greek_aeras Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 που να δεις που δεν καταλαβαίνει την όπισθεν όταν βιάζεσαι... για μπροστά πάτησε το παρατεταμένα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 που να δεις που δεν καταλαβαίνει την όπισθεν όταν βιάζεσαι... Όντως, αυτή η όπισθεν πολύ δύσκολα κουμπώνει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Αυτό που λες Σάββα το παρατήρησα κ εγώ... Τρόπος να στρίβουν νορμάλ τα αμάξια χωρίς να δουλεύουν σαν χλωοκοπτικά μηχανήματα σε κάθε στροφή, υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Εδώ και αρκετές μέρες έχει βγει το πολυαναμενόμενο patch για το Test Drive Unlimited... The patch features a number of improvements and addresses a number of important issues, including cheat prevention, as follows: * Anti Cheat measures implemented throughout the game * Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.) * Fixed crashes and improved stability everywhere in the game * Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information) * Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, isolate feature of the free ride improved) * Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars) * Fixed traffic cars flying around * Fixed bug on multi-threading code * Fixed some cruckering/stuttering sound issues * Fixed bugs in photo mode * Fixed some corruption on car graphics * Improved volume balance and bass power Το patch περιέχει και δύο νέα αυτοκίνητα. To Audi RS4 και το Nissan Skyline R34. Έχω βγάλει και μερικές φώτο από την πίστα του νησιού... http://img174.imageshack.us/img174/6959/20070802155918ub9.th.jpghttp://img510.imageshack.us/img510/9020/20070802160335ba7.th.jpghttp://img510.imageshack.us/img510/5647/20070802160608oc4.th.jpghttp://img299.imageshack.us/img299/8029/20070802160740ox4.th.jpg Εγώ πάντως δεν είδα ουσιαστικές διαφορές. Μπορείτε να κατεβάσετε το patch από εδώ. Υ.Γ.: Θα πρότεινα να κρατήσετε ένα backup από το .exe του παιχνιδιού πριν βάλετε το patch, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην ανοίγει μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Παιδιά το παιχνίδι είναι το πιο τέλειο που έχω πα'ιξει. Δεν εχω φάει ποτέ τέτοιο κόλημα με παιχνίδι το έ τερματίσει μια φορά και πάω για δεύτερη. Ειδηκά τώρα που έχω κάνει αναβάθμιση στο pc το παίζω τέλεια γραφικά και επιλογή hd και απλά τα σπάει. Μιλάμε το τέλειο παιχνίδι simoulation με αμάξια.:D:D:shifty: Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekis_han Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Παιδιά, το παιχνίδι είναι τέλειο! :D Στο δικό μου PC (Intel Core 2 Duo 6600 - MSI NX7950GT 512MB - 2GB RAM) έχει τέλεια γραφικά και δεν κολλάει καθόλου ακόμα και όταν είναι όλα στο Full με 4x anti-aliasing! Ο χειρισμός είναι πολύ καλύτερος (πιο Simulation) από τα NFS... Ε ναι ρε φίλε...Αυτό έλλειπε να μν έπαιζε και με αυτό το PC..!!!Εγώ έχω Amd64 3500+ -Nvidia 6600gt 256MB -1Giga RAM και παίζει αρκετά καλά...Μετά απο πολύ ώρα παιχνιδιού αρχίζει κάτι κολλήματα αλλά με ένα restart του παιχνιδιού όλα κυλάνε μια χαρά... Τώρα για το αν τίθεται σύγκριση με το nfs...Έχω παίζει όλα τα nfs και τα έχω τερματίσει πάνω απο 5 φορές το καθένα...Δεν το λέω για να πω ότι είμαι κάποιος απλώς για να δείξω ότι το nfs με τράβηξε πιο πολύ...Το test drive unlimited είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι αλλά πολύ χλίδα ρε παιδάκι μου...Όλα μαμά και δεν μπορείς να κάνεις τπτ(σχεδόν)...Για μένα NFS RULEZzZzZzZzz..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexispare Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Γεια σου φίλε. Πως το έλυσες γιατί έχς το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Στην αρχή του παιχνιδιού, στον 1ο αγώνα τι συμβαίνει και μου δείχνει ότι κολλάει?? Ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά, το μενού Esc δουλεύει, αλλά ωστόσο μόλις πατάω το start η κάμερα γυρνάει γύρω γύρω και δεν γίνεται τίποτα άλλο... Κάνω κάτι λάθος; Edit Λύθηκε! Καλησπέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον greek_aeras. Στην αρχή του παιχνιδιού, στον 1ο αγώνα τι συμβαίνει και μου δείχνει ότι κολλάει?? Ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά, το μενού Esc δουλεύει, αλλά ωστόσο μόλις πατάω το start η κάμερα γυρνάει γύρω γύρω και δεν γίνεται τίποτα άλλο... Έχει κανείς λύση για το πρόβλημά μου? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 μηπως ξερει κανεις πως γινεται να παιξω online το παιχνιδι??και επισης που βρισκεται η πιστα του νησιου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 και επισης που βρισκεται η πιστα του νησιου??? Η πίστα είναι κοντά στο αεροδρόμιο, στο κάτω μέρος του νησιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 κατεβασα σημερα το πρωι το TDU και ενω παιζει κανονικα,οταν αγορασω σπιτι,αυτοκινητο κ παω για τον πρωτο αγωνα φτανει μεχρι εκει που επιλεγω single player,μετα μ λεει start, back k change vehicle και ενω παταω start δειχνει τον δρομο,μπορω να κουνησω την καμερα,δουλευει το esc κ το μενου αλλα μεχρι εκει...τπτ παραπανω...ειδα σε ενα αλλο topic οτι ειχε κ ενας αλλος το ιδιο προβλιμα κ μετα εκανε edit οτι το ελυσε...μηπως εχει τυχει κ σε εσας το ιδιο προβλημα?ξερετε πως να το λυσετε?πειτε μου σας εκλιπαρω....:blink: Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 to patch to exete kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 poio patch?mporeis na m steileis lin?episeis dn mporw na anoi3w ton xarti...vasika mporw alla me to pou kanei aytomata zoom out, kleinei to game...me petaei stin epifaneia ergasias...giayto exoume lysi? akoma exw katevasei saved game kai 8elv na agorasv to audi s4 cabrio...vriskv antiprosopeia pou leei audi(exei tampela ap'e3w k mesa parkarismeno stin rampa to tt) alla dn mporw na mpw opws sta alla...dn exei enter...wtf???? P.S: piga sto katw meros tou nisiou k akolou8wntas tis tampeles pigainw pro sto aerodromio k stin synexeia pali akolou8wntas tis tampeles pigainv pros tin pista alla 3afnika stamatane oi tampeles pou odigoun stin pista k dn tin vriskw... NEED HELP Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 oυτε εγω τη βρισκω,εχω θερισει την περιοχη αλλα τιποτα.Μπορει καποιος να βαλει φωτο του χαρτη και το σημειο ακριβως??? Και επισης πως γινεται να παιξω online Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 to patch to exete kanei? poio patch?mporeis na m steileis lin? ......... Εδώ και αρκετές μέρες έχει βγει το πολυαναμενόμενο patch για το Test Drive Unlimited... The patch features a number of improvements and addresses a number of important issues, including cheat prevention, as follows: * Anti Cheat measures implemented throughout the game * Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.) * Fixed crashes and improved stability everywhere in the game * Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information) * Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, isolate feature of the free ride improved) * Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars) * Fixed traffic cars flying around * Fixed bug on multi-threading code * Fixed some cruckering/stuttering sound issues * Fixed bugs in photo mode * Fixed some corruption on car graphics * Improved volume balance and bass power Το patch περιέχει και δύο νέα αυτοκίνητα. To Audi RS4 και το Nissan Skyline R34. Έχω βγάλει και μερικές φώτο από την πίστα του νησιού... http://img174.imageshack.us/img174/6959/20070802155918ub9.th.jpghttp://img510.imageshack.us/img510/9020/20070802160335ba7.th.jpghttp://img510.imageshack.us/img510/5647/20070802160608oc4.th.jpghttp://img299.imageshack.us/img299/8029/20070802160740ox4.th.jpg Εγώ πάντως δεν είδα ουσιαστικές διαφορές. Μπορείτε να κατεβάσετε το patch από εδώ. Υ.Γ.: Θα πρότεινα να κρατήσετε ένα backup από το .exe του παιχνιδιού πριν βάλετε το patch, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην ανοίγει μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 eyxaristw...8a to katevasv kai 8a s pw to apogeyma ti egine... BTW steile mia foto me tin pista ston xarti an ginetai... Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 re to patch to katevasa k dn ekane apolytws tipota...ta idia sk@t@ me prin einai...exw katevasei saved game kai otan paw na mpw se agwna me petaei apo to paixnidi i ftanw mexri p leei start game,to pataw k tpt...otan anoigw ton xarti m leei the connection was lost k kleinei to paixnidi k genika paizw mia vdomada k to mono p kanw einai voltes...psaxnw k antiproswpies k dn vriskw pou8ena...ilpiza pws an eixa xarti 8a fainontousan i kapws 8a voi8iomoun alla pali tpt...3erete kanena tropo na dior8wsw oooola ayta i/kai na vrw antiprwswpies?(audi kawasaki k alfa romeo me kaine na vrw)...sas parakalw...dn mporw na pai3w....opoios 3erei plz help P.S.1) gt sto trade mporw na poulisw mono k dn mporw na agorasw?? P.S.2)mipws gia ola ayta xreiazetai na synde8w on line?k an nai pws mporw na to petyxw ayto? Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ναι ρε παιδια στειλτε καμμια φωτο δεν τη βισκω πουθενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλή χρονιά! :) Το Test Drive δεν το έχω εδώ και καιρό, οπότε δεν μπορώ να βγάλω φώτο τώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκεται στο κάτω μέρος το νησιού, κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι για να σας επιτρέψει την είσοδο στην πίστα. Δοκιμάστε και με savegame. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Καλή χρονιά! :) Το Test Drive δεν το έχω εδώ και καιρό, οπότε δεν μπορώ να βγάλω φώτο τώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι βρίσκεται στο κάτω μέρος το νησιού, κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι για να σας επιτρέψει την είσοδο στην πίστα. Δοκιμάστε και με savegame. Εγω που το εχω περιπου 40% καποια στιγμη μου ειχε βγαλει μυνημα οτι η πιστα ειναι ανοιχτη αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩΩΩΩ:mad::mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 re meta3y mas to teleytaio pragma p me endiaferei einai na vrw tin pista...egw apla 8elw na mporw na pai3w kanonika...gt dn mporw na anoi3w ton xarti k m vgazei to mnm "connection was lost" k me petaei?gt otan paw gia agwna k pataw start m leei" tdu servers unavailable"?????? einai on line?pws mporw na pai3w on line an ayto einai aparaitito gia na kataferw na kanw ta stoixeiwdi?k pws mporw na vrw kapoia antiproswpia??i pws na agorasw ena aytokinito p 8elw ???ola ayta xwris na anoi3w ton xarti??????to mono p mporw na kanw einai voltes sto nisi...voi8iste me sas parakalw...eseis pws paizate?ti kanate??? Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Μάθε να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Τα p m k και όλα τα παρόμοια δεν είναι αποδεκτά. Επίσης προσπάθησε να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Εγω που το εχω περιπου 40% καποια στιγμη μου ειχε βγαλει μυνημα οτι η πιστα ειναι ανοιχτη αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΡΩΩΩΩ:mad::mad::mad: http://www.youtube.com/watch?v=bM7XbP9k9vQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 να σε καλα φιλε μου,ελπιζω να με βοηθησει το βιντεακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3negade Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Ενταξει θα προσπαθησω να μιλαω σωστα ελληνικα...Σας παρακαλω ομως βοηθηστε με...Πιστευω πως αυτα που ρωταω τα ξερετε ολοι οσοι παιζεται test drive unlimited...Γιατι μου βγαζει αυτα τα μηνυματα οταν ανοιγω τον χαρτη(connecton was lost) και οταν παω να κανω αγωνα(tdu servers unavailable)...Πως μπορει να λυθουν αυτα?Πρεπει να παιζω on-line για να λειτουργησουν?Εσεις πως το αντιμετωπισατε? Και υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να βρω την αντιπροσωπια της audi και της kawasaki?Ο χαρτης τις δειχνει(αν καταφερω να τον ανοιξω)...Σας παρακαλω απαντηστε!!! Παράθεση Take Somthing From Nothing And Make It Something!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Ενταξει θα προσπαθησω να μιλαω σωστα ελληνικα...Σας παρακαλω ομως βοηθηστε με...Πιστευω πως αυτα που ρωταω τα ξερετε ολοι οσοι παιζεται test drive unlimited...Γιατι μου βγαζει αυτα τα μηνυματα οταν ανοιγω τον χαρτη(connecton was lost) και οταν παω να κανω αγωνα(tdu servers unavailable)...Πως μπορει να λυθουν αυτα?Πρεπει να παιζω on-line για να λειτουργησουν?Εσεις πως το αντιμετωπισατε? Και υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να βρω την αντιπροσωπια της audi και της kawasaki?Ο χαρτης τις δειχνει(αν καταφερω να τον ανοιξω)...Σας παρακαλω απαντηστε!!! Δεν υπάρχει λόγος να παρακαλάς κανέναν. Αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει, γι' αυτό υπάρχει το Forum... ;) Αν δημιουργήσεις νέο offline profile, πάλι τα ίδια κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts