esykas Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Επισης αμα το εχεις γυρισμενο σε ελληνικο μενου δεν μπορεις να βαλεις ξυπνητηρι λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το μενου πρεπει να ειναι στα αγγλικα για να μπειτε στο μενου με ωρες ημερομηνιες. εγώ το ξυπνητήρι τό δουλεύω κανονικά με το Ελληνικό 2003 περασμένοεπίσης ΒΤ & irda με Α925/ Α835/ Τ68i . Ρε παιδιά με το κοντράστ ξέρει κανείς κάτι να το ρυθμίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 The phone has a very nice TFT 262k color display. Can the naked eye see the difference between a 65k and 262k display? Probably not, and I can't, but I doubt anyone will complain about getting more colors! The screen measures 2" diagonally and the resolution is the standard 176 x 220 pixels specified by Microsoft for MS Smartphones. The display is rich, contrasty, color saturated and easy to read even when using small fonts. You can turn ClearType on to smooth fonts, but I find it more crisp without. Αυτό το ψάρεψα : http://www.mobiletechreview.com/motorola_MPx220_smartphone.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Κανένα νέο για το κινητό ???? :!: :!: Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κρατάει η μπαταρία ? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Κανένα νέο για το κινητό ???? :!: :!: Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο κρατάει η μπαταρία ? Δύο μέρες με χρήση μου κρατάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Hello guys, (eimai new sto forum, opote gia opoiadhpote malakioula ..upomonh). Endiaferomai kai egw gia to Mpx220, alla eimai arketa asxetos me ta Windows Mobile. Sto 8ema tis battarias, den uparxei enallaktikh/extra battaria megaluterhs xwrhthkothtas? Exw vodafone sundesh kai elpizw na to parw me epidothsh...mhpws na sugotragoudw apo twra to "hmoun nios kai gerasa"?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ρε παιδιά χθες είδα στο όνειρο μου ότι το κινητό κυκλοφόρισε..... Τι λέει ??? Θα βγει ποτέ ??? :mad: :mad: Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ρε παιδιά χθες είδα στο όνειρο μου ότι το κινητό κυκλοφόρισε..... Τι λέει ??? Θα βγει ποτέ ??? :mad: :mad: γιωργη εισαι ο γνωστος απο φλεαμαρκετ? στο θεμα μας......το κινητακι το παρηγγειλα απο νοματικα σε μαυρο στη νεα τιμη του καταλογου.......334ευρωωωωωωωωω+14εξοδα αποστολης....τρεχατε ωρεεεεεεεεεεεεε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 γιωργη εισαι ο γνωστος απο φλεαμαρκετ? στο θεμα μας......το κινητακι το παρηγγειλα απο νοματικα σε μαυρο στη νεα τιμη του καταλογου.......334ευρωωωωωωωωω+14εξοδα αποστολης....τρεχατε ωρεεεεεεεεεεεεε :lol: Aderfe apo pou to parigiles ?apo nomatika ?ti ennoeis pes mas ligo se parakalw. Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Aderfe apo pou to parigiles ?apo nomatika ?ti ennoeis pes mas ligo se parakalw. http://www.nomatica.gr/telephone/motmpx220pGR.htm νεα τιμη η οποια αλλαξε σημερα.το εχουν ΜΟΝΟ σε μαυρο απο οτι μιλησα σημερα με την τηλεφωνητρια.επισης ειναι οι κανουριες παρτιδες(επισης απο οτι μου ειπε) αρα δεν θα εχει και το προβλημα με το μεγαφωνο παντως η τιμη επεσε πολυ το τελευταιο 10ημερο.απο 420 εφτασε τα 334 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 καλημέρα παίδες..ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ΜΡΧ220 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ο τηλ. κατάλογος δέχεται πολλές καταχωρήσεις σε ένα όνομα ή είναι όπως όλα τα παλιά motorola που δεν δεχόταν...κι ακόμη έχει αναφορά παράδοσης στα sms και στα mms?thanks:-))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Και εγω ψαχνομαι γι'αυτο το κινητο. Ποτε θα το κυκλοφορησει η motorola? Εσεις απο που και ποσο το πηρατε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Και εγω ψαχνομαι γι'αυτο το κινητο. Ποτε θα το κυκλοφορησει η motorola? Εσεις απο που και ποσο το πηρατε? Απο εξω φιλε μου. Online shopping ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkl2005 Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 ΕΡΩΤΗΣΗ γι' αυτούς που έχουν αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Είναι κλειδωμένη και εάν ναι πως ξεκλειδώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 ΕΡΩΤΗΣΗ γι' αυτούς που έχουν αγοράσει τη συσκευή από εξωτερικό. Είναι κλειδωμένη και εάν ναι πως ξεκλειδώνει? Kalhmera file mou. H suskeuh den einai kleidomenh me eksairesh kapoies etaries opws p.x. h orange UK. Kata thn agora apo kapoio online katasthma tha parageileis siskevh xwris contract k tha eisai entaksi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Απο εξω φιλε μου. Online shopping ! :cool: Απο ποια sites? Με τι τροπο (πιστωτικη ή κατι αλλο)? Και κατι ασχετο... εχει καλη ποιοτητα με τα mp3-wmv? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Τελικά το τηλεφωνάκι κυκλοφορεί στην Ελλάδα; Μιλάω πάντα για ελληνικά shops και ελληνικό μενού στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ego tha perna to s100 an kai protimo to qtek9090 kai to neo universal exo ena sep900 alla molis eida ta games kai tis efarmoges pou xoune ta windows mobile pdas KOUFATHHKA.anyway to kalo me to p900 h 910 einai oti exi plhktr kai etsi den exartasei diarkos apo thn touch screen idios sta mhnhmata.aplos h shmantikh diafora metaxy ton 2 einai oti to1 p910 einai thl me pda dunatothtes eno to s100 parempei pio poly se pocket pc. alla epidi to thema se auto to thread einai to mpx220 tha sou lega oti an den thes na doseis 600 h 700 euros dineis 350 kai perneis ena oraio smartphone thlefono se peribalon windows. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koeff Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Sta smartphones kai eidika sto mpx220 mporei to ksipnitiri tou na paiksei otan einai apenergopoihmeno to kinito :O ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Τελικα το πηρα κι εγω...πρωτες εντυπωσεις ΑΨΟΓΟ!!! Θελω καποιος που το εχει αν μπορει να με βοηθησει στο εξης γιατι το manual ειναι στα γαλλικα και δεν ειμαι γνωστης...περασα καποιες φωτο με bluetooth απο το αλλο μου κινητο,τις δεχτηκε αλλα οσο κι αν εψαξα δεν μπορω να βρω που τις αποθηκευσε...help me pls!!Επισης στο πακετο δεν ειχε μεσα καρτα μνημης...το μονο μειον:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Τελικα το πηρα κι εγω...πρωτες εντυπωσεις ΑΨΟΓΟ!!! Θελω καποιος που το εχει αν μπορει να με βοηθησει στο εξης γιατι το manual ειναι στα γαλλικα και δεν ειμαι γνωστης...περασα καποιες φωτο με bluetooth απο το αλλο μου κινητο,τις δεχτηκε αλλα οσο κι αν εψαξα δεν μπορω να βρω που τις αποθηκευσε...help me pls!!Επισης στο πακετο δεν ειχε μεσα καρτα μνημης...το μονο μειον:-( Από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koeff Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 mporei to ksipnitiri tou na paiksei otan einai apenergopoihmeno to kinito ;) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Τελικα το πηρα κι εγω...πρωτες εντυπωσεις ΑΨΟΓΟ!!! Θελω καποιος που το εχει αν μπορει να με βοηθησει στο εξης γιατι το manual ειναι στα γαλλικα και δεν ειμαι γνωστης...περασα καποιες φωτο με bluetooth απο το αλλο μου κινητο,τις δεχτηκε αλλα οσο κι αν εψαξα δεν μπορω να βρω που τις αποθηκευσε...help me pls!!Επισης στο πακετο δεν ειχε μεσα καρτα μνημης...το μονο μειον:-( Programmes>File manager>IPSM open> my documents open Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Από που το πήρες; apo nomatica 351 eurw me fpa kai ta e3oda apostolhs mesw pistwtikhs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Programmes>File manager>IPSM open> my documents open thanks file mou :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mampk19 Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Xairetai ta plh8h, opws oloi mas, exw kai egw tis apories mou sxetika me to MPx220, to opoio skopeuw na parw gia na antikatasthsei to kat'alla "mikro" K700i! Xontres apories -pou mono enas hdh xrhsths tou MPx mporei na mou 3edualinei: -- Sugkrunwntas to 220 vs 700i, pws mporei kapoios na a3iologhsh ta hxeia toy prwtoy? Apo dikia mou empeireia eimai euxaristhmenos me to 700ari, alla tromazw me kati "den akougetai o hxos" pou diavasa sto forum gia to 220! Isxuei? Einai dinaton na ekane tetoia patata h Motorola? -- Mia xara xaroules me to Windonws Mobile 2003, alla giati sto net diavazw gia to release tou 2005 version, kai to kinito foraei akoma ta 2003? Ginetai anava8mish? A3izei? -- Mexri stigmhs to 220 to vrhskw se TELESTET. An kai perase kai apo ta fulladia ths COSMOTE, pleon to paizei akruvo8oruto...alh8euei oti provlhmata sthn paragwgh anagkasan th Motorola na to aposurei? -- Se anafora me tis PIM efarmoges tou, milame gia mobile Outlook? -- To MediaPlayer Mobile einai sumvato me mp3, mpeg, wma ktlp...e?e?e?e? Mhpws to psirizw polu telika? H mono mou dusareskeia me to 700ari einai h elleipsh kartas kai to "paidiko" organiser tou! A3izei na alla3opisthsw se mia "duskinhth" kai pare3hghmenh Motorola?!?!? Mia gnwmh zhtaw apo esas tous "exontes" mia pou oi upallhloi twn Germanos/Teleshop/Vodafone 8ewroun oti oi upoxrewseis tous ftanoun sto na sou diavazoun ta specification twn diafhmistikwn tous -Kai merikes fores apo to idio to fulladio mprosta sta matia sou!!!(euge stous Human Resources Managers tous!!!) Euxaristw pantws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts