Jump to content

Asus P535

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το P535 υπαρχει στην ελληνικη σελιδα της asus http://gr.asus.com/products.aspx?l1=8&l2=0&l3=0&l4=0&model=1429&modelmenu=1 επισης απ οτι διαβασα η asustek συμφωνησε με την mls Πληροφορικη για διανομη των κινητων της στην Ελλαδα!!

• 3 weeks later...

Πολύ ακριβό και μάλιστα χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης και επίσης δεν είναι ελληνικό. Παραεισαγωγή πρέπει να είναι.

• 2 weeks later...
Περιμένουμε να τα φέρει η mls που έκλεισε συμφωνία με την Asus.

Μάλλον έφτασε!! :D

http://www.mls.gr/product.asp?ndx=216

Λίγο τσιμπημένο πάντως...

Άραγε περιλαμβάνει ελληνικά ή αγγλικά Windows 6;

Αυτό σημαίνει πως πλέον θα μπορούμε να απευθυνόμαστε στην εδώ αντιπροσωπεία αν προκύψει κάποιο πρόβλημα (χτύπα ξύλο) εντός εγγύησης με συσκευές που έχουμε αγοράσει από έξω;

Η δική μου συσκευή είχε έρθει από Γερμανία με γερμανικά Windows 5 και της πέρασα αγγλικά 6. Θα πρέπει άραγε να περάσω πάλι τα γερμανικά αν χρειαστεί να την πάω στην ελληνική αντιπροσωπεία; Είναι δυνατό να περάσω τα αρχικά γερμανικά 5 και να ζητήσω από την αντιπροσωπεία "αναβάθμιση" σε αγγλικά ή ελληνικά (αν υπάρχουν) 6;

http://www.theunwired.net/media/news/asus_p750_photo.jpg

Αντε να φερει αυτην την συσκευη η mls να το αλαξω και ας ειναι και στα ρωσικα:)

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

http://www.theunwired.net/media/news/asus_p750_photo.jpg

Αντε να φερει αυτην την συσκευη η mls να το αλαξω και ας ειναι και στα ρωσικα:)

Σύντομα θα φέρει καινούργιες συσκευές που θα εντυπωσιάσουν;)

τα καινούρια μοντελα της ASUS θα αργήσουν ακόμα !! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έρθουν το p526 και p527 . Τουλάχιστον αυτά μας είπαν στην παρουσίαση.Μάλιστα τα έβγαλα και βίντεο . Αλλα το μόνο που είχε καλά χαρακτηριστικά ήταν το p535.

τα καινούρια μοντελα της ASUS θα αργήσουν ακόμα !! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έρθουν το p526 και p527 . Τουλάχιστον αυτά μας είπαν στην παρουσίαση.Μάλιστα τα έβγαλα και βίντεο . Αλλα το μόνο που είχε καλά χαρακτηριστικά ήταν το p535.

Καλο ειναι το ξεφλουδιστηρι:)

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έρθουν το p526 και p527.

Είναι σίγουρο :worry: ?? Με ενδιαφέρει το Ρ527

έτσι μας έιπαν !! οπότε φαντάζομαι οτι είναι σίγουρο. Άντε να αργήσει κανενα μήνα. Το p535 ξεφλουδίζει πολύ?

• Administrators
έτσι μας έιπαν !! οπότε φαντάζομαι οτι είναι σίγουρο. Άντε να αργήσει κανενα μήνα. Το p535 ξεφλουδίζει πολύ?

H alitheia einai oti einai epirepes sto ksefloudisma... exei na kanei bebaia kai me poso to prosexei kaneis. Kalo einai pantws otan milas poly na exeis kalytera ena bluetooth gia afti ti douleia giati oi polles wres sto magoulo... den tou kanoun kalo.

Modpic.gif

H alitheia einai oti einai epirepes sto ksefloudisma... exei na kanei bebaia kai me poso to prosexei kaneis. Kalo einai pantws otan milas poly na exeis kalytera ena bluetooth gia afti ti douleia giati oi polles wres sto magoulo... den tou kanoun kalo.

ooooo!!!!! δεν έχω δει κάποιο μετά απο πολύ χρήση . Αυτά που έχω δεί ήταν σχεδόν καινούρια ακόμα.

Το p535 ξεφλουδίζει πολύ?

Το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ξεφλουδίσματος και ελπίζω να παραμείνει έτσι! Έχει κλείσει 4 μήνες χρήσης.

ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Ρ535 ΤΟΥ ΜΕ HTC P3300 H ΜΕ ΤΟ HTC P4350 ?

AΡKEI ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Ρ535 ΤΟΥ ΜΕ HTC P3300 H ΜΕ ΤΟ HTC P4350 ?

AΡKEI ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΟΜΠΛΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Κοροΐδα ψάχνεις :blink::lol::lol: ?!!

OXI ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ , ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ !!!

χεχε :0 Πάντως εδώ απ ότι είδα δεν έρχεται το άσπρο αλλα το γκρί. Να πώ την αλήθεια και τα άλλα δυο μοντέλα που είδα μου άρεσαν πάρα πολύ εμφνισιακά αλλα με χάλαγε ο 200αρης επεξεργαστής τους.:) Επίσης σήμερα μίλησα με την MLS όπου μου είπαν οτι το p535 θα βγαίνει μόνο με το talk and drive και όχι μα κάποια άλλη πιο φθηνή έκδοση του destinator.

Λοιπον θα ηθελα και εγω να δωσω τα φωτα μου ξανα για το Ρ535 μιας και το εχω απο τον Μαιο του 2007.

Οσο αφορα το ξεφλουδισμα θα σας πω οτι φταιει πρωτα απο ολα οι καινουργιες οικολογικες βαφες που χρησιμοποιει η εταιρεια, αρχισε διπλα ακιβως στην οθονη εκει δηλαδη που υπαρχει περισσοτερη θερμοτητα και παρατηρησα οτι ξεφλουδιζοταν καθε φορα μετα απο επισκεψη στη θαλασσα( η συσκευη ηταν παντα στην θηκη της και χρησιμοποιω bluetooth αυτο οσο αφορα την χρηση )

Παντως η συσκευη ειναι η πιο γρηγορη που εχω δοκιμασει (προηγοuμενως ειχα: Qtek S100-Qtek S200-Qtek 9100-ETEN X500)

αλλα το GPS του Χ500 ειναι καλυτερο. :)

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

χεχε :0 Πάντως εδώ απ ότι είδα δεν έρχεται το άσπρο αλλα το γκρί. Να πώ την αλήθεια και τα άλλα δυο μοντέλα που είδα μου άρεσαν πάρα πολύ εμφνισιακά αλλα με χάλαγε ο 200αρης επεξεργαστής τους.:) Επίσης σήμερα μίλησα με την MLS όπου μου είπαν οτι το p535 θα βγαίνει μόνο με το talk and drive και όχι μα κάποια άλλη πιο φθηνή έκδοση του destinator.

Ποιος σου ειπε οτι εχουν 200αρι;:wacko:Για ψαξτο λιγο καλυτερα:happy:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

τόσο το p526 όσο και το p527 διαθέτουν 200αρη επεξεργαστή. Δεν αναφέρθηκα στο p535 το οποίο διαθέτει επεξεργαστή στα 520 !!Μίλησα για τα άλλα δύο. Μήπως γνωρίζεις κάτι διαφορετικό;

• The title was changed to Asus P535