Jump to content

[Επίσημο] Motorola KRZR K1

Nikos_s3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ma akrivos auto 8elo na 8ixo k ego file mu...oti dne borie mai olokliri etairia na mnh eixe skeftei kapio ''kolpaki'' etis oste na thn bgazei ka8ari h o8oni....

k allh mia erotisi: to asimi to exei dei kaneis???einai san to v3 pure silver h exei auto to moudo gri pu psilomiazei apo makrya san an8raki (to opoio kata thn gnomi mu isos na einia pio omorfo)????....

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

• Απαντήσεις 597
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ma akrivos auto 8elo na 8ixo k ego file mu...oti dne borie mai olokliri etairia na mnh eixe skeftei kapio ''kolpaki'' etis oste na thn bgazei ka8ari h o8oni....

k allh mia erotisi: to asimi to exei dei kaneis???einai san to v3 pure silver h exei auto to moudo gri pu psilomiazei apo makrya san an8raki (to opoio kata thn gnomi mu isos na einia pio omorfo)????....

Μπα δε λέει και πολλά.Κατά την γνώμη μου -αν και περίμενα το μαύρο- τελικά το μπλέ είναι το πιο όμορφο.Δεν είναι τυχαίο τελικά ότι αυτό διάλεξα γιατί είναι blueblack και όχι μπλε ελεκτρίκ που θα ήταν πλέον μόνο για γυναίκες.

:O

ναι και γω πιστευω οτι το μπλε αυτο ειναι το καλυτερο το μαυρο δεν μου γεμισε το ματι :p

me prolavate paides....phga k to eida k ego..metria pragmata...tora omos mu kanei nera h voba me tis epidotiseis....nootropia: dne exume tora isos se mia week h isos thn par'alli!!!!!..ok na valo paragelia na mu to kratisete apantao egio????...xmmm dne ginetai auto 8a rppeei na mas xanaparete...to mono pu borume na kanume einia optan mas parete na sas pume ean exei er8ei ktl.....#!@$#%$%%....konteuei enas mhnas sthn anamoni....bare8ika na perimeno...k 8a meino xoris thl....pame gia alla mu fainetai....
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Γνωρίζει κανεις τι γίνεται με το Motorola phοne tools; Την πρώτη φορά που το έβαλα στον υπολογιστή δούλεψε κανονικά.Πέρασα από το παλιό Μοτο(v-525) όλο το τηλεφωνικό κατάλογο και όλα πήγαν μιά χαρά.Τώρα όταν συνδέομαι -όποτε τα καταφέρνω- μόλις πάω να δω τον τηλεφωνικό κατάλογο ή να κάνω συγχρονισμό αυτό είναι αδύνατον.

Ειχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, οταν εκανα μεταφορά με backup - restore από το V3i στο KRZR.

Ενώ τα δεδομένα μεταφέρθηκαν κανονικά, άρχισα να έχω πρόβλημα με την σύνδεση στο phone tools (δεν αναγνώριζε το τηλέφωνο) και δεν μπόρεσα να κάνω ξανά συγχρονισμό.

Καλύτερα να κάνεις :

συγχρονισμό των δεδομένων στο outlook ή στα lotus,

να διαγραψεις τα πάντα στο τηλέφωνο (ολική διαγραφή)

και να τα μεταφέρεις ξανά με συγχρονισμό

σε μένα τουλάχιστον, αυτό μου έδωσε λύση και τώρα λειτουργούν όλα κανονικά.

http://www.danasoft.com/sig/jgs69.jpg

JGS

Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του KRZR (VFlive:( ) σε ασημί γιατί το μαύρο δεν το έχει η voda.

Έχω 2 απορίες:

1)Στέλνω από το παλιό μου κινητό (SE K700i) με bluetooth όλον τον τηλ. κατάλογο στο krzr και ενώ δείχνει ότι τον λαμβάνει κανονικά μετά πηγαίνω στο menu και δεν έχει αποθηκευτεί τίποτα (έχω επιλέξει εμάνιση SIM & τηλέφωνο)

Τι μπορεί να συμβαίνει??

2)Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν mp3 player? Δηλαδή να λειτουργεί σε ελαχιστοποίηση το player να ακούω μουσικη, αλλά το υπόλοιπο κινητό να λειτουργεί κανονικά. Εκτός αυτού θέλω λίγο αν μπορεί κάποιος να μου πεί πως γίνεται όλη η διαδικασία με τη μουσική. Έχω φορτώσει στην κάρτα τραγούδια, πώς μπορώ να κάνω playlist κλπ?

Ευχαριστώ :)

Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του KRZR (VFlive:( ) σε ασημί γιατί το μαύρο δεν το έχει η voda.

Έχω 2 απορίες:

1)Στέλνω από το παλιό μου κινητό (SE K700i) με bluetooth όλον τον τηλ. κατάλογο στο krzr και ενώ δείχνει ότι τον λαμβάνει κανονικά μετά πηγαίνω στο menu και δεν έχει αποθηκευτεί τίποτα (έχω επιλέξει εμάνιση SIM & τηλέφωνο)

Τι μπορεί να συμβαίνει??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164640&page=9

Διάβασε λίγο τη σηζήτησή μου με τον RIP.

Αφορά το ίδιο θέμα.:)

2)Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν mp3 player? Δηλαδή να λειτουργεί σε ελαχιστοποίηση το player να ακούω μουσικη, αλλά το υπόλοιπο κινητό να λειτουργεί κανονικά. Εκτός αυτού θέλω λίγο αν μπορεί κάποιος να μου πεί πως γίνεται όλη η διαδικασία με τη μουσική. Έχω φορτώσει στην κάρτα τραγούδια, πώς μπορώ να κάνω playlist κλπ?

Πατώντας το κόκκινο πλήκτρο δεν βγαίνεις από το μενού, ενώ η μουσική εξακολουθεί να παίζει??:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλύτερα να κάνεις :

συγχρονισμό των δεδομένων στο outlook ή στα lotus,

να διαγραψεις τα πάντα στο τηλέφωνο (ολική διαγραφή)

και να τα μεταφέρεις ξανά με συγχρονισμό

σε μένα τουλάχιστον, αυτό μου έδωσε λύση και τώρα λειτουργούν όλα κανονικά.

Δεν κάνει συγχρονισμό.Με το που το βάζω να κάνει και ενώ έχει βρει την συσκευή ξαφνικά την χάνει.Υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να κρατήσω τις επαφές και μετά να κάνω ολική διαγραφή;

Πατώντας το κόκκινο πλήκτρο δεν βγαίνεις από το μενού, ενώ η μουσική εξακολουθεί να παίζει??:worry:

Αυτό που κάνω είναι: Παω στους ήχους και βάζω ένα τραγούδι να παίξει. Αν πατήσω το κόκκινο πλήκτρο η μουσική σταματάει και βγαίνει από το μενού. Αλλά έχω βρει αλλον τρόπο..Αντί να πατάω το κόκκινο κουμπί κλέινω το πορτάκι και συνεχίζει να παίζει το τραγούδι (εμφανίζοντας στην εξωτ. οθόνη στοιχεία για το τραγούδι, remaining time, artist κλπ) Όταν όμως το τραγούδι τελειώσει δεν πάει αμέσως στο επόμενο, αλλά σταματάει να παίζει η μουσική (δηλαδή σαν να έχει πατηθεί το κόκκινο κουμπι)

Αυτό που θέλω να μου πείτε αν γίνεται είναι εάν μπορεί όπως το έχω ετσι κλειστό το πορτάκι, μόλις τελειώνει το ένα τραγούδι να πηγαίνει αυτόματα στο άλλο.

Ευχαριστώ:) (sorry αν γίνομαι φορτικός, αλλά δεν είχα ποτέ μου motorola και όπως καταλαβαίνετε i am still learning :O )

Αυτό που κάνω είναι: Παω στους ήχους και βάζω ένα τραγούδι να παίξει. Αν πατήσω το κόκκινο πλήκτρο η μουσική σταματάει και βγαίνει από το μενού. Αλλά έχω βρει αλλον τρόπο..Αντί να πατάω το κόκκινο κουμπί κλέινω το πορτάκι και συνεχίζει να παίζει το τραγούδι (εμφανίζοντας στην εξωτ. οθόνη στοιχεία για το τραγούδι, remaining time, artist κλπ) Όταν όμως το τραγούδι τελειώσει δεν πάει αμέσως στο επόμενο, αλλά σταματάει να παίζει η μουσική (δηλαδή σαν να έχει πατηθεί το κόκκινο κουμπι)

Αυτό που θέλω να μου πείτε αν γίνεται είναι εάν μπορεί όπως το έχω ετσι κλειστό το πορτάκι, μόλις τελειώνει το ένα τραγούδι να πηγαίνει αυτόματα στο άλλο.

Ευχαριστώ:) (sorry αν γίνομαι φορτικός, αλλά δεν είχα ποτέ μου motorola και όπως καταλαβαίνετε i am still learning :O )

Όχι φίλε μου,καθόλου φορτικός.:)

Νομίζω ότι αυτό θα γίνει αν φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής και αρχίσεις από εκείνη τη λίστα την αναπαραγωγή πριν κλείσεις το καπάκι.

Δεν είμαι σίγουρος όμως, δεν έχω το κινητό μπροστά μου.

Όχι φίλε μου,καθόλου φορτικός.:)

Νομίζω ότι αυτό θα γίνει αν φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής και αρχίσεις από εκείνη τη λίστα την αναπαραγωγή πριν κλείσεις το καπάκι.

Δεν είμαι σίγουρος όμως, δεν έχω το κινητό μπροστά μου.

Aυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Εναλλακτικα χρησιμοποίησε τον audio player που αν υπάρχει στο κινητό σου βρίσκεται στις εφαρμογές java. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν έχεις τις λεπτομέρειες των τραγουδιών στην εξωτερική οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν κάνει συγχρονισμό.Με το που το βάζω να κάνει και ενώ έχει βρει την συσκευή ξαφνικά την χάνει.Υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να κρατήσω τις επαφές και μετά να κάνω ολική διαγραφή;

Dokimase na kaneis sto MPT ena neo profil kai na syndeseis ekei to tilefono sou kai na kaneis sygxronismo... an den piasei oute kai auto apegatestise teleios to MPT mazi me ta arxeia ton profil pou exei dimiourgisei kai ystera kane ksana egatastasi. me auto ton tropo sigoura tha paiksei.

JGS

Καλησπερα σε ολους...

Να ρωτησω κατι τους κατόχους του Κ1. Εχει κανεις σας αντιμετωπισει προβλημα με "κρυσταλλο" της εξωτερικης επιφανειας;;

Απο οτι εχω δει σε reviews απο ξενα sites αναφερεται πολυ συχνα αυτο το προβλημα (σπασιμο του κρυσταλλου χωρις να το κινητο να εχει πεσει κατω... απλα βγαζοντας το απο την τσεπη διαπιστωναν οτι εχει σπασει)...

Να σας πω αυτος ειναι ο μονος λογος που με κανει να σκεφτομαι το αν θα το παρω ή οχι...

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

...mono kati gdarsimatakia sto krystallo... spasimo oxi...

Σε ΄μένα παρόλο ότι βρίσκεται σε επαφή με κλειδιά μέσα σε τσάντα δεν μου έχει κάνει γδαρσίματα(σε αντίθεση με άλλα κινητά που είχα).Αλλά αν θυμάμαι καλά η Motorola έλεγε ότι το κρύσταλλο είναι χαραγμένο από ζαφείρι με αποτέλεσμα να μην χαράζεται.Δεν αληθεύει κάτι τέτοιο;

Σε ΄μένα παρόλο ότι βρίσκεται σε επαφή με κλειδιά μέσα σε τσάντα δεν μου έχει κάνει γδαρσίματα(σε αντίθεση με άλλα κινητά που είχα).Αλλά αν θυμάμαι καλά η Motorola έλεγε ότι το κρύσταλλο είναι χαραγμένο από ζαφείρι με αποτέλεσμα να μην χαράζεται.Δεν αληθεύει κάτι τέτοιο;

δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό που έλεγε η motorola, ξέρω μοναχά πως το δικό μου τα έχει τα γδαρσιματάκια του

αλλα οπως είπα, δεν το προσέχω καθόλου... :rolleyes:

απεναντίας η γυναίκα μου που το έχει στην βελουδινη θήκη που υπήρχε μέσα η συσκευασία του, είναι ακόμα σαν καινούργιο.;)

JGS

τελικα το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα (σε μαυρο)...

ολα πανε καλα εκτος απο καποια πραγματακια που ειχα συνηθισει στο SIEMENS μου (sl65)...

1. Δυσκολια ρυθμισης διαφορετικων ring tones ανα κατηγορια (απο οτι καταλαβαινω πρεπει να γινει ανα επαφη)

2. Το ξυπνητηρι που δεν μπορει να ρυθμιστει να χτυπαει ορισμενες μερες (πχ δευτερα-παρασκευη)

3. Καποια πραγματακια που καθιστουσαν το SL πιο "business phone" οπως χαρτη με time zones & country codes

κατα τα αλλα η μπαταρια που με ταλαιπωρουσε εδω μοιαζει να ειναι δυνατο σημειο...οσο για στυλ του πραγματικα πολυ μπροστα!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα το αγορασα πριν απο μια εβδομαδα (σε μαυρο)...

ολα πανε καλα εκτος απο καποια πραγματακια που ειχα συνηθισει στο SIEMENS μου (sl65)...

1. Δυσκολια ρυθμισης διαφορετικων ring tones ανα κατηγορια (απο οτι καταλαβαινω πρεπει να γινει ανα επαφη)

Πού την είδες τη δυσκολία?:blink:

Πάς στον τηλ.κατάλογο, βρίσκεις το μενού με τις ομάδες, επιλέγεις επεξεργασία ομάδας και βάζεις ένα ringtone που θέλεις.

2. Το ξυπνητηρι που δεν μπορει να ρυθμιστει να χτυπαει ορισμενες μερες (πχ δευτερα-παρασκευη)

:!:Την αφύπνηση ξέχνα την:!:.

Πές ότι δεν υπάρχει.

Χρησιμοποίησε το ημερολόγιο

3. Καποια πραγματακια που καθιστουσαν το SL πιο "business phone" οπως χαρτη με time zones & country codes

Για το πρώτο θα βρείς πολλές java εφαρμογές.

Το δεύτερο εννοείς που στο siemens πατούσες το 0 συνεχόμενα και έβγαιναν οι κωδικοί κάθε χώρας ε?

Αυτό δεν γίνεται.:(

Παιδιά, παρήγγειλα το τηλέφωνο από το e-shop, συγκεκριμένα το ασημί χρώμα, αλλά διαπίστωσα ότι δε μου αρέσει. Βασικά αντανακλώνται τα πάντα στην εξωτερική του πλευρά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ...δεις, το τηλέφωνο, λειτουργεί σαν καθρέφτης. Σας παρακαλώ πείτε μου, αυτό συμβαίνει και με το μπλε χρώμα???? φοβάμαι ότι δε μου αρέσει καθόλου, και το πρόβλημά μου είναι τί να το κάνω αν δεν το θέλω. Στα καταστήματα που αγοράζουν μεταχειρισμένα φοβάμαι ότι θα το πουλήσω μισοτιμής! τί να κάνω? για ρίξτε καμμία ιδέα. να το κρατήσω?? υπάρχει περίπτωση να το ανταλλάξω με μπλέ???αξίζει?
CARPE DIEM :)