Jump to content

[Επίσημο] Motorola KRZR K1

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρούλα είναι. Μπορεί να αντανακλά τον ήλιο, αλλά πόσο να κάτσεις στον ήλιο. Η εξωτερική οθόνη του φαίνεται μια χαρά.

Το μόνο σπαστικό είναι το vodafone logo που εμφανίζεται στην εξωτερική οθόνη όταν ανοίγω το καπάκι. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να το βγάλω;

• Απαντήσεις 597
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια χαρούλα είναι. Μπορεί να αντανακλά τον ήλιο, αλλά πόσο να κάτσεις στον ήλιο. Η εξωτερική οθόνη του φαίνεται μια χαρά.

Το μόνο σπαστικό είναι το vodafone logo που εμφανίζεται στην εξωτερική οθόνη όταν ανοίγω το καπάκι. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να το βγάλω;

Κατεβαζεις αυτούς τους self-extracted drivers.

http://www.motomodding.us/viewtopic.php?t=154

Mετά κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα και συνδέεσαι

http://www.motomodding.us/viewtopic.php?t=148

Πας στο a/mobile/system Και βρίσκεις το cl.gif και το αντικαθιστάς.Πάντα restart μετά.

Yπάρχει περίπτωση να μην αλλάζει με τη μία το cl και να θέλει seem edits.

Δεν αναφέρομαι μόνο στον ήλιο, αντανακλά οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να μην έχει δικό του ...ύφος. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπλέ, ή το ασημί είναι το πλέον άχρωμο?
CARPE DIEM :)

Δεν αναφέρομαι μόνο στον ήλιο, αντανακλά οτιδήποτε, με αποτέλεσμα να μην έχει δικό του ...ύφος. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπλέ, ή το ασημί είναι το πλέον άχρωμο?

πρωτα από ολα ευχαριστω για τις απαντησεις στις δικες μου αποριες... μαλλον αδικα το "κατηγορησα"... (για τα διαφορετικα ring-tones). για το ξυπνητηρι το να παω πλαγιως (απο το ημερολογιο) ειναι το μονο που ειχα σκεφτει... μια χαρα λοιπον...

το μαυρο που εχω εγω δεν αντανακλα τα παντα οπως λες αλλα οι δαχτυλιες κανουν μπαμ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις σήμερα πήρα και εγώ με επιδότηση από vodafone ένα μαύρο Κ1 (το Κ1 έχει +70 ευρώ επιδότηση πέραν της βασικής που έχεις). Από πριν το πάσχα το έψαχνα αλλά δεν το είχαν σε μαύρο. Πολύ καλή κατασκευή. Σε σχέση με το V3 απλό που είχα παλιά, βλέπω ότι βελτίωσαν τον κατάλογο. Ψάχνει πια με περισσότερα από 1 γράμματα σε κατάλογο με κεφαλαία-μικρά ελληνικά που έχει μεταφερθεί από outlook..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μόλις σήμερα πήρα και εγώ με επιδότηση από vodafone ένα μαύρο Κ1 (το Κ1 έχει +70 ευρώ επιδότηση πέραν της βασικής που έχεις). Από πριν το πάσχα το έψαχνα αλλά δεν το είχαν σε μαύρο. Πολύ καλή κατασκευή. Σε σχέση με το V3 απλό που είχα παλιά, βλέπω ότι βελτίωσαν τον κατάλογο. Ψάχνει πια με περισσότερα από 1 γράμματα σε κατάλογο με κεφαλαία-μικρά ελληνικά που έχει μεταφερθεί από outlook..

έχει πράγματι πολύ ωραία specs οπτικά και λειτουργικά.

Και χάρη στις οδηγίες του bomber21, !!! μπορείς κι εσύ αν θέλεις, να βγάλεις το vodafone logo απο την εξωτερική οθόνη.

:D ένα ευχαριστώ απο εμένα προς τον bomber21.

Τελικά φόρτωσα το ασημί σε έναν φίλο μου και αγόρασα το μπλε, κορυφαίο! δεν αντανακλά τόσο όσο το ασημί και νομίζω ότι είναι από τα πιό όμορφα κινητά που είχα!
CARPE DIEM :)

Κατεβαζεις αυτούς τους self-extracted drivers.

http://www.motomodding.us/viewtopic.php?t=154

Mετά κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα και συνδέεσαι

http://www.motomodding.us/viewtopic.php?t=148

Πας στο a/mobile/system Και βρίσκεις το cl.gif και το αντικαθιστάς.Πάντα restart μετά.

Συγγνώμη που ρωτάω,αλλα επειδή είμαι λίγο άσχετος..

1:που βρίσκεται ακριβώς το a/mobile/system??

2:το cl.gif,τι είναι,με τι ακριβώς το αντικαθιστάς και πως??

Σας ευχαριστώ!:)

αφού κατεβάσεις τα δυο αρχεία που δίνει ο bomber21, εγκαθιστάς το πρώτο (που είναι οι drivers) και μετά unzip το δευτερο το οποίο είναι ας πούμε ο browser. Δε θέλει install και τρέχει κατευθείαν.

Ανοίγει ένα window χωρισμένο στα δυο. Το αριστερό είναι ο υπολογιστής σου και το δεξί είναι το κινητό σου.

Στο δεξί μέρος, επιλέγεις "a/ P2k...." απο την λίστα που γίνεται roll όταν πατήσεις επάνω της (βρίσκεται πάνω πάνω). Και τότε θα εντοπίσεις τον φάκελο: mobile. Mέσα σε αυτόν θα εντοπίσεις τον φάκελο system. Εκεί θα ρίξεις το cl.gif.

το cl.gif πρέπει να είναι gif εικόνα, διαστάσεων 96x80 pixels. Αν το κάνεις στο photoshop, ας είναι και RGB color mode. Έτσι έκανα και το δικό μου.

Πχ, αυτό είναι το δικό μου.

αφού κατεβάσεις τα δυο αρχεία που δίνει ο bomber21, εγκαθιστάς το πρώτο (που είναι οι drivers) και μετά unzip το δευτερο το οποίο είναι ας πούμε ο browser. Δε θέλει install και τρέχει κατευθείαν.

Ανοίγει ένα window χωρισμένο στα δυο. Το αριστερό είναι ο υπολογιστής σου και το δεξί είναι το κινητό σου.

Στο δεξί μέρος, επιλέγεις "a/ P2k...." απο την λίστα που γίνεται roll όταν πατήσεις επάνω της (βρίσκεται πάνω πάνω). Και τότε θα εντοπίσεις τον φάκελο: mobile. Mέσα σε αυτόν θα εντοπίσεις τον φάκελο system. Εκεί θα ρίξεις το cl.gif.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες KennyDopeGr,αλλα αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα..

1:με του πατάω το P2 Commander για να ανοίξει,μου βγάζει seem func file not found

2:όταν ανοίξει,κάνω στην λίστα roll αλλα δεν βρίσκω πουθενά τον φάκελο: mobile!!

Στην λίστα υπάρχουν μονο τα παρακάτω:a/P2k Phone System,b/P2k Phone tflash,c/P2k Phone user και τα λοιπά...

Αν μπω στο a/P2k Phone System,δεν υπάρχει πουθενά ο φάκελος mobile ή system.

Το σίγουρο είναι ότι κάτι δεν κάνω σωστά,αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι??

Μήπως δεν μπορεί το πρόγραμμα να αναγνωρίσει το κινητό?

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με τις ερωτήσεις μου!:)

το ίδιο έκανε και σε εμένα όταν το επιχείρημα γινόταν σε offline η/υ με windows XP χωρίς κάποιο service pack και νεότερα updates τα τελευταία 2 χρόνια.

Όταν δοκίμασα την όλη διαδικασία σε έναν δευτερο η/υ με windows xp και με πλήρως ενημερωμένα updates, τότε έγιναν όλα ΟΚ σε ένα λεπτό. Κάπου διάβασα οτι χρειάζεται ένα update της MS (απο αυτά τα "KBμπλαμπλα") το οποίο αναβαθμίζει το πρωτόκολλο USB του συστήματος (αν το λέω σωστά ε:), ελπίζω να το κατάλαβες).

Οπότε, βρες έναν υπολογιστή με τις τελευταίες ενημερώσεις των winXP και δοκίμασε εκεί. Το "seem func file not found" το έβγαζε και εμένα, χωρίς ωστόσο να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην αλλαγή του cl.gif.

EDIT *Προσοχη : επειδη ειχα καιρο να δω τα ποστ για το εξωτερικο τζαμι ηθελα να πω οτι ναι σπαει πολυ ευκολα εμενα εφαγε ενα μικρο συνυθησμενο πεσιμο και επειδh εσκασε κατω μαλλον με την γωνια το τζαμι εχει ραγισει στιν γωνια δεν εχει αποκοληθει ειναι συμπαγες θα ελεγα αλλα φενεται η ρωγμη κατα μηκος της γωνιας. το τζαμι μπορει να μη χαρασεται αλλα σπαει ευκολα .....*

αν ειναι δυνατον εσπασε το εξωτερικο γυαλινο μερος σε μια γωνια και πηγα να ρωτησω ποσο κανει και μου λεει 40 ε ΕΛΕΗΝΟ παλι καλα που στο EBAY κανει μονο 8.7ε :D

EDIT *Προσοχη : επειδη ειχα καιρο να δω τα ποστ για το εξωτερικο τζαμι ηθελα να πω οτι ναι σπαει πολυ ευκολα εμενα εφαγε ενα μικρο συνυθησμενο πεσιμο και επειδh εσκασε κατω μαλλον με την γωνια το τζαμι εχει ραγισει στιν γωνια δεν εχει αποκοληθει ειναι συμπαγες θα ελεγα αλλα φενεται η ρωγμη κατα μηκος της γωνιας. το τζαμι μπορει να μη χαρασεται αλλα σπαει ευκολα .....*

αν ειναι δυνατον εσπασε το εξωτερικο γυαλινο μερος σε μια γωνια και πηγα να ρωτησω ποσο κανει και μου λεει 40 ε ΕΛΕΗΝΟ παλι καλα που στο EBAY κανει μονο 8.7ε :D

Δεν είσαι ο μόνος που το λέει

http://www.mobile-phones-uk.org.uk/motorola-krzr-k1.htm

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ναι αστα να πανε το κινητο ειναι μουφα αλλα ειναι ομορφο το γ@μ4μ3ν0 :lol:

ναι αστα να πανε το κινητο ειναι μουφα αλλα ειναι ομορφο το γ@μ4μ3ν0 :lol:

Μούφα δεν είναι.Ίσα ίσα που είναι και πολύ ποιοτικό, αλλά έχει ένα ευαίσθητο σημείο:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

γενικα δεν το εχω παει ακομη για αναβαθμηση ειμαι στην εκδοση software R427_G_08.22.07R οι λοιγοι που λεω οτι ειναι μουφα ειναι οι εξής ...

1) δεν περνει ρυθμισεις που να μενουν πχ προβολη μονο ηχων - εικονων καρτας μνημης

2) μονιμη ρυθμιση αναλυσης βιντεο καμερας

3)αργει και κολαει στη φόρτωση των εικονων μερικες φορες ουτε τις φορτωνει πρασσινη οθονη..

4)κολλημα στο φοντο προβληματικη λειτουργια κατα τη συνδεση με το pc δηλαδη μπορει μετα να βγαλει λευκη οθονη και να χρειαζεται επανεκινηση για να το φορτωσει

5)αργει να φορτωσει τα thumbnails των εικονων

6)γενικη καθυστερηση του τηλεφωνου κανεις μια κληση και μπορει να κολησει ο μετρητης στο 1 λεπτο ενω εχεις φτασει στο 10λεπτο

7)σπαστικος ηχος οταν τελειωνει η μπαταρια δεν βγαινει με τιποτα αυτο το πραγμα!

8)φτωχος ηχος με συνδεση σε bluetooth

9)φτωχος ηχος με συνδεση με ακουστικα

ειναι πολλα.......

Υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω μονος ? δεν με νοιαζει η εγγυηση να βαλω εστω αγγλικη εκδοση και μετα να περασω την ελληνικη γλωσσα ?

εχει κανεις καποιο ινφο ?

γενικα δεν το εχω παει ακομη για αναβαθμηση ειμαι στην εκδοση software R427_G_08.22.07R οι λοιγοι που λεω οτι ειναι μουφα ειναι οι εξής ...

1) δεν περνει ρυθμισεις που να μενουν πχ προβολη μονο ηχων - εικονων καρτας μνημης

2) μονιμη ρυθμιση αναλυσης βιντεο καμερας

3)αργει και κολαει στη φόρτωση των εικονων μερικες φορες ουτε τις φορτωνει πρασσινη οθονη..

4)κολλημα στο φοντο προβληματικη λειτουργια κατα τη συνδεση με το pc δηλαδη μπορει μετα να βγαλει λευκη οθονη και να χρειαζεται επανεκινηση για να το φορτωσει

5)αργει να φορτωσει τα thumbnails των εικονων

6)γενικη καθυστερηση του τηλεφωνου κανεις μια κληση και μπορει να κολησει ο μετρητης στο 1 λεπτο ενω εχεις φτασει στο 10λεπτο

7)σπαστικος ηχος οταν τελειωνει η μπαταρια δεν βγαινει με τιποτα αυτο το πραγμα!

8)φτωχος ηχος με συνδεση σε bluetooth

9)φτωχος ηχος με συνδεση με ακουστικα

ειναι πολλα.......

Υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω μονος ? δεν με νοιαζει η εγγυηση να βαλω εστω αγγλικη εκδοση και μετα να περασω την ελληνικη γλωσσα ?

εχει κανεις καποιο ινφο ?

Ναι και το έχουμε ΠΟΛΛΕΣ φορές.Έχω γράψει έναν οδηγό εδώ στο Myphone για το πώς φλασάρεις (αναβάθμιση).Επισκέψου sites όπως www.motox.info , www.motomodding.us , www.modmymoto.com Και βρες μια νεότερη έκδοση να περάσεις.Και από πάνω πέρνα το ελληνικό language pack που θα βρεις ακόμα και στο grmoto.blogspot.com

μολις το αποφασισα και πηρα το ρισκο να βαλω κατι και μπηκε στο τελος της διαδικασιας απο το rsd lite εβγαλε error χεστικα πανω μου αλλα το τηλεφωνο ανοιξε :lol: περασα αυτην την εκδοση R4527_G_08.42.0ER_GSTCNRYCIN01NA103.shx.zip

εχει γινει πολυ ομορφο το τηλ ακομη δεν εχω δει τι αλλαγες παιζουν γιατι απο οτι καταλαβα εβαλα full πακετο με καινουριο firmware αλλα και πακετο εμφανισης σωστα ? τωρα δεν εχω ελληνικα για την ωρα αλλα απο οτι καταλαβα και αυτα με το rsd τα βαζω σωστα ?

αν ειναι δυνατον εβαλα το ελληνικο πακετο παλι στο τελος μου εβγαλε failed αλλα το πηρε τι γινεται ρε παιδια ? θα παθουμε καμια καρδια!

αν ειναι δυνατον εβαλα το ελληνικο πακετο παλι στο τελος μου εβγαλε failed αλλα το πηρε τι γινεται ρε παιδια ? θα παθουμε καμια καρδια!

Καποιος θα ξεχασε το recalculate checksum :lol: :lol: :lol:

recalculate checksum αυτο στο rsd lite δεν το βλεπω πουθενα :ninja: τωρα το τεσταρω ακομη για την ωρα κανουμε λιγο σπαμ αλλα δεν πειραζει :p

επισης βλεπω οτι μετα απο τους drivers που περασα για το rsd lite εχουν γ@μ1θ31 ολα εδω μεσα θελει φορμα :wacko: λιωσανε τα xp παλι κλασσικα