Jump to content

Keyboards / mice

mi3s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Egω χρησιμοποιω αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575602

(αν και χρησιμοποιω το λαπτοπ περισσοτερο)

αλλα και με ενα πληκτρολογιο της πλακας που εχω χρησιμοποιησει εντατικα(δεν εννοω να ποσταρω στο myphone αλλα για εργασιες με πολλες σελιδες) δεν παρατηρησα πονο στα δακτυλα μονο καποιες ενοχλησεις στον καρπο.

ισως φταιει που παιζω πιανο αλλα και παλι μου φαινεται παραξενο ο πονος στα δακτυλα, περισσοτερο κουραζεται ο καρπος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βέβαια αυτό που δείχνεις είναι εργονομικό μια χαρά.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

TI λέτε για αυτό;

Logitech G110 που υποστηρίζει και Mac!

http://www.logitech.com/assets/17001/17001.png

Ένα μειονέκτημα βλέπω μόνο, δεν είναι άσπρο!!!

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Σαν σκέτο πληκτρολόγιο κανένα θέμα.

Αλλά όταν στο mac είναι όλα άσπρα, φέρνει αντίθεση.

Φυσικά δεν είναι deal brake, μάλλον τα 90 γιούρια είναι.

Τα λευκά λερώνονται όμως πιο εύκολα....:rolleyes:

.... οπότε βλέπεις την βρωμιά και το καθαρίζεις! :p ενώ στα μαύρα ποιος ξέρει τί κρύβεται.

Εχω το λogitech wave pro..μεσα ειχε ενα καλωδιο με εναν ανταπτορα που συνδεεται τ ποντικι...επειδη το ποντικι εχει επαναφορτιζομενες μπαταριες οταν το συνδεω με τον ανταπτορα φορτιζει?
:w00t:

• 1 year later...

Γεια χαρά.

Μετά την επιτυχής σύνδεση της TV μου με το PC, έφτασε η ώρα για να βρω/πάρω ένα ασύρματο σετ keyboard/mouse.

Μ' ενδιαφέρει να 'χει εργονομικό design, να 'ναι (προφανώς) καλό στην ανταπόκριση (και να μη κολλούν τα πλήκτρα κτλ.), να διαθέτει multimedia πλήκτρα (για ήχο κτλ.) και να μην "ξεφύγω" πολύ στη τιμή - το πολύ 30/35 ευρώ.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Έχω "κολλήσει" (δηλαδή, κοιτάω review) κυρίως στα Logitech, ενώ δεν έχω "τσεκάρει" τα Microsoft ή κάποια Turbo-X κτλ...

Δώστε μου τις γνώμες σας, γιατί αύριο Τρίτη λέω να πάω να το πάρω.

Υ.Γ.: Υπάρχει κι ένας τύπος στην Αθήνα (από αγγελία τον βρήκα) που μεταπουλά ένα Logitech Wireless Combo MK 550, ένα ΦΟΒΕΡΟ πληκτρολόγιο (που μάλιστα δεν έχει εισαχθεί στην Ελλάδα, μόνο από εξωτερικό το αγοράζεις στα 60 δολλάρια), που το δίνει 30 ευρώ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, νομίζω είναι ό,τι πρέπει. Αλλά ΠΩΣ να σιγουρευτεί κάποιος ότι δεν είναι "ταλαιπωρημένο" ένα σετ πληκτρολόγιο/ποντίκι;

• 4 months later...

Είχα το microsoft laser mouse 6000 όπου έπειτα από σχεδόν 3 χρόνια χάλασε η ροδέλα. Ευτυχώς ήταν μέσα στην εγγύηση (σε 2-3 μήνες έληγε!) και το επέστρεψα στο eshop απ' όπου το είχα αγοράσει.

Με ενημέρωσαν με sms ότι βρέθηκε ελαττωματικό και μου πρότειναν το MICROSOFT S7J-00004 COMFORT MOUSE 6000

Ωστόσο έχω διαβάσει κάποια σχόλια σε reviews που δεν είναι και πολύ θετικά, όπως πχ ότι τα κουμπιά κάνουν δυνατό θόρυβο, το σκρολάρισμα δεν είναι πολύ καλό κλπ..

Έχω δει και το HAMA 62888 OPTICAL URAGE GAMING MOUSE για το οποίο διαβάζω αρκετά θετικά σχόλια, αλλά έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση σε σχέση με του microsoft που έχει 3 χρόνια.

Το θέλω περισσότερο για χρήση photoshop, πλοήγηση στο internet κλπ παρά για παιχνίδια. Με το ποντίκι που είχα δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και πολύ ικανοποιημένος. Αν και laser, έτρωγε κάποια κολληματάκια καθώς επίσης δεν καθόταν και πολύ καλά στο χέρι.

Αν κάποιος έχει εμπειρία στα ποντίκια θα ήθελα να ακούσω σχόλια. Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρόταση από το κατάστημα, δεκτή.

To M500 ειναι απο τα best seller και οχι αδικα παντως. Εχει και hyper-fast scrolling για οποιον του αρεσει να "γυριζει" γρηγορα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 8 months later...

Logitech Wireless Touch Keyboard K400

θα μπορέσει να λειτουργήσει σε pc; το χει κανείς; τό θέλω για χρήση σε λαπτοπ αρχικά και desktop μετέπειτα

• 1 year later...
Πρόσφατα έμαθα για την ύπαρξη μηχανικών (mechanical) πληκτρολογίων, εκπλάγηκα λίγο όταν είδα το κόστος (83Ε το φθηνότερο στο skroutz) και αναρωτιέμαι αν αυτή η ανώτερη εμπειρία χρήσης που ισχυρίζονται δικαιολογεί αυτή την τιμή. Υπάρχουν κάτοχοι να μεταφέρουν γνώμες; Αρκετά "προορίζονται" για gaming, χρήση που κάνω εγώ είναι παραπάνω γράψιμο κειμένου και κώδικα. Αξίζει να το επιδιώξω; Edited by Nognir

• 1 year later...

Καλημέρα και βοήθεια.

Ψάχνω ενσύρματο πληκτρολόγιο για desktop που να είναι όσο το δυνατόν πιο slim κι αθόρυβο όπως των περισσοτέρων laptops, να έχει στοιχειώδη multimedia πλήκτρα (play/pause, next), mute, και καλό θα ταν να χε και volume πλήκτρα. έχω φάει το ιντερνετ να βρω κι απογοητεύτηκα..

Edited by gerstavros2

Καλημέρα και βοήθεια.

Ψάχνω ενσύρματο πληκτρολόγιο για desktop που να είναι όσο το δυνατόν πιο slim κι αθόρυβο όπως των περισσοτέρων laptops, να έχει στοιχειώδη multimedia πλήκτρα (play/pause, next), mute, και καλό θα ταν να χε και volume πλήκτρα. έχω φάει το ιντερνετ να βρω κι απογοητεύτηκα..

Κάτι τέτοιο;

Samsung S21 Ultra

Κάτι τέτοιο;

Δεν με τρελαίνει, κατέληξα σ αυτό ομως που μαλλον θα με καλύψει πλήρως: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-a4tech-kd-600l-black-usb-blue-light-p-PER.571279

• 3 months later...
Καλησπερα στην ομαδα.Θελω παιδες ενα gaming keyboard Και mouse Που να μη ξεπερνανε τα 30 ευρω μη μου πειτε μονο cm devastator :lol: :p :D γιατι το τσεκαρα και ειχε αρκετα αρνητικα σχολια...

• 2 weeks later...
δε ξερω αν ειναι το σωστο section αλλα εαν ενα πονιτκι Microsoft εχει προβλημα γινεται αντικατάσταση με τον σειριακό του καλωντας στην γραμμη εξυπηρέτησης?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me