τις φωτο από αλλού τότε μέσα από το άλπουμ επιλέγεις τη φωτο που θες -> μενού -> επισύναψη σε επαφή αλλά θα σου πρότεινα να τις κάνεις πρώτα 1280x960.. Δεν χρειάστηκε να κάνω τπτ άλλο για να δουλέψει.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoldm Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Με ενα προγραματακι απο την paragon μπορεις να κανεις ολο το μενου ελληνικο και φυσικα να γραφεις ελληνικα. Το εχω στο mpx200 και παιζει μια χαρα. bori kapios na mou stili to greek Leng esto kai apo MPx200 gia to MPx220 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 δες στο myfiles Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoldm Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 exeis to MPx220 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ναι το mpx220 έχω αλλά με ελληνικά περασμένα (και δυστυχώς κλειδωμένα από τη μαμα moto). Αν δεις πιο πάνω στο thread πολλοί έχουν περάσει αυτα τα ελληνικά χωρίς prob. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Sorry double post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Το προγραμματακι της paragon τρεχει κανονικα σε ολα τα wm2003 και πανω, δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το mpx220. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Για να "ανάψει" λιγο η κουβέντα, το κινητό είναι sdio enabled??? Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 paidia mipos kserei kaneis kana link gia to sprite backup free fisika? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Για να "ανάψει" λιγο η κουβέντα, το κινητό είναι sdio enabled??? Πρεπει να ειναι, αλλα περα απο τις καρτες wifi που θα ειναι πιο ακριβες και απο το κινητο, τι να το κανεις? paidia mipos kserei kaneis kana link gia to sprite backup free fisika? Ψαξε λιγο στο thread για τα qtek θα βρεις καποια πολυ ενδιαφερoν link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παίδες, βρήκα τα ελληνικά Τ9 αλλά τζίφος.. Δεν τα δέχεται γιατί είναι unsigned λεει έχω και καποια αρχεια με certs αλλά δεν ξέρω τι να κάνω :fool: :fool: .. σημείωση έχω ακόμα την ελληνική ROM.. Αν έχει κανένας όρεξεη να ασχοληθει και έχει κατα προτίμηση μη ελληνική ROM (η asian μου ακούγεται ωραία) ας μου στείλει pm.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Πρεπει να ειναι, αλλα περα απο τις καρτες wifi που θα ειναι πιο ακριβες και απο το κινητο, τι να το κανεις? Δεν είναι τόσο ακριβές. Πριν κάτι μήνες όταν έψαχνα αν ταιριάζουν στο mpx200, sandisk 512 ΜΒ γύρω στα 120 ευρώ (π.χ. http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=122044) το προβλημα ειναι να βρεθεί minisd και φυσικά να υποστηρίζει sdio το 220 Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 kalimera molis xthes phra to mpx220 k anarwtiomoun an mporw na valw na xtypaei gia sms me kapoio mp3! einai dynaton??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Paidia psaxnw k egw ena free sprite backup. Anybody? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingherc Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 kalimera molis xthes phra to mpx220 k anarwtiomoun an mporw na valw na xtypaei gia sms me kapoio mp3! einai dynaton??? :worry: Nomizo pos den mporeis na valeis MP3 alla mporeis na valeis WMA arxeia. Gia na metatrepseis ena .mp3 se .wma arxeio, mporeis na xrisimopoiiseis to nero i na katevaseis to Advanced WMA Workshop. Anyway, molis to metatrepseis, vale to .wma arxeio sto fakelo Application Data\Sounds tou kinitou sou kai meta tha mporeis na to epilexeis nomizo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Xairetw tous fanatikous kai mh tou MPx220...to perasmeno Savato phra kai egw sta xeria mou thn polupo8hth suskeuh apo to Germano, mauro (gamato) me ellhnika (an kai oxi greek T9 opws proeipate) kai pote ma pote de 8a fantazomouna oti 8a elega: ....ti 3enera!!!! H suskeuh sas suskeuh einai ontws apo tis pio glamour tis agoras, alla to menu gia mena einai allh istoria...na afhsw peri8wria mhpws kai alla3w gnwmh, h na to vgalw sto sfuri????? (apo tote pou phra to MPx220, exw faei kollhma me to K750i....kaneis gia antallagh?!?!?) You can only know what you are missing when you lose it -or in some cases get something else instead!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ....ti 3enera!!!! H suskeuh sas suskeuh einai ontws apo tis pio glamour tis agoras, alla to menu gia mena einai allh istoria...na afhsw peri8wria mhpws kai alla3w gnwmh, h na to vgalw sto sfuri????? (apo tote pou phra to MPx220, exw faei kollhma me to K750i....kaneis gia antallagh?!?!?) Αν το μενού είναι το μόνο πρόβλημά σου τότε δεν αξίζει να το δώσεις.. κατέβασε το Smartion και μπορείς να αλλάξεις τη σειρά όπως θες.. Άσε που συνηθίζεται : το έχω από την Παρασκευή και.. 9-2 File Explorer, 8-9-6 Τοπικές Ρυθμίσεις, κλπ.. :p :p :p Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahat Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 double post, disregard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahat Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 καλησπέρα, ένας φίλος μου πρότεινε να πάρω εταιρική σύνδεση από την εταιρία του και με την επιδότηση είπα να αλλάξω κινητό. 1 και με διαφορά επιλογή μου είναι το ΜPx220 αλλά με τον χαμό που γίνεται με τις rom δεν είμαι σίγουρος. Τελευταία rom για αμερική είναι η 1.43 και λέει διορθώνει κάποια πράγματα. Με την ευρώπη τι γίνεται; Πήγα να δω το μοντέλο στο γερμανό και λέει ότι έχει ήδη αποσυρθεί μία φορά (όταν το έφερνε το πλαίσιο) και το ξαναφέρνουνε τώρα. Λέει έχουν μόνο το μάυρο και όχι το ασημί μοντέλο. Είπα στον πωλητή να το ανοίξει, έβαλε μία sim μέσα και καθώς μπουτάριζε ... κόλλησε. Μετά δεν έκλεινε (κόντεψε να χώσει το κουμπί του κλεισίματος μέσα στο τηλέφωνο από το πάτημα). Πάνω που πήγε να βγάλει τη μπαταρία, ... έκλεισε. Με τη 2η προσπάθεια ξεκίνησε κανονικά. Πήγα μενού->ρυθμίσεις->... και βρήκα "rom: κατασκευαστής 1.36" . Τα δικά σας (όσοι έχετε) τι λένε; Αυτή η rom είναι καινούργια, παλιά, να το πάρω και να βάλω την 1.43, κάποια άλλη; Από προβλήματα πώς τα πάτε; Κρασαρίσματα, παγώματα, μπλε οθόνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts