stamatis3133 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Exω ακουσει καποιον να θελει να επιλεξει αναμεσα σε δυο αυτοκινητα με βαση την αξιοπιστια τους,αναμεσα σε δυο κινητα με βαση τις δυνατοτητες τους,αναμεσα σε δυο laptop με βαση την ταχυτητα τους αλλα αναμεσα σε δυο γκομενες με βαση το ζωδιο τους πρωτη φορα το ακουω :lol: Υπαρχουν πολυ πιο συμαντικα πραγματα που μπορεις να βρεις πανω σε εναν ανθρωπο και οχι το ζωδιο του. χαχαχαχα Εισαι μικρος σε λλιγα χρονια θα καταλαβεις οτι μετα απο λιγο καιρο,μενει μονο το ζωδιο τους. Τωρα σοβαρα,θα μου πει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Προτείνω να κάνεις ένα Vs και να ψηφίσουμε καθότι το θέμα είναι ύψιστης σημασίας και δε λέει να το εξετάζουμε επιδερμικά! :lol: χαχαχαχχαχα η αληθεια ειναι οτι θελουμε πληρη αστρολογικο χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ειμαι καρκινος και εχω να διαλεξω αναμεσα σε παρθενο και ιχθυ!!!!!!!!! Τι προτινετε? Νομιζω οι ιχθεις ειναι λιγο ξενερωτες Οι ιχθεις ξενέρωτες...??? Θα σε μαλώσω... Τα καλύτερα κορίτσια είναι, κ με χιούμορ κ ρομαντικές κ καλόγουστες κ απ'όλα! Ενώ η παρθένος είναι λίγο " τετραγωνοκέφαλη".. Πάντα κάνει κάτι σκόπιμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Να ρωτήσω σαν Δίδυμος τι να προτιμήσω ? Τοξότη,Κριο,Σκορπίο,Διδυμο ή Λιονταράκι...?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 μεινε μακρια απο σκορπιο.... για σενα δεν ξερω,αλλα αυτος δεν θα περασει καλα.. (να χαμε να λεγαμε με τα ζωδια¨:p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Να ρωτήσω σαν Δίδυμος τι να προτιμήσω ? Τοξότη,Κριο,Σκορπίο,Διδυμο ή Λιονταράκι...?:rolleyes: μεινε μακρια απο σκορπιο.... για σενα δεν ξερω,αλλα αυτος δεν θα περασει καλα.. (να χαμε να λεγαμε με τα ζωδια¨:p) Με Τοξότη θα πηγαίνεις συνέχεια σε parties και θα γνωρίζεις κόσμο γιατί θεωρούνται από τα πιο κοινωνικά ζώδια...Με Κριό θα πρέπει να συνηθίσεις να μην είσαι εσύ ο αρχηγός (κομματάκι δύσκολο με το ζώδιο που είσαι)...Για Σκορπιό θα συμφωνήσω με την κυρία από πάνω...Με Δίδυμο άστο θα σας φάει το κυκλοθυμικό σας και για Λιονταράκι δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν νομίζω να αντέξεις το πόσο εγωκεντρικοί μπορεί να είναι μερικές φορές... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Με Τοξότη θα πηγαίνεις συνέχεια σε parties και θα γνωρίζεις κόσμο γιατί θεωρούνται από τα πιο κοινωνικά ζώδια...Με Κριό θα πρέπει να συνηθίσεις να μην είσαι εσύ ο αρχηγός (κομματάκι δύσκολο με το ζώδιο που είσαι)...Για Σκορπιό θα συμφωνήσω με την κυρία από πάνω...Με Δίδυμο άστο θα σας φάει το κυκλοθυμικό σας και για Λιονταράκι δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν νομίζω να αντέξεις το πόσο εγωκεντρικοί μπορεί να είναι μερικές φορές... Το πρόβλημά μου είναι με τα λιοντάρια που το παίζουν αρχηγοί κ δεν γίνεται μια ομάδα να έχει 2 αρχηγούς, γίνεται...?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Το πρόβλημά μου είναι με τα λιοντάρια που το παίζουν αρχηγοί κ δεν γίνεται μια ομάδα να έχει 2 αρχηγούς, γίνεται...?:p Και σε αυτο υπάρχει λύση...Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα είσαι εσύ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο θα είναι αυτος και τις Κυριακές ρεπό... :lol: Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Και σε αυτο υπάρχει λύση...Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα είσαι εσύ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο θα είναι αυτος και τις Κυριακές ρεπό... :lol: Καλό μου ακούγεται...!:lol: Αλλα ενας Δίδυμος τα θέλει όλα δικά του...!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 O Αιγοκερως με τι ζωδια ταιριαζει?? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Να ρωτήσω σαν Δίδυμος τι να προτιμήσω ? Τοξότη,Κριο,Σκορπίο,Διδυμο ή Λιονταράκι...?:rolleyes: Προτεινω με Τοξοτη ανεπιφυλακτα... Διδυμοι με Τοξοτες=φοβερο ζευγαρι!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Προτεινω με Τοξοτη ανεπιφυλακτα... Διδυμοι με Τοξοτες=φοβερο ζευγαρι!!! Δίκιο έχεις.. Είχα σχέση με έναν τοξότη παλιά στο Τέξας :p αλλά με χάλαγε που μου έλεγε σε όλα ναι κ ήταν πολύ υπομονετικός... Ενώ με το λιονταρι έχεις κ τις κόντρες σου, κ επειδή εμείς οι Δίδυμοι είμαστε κ λίγο αέρα πατέρα μας συνεφέρνουν...!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 O Αιγοκερως με τι ζωδια ταιριαζει?? ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι για να συνυπάρξετε! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Σεξουαλικά επαρκής σχέση με διάρκεια. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Φοβερό ζευγάρι στον σεξουαλικό τομέα. Διασκέδαση και αγάπη. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνιμη σχέση. Ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΛΕΩΝ: Σεξουαλικά συμβατή σχέση μικρής διάρκειας. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή πνευματική επαφή αλλά σεξουαλικά υπάρχει ασυμβατότητα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη πιθανότητα σχέσης. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή επαφή. Σεξουαλικά θα είστε άψογα! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πάρα πολύ διαφορετικοί! Λίγες προοπτικές μακροχρόνιας σχέσης,. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η σχέση στερείται ενθουσιασμού και πρωτοβουλίας! Χλιαρή ερωτική χημεία. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλύτερα να μείνετε φίλοι. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΙΧΘΥΣ: Σημαντικές πιθανότητες σχέσης! Βγάλε τώρα συμπέρασμα από τα παραπάνω! Πάντως αυτό που λέει για τους Αιγόκερους με Δίδυμο δεν παίζει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Ζώδιο κ ωροσκόπιο το ίδιο πράγμα είναι...? Γιατί εχω ακούσει ότι άλλοι έχουν άλλο ζώδιο κ άλλο ωροσκόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Συμπέρασμα:Zητούνται σκορπιοί,δίδυμοι ή ταύροι για σχέση μακράς διαρκείας ή λιονταρίνες για σχέση μικρής διάρκειας :D. http://www.laymark.com/i/m/m182.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 den anoigei to link, as kanei kati kapoios Μπορείς να το δεις εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ Α, και εδώ...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Για οποιον/α θελει να μαθει για τον ωροσκοπο του..! στο παρακατω site..! Υπολογισμος Ωροσκοπου Edit : Με προλαβε ο φιλος παραπανω..! :-p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Αν και δεν πιστεύω σε ζώδια και ωροσκόπους, το έκανα από περιέργεια και έπεσε μέσα!! :O Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Αν και δεν πιστεύω σε ζώδια και ωροσκόπους, το έκανα από περιέργεια και έπεσε μέσα!! :O μια απο τα ιδια&εγω!δεν φανταζεσαι ομως ποσο μεσα επεσε!σε ποσοστο 99%:X:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Εμένα πάντως καμία σχέση! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ουτε κ μενα. αντιθετα, πολλα στοιχεια του ζωδιου μου συμπιπτουν με τον χαρακτηρα μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι για να συνυπάρξετε! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Σεξουαλικά επαρκής σχέση με διάρκεια. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Φοβερό ζευγάρι στον σεξουαλικό τομέα. Διασκέδαση και αγάπη. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνιμη σχέση. Ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΛΕΩΝ: Σεξουαλικά συμβατή σχέση μικρής διάρκειας. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή πνευματική επαφή αλλά σεξουαλικά υπάρχει ασυμβατότητα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη πιθανότητα σχέσης. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή επαφή. Σεξουαλικά θα είστε άψογα! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πάρα πολύ διαφορετικοί! Λίγες προοπτικές μακροχρόνιας σχέσης,. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η σχέση στερείται ενθουσιασμού και πρωτοβουλίας! Χλιαρή ερωτική χημεία. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλύτερα να μείνετε φίλοι. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΙΧΘΥΣ: Σημαντικές πιθανότητες σχέσης! Βγάλε τώρα συμπέρασμα από τα παραπάνω! Πάντως αυτό που λέει για τους Αιγόκερους με Δίδυμο δεν παίζει...:) Χιλια ευχαριστω!! Τωρα τηα ψαχνω γυναικες με βαση τα ζωδια τους!! Παντως αυτο με το Τοξοτη ισχυει! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ναι σωθηκες αν τις ψαχνεις ετσι! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 ναι σωθηκες αν τις ψαχνεις ετσι! Πλακα κανουμε μεγαλε! Να περναει η ωρα!!:lol::lol: Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 :down: Μετά τις πρώτες 4 γραμμές σταμάτησα να διαβάζω, διότι ο χαρακτήρας που περίγραφε δεν είχα καμιά , μα καμιά απολύτως σχέση με εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts