SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Όσο για τον Summer_2000, ο ίδιος δεν νομίζω να θέλει επιβράβευση και τέτοια για τα λόγια του, απλώς θέλει να ζει και να του συμπεριφέρονται όπως τον καθένα μας. Να θελω επιβραβευση??............. Τι εννοεις με το ''θελει να ζει και να του συμπεριφερονται ''οπως τον καθενα μας'' ? ΖΩ και μου ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ,οπως ο ''καθενα σας''...:blink::blink: Ποιοι ''ειστε εσεις'' και εγω ειμαι ο ''διαφορετικος''??!:blink::blink: Οσο για την αποψη σου,παρολ΄αυτα,θεωρειται απολυτως σεβαστη... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 μαλλον παρεξηγησες υποθετω πως ο φιλος πιο πανω εννοει πως 8ελεις να ζεις χωρις να εισαι δακτυλοδεικτουμενος απο οσους δεν αποδεχονται την αποφαση σου(την πλειοψηφια.-οχι οτι τους πεφτει λογος-),να μην χανεις ευκαιριες για τις προτιμησεις σου κτλ κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ''οσους δεν αποδεχονται την αποφαση σου-την πλειοψηφια''. Πλεον και εφοσον δεν ενοχλεις τον συνανθρωπο σου,ο οποιος ενδεχομενως να εχει μια αλλη,εξισου σεβαστη αποψη απο εσενα,οι περισσοτεροι,-οχι ολοι,-(πλειοψηφια),το αποδεχονται, εστω σαν αποψη,οχι οτι το κανουν ολοι πραξη..! :blink: -(Γενικα μιλαω,οχι μονο για εμενα και αυτο δεν ειναι δικη μου ιδεα,το βλεπουμε συνεχεια στην καθημερινη μας ζωη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πλεον και εφοσον δεν ενοχλεις τον συνανθρωπο σου,ο οποιος ενδεχομενως να εχει μια αλλη,εξισου σεβαστη αποψη απο εσενα,οι περισσοτεροι,-οχι ολοι,-(πλειοψηφια),το αποδεχονται, εστω σαν αποψη,οχι οτι το κανουν ολοι πραξη..! :blink: -(Γενικα μιλαω,οχι μονο για εμενα και αυτο δεν ειναι δικη μου ιδεα,το βλεπουμε συνεχεια στην καθημερινη μας ζωη). Εγώ πάλι απλά γουστάρω τους ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους χωρίς φόβο, "πρέπει" και παραδέχονται αυτό που είναι και το γουστάρουν... Μια χαρά σε κόβω Summer_2000! (Καλύτερα απ' όλους μας μαζί, μη σου πω...) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Συμφωνώ με τον Desert και θελω να πω το εξης. Απαραιτητη ειναι για μενα, η ενημερωση της έλξης που έχεις και για τα δυο φυλα, στον εκαστοτε συντροφο σου. Αν αυτος, αυτη, συμφωνει, όλα καλα και σε κανεναν δεν πεφτει λογος τι κανεις και πως ζεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Συμφωνώ πως η ενημέρωση του/της συντρόφου είναι απαραίτητη, αλλά μόνο σε σοβαρή σχέση. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ξέρει ο άλλος/η άλλη το τι ακριβώς έκανες πριν από εκείνον/η. Αν είσαι πιστός τι σημασία έχει; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μια χαρά σε κόβω Summer_2000! (Καλύτερα απ' όλους μας μαζί, μη σου πω...) Εννοεις baby τα δυο μας ?? ! :love: ;) :love: :love: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Έχω διαβάσει για το εν λόγο θέμα κάποια πράγματα και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Σε αλλαγή φύλου οδηγούντε οι άνθρωποι που έχουν κάποια διαταραχή της ταυτότητας του φύλου τους, πράγμα που συμβαίνει από μικρή ηλικία [δηλαδή το άτομο δεν αποδέχεται το σώμα του και κάνει ότι μπορεί ώστε να το προσαρμόζει με βάση το σώμα του άλλου φύλου]. Το θέμα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τη ψυχολογία του ατόμου και όχι με προκλητικές τάσεις που αφορούν τις προτιμήσεις του στο κρεββάτι. Πρώτο ρόλο παίζει ο τρόπος σκέψης και ύστερα ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Ας σκεφτούμε απλά ότι επρόκειτο για μια γυναίκα σε σώμα άντρα: το ένα δεν μπορεί να αποδεχτεί το άλλο και μια λύση είναι αυτή, της αλλαγής φύλου, γιατί όσο να 'χει, όταν ένα άτομο μεγαλώνει είναι αδύνατον να του μεταστρέψεις το τρόπο σκέψης και στη προκειμένη περίπτωση όλο τον εσωτερικό του κόσμο. Πρόκειται για κάτι αρκετά διαφορετικό που όπως είναι φυσικό, δεν ξέφυγε από το ρατσισμό της κοινωνίας και αυτό ίσως να προκαλεί περισσότερα προβλήματα στο άτομο από τα προβλήματα που θα έχει καθόλη τη διάρκεια της ζωής του στο να μην αποδέχεται το σώμα του, τη φυλακή της ψυχής [που λένε]. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ατομο που έχουν κάνει αλλαγή φύλου [αν και δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν στη ζωή μου μέχρι στιγμής]. Πάντα ο χαρακτήρας και οι ιδέες αποτελούν τη βάση στο να κρίνω ένα άτομο. Και φυσικά να επισημάνω πως άλλο ο κοινός ομοφυλόφιλος και άλλο ο τρανσεξουαλ [που έχει κάνει αλλαγή φύλου] ή αυτός που θέλει να κάνει. Ναι μεν, πρόκειται και στις δύο περιπτώσεις για τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά είναι δύο διαφορετικές έννοιες που δεν πρέπει να ταυτίζονται. :) P.S: Δεν θέλω να κάνω αλλαγή φύλου. Πάντως αν οι απαντήσεις της δημοσκόπησης είναι σοβαρές [δλδ αυτοί που ψήφησαν δεν το έκανα από χαβαλέ] δεν περίμενα τόσα άτομα να θέλανε να κάνουν αλλαγή φύλου [στατιστικά] :shifty: -philos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εννοεις εμεις οι δυο ??! :love: ;) :love: :love: ;) :lol: :lol: :lol: Σε μια άλλη ζωή ίσως επιστρέψουμε ως Μπόλεκ και Λόλεκ!!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :lol: :lol: :lol: Σε μια άλλη ζωή ίσως επιστρέψουμε ως Μπόλεκ και Λόλεκ!!! Νever say never...!! :cool: :) :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :lol: :lol: :lol: Σε μια άλλη ζωή ίσως επιστρέψουμε ως Μπόλεκ και Λόλεκ!!! Μπορεις να μην καταστρεφεις παιδικα ειδωλα?:mad: Θενξ Ακους εκει ο Μπολεκ και ο Λολεκ. Αυτοι ηταν φιλοι κι οχι καριοφιλι, οκ? Εξαλλου κομμουνιστικο καρτουν ηταν. Sorry για το :offtopic: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μπορεις να μην καταστρεφεις παιδικα ειδωλα?:mad: Θενξ Ακους εκει ο Μπολεκ και ο Λολεκ Αυτοι ηταν φιλοι, οκ? Εξαλλου κομμουνιστικο καρτουν ηταν. Sorry για το :offtopic: :lol: :lol: Τι να σου πω;; Τι άνθρωπος είσαι εσύ;...Εδώ βλέπεις πως δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση (για την οποία Summer_2000 να περιμένεις κλήση από τον δικηγόρο μου :p ) και αντί να με προστατεύσεις μου τη λες κιόλας;;; (Sorry για τον Mπόλεκ και τον Λόλεκ :O ...) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 O Μπολεκ κι ο Λολεκ ήταν αδερφια, όχι φιλοι. Ετσι νομιζω, τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :lol: :lol: Τι να σου πω;; Τι άνθρωπος είσαι εσύ;...Εδώ βλέπεις πως δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση (για την οποία Summer_2000 να περιμένεις κλήση από τον δικηγόρο μου :p ) και αντί να με προστατεύσεις μου τη λες κιόλας;;; Oπως και να το κανουμε,καποιους παιδικους ηρωες cartoon,αρκετοι τους ειχαν/εχουν ως ειδωλα,αφου στιγματησαν ετσι την τρυφερη και αθωα παιδικη τους ηλικια...(παντοτινες και αληθινες παιδικες αναμνησεις...!) :cool: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 O Μπολεκ κι ο Λολεκ ήταν αδερφια, όχι φιλοι. Ετσι νομιζω, τουλαχιστον Ακόμη χειρότερα :p Πάντως ο Summer_2000 στατιστικά έχει πολυ περισσότερες πιθανότητες να... get laid :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ακόμη χειρότερα :p Πάντως ο Summer_2000 στατιστικά έχει πολυ περισσότερες πιθανότητες να... get laid :p Όπως έχει πει άλλωστε και ο Woody Allen: "Being bi doubles your chance for a date on Saturday night!" Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Oπως και να το κανουμε,καποιους παιδικους ηρωες cartoon,αρκετοι τους ειχαν/εχουν ως ειδωλα,αφου στιγματησαν ετσι την τρυφερη και αθωα παιδικη τους ηλικια...(παντοτινες και αληθινες παιδικες αναμνησεις...!) :cool: :cool: :up: αν και ομολογώ, κομμάτι δυσκολο να φανταστώ, καποιον να εχει ειδωλο, έστω τον λαγο που γυριζαν τα αυτια του ως έλικας πανω απο το κεφάλι του, και προβαλλόταν μετα τον Μπολεκ και Λόλεκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Πάντως ο Summer_2000 στατιστικά έχει πολυ περισσότερες πιθανότητες να... get laid :p Αυτο δεν θα γινει ποτε boy,η απαντηση μου βρισκεται παραπανω... :cool: Αν ομως το ειχα παρει αποφαση 100%, βεβαιως και θα το εκανα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Να θελω επιβραβευση??............. Τι εννοεις με το ''θελει να ζει και να του συμπεριφερονται ''οπως τον καθενα μας'' ? ΖΩ και μου ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ,οπως ο ''καθενα σας''...:blink::blink: Ποιοι ''ειστε εσεις'' και εγω ειμαι ο ''διαφορετικος''??!:blink::blink: Οσο για την αποψη σου,παρολ΄αυτα,θεωρειται απολυτως σεβαστη... :cool: Θα σε παρακαλούσα κατάρχάς να μην υπογραμμίζεις και αλλάζεις χρώμματα γιατί μου δίνεις την εικόνα κάποιου που θέλει να υπερισχύει, να διαφοροποιείται και να πείθει τους άλλους που γράφουν κανονικά. Όπως και να χει εγώ να σε υποστηρίξω πήγα, αλλά μη μας πεις τώρα οτί δεν είσαι διαφορετικός. Και πριν με "φάτε", θέλω να κατάλαβετε οτί εννόω οτί η φύση έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο αναπαραγωγής. Όταν κάποιος τη βρίσκει αλλιώς, με γεια του με χαρά του και θα τον μιλάω, και παρέα, και κολλητάρια θα γίνουμε γιατί εγώ δεν έχω άποψη για το τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του. Αλλά είναι διαφορετικός, όπως ακριβώς και μερικοί πράσινοι σε ένα γήπεδο με κόκκινους. Υπάρχουν κάποιοι που θα τον βαρέσουν, κάποιοι που δε θα το μιλούν και κάποιοι που δε θα έχουν πρόβλημα. Εγώ πάντως δε θα έχω πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Να ανοίξουν κανένα βιβλίο ή να ψάξουν στο νετ για να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτό:ninja: Δεν είμεθα δα και ανόητοι και άσχετοι. Πάντως εγώ για πλάκα το απάντησα έτσι. Γιατί είναι από τα χειρότερα πράγματα να σου τύχει. Κι απορώ πως κάποιοι είναι τόσο διεστραμμένοι και τους ευχαριστεί αυτό. Μπορεις να μην καταστρεφεις παιδικα ειδωλα?:mad: Θενξ Ακους εκει ο Μπολεκ και ο Λολεκ. Αυτοι ηταν φιλοι κι οχι καριοφιλι, οκ? Εξαλλου κομμουνιστικο καρτουν ηταν. Sorry για το :offtopic: Κι εσύ έβλεπες; Πω πω :offtopic: αλλά αξίζει τον κόπο. Αδέρφια ήταν. Δεν το έκαναν BrokeBACK Mountain. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Προσωπικα δεν θα το εκανα, αλλα τωρα που η εγχειρηση διορθωσης φυλου θα καλυπτεται απο τα ασφαλιστικα ταμεια-ακουσον, ακουσον εδω δεν καλυπτουν αλλα κι αλλα τεσπα........-θα γινει καποιος μικρος συνωστισμος...στις κλινικες.... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 το άκουσα και εγώ αυτό σήμερα^^^^λες και τους προτρέπουν να πάνε! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 pantos ego gia tous monous logous pou tha simfonousa me kati tetoio einai gia anatomikis fiseos provlimata (ormonika, ermafrodita klp) kai stin periptosi ton travesti. pantos genika theoro lathos kapoios na aparniete tin idia tou ti fisi akomi kai an einai omofilofilos mono kai mono gia na prosarmosei to soma tou sta thelo tou den eimaste theoi oute kai tha ginoume. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Όπως και να χει,εγώ να σε υποστηρίξω πήγα, αλλά μη μου πεις τώρα οτί δεν είσαι διαφορετικός. Και πριν με "φάτε", θέλω να κατάλαβετε οτί εννόω οτί η φύση έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο αναπαραγωγής. Όταν κάποιος τη βρίσκει αλλιώς, με γεια του με χαρά του και θα του μιλάω, και παρέα, και κολλητάρια θα γίνουμε γιατί εγώ δεν έχω άποψη για το τι κάνει κανείς στο κρεβάτι του. Αλλά είναι διαφορετικός, όπως ακριβώς και μερικοί πράσινοι σε ένα γήπεδο με κόκκινους. Υπάρχουν κάποιοι που θα τον βαρέσουν, κάποιοι που δεν θα του μιλούν και κάποιοι που δεν θα έχουν πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν θα έχω πρόβλημα. Οk,boy. :cool: Συγγνώμη εκ μέρους μου,αν η παραπάνω πρόθεση-άποψη σου,ήταν καλοπροαίρετη... Παραξήγησα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 εγω οχι απλα γιατι ειμαι οκ ετσι. ομως δεν εχω προβλημα με καποιον που θελει να κανει... ειναι επιλογη του,εξ αλλου.. ελευθερους αφηκεν παντας Θεος,ουδενα δουλον η φυσιν πεποιηκεν... οποτε απο το να νιωθει κανεις ''ασχημα'' με τον εαυτο του να κανει αλλαγη ασυζητητη... ποιοι ειμαστε εμεις που θα τον κρινουμε? τυχαινει να εχω ομοφυλλικους φιλους και σας το λεω... ειναι στιγμες πουθ ειναι πιο αντρες και απο τους αντρες! οποτε παίδες οποιος θελει ας μην εχει ενδιασμους και ανησυχιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts