Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου αν διαβασα σωστα γιορταζεις σημερα χρονια σου πολλα φιλε eliasj.ρε παιδια μου φαινεται οτι τραβηξε πολυ παραπανω το θεμα των ελληνικων αφηστε να δουμε τι θα κανουν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλε μου αν διαβασα σωστα γιορταζεις σημερα χρονια σου πολλα φιλε eliasj.ρε παιδια μου φαινεται οτι τραβηξε πολυ παραπανω το θεμα των ελληνικων αφηστε να δουμε τι θα κανουν

Σε ευχαριστώ πολύ ταξιδιωτης22. Απλά ο κάθε νοήμων άνθρωπος is entitled to his/her notions. Τόσο κακό είναι αυτό???? :confused: Επειδή εμένα δε με πειράζει να μην έχει ελληνικά το τηλέφωνο σημαίνει ότι είμαι Αγγλοσάξονος και Αμερικανάκι??? :confused:

Επειδή είμαστε wayyyyy of-topic εγώ δε το συνεχίζω, αλλά μερικά παιδάκια ας προσέξουνε τη γλώσσα τους :whistle: .

Λοιπόν παιδιά το έχω στα χέρια μου.Πρώτες εντυπώσεις : ποιότητα κατασκευης παρα πολυ καλη,παρα πολυ ομορφο κινητο,λιγο μακρυτερο απο το 200.Οθονη κορυφαιας ποιοτητας.Πολυ γρηγοροτερο απο το 200,ειδικα στην εγκατασταση προγραμματων δεν παιζεται.Για χρονο μπαταριας θα σας πω αργοτερα αν και με πολυ χρηση τις πρωτες ωρες και δεν ειχε χασει ουτε μια γραμμη η μπαταρια.Πολυ ευκολη η τοποθετηση φωτογραφιας στις επαφες,η οποια φωτογραφια φαινεται και με κλειστο καπακι οταν σε παρουν,εγω παντως δεν ξερω αλλο κινητο να το κανει αυτο.Θα συνεχισω τις δοκιμες με την καμερα και θα σας πω συντομα,και για τα υπολοιπα.
Γιώργος

να και κατι καλο αντε αυριο να μας δωσεις ενα καλο preview να δουμε πρωτες εντυπωσεις

Σε ευχαριστώ πολύ ταξιδιωτης22. Απλά ο κάθε νοήμων άνθρωπος is entitled to his/her notions. Τόσο κακό είναι αυτό???? :confused: Επειδή εμένα δε με πειράζει να μην έχει ελληνικά το τηλέφωνο σημαίνει ότι είμαι Αγγλοσάξονος και Αμερικανάκι??? :confused:

Επειδή είμαστε wayyyyy of-topic εγώ δε το συνεχίζω, αλλά μερικά παιδάκια ας προσέξουνε τη γλώσσα τους :whistle: .

Οπως ειπα και πριν το να μην σε πειραζει εσενα ειναι δικαιωμα σου αλλα δεν μπορεις να την λες[μιζερια κλπ] σε αυτους που θελουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο τηλεφωνο που αγοραζουν στην ΕΛΛΑΔΑ :!: ΚΑΙ εγω το σταματω εδω και ζητω συγνωμη για τα μηνυματα μου που δεν ειχαν σχεση με το τηλεφωνο

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ωραια τωρα συμφιλιωθηκαμε παλι αντε να δουμε και τη γνωμη του φιλου μας που το πηρε

Παίδες, παρόλο που το mobile-review δεν είναι & το πιό αξιόπιστο, review του MPx220 εδώ...με λίγα λόγια, αλλιώς το περιμέναμε & αλλιώς μας ήρθε...απογοήτευση :down:
http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

Αντε να ζητήσω και εγώ απο την μεριά μου συγνώμη,αν και μου φαίνεται παράλογο να ζητάω συγνώμη για τα δικαιώματα μου και τον τόπο καταγωγής μου.

Λοιπόν παιδιά το έχω στα χέρια μου.Πρώτες εντυπώσεις : ποιότητα κατασκευης παρα πολυ καλη,παρα πολυ ομορφο κινητο,λιγο μακρυτερο απο το 200.Οθονη κορυφαιας ποιοτητας.Πολυ γρηγοροτερο απο το 200,ειδικα στην εγκατασταση προγραμματων δεν παιζεται.Για χρονο μπαταριας θα σας πω αργοτερα αν και με πολυ χρηση τις πρωτες ωρες και δεν ειχε χασει ουτε μια γραμμη η μπαταρια.Πολυ ευκολη η τοποθετηση φωτογραφιας στις επαφες,η οποια φωτογραφια φαινεται και με κλειστο καπακι οταν σε παρουν,εγω παντως δεν ξερω αλλο κινητο να το κανει αυτο.Θα συνεχισω τις δοκιμες με την καμερα και θα σας πω συντομα,και για τα υπολοιπα.

τι εγινε που χαθηκες κολλησες με το κινητο και μας ξεχασες? :p ακομα περιμενουμε το mini preview σου :)

Λοιπον παδια συνεχιζω,Η μπαταρια δειχνει σαφως καλυτερη αν ακι θελει περισσοτερο ψαξιμο,το οτι ειναι 1000 ειναι παντως θετικο.Το πληκτρολογιο ειναι αψογο,τελεια αισθηση και απολυτη λειτουργικοτητα.Η καμερα του φτανει την μεγιστη αναλυση στα 1280Χ960 και νομιζω οτι απο το 7610 τουλαχιστον που εκανα συγκριση ειναι καλυτερη.εχει ενσωματομενο φλας και τις γνωστες αυτοματες ρυθμισεις.Για java αλο που υπαρχει, τιπ[οτα δεν παει χαμενο.Αυτα για την ωρα και βλεπουμε. Αν θελει κανεις υπαρχει αλλο ενα ,pm μου.
Γιώργος

Λοιπον παδια συνεχιζω,Η μπαταρια δειχνει σαφως καλυτερη αν ακι θελει περισσοτερο ψαξιμο,το οτι ειναι 1000 ειναι παντως θετικο.Το πληκτρολογιο ειναι αψογο,τελεια αισθηση και απολυτη λειτουργικοτητα.Η καμερα του φτανει την μεγιστη αναλυση στα 1280Χ960 και νομιζω οτι απο το 7610 τουλαχιστον που εκανα συγκριση ειναι καλυτερη.εχει ενσωματομενο φλας και τις γνωστες αυτοματες ρυθμισεις.Για java αλο που υπαρχει, τιπ[οτα δεν παει χαμενο.Αυτα για την ωρα και βλεπουμε. Αν θελει κανεις υπαρχει αλλο ενα ,pm μου.

Gmarvel exeis idea pote tha kataftasei k sthn ellinikh agora to mpx220? Esu pws to promhtheutikes?

''τοποθετηση φωτογραφιας στις επαφες,η οποια φωτογραφια φαινεται και με κλειστο καπακι οταν σε παρουν,εγω παντως δεν ξερω αλλο κινητο να το κανει αυτο''

sharp gx30i!!!

''τοποθετηση φωτογραφιας στις επαφες,η οποια φωτογραφια φαινεται και με κλειστο καπακι οταν σε παρουν,εγω παντως δεν ξερω αλλο κινητο να το κανει αυτο''

sharp gx30i!!!

εχεις δικιο φιλε μου το ειδα σημερα
Γιώργος

Gmarvel exeis idea pote tha kataftasei k sthn ellinikh agora to mpx220? Esu pws to promhtheutikes?
οτι ξερεις ξερω ,απο μηνα σε μηνα το πανε, εαν θελεις πες μου να σου βρω
Γιώργος

εχει μια εφαρμογη(απο τη μανα του)το speech recognision,η οποια σε εκπαιδευει,αναγνωριζει την φωνη σου,και κανεις τα παντα ,απο το ανοιγεις μια εφαρμογη,μεχρι να λες το νουμερο ή το ονομα και να παιρνει τηλεφωνο,ευχαριστη εκπληξη απο τη μοτορολα,ωομιζω οτι ειναι ενα απο ταπιο πληρη κινητα αυτη τη στιγμη.
Γιώργος

Για πες μας για την οθονη που τη θαβουν σε καποιες κριτικες. Ειναι οντως μικρη? Απο αυτονομια πως παει μεχρι τωρα?

η οθονη ειναι 2αρα οταν στο 8080 ειναι 2.2 αλλα δυσκολα καταλαβαινεις την διαφορα,οσο για την μπαταρια ,με full χρηση τηλεφωνο ,gprs internet,παιχνιδια ,στις 48 ωρες ειχε δυο γραμμες απο τις 4.Ακομα νομιζω οτι ειναι νωρις να πω για μπαταρια,οι πρωτες ενδειξεις ειναι θετικες,ειναι και1000 η μπαταρια.
Γιώργος

δοκίμασες καθολου τη καμερα; εννοω εαν εβγαλες καμμια φωτογραφια ή βιντεο, ωστε να διαπιστωσουμε το ποσο αδυναμη ή καλη ειναι και σαν camera phone.

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Ήρθε στο Πλαίσιο τιμή 391 με ΦΠΑ. Καλή τιμή για αρχή, συν ότι το έχει κατευθείαν σε προγράμματα voda + cosmote.
Dub be good to me!