BOGIAS Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Ρε παιδια, πότε θα βγει για να το δούμε και από κοντά; Τέλη Μαρτίου; Πότε, πότε πότε? Ποτέ? ti xwra tou pote thn xerei?????? paidia egw arxisa na apogohteuomai 8a ta paratiso mou fainete kai idika ama den exei 262 xromata 8a einai mapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Το κινητο ειναι απλως φοβερο εχω και το 9500 αλλα η ταχυτητα του mpx220 σε ολα ακομη και στο internet ειναι το κατι αλλο. Οσο για την οθονη ειναι 65Κ αλλα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 απο που το πηρες SXS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statistician Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Telika arxise h diathesi tou sthn Elliniki agora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Telika arxise h diathesi tou sthn Elliniki agora? Μάλλον, δυστυχώς για μας, με παραγγελία μέσω ιντερνετ θα το πήρε... :( Πάντος για τα 65 χιλιάδες χρώματα και εγώ πιστεύω ότι δεν αποτελούν πρόβλημα...πιο πολύ με πειράζει που δεν έχει ραδιόφωνο.... :mad: Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 paidia h tim to diafimizei me 262k to kinito . as mas pei kapios pou to exei na paei sths ri8miseis kai na mas pei sta posa bit h k exei alla na einai sigouros kai oxi oti nomizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxs Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 65k εχει! σιγουρο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτην την μανια σας λεω η οθονη ειναι παρα πολυ καλη, απο ebay το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 το expansys.com.gr το εχει φερει σε μαυρο !!! Το παραγγειλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 kana ellhniko katasthma na douem pote 8a to ferei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 :up: :up: :up: :scared: piadia perimenw na paei 1 tou mhnos gia na steilw mail sthn moto na dw ti 8a mou poun tous pseftes kai xronia mou polla shmera(vagos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 χρονια σου πολλα. οντως ειναι αλητες τελικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 :up: :up: :up: :scared: piadia perimenw na paei 1 tou mhnos gia na steilw mail sthn moto na dw ti 8a mou poun tous pseftes kai xronia mou polla shmera(vagos) Χρονια πολλα!!!Ρε παιδια 65k χρωματα δεν ειναι λιγα για ενα τετιο κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 EINAI ALLA TI NA KANOUME ALOU EINAI TO PROBLHMA ALLA OSPOU NA KHKLOFORHSH 8A EINAI KAI H CAMERA H MPATAIRA TO KINITO OLA. AFOU EGW EIMAI ETOIMOS NA PAW NA PARW TO SAMSUNG TO KAINOURGIO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos_5 Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 EINAI ALLA TI NA KANOUME ALOU EINAI TO PROBLHMA ALLA OSPOU NA KHKLOFORHSH 8A EINAI KAI H CAMERA H MPATAIRA TO KINITO OLA. AFOU EGW EIMAI ETOIMOS NA PAW NA PARW TO SAMSUNG TO KAINOURGIO πιο samsun εννοεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Μαλλον το D500 λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Καποιος που εχει το MPx200/220 να μου πει εαν το καλωδιο τροφοδοσιας εχει το ιδιο βισμα με το PDA2K? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Καποιος που εχει το MPx200/220 να μου πει εαν το καλωδιο τροφοδοσιας εχει το ιδιο βισμα με το PDA2K? Όχι το 220 νομίζω δεν έχει βίσμα mini usb ενώ το 200 είχε! :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Μαλλον το D500 λεει... d600 εννοεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Όχι το 220 νομίζω δεν έχει βίσμα mini usb ενώ το 200 είχε! :) :O :w00t: Μα ουτε το PDA2K εχει mini usb ;) Αυτο θελω και εγω! Να μην εχει ! @Nokkia Το D600 μολις παρουσιαστικε στην Cebit. Θα αργισει να φτασει στα καταστηματα... :) @Tron13 Γιατι το πουλας ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Ξέρει κανείς πως τα πάει το 220 με τα Ελληνικά; Λένε ότι θα έχει Ελληνικά αλλά δεν ξέρω αν θα είναι περιορισμένη η χρήση τους στα βασικά μενού ή αν θα είναι πλήρης (Τ9, μικρά με τόνους κλπ) όπως το Qtek 8010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό το ερώτημα με τα ελληνικά, αλλά δεν νομίζω οτι μπορεί να απαντήσει κάποιος, γιατί δεν έχει κυκλοφορίσει στην ελληνική αγορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 d600 εννοεις... to 500 lew ama perimenw to 600 kala xristougenna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 mhnan 3 meres gia na teliosh o mhnas kai na steilw mail sthn moto gia na dw ta xalia tous (ti 8a mou poun autoi thn fora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 mhnan 3 meres gia na teliosh o mhnas kai na steilw mail sthn moto gia na dw ta xalia tous (ti 8a mou poun autoi thn fora Στο Πλαίσιο μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγαν ότι θα έρθει μέχρι το τέλος του μήνα. Χτες που πήρα ξανά τηλέφωνο μου είπαν ότι η motorola τους ανέβαλε την παράδοση για αρχές Απριλίου!!! Δεν το περιμένω άλλο. Πήγα και πήρα ξανά το Qtek 8010, κατέβασα και την τελευταία αναβάθμιση από το site τους και άσε την motorola να κοροϊδεύει τον κόσμο. Το ίδιο έκανε και με το V600. Δεν είναι δυνατόν μια σοβαρή (;;;) εταιρία να μην μπορεί να προγραμματίσει την κυκλοφορία των συσκευών της σωστά! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Στο Πλαίσιο μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγαν ότι θα έρθει μέχρι το τέλος του μήνα. Χτες που πήρα ξανά τηλέφωνο μου είπαν ότι η motorola τους ανέβαλε την παράδοση για αρχές Απριλίου!!! Δεν το περιμένω άλλο. Πήγα και πήρα ξανά το Qtek 8010, κατέβασα και την τελευταία αναβάθμιση από το site τους και άσε την motorola να κοροϊδεύει τον κόσμο. Το ίδιο έκανε και με το V600. Δεν είναι δυνατόν μια σοβαρή (;;;) εταιρία να μην μπορεί να προγραμματίσει την κυκλοφορία των συσκευών της σωστά! :angry: Εγω θα το εχω στα χερια μου την Πεμπτη απο expansys ! (το μαυρο βεβαια!) και ασε την Μοτορολα της Ελλαδος να παιζει το ....... της ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts