Cockney Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 thanks to Tsirfmech κατάφερα και άλλαξα το πρωτόκολλο σε ΝΜΕΑ ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Παιδία ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ φωνητικές εντολές για το MLS Destinator Talk&Drive; Μου είπαν ότι μπορείς να αλλάξεις τη φωνή της κοπελιάς που μιλάει και να βάλεις π.χ. τον Καραμανλή ή οποιονδήποτε άλλο! Υπάρχει κάποιος που να ξέρει;; :O:O:O:O:O Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Για το talk&drive δεν ξέρω, για οτιδήποτε αφορά το destinator πάντως μπορείς να το βρείς στο http://www.navimania.gr . Κάνεις απλά μια εγγραφή και τα βρίσκεις όλα. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το destinator 7 αντί του talk&drive το οποίο γονάτιζε το Asus μου. Αν θές και πιό γρήγορο κατέβασε και το destinator 6.1 . Στο http://www.ngi.gr με μια εγγραφή μπορείς να κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Το talk&drive είναι αρκετά βαρή πρόγραμμα αν και πιστεύω οτι το Asus είναι πολύ δυνατή συσκευή. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Asfalws kai einai dynati syskevi... afti i RAM omws... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ρε παιδιά, κατέβασα και εγώ το Destinator 7 απ'τη σελίδα αλλά όταν βγήκα στην Εθνική εδώ στη Θεσσαλονίκη, μου έδειχνε ότι βρίσκομαι Λεφ. Αλεξάνδρας... :lol::lol::lol: Έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις αλλά τπτ! Οπότε όπως είπα όσοι είναι εγγεηραμμένοι χρήστες περιμένετε να βγει η επίσημη έκδοση της MLS - NGI:) Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Έχεις δίκιο ATHANASSO! Πώς θα γίνει να του χώσουμε λίγη ΡΑΜ;; Ξέρει κανείς;;; ααα και κάτι τελευταίο... ΘΕΜΑΤΑ για τα WINMOBILE 6 πού θα βρούμε;; :dizzy::dizzy::dizzy::dizzy: Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Έχεις δίκιο ATHANASSO! Πώς θα γίνει να του χώσουμε λίγη ΡΑΜ; Den thelw na se apogoitefsw alla o monadikos tropos na afkiseis ti RAM sti syskevi sou einai na allakseis syskevi. ΘΕΜΑΤΑ για τα WINMOBILE 6 πού θα βρούμε;; :dizzy::dizzy::dizzy::dizzy: http://iponsel.com/ http://www.wm6software.net/windows-mobile/action/home/cat/themes http://www.ppc4you.com/themes.cgi?category=OS http://gallery.mobile9.com/c/windows-mobile-themes/1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Νασαι καλά ρε μεγάλε!!! Οπότε τι κάνουμε;; Αλλάζουμε συσκευή;;; Μα είναι ΜΑΜΑΤΟ το Asus αλλά αυτή η ΡΑΜ!! Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Οπότε τι κάνουμε;; Αλλάζουμε συσκευή;;; Μα είναι ΜΑΜΑΤΟ το Asus αλλά αυτή η ΡΑΜ!! O,ti syskevi kai na pareis olo kai kapoio symbibasmo prepei na kaneis. H 64MB RAM den einai (akoma toulaxiston) kai toso simantikos logos gia na allakseis syskevi. Sto mellon omws... sigoura. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Συμφωνώ κι εγώ, προς το παρόν είσαι οκ με τα 64mb . Πάντως αν θυμάμαι καλά και το κινούριο asus p750 πάλι 64 έχει. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δεν υπάρχει συσκευή που να μοιάζει με το asus! Είναι φοβερό!! Το πρόβλημα είναι ότι τρέχει προγράμματα όπως το SPB weather τότε χάνει πολύ ραμ.. Δουλεύει με 18 ή 19 μόνον. Αυτό με εκνευρίζει!!! Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Πάντως αν θυμάμαι καλά και το κινούριο asus p750 πάλι 64 έχει. Kala thymasai. Kati tetoia kanoun kai mas kanoun... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ερώτηση!! Έχω asus p535 με 512 MB RAM MINI SD πήρα μια με 2gb. Στην 512 έχει πάνω το MLS Talk & Drive! τώρα που θα βάλω τη 2άρα τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω όλα τα αρχεία στην 2άρα; Πώς το κάνω;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!:!::!::!::!: Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ερώτηση!! Έχω asus p535 με 512 MB RAM MINI SD πήρα μια με 2gb. Στην 512 έχει πάνω το MLS Talk & Drive! τώρα που θα βάλω τη 2άρα τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω όλα τα αρχεία στην 2άρα; Πώς το κάνω;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!:!::!::!::!: Me ti boitheia enos card reader na metafereis ta periexomena tis mias kartas stin alli (mesw tou PC sou). Logika ola tha doulevoun kanonika meta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δεν υπάρχει τέτοια συσκευή εις τας οικίας μου...οπόπτε άκυρον! Αν κάνω copy past απτη συσκευή στον ΗΥ και μετά ξανά αντιγραφή στη καινούρια τη κάρτα θα ύπαρξει πρόβλημα;;:blink::blink::blink: Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δεν υπάρχει τέτοια συσκευή εις τας οικίας μου...οπόπτε άκυρον! Αν κάνω copy past απτη συσκευή στον ΗΥ και μετά ξανά αντιγραφή στη καινούρια τη κάρτα θα ύπαρξει πρόβλημα;;:blink::blink::blink: οχι αλλα εμφανισε και τα κρυφα αρχεια. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Δηλαδή;; πώς το κάνω αυτό; Απ'τον ΗΥ να τα εμφανίσω ή απτη συσκευή; Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Δηλαδή;; πώς το κάνω αυτό; Απ'τον ΗΥ να τα εμφανίσω ή απτη συσκευή; Afoy tha exeis kanei sygxronismo ti syskevi sou me to ActiveSync tha mporeis me ton Explorer tou PC sou na mpeis sti syskevi. Ston Explorer tou PC sou loipon frontise na blepeis kai ta hidden files. Kane copy (oxi cut) ola ta periexomena tou fakelou Storage Card se ena fakelo sto PC sou, allakse karta sti syskevi sou kai bale ta periexomena opws einai apo to PC sou sti nea Storage Card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 THANKS ρε μεγάλε!!:) Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Καλημέρα σε όλους!!! παιδιά έκανα χθές επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα ΔΗΛΩΣΗ Leng Εισάγετε κωδικό ενεργοποίησης εδώ. Τώρα τι κάνουμε;; :!::!::!::!::!: Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Profanws i ASUS xrisimopoiei to LEng gia na kanei ti metafrasi tou Agglikou menou se elliniko. To thewrw parakseno na sou zitaei kwdiko kai tha sou synistousa na diabaseis to manual tis syskevis sou mipws leei kati sxetiko h' na kaneis kapoies dokimes me aplous kwdikous opws 1234 h' 12345 h' kati tetoio (to teleftaio me kathe epifylaksi bebaia me to fobo twn pollwn prospathiwn pou mporei na sou kleidwsoun ti syskevi). Epeidi den exw ti sygkekrimeni syskevi... kapoios allos katoxos tha mporouse na sou dwsei dokimasmeni apantisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Παιδιά το βρήκα οκ! Η λύση βρίσκεται στη τελευταία σελίδα του βιβλίου του κινητού!!!:D:D:D:D:D Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARGARIT Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 παιδια βοηθεια!!!Προσπαθω να εγκαταστησω το mls Talk & drive και καθε φορα που τελειωνει η εγκατασταση οταν παω να το τρεξω μου βγαζει μυνημα "start the programm from start menu/programms/MLS" αλλα ακομη και οταν το κανω συνεχιζει το ιδιο να βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 πώς πας να το εγκαταστήσεις; Αφού τελειώσεις την εγκατάσταση πας έναρξη και προγράμματα και εκεί θα βρεις ένα εικονίδιο REGISTER TALK&DRIVE! Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στην σελίδα του DESTINATOR θα ενεργοποιηθεί και θα σου σταλεί ο κωδικός ενεργοποίησης. Εάν δε τα καταφέρεις πες μου το κάποια ΦΑΞ σου να σου στείλω τις οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts