Jump to content

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

libido
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο καθένας έχει την ελευθερία να ζητά οτι θέλει, όσο διαστροφικό κι ανώμαλο αν φαίνεται σε κάποιους.
πριν κάποιος ανάφερε ότι η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που καταπατεί την ελευθερία κάποιου αλλου...και στην περίπτωση αυτή...καταπατείται η ελευθερία των παιδιών!!

έχεις μήπως την ψευδαισθηση ότι αυτά τα άτομα απλά κάνουν δηλώσεις? δηλώνουν χωρίς κανέναν δισταγμό ότι είναι παιδεραστές , γιατί πολύ απλά είναι σε ένα κράτος που επιτρέπει τα πάντα!

ζούμε στην εποχή της μάζας και του όχλου!Δεν είναι όλα ίδια.....

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πριν κάποιος ανάφερε ότι η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που καταπατεί την ελευθερία κάποιου αλλου...και στην περίπτωση αυτή...καταπατείται η ελευθερία των παιδιών!!

Ποια ελευθερία και ποιό δικαίωμα σου καταπατά κάποιος με το να δηλώνει οτι είναι παιδόφιλος; :wacko:

έχεις μήπως την ψευδαισθηση ότι αυτά τα άτομα απλά κάνουν δηλώσεις? δηλώνουν χωρίς κανέναν δισταγμό ότι είναι παιδεραστές , γιατί πολύ απλά είναι σε ένα κράτος που επιτρέπει τα πάντα!

Οι δηλώσεις από τις πράξεις απέχουν πολύ. Ο καθένας πρεσβεύει ότι θέλει, Για να τα εφαρμόσουν αυτά, πρέπει να εκλεγούν δημοκρατικά από το λαό. Αν εσύ πιστεύεις σοβαρά οτι θα τους ψηφίσουν άτομα για να βγουν τελικά, τι να σου πω... Όπως το βλέπει κανείς...

Ποια ελευθερία και ποιό δικαίωμα σου καταπά κάποιος με το να δηλώνει οτι είναι παιδόφιλος; :wacko:

Οι δηλώσεις από τις πράξεις απέχουν πολύ. Ο καθένας πρεσβεύει ότι θέλει, Για να τα εφαρμόσουν αυτά, πρέπει να εκλεγούν δημοκρατικά από το λαό. Αν εσύ πιστεύεις σοβαρά οτι θα τους ψηφίσουν άτομα για να βγουν τελικά, τι να σου πω... Όπως το βλέπει κανείς...

παιδοφιλος=δεν αγαπάω ένα παιδί....

βρε μπας και είναι καλά παιδιά και τους έχουμε παρεξηγησει?:worry:

το θέμα δεν είναι το ΑΝ θα εκλεγούν......ή αν πιστεύω ότι θα τους ψηφίσει κάποιος.....

Έστω παιδεραστής. Ποια ελευθερία και ποιό δικαίωμα σου καταπατά λοιπόν, κάποιος με το να δηλώνει οτι είναι παιδόφιλος;

Είδες κανέναν από εμας να πει κάτι τέτοιο;

το θέμα δεν είναι το ΑΝ θα εκλεγούν......ή αν πιστεύω ότι θα τους ψηφίσει κάποιος.....

Ε, θα τους ψηφίσουν κάποιοι. Όπως θα ψήφιζαν τον Παπαδόπουλο αν έβαζε τώρα :p Λογικό δεν είναι; :confused:

Τώρα αν όντως αυτοί είναι περισσότεροι από το αναμενόμενο, ίσως να πρέπει να προβληματιστούμε...

Έστω παιδεραστής. Ποια ελευθερία και ποιό δικαίωμα σου καταπατά λοιπόν, κάποιος με το να δηλώνει οτι είναι παιδόφιλος;

Ε, θα τους ψηφίσουν κάποιοι. Όπως θα ψήφιζαν τον Παπαδόπουλο αν έβαζε τώρα :p Λογικό δεν είναι; :confused:

Τώρα αν όντως αυτοί είναι περισσότεροι από το αναμενόμενο, ίσως να πρέπει να προβληματιστούμε...

μαλλον αν καταφερουν και βαλουν ατομο στο ευρωκοινοβουλιο θες να πεις...

αυτο ακριβώς....θα πρέπει να προβληματιστούμε.....

αυτο ακριβώς....θα πρέπει να προβληματιστούμε.....

Ωραία. Προς τι οι αφορισμοί και οι γκρίνιες για καταπάτηση ελευθεριών κι άλλα ωραία; Γιατί προκαταβάλουμε πως θα νομιμοποιηθούν και πως θα περάσουν τα πιστεύω τους;

Ωραία. Προς τι οι αφορισμοί και οι γκρίνιες για καταπάτηση ελευθεριών κι άλλα ωραία; Γιατί προκαταβάλουμε πως θα νομιμοποιηθούν και πως θα περάσουν τα πιστεύω τους;
δεν νομίζω ότι αφόρισε κανείς κάποιον....

ούτε κανείς να τους ρίξουμε στην πυρά επειδή έκαναν μια τέτοια δήλωση!

το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι "κύριοι" κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους , έστω κι αν δεν νονιμοποιηθούν... χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις , χωρίς να έχει αντιληφθεί κάτι ο γονιός , χωρίς να έχει αποτραπεί ενας βιασμός!

Αφορίζεις τους ανθρώπους εδώ και τόσα ποστς επειδή δηλώνουν παιδόφιλοι. Είπαμε η πράξη είναι κατακριτέα, αλλά το θέμα μας είναι η σύσταση του κόμματος και όχι τα σεξουαλικά γούστα του καθενός. Παιδόφιλος σημαίνει πως τη βρίσκει με φωτογραφίες, όχι οτι πηγαίνει απαράιτητα με παιδιά.

Η παιδοφιλία αποτελεί ένα σοβαρότατο ποινικό αδίκημα.

Επομένως το κόμμα των παιδόφιλων δεν έχει καμία σχέση με κάποιο πιθανό κόμμα ομοφυλόφιλων ή τραβεστί.

Αφού ζούμε λοιπόν σε μια ευνομούμενη δημοκρατία,μήπως θα έπρεπε να επιτρέψουμε και τη νομιμοποίηση του Κόμματος των δολοφόνων ή των βιαστών ;

...Ναι. :) Επιτρεπω σε οποιον θελει να δημιουργησει οποιο και οσα κομματα θελει, με την επισημανση οτι αν διαφωνω με τα αιτηματα τους, θα τα καταψηφισω. Λεγεται δημοκρατια, και σεβασμος της αποψης του αλλου, χωρις να την ενστερνιζεσαι.

για κάποιον λόγο τα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και ένα κράτος που θέλει να πιστεύει πως δεν καταπατεί δικαιώματα και ψυχές , οφείλει να τα προστατεύει.

Είχα παρακολουθήσει μια δήλωση του προέδρου? των παιδεραστών που έλεγε ότι θα ζητήσουν να επιτρέπεται το σεξ με παιδιά , γιατί κατά την άποψη του , αν το συζητήσεις με ενα παιδί και θελήσει κάτι τέτοιο είναι νόμιμο...:mad:

μιλάμε για νομιμοποίηση βιασμού αν δεν το έχουμε καταλάβει!

1. γι αυτο υπαρχουν οι γονεις, ως εκπροσωποι και "υπερασπιστες" των παιδιων.

2. Αν το εχει πει αυτο, προφανως και ειναι παραλογο και παρανομο. Προφανως ενα παιδι- μη ενηλικος δεν μπορει να συναινεσει για κατι τετοιο, οπως και για οποιοδηποτε αλλο νομικο-ποινικο ζητημα.

Αλλα, εγω αυτο που διαβασα ειναι (και μαλλον οι υπολοιποι δεν διαβασαν)

"Θα λέγατε σε κάποιον παιδόφιλο να καταφύγει σε μια χώρα όπου ενδεχομένως είναι αποδεκτές αυτές οι σχέσεις;

Όχι · να μην καταφύγει σε καμία χώρα. Οι νόμοι είναι νόμοι. Δεν πρέπει να αγγίξει ένα παιδί · τελεία και παύλα. "

(Norbert de Jonge)

Οχι δηλωνουν οτι ειναι παιδοφιλοι. Δεν γνωριζω αν δηλωνουν οτι εχουν/ειχαν σχεσεις με παιδια, γιατι νομιζω οτι τοτε μαλλον θα αντιμετωπιζαν ποινικες κυρωσεις.

Φυσικα και ειναι αυτο το ζητουμενο. Αν δεν ψηφιστουν, ποιο ειναι το πρακτικο προβλημα; :worry:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

όλα είναι ρόδινα , όλα είναι τέλεια , όλοι είμαστε ελεύθεροι!

ο καθένας μας μπορεί να κάνει ένα κόμμα με βάση το σύνταγμα ακόμα και το δικό μας , γιατί ορίζεται να μην έχει βλέψεις για καταστρατήγιση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος ( δημοκρατία)....για αυτόν και μόνο τον λόγο ....δεν τους εμποδίζει κανείς να λένε όσα δηλώνουν....γιατί υπάρχει ελευθερία...και ορθώς υπάρχει...αλλά υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ....

και ειλικρινά δεν γνωρίζω καμία περίπτωση παιδεραστή , ο οποίος να έχει συλληφθεί επειδή αρκέστηκε απλά σε φωτογραφία....και ακόμα για να υπάρξει μια τέτοιου είδους φωτογραφία έχει τραβηχτεί υπό κάποιες συνθήκες ψυχολογικής βίας έστω....( ακόμα και από τον ίδιο τον γονέα)

όλα είναι ρόδινα , όλα είναι τέλεια , όλοι είμαστε ελεύθεροι!

ο καθένας μας μπορεί να κάνει ένα κόμμα με βάση το σύνταγμα ακόμα και το δικό μας , γιατί ορίζεται να μην έχει βλέψεις για καταστρατήγιση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος ( δημοκρατία)....για αυτόν και μόνο τον λόγο ....δεν τους εμποδίζει κανείς να λένε όσα δηλώνουν....γιατί υπάρχει ελευθερία...και ορθώς υπάρχει...αλλά υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ....

και ειλικρινά δεν γνωρίζω καμία περίπτωση παιδεραστή , ο οποίος να έχει συλληφθεί επειδή αρκέστηκε απλά σε φωτογραφία....και ακόμα για να υπάρξει μια τέτοιου είδους φωτογραφία έχει τραβηχτεί υπό κάποιες συνθήκες ψυχολογικής βίας έστω....( ακόμα και από τον ίδιο τον γονέα)

Νομίζω πως πανικοβάλλεσαι χωρίς λόγο.

Τη γραμμή θα την περάσουμε, όταν γίνουν πράξη όσα πρεσβεύει το συγκεκριμένο κόμμα, πράγμα απίθανο με τα σημερινά δεδομένα.

Νομίζω πως πανικοβάλλεσαι χωρίς λόγο.

Τη γραμμή θα την περάσουμε, όταν γίνουν πράξη όσα πρεσβεύει το συγκεκριμένο κόμμα, πράγμα απίθανο με τα σημερινά δεδομένα.

πανικός?:blink: :confused:

πανικός?:blink: :confused:

Αυτό εκφράζουν τα ποστ σου και οι ατάκες του όπως "έχεις μήπως την ψευδαισθηση ότι αυτά τα άτομα απλά κάνουν δηλώσεις? δηλώνουν χωρίς κανέναν δισταγμό ότι είναι παιδεραστές , γιατί πολύ απλά είναι σε ένα κράτος που επιτρέπει τα πάντα!", "όλα είναι ρόδινα , όλα είναι τέλεια , όλοι είμαστε ελεύθεροι!".

Ηρέμησε :D

Αυτό εκφράζουν τα ποστ σου και οι ατάκες του όπως "έχεις μήπως την ψευδαισθηση ότι αυτά τα άτομα απλά κάνουν δηλώσεις? δηλώνουν χωρίς κανέναν δισταγμό ότι είναι παιδεραστές , γιατί πολύ απλά είναι σε ένα κράτος που επιτρέπει τα πάντα!", "όλα είναι ρόδινα , όλα είναι τέλεια , όλοι είμαστε ελεύθεροι!".

Ηρέμησε :D

το τι εκφράζω το ξέρω πολύ καλά και δεν είναι ούτε πανικός ούτε άγχος , μάλιστα είμαι πολύ ήρεμη και σαν άνθρωπος γενικώς :p

δεν έχω λόγο άλλωστε ...δεν είμαι καν ανήλικη.....

και όταν κάποιος άλλος δηλώνει κάτι άλλο από σένα ή από τον οποιοδήποτε ...ας μην κάνουμε όπως εγώ ( όπως πιστεύεις ) για το συγκεκριμένο θέμα!;)

Εγώ πάλι θέλω να θέσω ένα ερώτημα (όπως έχω κάνει και σε προηγούμενα ποστ).

Αν αυτοί οι κύριοι δεν είναι ψυχικά ασθενείς δεν πάσχουν δηλαδή απο κάποια πάθηση της ψυχής, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποιον σωματικά άρρωστο, τι άλλο μπορεί να είναι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι θέλω να θέσω ένα ερώτημα (όπως έχω κάνει και σε προηγούμενα ποστ).

Αν αυτοί οι κύριοι δεν είναι ψυχικά ασθενείς δεν πάσχουν δηλαδή απο κάποια πάθηση της ψυχής, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποιον σωματικά άρρωστο, τι άλλο μπορεί να είναι??

δηλαδη οι gay οι lesabian τι ειναι?αρρωστοι? ιδια ουσια διαφορετικο αποτελεσμα δεν εχει να λεει

δηλαδη οι gay οι lesabian τι ειναι?αρρωστοι? ιδια ουσια διαφορετικο αποτελεσμα δεν εχει να λεει

Διακρίνω αυτές τις δύο κατηγορίες, γιατί

1.Οι ομοφυλόφιλοι νιώθουν διαφορετικά λόγω γονιδιακών δυσαναλογιών, αυτό τους κάνει να νιώθουν άλλο φύλο σε άλλο σώμα. Μπορεί αυτό να χαρακτηρισθεί ως γονιδιακή δυσπλασία αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψυχική ασθένεις

2.Δεν προξενούν απέχθεια καθώς ότι ηλικία και να έχεις, όποιος και να είσαι, αν δε ψάχνεσαι δε πρόκειται να σε ενοχλούν ή να προσπαθήσουν να πείσουν παιδάκια οτί αυτοί είναι οι φυσιολογικοί. Δεν κινδυνεύει κανείς δλδ να τον ¨παρασύρουν¨ χωρίς να το θέλει. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πιάσουμε τους gay τώρα ρε παιδιά;Τι σχέση έχουν με το θέμα μας;Ας επικεντρωθούμε λίγο στην κουβέντα μας,η οποία παρεπιπτόντως αναφέρεται στην νομιμοποίηση του κόμματος και όχι στην νομιμοποίηση της παιδεραστίας.Δεν βγήκε κανένας νόμος στην Ολλανδία που να λέει ότι είναι νόμιμο τα παιδιά να κάνουν έρωτα απο την x ηλικία

Και το χειρότερο είναι οτι είσαι 40...και πολύ πιθανόν να έχεις και παιδιά

(ΥΓ: Πουθενά δεν λέω - και το αναφέρω απλά γιατί σίγουρα θα μου "την πεις" στο επόμενο post σου - πως θα ήμουν 100% OK με τα παιδιά μου να είναι gay. Aλλά οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και φίλους, γνωστούς και κυρίως παιδιά, πρέπει να τα δέχεσαι όπως πραγματικά είναι...Αλλιώς τους κάνεις κακό... Άλλωστε είναι γνωστό πως η καταπίεση δεν έφερε καλό σε κανέναν και ποτέ)

Μα γιατί να "στην πώ". Μια ευχή έκανα. Τώρα προσωπικά εγώ, δεν έχω συναντήσει κανένα γονιό, τόοοοσο cool, όσο εννοείς ότι θα είσαι εσύ

Πλήν βέβαια μερικές Ελληνικές σειρές στην τηλεόραση. (αν κατά τύχη το έχει δει)

Δημήτρης

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι...Δεν ειναι ο δικος μου ρολος να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! Το οτι εσυ δεν δεχεσαι οτι ειναι ψυχολογικα τα αιτια της παιδοφιλιας, δεν σημαινει οτι εγω αναγκαζομαι να στο αποδειξω. Οπως ειπα, μπορει εσυ να μην πιστευεις και στην βαρυτητα. Δεν θα σε πεισω εγω, ακομα και αν εσυ θες να επιχειρηματολογεις "ισοπεδωνοντας τα ολα". ;)

Εγώ δέχομαι ότι όλες οι περιπτώσεις, είναι το ίδιο και ότι δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε την κάθε μία όπως μας συμφέρει. Αυτό εννοώ

Επομενως, ειναι πιο δημοκρατικο να ξεκινησουμε τη νοοτροπια, ποναει χερι - κοψει κεφαλι; Με την ιδια λογικη, ας τους σκοτωσουμε κιολας, για να μην εχουν καν καμια ιδεα-πιθανοτητα να κανουν κομμα.

Αμα οφειλουμε ολοι να μην αναγκαζουμε τους αλλους να υποστουν οπτικο-αισθητικο "σοκ", και μιας και τα κριτηρια και το γουστο του καθενος ειναι ευρυτατα, θα πρεπει να μην κυκλοφορει κανεις στο δρομο. Γιατι εμενα πχ, με σοκαρουν τα φοσφοριζε παπουτσια και οι γυναικες που δεν ειναι λεπτες (λεμε τωρα) ! Δεν μπορω να τις βλεπω...Αρα δεν πρεπει κιολας και να κυκλοφορουν;! :worry:

Είμαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι εννοώ, αλλά μάλλον έχεις συνηθίσει να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε "λογοπαίγνιο"

Επειδη οντως εχουμε ξεφυγει και μιας και το κυριως θεμα ειναι αυτο που απασχολει εμενα, να το θεσω στη σωστη βαση, και να αναμενω απλες απαντησεις στα ερωτηματα αυτα:

Ειναι δημοκρατικο δικαιωμα του καθενος, να δημιουργησει ενα κομμα, με οποιαδηποτε ατζεντα;

Ειναι υποχρεωση καθε δημοκρατικου πολιτη να το υπερ/καταψηφισει αναλογως των πεπεοιθησεων του;

Ποια ειναι η νομιμη μεθοδος για εναν πολιτη να διεκδικησει την τροποποιηση ενος νομου που θεωρει οτι ειναι αδικη (ασχετως περιεχομενου του νομου) ;

Τα μεγαλύτερα κακά, εξακολουθούν να γίνονται στο όνομα της δημοκρατίας

Π.Χ. Ο κάθε κάφρος που απεργεί, εκμεταλεύεται την δημοκρατία για να με εμποδίσει να κυκλοφορώ όπου θέλω όποτε θέλω και αν τύχει πχ και περάσω με το ΙΧ μου μου το σπάει ή αρχίζει τους τραμπουκισμούς

ΟΧΙ. Δεν μπορεί όποιος παλαβός κυκλοφορεί, να εκμεταλεύεται την δημοκρατία και τους θεσμούς της για να περνάει defacto τις "κομπλεξάρες του" στο προσκήνιο. Δεν μπορεί να απολαμβάνει το άλλοθι της δημοκρατίας, γιατί η κοινωνία δεν μπορεί να προστατευθεί από τον ίδιο της τον εαυτό. Και αν συνδιάσεις αυτό που είπα ποιό πρίν, αν τον αφήσεις πχ τον παιδόφιλο να κάνει κόμμα, σε μερικά χρόνια, θα απολαμβάνει την ατονία και την απουσία της προσοχής μας σαν κάτι "τετριμμένο", η υποχρέωση καθε δημοκρατικού πολίτη να το υπερ/καταψηφίσει αναλόγως των πεποιθήσεών του θα ατονίσει και θα αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.

Αντε απλά να δεχθώ, ότι υπάρχουν ακίνδυνοι και επικίνδυνοι παλαβοί

Αρχικα, πριν διαφωνησεις με το κομμα, καλο θα ηταν να μαθεις τι πρεσβευει!

Κατα δευτερον, πολλα κομματα ερχονται σε αντιθεση με αυτο που επικρατει στην κοινωνια. Ο Συνασπισμος και σε καποια στιγμη και το ΠΑΣΟΚ, επιθυμουν την αποποινικοποιηση των μαλακων ναρκωτικων. Το ΚΚΕ θελει να βγει η Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δεν ειναι αυτα αντιθετα με την παρουσα - επικρατουσα- κοινωνικη οργανωση; :cool:

Πρωταρχικός σκοπός του κάθε κόμματος, είναι να πάρει με το μέρος του όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να ανέβει στην εξουσία και να αρχίσει τις ρεμούλες. Έστω και αν χρειαστεί να υποσχεθεί στα πρεζόνια "free preza"

Δημήτρης

Εδώ πέρα θα χρειαστεί η γνώμη ενός ειδικού ... γιατί έχω την εντύπωση πως άλλο είναι η παιδοφιλία και άλλο η παιδεραστία.

Εαν δεν κάνω λάθος η παιδοφιλία δεν έχει να κάνει με ερωτική επαφή.

Παιδόφιλοι υπο την ευρεία έννοια είμαστε όλοι μας

Βέβαια το θέμα είναι η ουσία και οι σκοποί του κόμματος, γιατί η διαχωριστική γραμμή είναι πολύ λεπτή.

Με κάθε επιφύλαξη...

[ f i l i p p o s ]

Εδώ πέρα θα χρειαστεί η γνώμη ενός ειδικού ... γιατί έχω την εντύπωση πως άλλο είναι η παιδοφιλία και άλλο η παιδεραστία.

Εαν δεν κάνω λάθος η παιδοφιλία δεν έχει να κάνει με ερωτική επαφή.

Παιδόφιλοι υπο την ευρεία έννοια είμαστε όλοι μας

Βέβαια το θέμα είναι η ουσία και οι σκοποί του κόμματος, γιατί η διαχωριστική γραμμή είναι πολύ λεπτή.

Με κάθε επιφύλαξη...

Έχεις απόλυτο δίκιο...

Κανονικά θα έπρεπε να σημαίνει (και σημαίνει) αυτός που αγαπά τα παιδιά όπως ο ζωόφιλος αγαπά τα ζώα. Απλά πάντα παίζοντας και αλλιώνοντας τις λέξεις, προσπαθούν να μας περάσουν διάφοροι, διάφορες αρρωστημένες ιδεολογίες και "πιστεύω" πχ βλέπε "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας"

Με λίγα λόγια αν πας στην Ομόνοια και φωνάξεις είμαι ζωόφιλος, θα σε χειροκροτήσουν (ίσως) αλλά αν φωνάξεις είμαι παιδόφιλος, χμ... μάλλον την έβαψες :)

Δημήτρης

Διακρίνω αυτές τις δύο κατηγορίες, γιατί

1.Οι ομοφυλόφιλοι νιώθουν διαφορετικά λόγω γονιδιακών δυσαναλογιών, αυτό τους κάνει να νιώθουν άλλο φύλο σε άλλο σώμα. Μπορεί αυτό να χαρακτηρισθεί ως γονιδιακή δυσπλασία αλλά δεν πιστεύω πως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψυχική ασθένεις

2.Δεν προξενούν απέχθεια καθώς ότι ηλικία και να έχεις, όποιος και να είσαι, αν δε ψάχνεσαι δε πρόκειται να σε ενοχλούν ή να προσπαθήσουν να πείσουν παιδάκια οτί αυτοί είναι οι φυσιολογικοί. Δεν κινδυνεύει κανείς δλδ να τον ¨παρασύρουν¨ χωρίς να το θέλει. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

ναι βλεπεις ομως για πολλους ειναι ανωμαλια το να εισαι gay...

...Ναι. :) Επιτρεπω σε οποιον θελει να δημιουργησει οποιο και οσα κομματα θελει, με την επισημανση οτι αν διαφωνω με τα αιτηματα τους, θα τα καταψηφισω. Λεγεται δημοκρατια, και σεβασμος της αποψης του αλλου, χωρις να την ενστερνιζεσαι.

Όταν η άποψη του άλλου δε σέβεται την ανθρώπινη ζωή (Κόμμα δολοφόνων) ,το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης (Κόμμα βιαστών) και την παιδική αθωότητα (Κόμμα παιδόφιλων) δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την σεβαστώ.

Δεν είναι δείγμα δημοκρατίας ο σεβασμός απόψεων που πρεσβεύουν την αποβορβόρωση και την ισοπέδωση του νόμου.