Storman Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Γιατί συγκρίνεται κινητά με φωτογραφικές μηχανές; Kαι στο φινάλε ποιός σας είπε ότι δεν έχω ψηφιακή; Ας ήταν η κάμερα 5Mp σαν του N73 και ας μην έβγαζε το βράδυ καλές!! Γιατί να κάνω resize αφού 5mps Πλήρωσα; Όσο για τα άλλα ερωτήματα βαριέμαι να απαντήσω! Όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!! Εγώ πάντως θα το αγοράσω! Άλλο κριτικάρω!! <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 εννοειται οτι θα το παρω και ας βγαζει και χαλια φοτο.ετσι και αλλιως εχουνε ξεπεραστη η φοτο.ποσες φορες θα βγαλετε φοτο με το τηλ???-μετρημενες- θα το παρετε για ολα τα υπολοιπα που σας προσφερει.:) :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Σιγουρα,επισης και κανα βιντεο δεν εχουμε δει ακομα,οσον αφορα το gps συμφωνα με τα βιντεο που εχω δει μεχρι τωρα με καλυπτει.Το μονο που φοβαμαι ειναι η αυτονομια Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 εννοειται οτι θα το παρω και ας βγαζει και χαλια φοτο.ετσι και αλλιως εχουνε ξεπεραστη η φοτο.ποσες φορες θα βγαλετε φοτο με το τηλ???-μετρημενες- θα το παρετε για ολα τα υπολοιπα που σας προσφερει.:) :) πολυ σωστη η απαντηση σου φιλε μου. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σημερα πληροφορηθηκα παντως, οτι συμφωνα με τα πλανα , η κυκλοφορια του Ν95 αναμενεται για τις αρχες του 2007 (Ιανουαριος +) Ειδωμεν ... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Σημερα πληροφορηθηκα παντως, οτι συμφωνα με τα πλανα , η κυκλοφορια του Ν95 αναμενεται για τις αρχες του 2007 (Ιανουαριος +) Μακαρι... Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Eπισης πως γινεται οι φωτο που ειδαμε πριν να εχουν τετοια διαφορα με τις πρωτες που εχουμε δει?nervous στανταρ ειναι απο το Ν95 οτι βλεπουμε? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Νομίζω ότι πρέπει απλά να περιμένουμε να κυκλοφορήσει η συσκευή. Τότε μόνο θα τα μάθουμε όλα με βεβαιότητα. Είναι πολλά υποσχόμενη σε δυνατότητες, αλλά με προβληματίζει μέγεθος/ τιμή... "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 εμενα παλι η αναμονη/αυτονομια "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 εμενα παλι η αναμονη/αυτονομια Το μοναδικο πραμα που προβληματιζει και μενα... (αν κραταει ΧΑΛΑΡΑ πανω απο μια μερα με βαρια χρηση τοτε ειμαστε ok) Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Υπάρχουν photos βγαλμένες από την κάμερα του Ν95 ωστε να δουμε την ποιότητα τους? Όποιος ξέρει ας βάλει Link εκεί που τις βρήκε. [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Υπάρχουν photos βγαλμένες από την κάμερα του Ν95 ωστε να δουμε την ποιότητα τους? Όποιος ξέρει ας βάλει Link εκεί που τις βρήκε. http://www.gsmarena.com/forum/viewtopic.php?p=91142#91142 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 http://www.gsmarena.com/forum/viewtopic.php?p=91142#91142 Εαν οντως αυτες οι photo ειναι απο το N95 τοτε βγαζει παρα πολυ καλες photo.Το θεμα ειναι οτι ειδα στις ιδιοτητες τους οτι το μοντελο ειναι μεν Νοκια αλλα ειναι το Ν9999! και δεν μου αρεσε καθολου! [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εαν οντως αυτες οι photo ειναι απο το N95 τοτε βγαζει παρα πολυ καλες photo.Το θεμα ειναι οτι ειδα στις ιδιοτητες τους οτι το μοντελο ειναι μεν Νοκια αλλα ειναι το Ν9999! και δεν μου αρεσε καθολου! Και σε άλλα κινητά της nokia όταν ήταν ακόμα beta, οι φώτο κάτι τέτοιο γράφανε. Το πολύ πολύ να μην είναι αληθινές:p Ε, και τι έγινε? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Και σε άλλα κινητά της nokia όταν ήταν ακόμα beta, οι φώτο κάτι τέτοιο γράφανε. Το πολύ πολύ να μην είναι αληθινές:p Ε, και τι έγινε? Δεν εγινε και τιποτα απλα το σχολιαζω :cool: Αλλωστε εχω το Ν80 και ξερω τι ειχε γινει στην αρχη με τις photo του :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το μοναδικο πραμα που προβληματιζει και μενα... (αν κραταει ΧΑΛΑΡΑ πανω απο μια μερα με βαρια χρηση τοτε ειμαστε ok) Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για αυτο :( Θα δουμε .. Εαν οντως αυτες οι photo ειναι απο το N95 τοτε βγαζει παρα πολυ καλες photo.Το θεμα ειναι οτι ειδα στις ιδιοτητες τους οτι το μοντελο ειναι μεν Νοκια αλλα ειναι το Ν9999! και δεν μου αρεσε καθολου! Μην σε απασχολει αυτο ,αντιστοιχες φωτος για το Ν93 ,τον ιδιο κωδικο ειχαν . Μαλλον για protos η νοκια κραταει τον ιδιο κωδικο . [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ρε παιδια μη μαλωνετε για την καμερα τωρα.να δειτε που θα βγει και θα ναι η κορυφαια της αγορας και δε θα τα θυμαται αυτα που λεμε τωρα κανενας. Σιγουρα λογω μεγεθους οι φακοι και οι αισθητηρες των κινητων εχουν πεπερασμενες δυνατοτητες.απο ενα σημειο και μετα θα αυξανονται μονο τα MP.Αλλα μια φωτο δεν ειναι απλα το αντικειμενο της τεχνικης αναλυσης της φωτογραφικης μηχανης.Δλδ αν καποιος σας δωσει μια φωτογραφια απο γενεθλια εσεις θα αρχισετε την κριτικη "Μα ειναι AF ενος σημειου μονο,και στις γωνιες εχει φλουταρει λιγο,και εχω εγω μια ρεφλεξ που θα βγαζει πολυ καλυτερα αποτελεσματα κτλ"? Μη χανουμε το δασος δηλαδη... "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petr00kos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 simfono apolita me ton filo ntropic, +1 .. ANTE NA ER8EI . pote ipologizoume ? ianouario ? 8a ginei panikos einai korifi ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μια φωτο: http://img237.imageshack.us/img237/373/18nl1.th.jpg [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μπα για Ιανουαριο οπως ξαναγραψα χλωμο.Αφενος θελουν να δωσουν αερα στο Ν93 κι αφετερου ο Ιανουαριος ειναι σεζον μορτ καθως ολοι εχουν ξοδευτει στη γιορτινη περιοδο κτλ.Συμφερει δλδ να το εβγαζαν Δεκεμβριο. Ενας ακομα λογος ειναι και το OS symbian 9.2 που λογικα θελει λιγο tweaking ακομα απο τους προγραμματιστες. "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Μπα για Ιανουαριο οπως ξαναγραψα χλωμο.Αφενος θελουν να δωσουν αερα στο Ν93 κι αφετερου ο Ιανουαριος ειναι σεζον μορτ καθως ολοι εχουν ξοδευτει στη γιορτινη περιοδο κτλ.Συμφερει δλδ να το εβγαζαν Δεκεμβριο. Ενας ακομα λογος ειναι και το OS symbian 9.2 που λογικα θελει λιγο tweaking ακομα απο τους προγραμματιστες.Εγω παντως εχω την ελπιδα οτι θαερθει Φλεβαρη,μακαρι τοτε ωστε το Πασχα να ειναι μπομπα:p Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εγω παντως εχω την ελπιδα οτι θαερθει Φλεβαρη,μακαρι τοτε ωστε το Πασχα να ειναι μπομπα:p και εγω πιστευω φλεβαρη θα εχει κανει την εμφανιση του.ας ελπισουμε!!!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ποιες ειναι οι νεοτερες πληροφοριες σας για τη τιμη που θα ερθει στην Ελλαδα? Γιατι ακουω κατι για 700 ευρω και μου φαινεται λιγο μουφα η ιστορια.. Δεν ειναι δυνατον το Ν93 να εχει 720 ευρω.. και το Ν95 που ειναι απειρως καλυτερο,να μην εχει τουλαχιστον 100-150 ευρω παραπανω.. "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ποιες ειναι οι νεοτερες πληροφοριες σας για τη τιμη που θα ερθει στην Ελλαδα? Γιατι ακουω κατι για 700 ευρω και μου φαινεται λιγο μουφα η ιστορια.. Δεν ειναι δυνατον το Ν93 να εχει 720 ευρω.. και το Ν95 που ειναι απειρως καλυτερο,να μην εχει τουλαχιστον 100-150 ευρω παραπανω.. Όταν θα έρθει το Ν95 λογικά θα έχει 100-150 ευρώ παραπάνω από το Ν93, το οποίο όμως δεν θα κοστίζει 720;) Ότι πρόβλεψη και να κάνουμε δεν έχει νόημα. Η Νοκια λέει 550 χωρίς φόρους (δεν το αναφέραμε σε αυτή τη σελίδα:p ). Ο χρόνος θα δείξει αν είναι αλήθεια. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Έως το Μάρτιο 2007 (δηλαδή χοντρικά σε 5 μήνες) που είναι και η τελευταία ημερομηνία για την διάθεση του Ν95 στην αγορά (πιθανώς να διατεθεί νωρίτερα), το Ν93 θα έχει γύρω στα 450€. Η επίσημη ανακοίνωση της Nokia λέει ότι το Ν95 θα κάνει 550€+ΦΠΑ=654,5€: Press releases Multimedia Master: Nokia N95 Wins A "Best Of What's New" Award November 08, 2006 The Nokia N95 is expected to start shipping in volumes during the first quarter of 2007 at an estimated unsubsidized retail price of 550 euros in European and Asian markets. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts