saroy1982 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 katerini οι διευκρινήσεις σου ήταν κατατοπιστικότατες :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 H Rom pou bghke einai gia WM6, alla h metafrash ginete me to programma ths paragon. pio einai auto to programa?:confused: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 pio einai auto to programa?:confused: LEng ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Edw einai to programma ths paragon http://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek.html alla den exei na katebaseis "full" gia WM6. Opote pisteyw h Asus ekane eidikh symfwnia gia metafrash me thn paragon. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 το μεγάλο πλεονέκτημα του 535 είναι ο επεξεργαστής του που είναι ταχύτατος. Κατα τα άλλα θα ήθελα να ήταν και 3G Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Για σε ολους.Επειδη και γω ψηνομαι να παρω αυτο το κινητο αμα το φερω απο Γερμανια(απο ebay) θα λειτουργει κανονικα αν το βαλω ελληνικη sim(wind δικτυο) η θα θελει καποιο ξεκλειδωμα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 το μεγάλο πλεονέκτημα του 535 είναι ο επεξεργαστής του που είναι ταχύτατος. Κατα τα άλλα θα ήθελα να ήταν και 3G Εάν δεν είχε το μεγάλο μειονέκτημα των 64ΜΒ RAM, θα ήταν από τις καλύτερες αγορές! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Για σε ολους.Επειδη και γω ψηνομαι να παρω αυτο το κινητο αμα το φερω απο Γερμανια(απο ebay) θα λειτουργει κανονικα αν το βαλω ελληνικη sim(wind δικτυο) η θα θελει καποιο ξεκλειδωμα??? Να σιγουρευτείς ότι θα πάρεις SIM-free συσκευή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην επαναπαυτείς εάν σου πουν ότι θα μπορείς να το κάνεις μόνος σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Να σιγουρευτείς ότι θα πάρεις SIM-free συσκευή για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην επαναπαυτείς εάν σου πουν ότι θα μπορείς να το κάνεις μόνος σου. ;) Συνηθως απο το γερμανικο ebay πουλανe ξεκλειδωμενα τηλεφωνα αν θελεις ομως γραψε το item# Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Εάν δεν είχε το μεγάλο μειονέκτημα των 64ΜΒ RAM, θα ήταν από τις καλύτερες αγορές! :( το μεγάλο πλεονέκτημα του 535 είναι ο επεξεργαστής του που είναι ταχύτατος. Κατα τα άλλα θα ήθελα να ήταν και 3G Ομως τα 256RΟM ειναι αρκετα πιστευω.:rolleyes: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 προς το παρόν ακόμα και με τα 64 δεν έχουν πρόβλημα!! Πιστεύω οτι η τιμή του είναι λίγο τσιμπημενη στην Ελλάδα. Στο expansys το βρίσκεις πολύ πιο φθηνά Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ MP4 H 3GP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ VIDEO ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ MP4 H 3GP? :happy: μπορεις να επιλεξεις μεταξυ 3gp και mp4 Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Ομως τα 256RΟM ειναι αρκετα πιστευω.:rolleyes: Αρκετά για τι πράγμα; Με την κάρτα μνήμης λύνεις το πρόβλημα της ROM, όχι όμως της RAM! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Μια και δεν υπαρχει sim manager στο Asuς μηπως υπαρχει καποιος να μας δωσει εναν να τον φορτωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Αρκετά για τι πράγμα; Με την κάρτα μνήμης λύνεις το πρόβλημα της ROM, όχι όμως της RAM! :happy: Αρκετά για τι πράγμα; Με την κάρτα μνήμης λύνεις το πρόβλημα της ROM, όχι όμως της RAM! :happy: Σιγουρα, και 1GB RAM να ειχε θα ηταν καλυτερα.:p Aλλα καλε μου φιλε, ορισμενα προγραμματα τρεχουν καλυτερα και γρηγοροτερα οταν ειναι εγκατεστημενα στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην καρτα μνημης. π.χ.δοκιμασε να εγκαταστησεις το Talk & Drive στη μνημη ενος τηλεφωνου με 128 ROM και θα καταλαβεις τι εννοω.:lol: Καλα Χριστουγεννα ! :p:rolleyes::lol: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Σιγουρα, και 1GB RAM να ειχε θα ηταν καλυτερα.:p Aλλα καλε μου φιλε, ορισμενα προγραμματα τρεχουν καλυτερα και γρηγοροτερα οταν ειναι εγκατεστημενα στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην καρτα μνημης. π.χ.δοκιμασε να εγκαταστησεις το Talk & Drive στη μνημη ενος τηλεφωνου με 128 ROM και θα καταλαβεις τι εννοω.:lol: Καλα Χριστουγεννα ! :p:rolleyes::lol: Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου φίλε μου, σίγουρα όση περισσότερη διαθέσιμη ROM έχουμε... τόσο το καλύτερο. Εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι η ανάγκη της RAM είναι πολύ μεγαλύτερη. Νομίζω ότι δε θα διαφωνείς σε αυτό. ;) Καλά Χριστούγεννα και από εμένα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewsd Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 καλημερα χρονια πολλα σε ολους ειμαι και εγω κατοχος απο χθες ενος asus 535 ομολογω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευη, παρακολουθω το forum και εχω μαθει αρκετα. εχω καποιες αποριες που σιγα σιγα θα λυθουν, μια απο αυτες ειναι πχ αν γινεται σε μια επαφη να επιλεγεις αθορυβη κληση. ευχαριστω περιμενω αν υπαρχει απαντηση και θα ειμαι εδω για να συζηταμε ολα περι της συγκεκριμενης συσκευης γεια σας Παράθεση ewsd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Xρόνια πολλά:) Μόλις αγόρασα και εγώ το ρ535 με το talk&drive με WM6 GR αλλά έχω ένα πρόβλημα με το wifi. Ενώ βρίσκω το router δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα στον ie. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Xρόνια πολλά:) Μόλις αγόρασα και εγώ το ρ535 με το talk&drive με WM6 GR αλλά έχω ένα πρόβλημα με το wifi. Ενώ βρίσκω το router δεν μπορώ να ανοίξω σελίδα στον ie. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μήπως το router ειναι κλειδωμένο με κωδικό;:ninja: Καλή Χρονιά σε όλους ! :lol: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Μήπως το router ειναι κλειδωμένο με κωδικό;:ninja: Καλή Χρονιά σε όλους ! :lol: Οχι το router είναι free, με το TyTN μπαίνω κανονικά. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Το πρόβλημα λύθηκε δια μαγείας. Μετά από επανεκίνηση εκεί που στον comm Manager είχε επιλογή μόνο για τηλέφωνο και bluetooth εμφανίστηκε και το wifi.:wacko: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzas Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 kalispera paidia.. phra k egw simera to mls asus k thelw na sas rwthsw 3 pragmata... 1. pernaw ena arxeio excel apo office 2003 k to anoigw kanonika apo to asus alla den me afhnei na kanw apothikefsh otan allaxw kati - ti prepei na kanw? 2. pws mporw na epexergastw tin lista stin prwth othoni.. px na balw to destinator 3. exw egkatasthsei to programa sto thlefwno.. alla otan bgazw tin karta mou leei oti den yparxei xarths.. bazw tous xartes se mia allh sd alla synexizei na min tous blepei...... genikotera tha ithela na mou peite kati sygkekrimeno pou sas exei bolepsei se afto to thlefwno.. programataki - rythmish ktp Efxaristw prokatabolika G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 2. pws mporw na epexergastw tin lista stin prwth othoni.. px na balw to destinator Εγκατέστησε το τελευταίο SPB Pocket Plus που σου δίνει πληθώρα επιλογών για την αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzas Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Ouf... afou katalava pws prepei na trexw to setup :P ευχαριστώ athanasos 77 θα ήθελα να κάνω μία ρυθμιση για να συνδέεται στο live messenger μόνο μέσω του wifi! επειδή βλέπω οτι τραβάει συνέχεια τις gprs ρυθμίσεις... κ θα πληρόνουμε τζάμπα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts