Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Cockney said: guys, ποιός είναι ο πιο έυκολος τρόπος να διαχειριστώ την μνήμη του asus? Κάτι μου λέει πως το default πρόγραμμα τςν windows για την μνήμη δεν κάνει και πολύ καλη δουλειά. Παίζω σταθερά μεταξύ 17-20ΜΒ ελεύθερα, δεν μου φαίνεται και πολύ καλό. Αν δεν έχω κοντά στα 20ΜΒ ελεύθερα ο destinator αρνείται να δεχθεί όποια διαδρομή του βάλω. H alitheia einai oti den mporeis na kaneis kai polla se afto ton tomea. To kalytero pou tha sou proteina einai na trexeis to Destinator meta apo Soft Reset opou den exoun meinei ksekremasta processes na trexoun apo pisw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 athanaso77 said: H alitheia einai oti den mporeis na kaneis kai polla se afto ton tomea. To kalytero pou tha sou proteina einai na trexeis to Destinator meta apo Soft Reset opou den exoun meinei ksekremasta processes na trexoun apo pisw. Αυτό κάνω για να παίξει, αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο .. κάπως... anyway thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Cockney said: Αυτό κάνω για να παίξει, αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο .. κάπως... anyway thx Dokimase na deis ean kanei douleia afto to programmataki sti syskevi sou alliws na sou proteinw kai kapoio allo: http://www.oxios.com/memory/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 thx θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι. Πάντως βρήκα ενα taskmanager.exe που βολεύει κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 athanaso77 said: Εντελώς άσχετο μιας και δουλεύω σε πολύ εξειδικευμένο περιβάλλον που καλώς ή κακώς δεν μου επιτρέπει τέτοιου είδους πολυτέλειες. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία σωστά; Έτσι να έχουμε κάτι να λέμε! :confused: Τωρα μαλιστα συνεννοηθηκαμε, :D κριμα ομως γιατι απο σημερα ειμαι κατοχος ενος Apple iphone και οποτε μετακομιζω σε αλλο forum.:ninja: Καλη τυχη σε ολους τους ASUS lovers ειθε να συναντηθουμε παλι.:p Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑΥΜΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΑΤΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΚ ΑΝΤ ΝΤΡΑΙΒ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΒΓΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ!! ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ GPRS COSMOTE; ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο FIREFOX MOZILLA ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!!:O Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Guys, αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς ? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145123 αξίζει? έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο? άλλη ερώτηση, σύμφωνα με αυτό το λίνκ φαίνεται να υποστηρίζεται "The powerful built-in GPS antenna in Asus P535 handset combines seamlessly with the on-board navigation software and supports TMC (Traffic Message Service) – allowing users to obtain real-time traffic updates that can help them avoid traffic jams (Depends on local operator support)." Το έχει δοκιμάσει κανείς? το υποστηρίζει η Βόνταφον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 έχω το εξής πρόβλημα, δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα απο τα POI. Δεν υπάρχει checkbox που να μπορώ να επιλέξω να ενεργοποιήσω κάποιο "αγαπημένο". helppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 michalisgreece said: ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ GPRS COSMOTE; ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Η΄επειδή η κάρτα σου είναι Cosmote και η συσκευή σου πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις, ή γιατί την αγόρασες μεταχειρισμένη και έχει τις ρυθμίσεις από τον προηγούμενο χρήστη. (Μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 έχω το εξής θέμα, για κάποιο περίεργο λόγο μου αλλάζει την ημερομηνία συστήματος μόνο του. Πάει σχεδόν ένα μήνα μπροστά. Απενεργοποιήσα με το ΝΟ ΝΤΑΤΑ GPRS σύνδεση, μπας και φταίει αυτό, άσχετα που δεν έχω GPRS ενεργοποιημένο. Επίσης για κάποιο λόγο όταν γίνεται αυτό μου δείχνει όλες τις ειδοποιήσεις που βγάζει (αυτά τα μυνήματα με τις αγγλικές λέξεις της ημέρας που λέει να τα περάσεις στην φλας κάρτα). Πως το απενεργοποιώ αυτό με τα μυνήματα της ημέρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιώ το destinator 7 για οποιαδήποτε διαδρομή. Η ημερομηνία που έχει απο την μάνα του το πρόγραμμα είναι αλλά ντι άλλων και δεν μπορώ να την αλλάξω. καμιά ιδέα? κάπου διάβασα πως ευθύνεται η ρύθμιση αυτόματης θερινής ώρας, την απενεργοποιήσα και το πρόβλημα παραμένει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Cockney said: Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιώ το destinator 7 για οποιαδήποτε διαδρομή. Η ημερομηνία που έχει απο την μάνα του το πρόγραμμα είναι αλλά ντι άλλων και δεν μπορώ να την αλλάξω. καμιά ιδέα? κάπου διάβασα πως ευθύνεται η ρύθμιση αυτόματης θερινής ώρας, την απενεργοποιήσα και το πρόβλημα παραμένει :( Μηπως ο υπολογιστης σου εχει λαθος ημερομηνια και οταν συνδεεις την συσκευη περνει αυτοματα την ημερομηνια απο το pc? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 morgan21 said: Μηπως ο υπολογιστης σου εχει λαθος ημερομηνια και οταν συνδεεις την συσκευη περνει αυτοματα την ημερομηνια απο το pc? όχι, η ημερομηνία στο PC είναι σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Cockney said: όχι, η ημερομηνία στο PC είναι σωστή. Δεν μπορω να καταλαβω φιλε μου :( Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Cockney said: όχι, η ημερομηνία στο PC είναι σωστή. Eisai sigouros oti sto Destinator ektos apo tin apenergopoiisi tis therinis wras oti exeis balei kai ti zwni wras sto GMT+2 ? Stis rythmiseis tis syskevis sou exeis balei ta Regional Settings se Greek? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 παιδία ξέρει κανείς κάποια σελίδα στο ιντερνέτ για προγράμματα για το κινητό μας;; Βασικά έχω το spw weather αλλά είναι trial..Έχει κανείς τέτοιο είδους προγράμματα που να'ναι ελεύθερα?? Υπάρχει κάτι σε virtual clock; Όποιος ξέρει ας κάνει ένα POST... Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 michalisgreece said: παιδία ξέρει κανείς κάποια σελίδα στο ιντερνέτ για προγράμματα για το κινητό μας;; Βασικά έχω το spw weather αλλά είναι trial..Έχει κανείς τέτοιο είδους προγράμματα που να'ναι ελεύθερα?? Υπάρχει κάτι σε virtual clock; Όποιος ξέρει ας κάνει ένα POST... ipmart-forum.com Ekei tha breis ta panta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 thanks! Δεν υπάρχει ελληνική σελίδα;; Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 athanaso77 said: Eisai sigouros oti sto Destinator ektos apo tin apenergopoiisi tis therinis wras oti exeis balei kai ti zwni wras sto GMT+2 ? Stis rythmiseis tis syskevis sou exeis balei ta Regional Settings se Greek? Κανονικά ελληνικά είχα επιλεγμένα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 michalisgreece said: thanks! Δεν υπάρχει ελληνική σελίδα;; Τι να την κάνεις την ελληνική; Αυτή που σου προτείνω είναι η καλύτερη (μαζί με κάνα δυο ακόμα! ;)). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cockney Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Λοιπόν έχω εντοπίσει το πρόβλημα. Τα κουλά με την ώρα γίνονται επειδή έχω ενεργοποιήσει το SIRF. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στο ΝΜΕΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Cockney said: Λοιπόν έχω εντοπίσει το πρόβλημα. Τα κουλά με την ώρα γίνονται επειδή έχω ενεργοποιήσει το SIRF. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στο ΝΜΕΑ. Πως τα εχεις καταφερει ετσι:blink: Στις ρυθμισεις τι ακριβως σου κανει και δεν γυριζει σε ΝΜΕΑ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Cockney said: Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στο ΝΜΕΑ. Sto Destinator afto? Parakseno mou fainetai! Prospathise na paikseis ligo me tis rythmiseis mipws kai ksekollisei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 ειναι βλακεια του destinator 2 λυσεις υπαρχουν, η βαζεις το 6 και το αφήνεις οπως ειναι η κατεβαζεις το sirfdemoppc και με αυτο αλλαζεις το sirf Και το βάζεις nmea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisgreece Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Παιδιά βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον στη σελίδα που μου έδωσε ο athanaso77. Δείτε το και πείτε μου αν λειτουργεί σωστά. Εγώ έχω το talk and Drive και από την MLS μου είπαν να μη κάνω εγκατάσταση επειδή θα χαθούν οι φωνητικές εντολές. Greek user interface http://rapidshare.com/files/99585930/GrGreek.rar Παράθεση Γράφω πάντα με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts