pininfarina Δημοσιεύτηκε September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2006 δε ξερω αμα ειναι το καταλληλο τοπικ :worry: θελω να εκτυπωσω στο μπροστινο μερος των φακέλων στοιχεια και δεν ξερω πως και με ποιο προγραμα γινεται αυτο ,πως θα τοποθετησω τους φακέλους στον εκτυπωτη ? οποιος γνωριζει ας βοηθήσει :) Ευχαριστω προκαταβοληκα:) Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 δε ξερω αμα ειναι το καταλληλο τοπικ :worry: θελω να εκτυπωσω στο μπροστινο μερος των φακέλων στοιχεια και δεν ξερω πως και με ποιο προγραμα γινεται αυτο ,πως θα τοποθετησω τους φακέλους στον εκτυπωτη ? οποιος γνωριζει ας βοηθήσει :) Ευχαριστω προκαταβοληκα:) To word έχει δυνατότητες εκτύπωσης σε φακέλους. Στα εργαλεία έχει μία επιλογή "επιστολές και στοιχεία αλληλογραφίας". Μέσα σε αυτήν την επιλογή έχει μία υποεπιλογή "Φάκελοι και ετικέτες". Ελπίζω να σου κάνει για την δουλειά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Εγώ απλά χρησιμοποιώ Photoshop. Φτιάχνω μαι κενή εικόνα ίση με τις διαστάσεις του χαρτιού, γράφω οτι είναι να γράψω επάνω και έπειτα στην εκτύπωση στο είδος χαρτιού βάζω "custom" και εισάγω και πάλι τις διαστάσεις του φακέλου σε εκατοστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 {Μεταφορά απο Chat and Fun} Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Με μια αναζητηση στο Google με τον ορο "folder content printing" το πρωτο αποτελεσμα εδωσε αυτη τη σελιδα: http://www.windowsbbs.com/showthread.php?t=494 η οποια εχει καποια πραγματακια. Αν θες μπορεις να βρεις περισσοτερα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγώ βασικά που έχω εκτυπωτή epson το μόνο που έκανα ήταν να πάω στην επιλογή του word "διαμόρφωση σελίδας" και να εισάγω τα μεγέθη του φακέλου στον οποίο θέλω να εκτυπώσω και μετά από το word γράφω αυτά που θέλω στον φάκελο... Μετά βάζω τον φάκελο στη δεξιά άκρη του εκτυπωτη και εκτυπώνει κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts