aimilios Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Αν κατάλαβα καλά εννοεί να συνδέεις το recorder στον Η/Υ και να βλέπει τον σκληρό του. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Για όσους το ειχαν ζητήσει για τα Lg: http://www.ifndef.altervista.org/index_eng.html Είσαι άπαιχτος !!!!! Απο διαβολική σύμπτωση το DVD-R που έχω στο PC (Η55N) είναι από ότι βλέπω συμβατό με το DVD-Recorder!!!!! Tην εγχείρηση μένει μόνο να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
messinios Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 φιλε δυσκολευομαι να καταλαβω την ερωτηση σου, τι ακριβως να εχουμε για να αναγνωρισει το pc μας? Υπάρχουν dvdrw (επιτραπέζια πάντα) που τiς συνδέεις είτε στο usb η στο 1394 και τα αναγνωρίζουν τα pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotioskats72 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 καλησπερα.εχω το sony rdr-hx720 και θελω να μαθω 2 πραγματα.πρωτον αν γινεται αναβαθμιση και πως και δευτερον καποια avi δεν τα παιζει [DivX MPEG-4 Version 5]. τι μπορω να κανω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantolio68 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 εγω το εχω πολλα χρονια αλλα εδω και πολυ καιρο δεν διαβαζει τα DVD. ο σκληρος ειναι μια χαρα . καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις υπαρχει στο αιγαλεω το ειχα παει γιατι ειχε καποιο προβλημα οταν το πηρα αν σε ενδιαφερει θα βρω τηλ. και διευθυνση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts