fight_club13 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 το dc ειναι αρκετά απλό..... μπες στο http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=40287&package_id=70036 και κατεβασε το και ολο τα αλλα ειναι απλα μετα.... Φιλε παω να το κατεβασω.Ψαχνω τα εξης κομματια..Τακη Τσαν-Ολα αυτα για το καλο μου,Το rap μου ειναι προκληση και ΝΕΒΜΑ-Αυτους που λατρευεις να μισεις,Οπως παλια. Υ.Γ Αν εχω καμια απορια σχετικα με το dc,θα σε ρωτησω.ΟΚ? Παράθεση Μονο εφοσον χασουμε τα παντα,ειμαστε ελευθεροι να κανουμε τα παντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παρασκευή 2 Μαρτίου : ΣΤΙΧΟΙΜΑ Οι ΣΤΙΧΟΙΜΑ, το δυναμικό hip hop γκρουπ που κινείται στο χώρο της λεγόμενης εναλλακτικής, underground rap μουσικής σκηνής, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρόσφατου άλμπουμ τους με τίτλο «Γεράκι στο Χώμα», έρχεται στη σκηνή του Συρμού με ένα πολύ δυνατό act, παρουσιάζοντας καινούρια και παλιότερα τραγούδια τους. Μαζί τους όπως πάντα, ο χαρακτηρισμένος από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους MCs της ελληνικής σκηνής, DASK. Special guest: ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Ώρα έναρξης: 9:30μμ Είσοδος: 12 ευρώ ΣΥΡΜΟΣ Κολωνού & Οδυσσέως 14, Πλατεία Καραϊσκάκη (δίπλα στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο») τηλ. 210 5203661 Θα είμαι εκεί! Υ.Γ. το έβαλα και στο θρεντ για τις συναυλίες,αλλά νομίζω πως εδώ κολλάει καλύτερα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosuno1 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 kalispera se olous psaxno ena tragoudi pou lei <tora eisai allou kai se psaxno pantou, tora einai allios oso pernaei o kairos tora pleon mou mila mia mono skia>.kapos etsi paei.mipos kserei kaneis poios to leei h pos legetai????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Έχει ακούσει κανείς το Ήρωες από Κόμης-Χ ;! Παίζεται το βιντεοκλιπ και στο mad...:worry: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Έχει ακούσει κανείς το Ήρωες από Κόμης-Χ ;! Παίζεται το βιντεοκλιπ και στο mad...:worry: παραθετω link Ήρωες από Κόμης-Χ ...αξίζει να το δείτε, είναι καλή δουλειά! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 ο εισβολέας ακούγεται σε τρελοήχο του beatbox της cosmote νομίζω?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyduck Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 παραθετω link Ήρωες από Κόμης-Χ ...αξίζει να το δείτε, είναι καλή δουλειά! Καλό είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Κόμης χ ήρωες απλά υπέροχο επειδή μέσω e-mule δε μπόρεσα να το κατεβάσω μήπως θα μπορούσε κάποιος να το κάνει συντόμευση ώστε να το κάνω με ένα κλικ download κατευθείαν? free εννοείται! :worry::shifty: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 File mou tha borouses na mou steileis kai se mena auto to tragoudi tou eisvolea? to mail mou einai avasilakis@gmail.com Se eyxaristw poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 http://www.hiphop.gr/page/1458 Ποιός τυχεράκιας θα πάει; Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Τώρα είδα το θέμα... Έλεος! Παίδες για τους Goin Through που έγραψαν μερικοί... Μην γελιόμαστε! Πριν γίνουν family και ιστορίες ήταν καλοί, όμως πλέον δεν την παλεύουν... Εντάξη μπορεί να τα ψιλοκονομάνε αλλα δεν πάει να πει κάτι αυτό! ΖΝ... Καθαρά battle-rap συγκρότημα που δεν την παλεύει κανένα μέλος τους... Οι περισσότεροι είναι ή ήταν μπλεγμένοι στα ναρκωτικά και στα κομμάτια τους δεν λέγαν κάτι ουσιαστικό, όπως π.χ. Razastarr, FF.C και Active... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Τώρα είδα το θέμα... Έλεος! Παίδες για τους Goin Through που έγραψαν μερικοί... Μην γελιόμαστε! Πριν γίνουν family και ιστορίες ήταν καλοί, όμως πλέον δεν την παλεύουν... Εντάξη μπορεί να τα ψιλοκονομάνε αλλα δεν πάει να πει κάτι αυτό! ΖΝ... Καθαρά battle-rap συγκρότημα που δεν την παλεύει κανένα μέλος τους... Οι περισσότεροι είναι ή ήταν μπλεγμένοι στα ναρκωτικά και στα κομμάτια τους δεν λέγαν κάτι ουσιαστικό, όπως π.χ. Razastarr, FF.C και Active... Ενταξει,μπορει οι ΖΝ να ηταν μαστουρηδες αλλα εχουν βγαλει και **** τα κομματια,διαφωνεις???????? Πρωσοπικα εγω ακουω tus,ημισκουμπρια και εισβολεα-μαζι με τακι τσαν επισης Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 psaxnw ena elliniko hip hop pou to akousa sto show sexy ston alpha. oi prwtoi stixoi einai: pies pies pies kai aspro pato kai aspro pato 1,2,3 me pineis me tin mia to vrady eisai amartoli ma to prwi kyria gia tin parti sou ginete fasaria kormi gazela mamma mia eisai to thirama ma poios tha einai o kinigos oloi koitane ma kaneis den pairnei bros............. akouste kai ena sample: http://rapidshare.com/files/107144874/Clip_Recorded_from_Source_26_.mp3.html kserei kaneis tpt? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Powerman95 είσαι 13... Όταν με το καλό μεγαλώσεις δεν θα ακούς πια Tus, Ημιζ και ZN αλλα FFC, Razastarr, TXC κλπ... Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου δεν μπορείς να κρίνεις σωστά εάν αυτά που ακούς αντιπροσωπεύουν την Hip-Hop σκηνή! (Δεν σε κατηγορώ κι εγώ μέχρι τα 13-14 μου άκουγα ΖΝ και Αλφα Γάμα... Μετά άρχισα να ακούω την πραγματική Hip-Hop στην Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Powerman95 είσαι 13... Όταν με το καλό μεγαλώσεις δεν θα ακούς πια Tus, Ημιζ και ZN αλλα FFC, Razastarr, TXC κλπ... Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου δεν μπορείς να κρίνεις σωστά εάν αυτά που ακούς αντιπροσωπεύουν την Hip-Hop σκηνή! (Δεν σε κατηγορώ κι εγώ μέχρι τα 13-14 μου άκουγα ΖΝ και Αλφα Γάμα... Μετά άρχισα να ακούω την πραγματική Hip-Hop στην Ελλάδα! Και ποια ειναι αυτα??????Oι αρτεμις ευθυμης.Οχι,για να ξερω και την γνωμη σου Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ψάξε βρες Cds απο FF.C, Razastarr, TXC (ήταν οι Αρτέμης/Ευθύμης αλλα στις καλές εποχές τους 98 και πριν που πραγματικά τα έσπαγαν), Active Member.... Αυτά κυρίως... Άκουσε τους και θα πάθεις την πλάκα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Ψάξε βρες Cds απο FF.C, Razastarr, TXC (ήταν οι Αρτέμης/Ευθύμης αλλα στις καλές εποχές τους 98 και πριν που πραγματικά τα έσπαγαν), Active Member.... Αυτά κυρίως... Άκουσε τους και θα πάθεις την πλάκα σου! Των ΤΧC ειμαι φαν,εχω ολα τους τα cd,οπως και των ffc,αλλων αυτων δεν ειμαι και τοσο Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=37 Στο My Music υπάρχουν αρκετά θέματα, που ασχολούνται με την ανεύρεση και τις προτάσεις για τραγούδια. Αν ψάχνετε κάποιο μουσικό κομμάτι ή θέλετε να προτείνετε στα υπόλοιπα μέλη κάποιο αγαπημένο σας, απλά επιλέξτε το καταλληλότερο (επισημασμένο) θέμα και υποβάλλετε το μήνυμά σας. Μια απαραίτητη διευκρίνηση: Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα θέματα δημιουργήθηκαν ώστε να εντοπίσετε τραγούδια, που ακούσατε στο ραδιόφωνο, σε κάποιο μαγαζί (κέντρο διασκέδασης, club, καφετέρια) ή οπουδήποτε αλλού και δεν γνωρίζετε τον τίτλο ή τους συντελεστές τους. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να προτείνετε στα υπόλοιπα μέλη αγαπημένα σας τραγούδια. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε δημιουργήθηκαν για να αποτελέσουν μέσο ανταλλαγής με χρήση e-mail, προσωπικών μηνυμάτων ή/και άλλων μεθόδων. Μηνύματα τα οποία περιέχουν requests για τραγούδια (π.χ. «στείλτε μου αυτό με PM»), links για download (π.χ. «κατεβάστε το αυτό από εκεί») και όχι προτάσεις ή αναζητήσεις, θα διαγράφονται άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Μηπως εχει κανεις τους στιχους απο αγ-σκιες θανασιμη απειλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_mirtouli_ Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 exeis hdh to diko s sugrothma??????vsk nai.mou aresei kai 3eno kai ellhniko hip hop!!!!pl!!!arxika dn mou arese alla epeidh akouge fanatika o megaluteros bro mou....kollhsa kai egw!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 exeis hdh to diko s sugrothma??????vsk nai.mou aresei kai 3eno kai ellhniko hip hop!!!!pl!!!arxika dn mou arese alla epeidh akouge fanatika o megaluteros bro mou....kollhsa kai egw!!!Εσύ τώρα σε ποιον απαντάς; Και δείχνεις σεβασμό στους υπόλοιπους ανανγώστες με αυτόν το τρόπο γραφής; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaeN Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ακουγα κ εγω παλαιοτερα ελληνικη χιπ χοπ οσπου κατελικσα σε ξενο ραπ.. οσο για την ελληνικη σκηνη ffc txc razastar μετρανε ,εκσαλλου δεν εχει κ κατι αλλο να επιδεξει ΖΝ Αγ κτλπ δεν μ τρελενουν πια Παράθεση Yeaha :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ακουγα κ εγω παλαιοτερα ελληνικη χιπ χοπ οσπου κατελικσα σε ξενο ραπ.. οσο για την ελληνικη σκηνη ffc txc razastar μετρανε ,εκσαλλου δεν εχει κ κατι αλλο να επιδεξει ΖΝ Αγ κτλπ δεν μ τρελενουν πια Σωστός!!! Οι ΤΧC εμένα μ'αρέσουν περισσότερο από όλους μιας και τα τραγουδακια των ΖΝ ΑΓ είναι κάπως "ανούσια":O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σωστός!!! Οι ΤΧC εμένα μ'αρέσουν περισσότερο από όλους μιας και τα τραγουδακια των ΖΝ ΑΓ είναι κάπως "ανούσια":O Θεωρεις τα οπλα και τα ναρκωτικα ανουσια????:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Θεωρεις τα οπλα και τα ναρκωτικα ανουσια????:lol::lol::lol::lol: Έχεις απόλυτο δίκιο... Είναι πολύ ουσιαστικά τα τραγούδια όταν μιλάνε για το πώς ήπιε ο MC τη "ντα-φου", πώς -νομίζει ότι- έγινε κάποιος επειδή έβγαλε 2 φράγκα και τέτοια. Ωραία για να γελάσεις δεν λέω, αλλά μην τα συγκρίνεις με τους πιο σοβαρούς στίχους άλλων συγκροτημάτων. Αλλά οκ, μεγαλώνοντας θα καταλάβεις λογικά και μόνος σου τι εννοούμε οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts