Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία

swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exω ακουσει καποιον να θελει να επιλεξει αναμεσα σε δυο αυτοκινητα με βαση την αξιοπιστια τους,αναμεσα σε δυο κινητα με βαση τις δυνατοτητες τους,αναμεσα σε δυο laptop με βαση την ταχυτητα τους αλλα αναμεσα σε δυο γκομενες με βαση το ζωδιο τους πρωτη φορα το ακουω :lol:

Υπαρχουν πολυ πιο συμαντικα πραγματα που μπορεις να βρεις πανω σε εναν ανθρωπο και οχι το ζωδιο του.

χαχαχαχα

Εισαι μικρος σε λλιγα χρονια θα καταλαβεις οτι μετα απο λιγο καιρο,μενει μονο το ζωδιο τους.

Τωρα σοβαρα,θα μου πει καποιος?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

• Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προτείνω να κάνεις ένα Vs και να ψηφίσουμε καθότι το θέμα είναι ύψιστης σημασίας και δε λέει να το εξετάζουμε επιδερμικά! :lol:

χαχαχαχχαχα η αληθεια ειναι οτι θελουμε πληρη αστρολογικο χαρτη.

Ειμαι καρκινος και εχω να διαλεξω αναμεσα σε παρθενο και ιχθυ!!!!!!!!!

Τι προτινετε?

Νομιζω οι ιχθεις ειναι λιγο ξενερωτες

Οι ιχθεις ξενέρωτες...??? Θα σε μαλώσω... Τα καλύτερα κορίτσια είναι, κ με χιούμορ κ ρομαντικές κ καλόγουστες κ απ'όλα! Ενώ η παρθένος είναι λίγο " τετραγωνοκέφαλη".. Πάντα κάνει κάτι σκόπιμα..

μεινε μακρια απο σκορπιο....

για σενα δεν ξερω,αλλα αυτος δεν θα περασει καλα..

(να χαμε να λεγαμε με τα ζωδια¨:p)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Να ρωτήσω σαν Δίδυμος τι να προτιμήσω ? Τοξότη,Κριο,Σκορπίο,Διδυμο ή Λιονταράκι...?:rolleyes:

μεινε μακρια απο σκορπιο....

για σενα δεν ξερω,αλλα αυτος δεν θα περασει καλα..

(να χαμε να λεγαμε με τα ζωδια¨:p)

Με Τοξότη θα πηγαίνεις συνέχεια σε parties και θα γνωρίζεις κόσμο γιατί θεωρούνται από τα πιο κοινωνικά ζώδια...Με Κριό θα πρέπει να συνηθίσεις να μην είσαι εσύ ο αρχηγός (κομματάκι δύσκολο με το ζώδιο που είσαι)...Για Σκορπιό θα συμφωνήσω με την κυρία από πάνω...Με Δίδυμο άστο θα σας φάει το κυκλοθυμικό σας και για Λιονταράκι δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν νομίζω να αντέξεις το πόσο εγωκεντρικοί μπορεί να είναι μερικές φορές...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Με Τοξότη θα πηγαίνεις συνέχεια σε parties και θα γνωρίζεις κόσμο γιατί θεωρούνται από τα πιο κοινωνικά ζώδια...Με Κριό θα πρέπει να συνηθίσεις να μην είσαι εσύ ο αρχηγός (κομματάκι δύσκολο με το ζώδιο που είσαι)...Για Σκορπιό θα συμφωνήσω με την κυρία από πάνω...Με Δίδυμο άστο θα σας φάει το κυκλοθυμικό σας και για Λιονταράκι δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν νομίζω να αντέξεις το πόσο εγωκεντρικοί μπορεί να είναι μερικές φορές...

Το πρόβλημά μου είναι με τα λιοντάρια που το παίζουν αρχηγοί κ δεν γίνεται μια ομάδα να έχει 2 αρχηγούς, γίνεται...?:p

Το πρόβλημά μου είναι με τα λιοντάρια που το παίζουν αρχηγοί κ δεν γίνεται μια ομάδα να έχει 2 αρχηγούς, γίνεται...?:p

Και σε αυτο υπάρχει λύση...Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα είσαι εσύ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο θα είναι αυτος και τις Κυριακές ρεπό... :lol:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Και σε αυτο υπάρχει λύση...Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα είσαι εσύ, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο θα είναι αυτος και τις Κυριακές ρεπό... :lol:

Καλό μου ακούγεται...!:lol: Αλλα ενας Δίδυμος τα θέλει όλα δικά του...!:p

Να ρωτήσω σαν Δίδυμος τι να προτιμήσω ? Τοξότη,Κριο,Σκορπίο,Διδυμο ή Λιονταράκι...?:rolleyes:

Προτεινω με Τοξοτη ανεπιφυλακτα... Διδυμοι με Τοξοτες=φοβερο ζευγαρι!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Προτεινω με Τοξοτη ανεπιφυλακτα... Διδυμοι με Τοξοτες=φοβερο ζευγαρι!!!

Δίκιο έχεις.. Είχα σχέση με έναν τοξότη παλιά στο Τέξας :p αλλά με χάλαγε που μου έλεγε σε όλα ναι κ ήταν πολύ υπομονετικός... Ενώ με το λιονταρι έχεις κ τις κόντρες σου, κ επειδή εμείς οι Δίδυμοι είμαστε κ λίγο αέρα πατέρα μας συνεφέρνουν...!:lol:

O Αιγοκερως με τι ζωδια ταιριαζει??

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι για να συνυπάρξετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Σεξουαλικά επαρκής σχέση με διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Φοβερό ζευγάρι στον σεξουαλικό τομέα. Διασκέδαση και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνιμη σχέση. Ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΛΕΩΝ: Σεξουαλικά συμβατή σχέση μικρής διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή πνευματική επαφή αλλά σεξουαλικά υπάρχει ασυμβατότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη πιθανότητα σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή επαφή. Σεξουαλικά θα είστε άψογα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πάρα πολύ διαφορετικοί! Λίγες προοπτικές μακροχρόνιας σχέσης,.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η σχέση στερείται ενθουσιασμού και πρωτοβουλίας! Χλιαρή ερωτική χημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΙΧΘΥΣ: Σημαντικές πιθανότητες σχέσης!

Βγάλε τώρα συμπέρασμα από τα παραπάνω! Πάντως αυτό που λέει για τους Αιγόκερους με Δίδυμο δεν παίζει...:)

Ζώδιο κ ωροσκόπιο το ίδιο πράγμα είναι...? Γιατί εχω ακούσει ότι άλλοι έχουν άλλο ζώδιο κ άλλο ωροσκόπο.

Συμπέρασμα:Zητούνται σκορπιοί,δίδυμοι ή ταύροι για σχέση μακράς διαρκείας ή λιονταρίνες για σχέση μικρής διάρκειας :D. http://www.laymark.com/i/m/m182.gif

den anoigei to link, as kanei kati kapoios

Μπορείς να το δεις εδώ,

εδώ,

εδώ,

και εδώ

Α, και εδώ...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Για οποιον/α θελει να μαθει για τον ωροσκοπο του..!

στο παρακατω site..!

Υπολογισμος Ωροσκοπου

Edit : Με προλαβε ο φιλος παραπανω..! :-p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Αν και δεν πιστεύω σε ζώδια και ωροσκόπους, το έκανα από περιέργεια και έπεσε μέσα!! :O
Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t:

Αν και δεν πιστεύω σε ζώδια και ωροσκόπους, το έκανα από περιέργεια και έπεσε μέσα!! :O

μια απο τα ιδια&εγω!δεν φανταζεσαι ομως ποσο μεσα επεσε!σε ποσοστο 99%:X:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Εμένα πάντως καμία σχέση! :p
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

ουτε κ μενα. αντιθετα, πολλα στοιχεια του ζωδιου μου συμπιπτουν με τον χαρακτηρα μου!
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΡΙΟΣ: Είστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι για να συνυπάρξετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Σεξουαλικά επαρκής σχέση με διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Φοβερό ζευγάρι στον σεξουαλικό τομέα. Διασκέδαση και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνιμη σχέση. Ασφάλεια, πίστη και εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΛΕΩΝ: Σεξουαλικά συμβατή σχέση μικρής διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή πνευματική επαφή αλλά σεξουαλικά υπάρχει ασυμβατότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη πιθανότητα σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή επαφή. Σεξουαλικά θα είστε άψογα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε πάρα πολύ διαφορετικοί! Λίγες προοπτικές μακροχρόνιας σχέσης,.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η σχέση στερείται ενθουσιασμού και πρωτοβουλίας! Χλιαρή ερωτική χημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλύτερα να μείνετε φίλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΙΧΘΥΣ: Σημαντικές πιθανότητες σχέσης!

Βγάλε τώρα συμπέρασμα από τα παραπάνω! Πάντως αυτό που λέει για τους Αιγόκερους με Δίδυμο δεν παίζει...:)

Χιλια ευχαριστω!! Τωρα τηα ψαχνω γυναικες με βαση τα ζωδια τους!! Παντως αυτο με το Τοξοτη ισχυει!

Hello !

ναι σωθηκες αν τις ψαχνεις ετσι!

Never Give Up:!:

Join friend!

:down:

Μετά τις πρώτες 4 γραμμές σταμάτησα να διαβάζω, διότι ο χαρακτήρας που περίγραφε δεν είχα καμιά , μα καμιά απολύτως σχέση με εμένα.