snik Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Ειναι αρκετα καλος,γενικα η μουσικη του και τα τραγουδια το μ'αρεσουν...εχουν κατι ιδιαιτερο.Απο τα αγαπημενα μου ειναι "ο καθρεφτης" και το "θελω να σε ξεπερασω"...α και το "αυτη που περναει"ειναι πολυ καλο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Η παρέλαση (1989) Η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία (1995) Χάλια (1998) Ο καθρέφτης (2003) Έξω (2007) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Αρκετά συμπαθητικός,με ορισμένα τραγούδια που τα σπάνε ( Υβρεοπομπή,Καθρέφτης,Θέλω να σε ξεπεράσω,η Όμορφη πόρτα) και αρκετά συμπαθής φωνητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 athlios..................!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 athlios..................!!! @tom12 ουτε εμενα μου αρεσει ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης.δεν χρειαζεται ομως να εχουμε τετοια συμπεριφορα,να τον χαρακτηριζουμε "αθλιο".μπορουμε να εκφρασουμε πιο ευγενικα την αποψη μας. φιλικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 :)egw pali nomizw pws egrapsa poly eugenika tin gnomi mou gia ton sygekrimeno ''kallitexnh'' tha borousa na pw polla perissotera alla ta xwresa se mia leksh:) den nomizw pws eipa kati toso prosvlitiko gia to forum...:) tespa, dekth h gnwmh tou kathenos fysika.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Η παρέλαση (1989) Η ζωή μόνο έτσι είναι ωραία (1995) Χάλια (1998) Ο καθρέφτης (2003) Έξω (2007) Ευχαριστω!Το πρωτο δυστυχως δεν το εχω ακουσει ποτε! Αγαπημενα μου τραγουδια ειναι τα "Εκεινη","Ενας σκυλος στο Κολωνακι","Καθρεφτης","Υβρεοπομπη"..βασικα ειναι κ αλλα πολλα! :p Τομ12 σαφως ειναι δεκτη η γνωμη του καθενος κ καταλαβαινω οτι εσυ(κ πολλοι αλλοι)μπορει να τον θεωρεις αθλιο. :) Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι γιατι βαζεις το καλλιτεχνης σε εισαγωγικα!Υπαρχει καποιος λογος?Γιατι αλλο ειναι να μη μας αρεσει καποιος καθολου κ αλλο να τον αμφισβητουμε ως καλλιτεχνη. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 kai den mou aresei kai ton amfisvhtw, mporeis na to peis opws theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Ναι, μου αρέσει αρκετά, χωρίς να τρελαίνομαι βέβαια. Έχει πιστεύω κάτι το ιδιαίτερο, ενώ μου αρέσει και χροιά της φωνής του, ταιριάζει πολύ με τα τραγούδια του Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Κουβέντα να γίνεται εν ολίγοις... Υ.Γ. ddr2, καμία σχέση με το μήνυμα σου... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Μα έτσι και αλλιώς, κουβέντα να γίνεται είναι αυτά τα θέματα:p:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Απλως πραγματικα δεν βρισκω κανενα λογο να αμφισβητει καποιος το Δεληβορια ως καλλιτεχνη,ασχετα με το αν του αρεσει η οχι.Φανταζομαι ομως πως οποιος το κανει,θα εχει καποιους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Απλως πραγματικα δεν βρισκω κανενα λογο να αμφισβητει καποιος το Δεληβορια ως καλλιτεχνη,ασχετα με το αν του αρεσει η οχι.Φανταζομαι ομως πως οποιος το κανει,θα εχει καποιους λογους. akrivws:p alloste o kathenas einai eleutheros na ekfrasei tin gnwmh tou opoia kai na einai efoson den einai prosvlitikh. auta.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Μου αρέσει πολύ. Οι στίχοι του έχουν νόημα και περνάνε και ένα μήνυμα.. Οκ, δεν είναι εμπορικός γι'αυτό ίσως να μην αρέσει σε όλους. Γούστα είναι αυτά:) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pet120991 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Αγαπημένοs μου τραγουδιστήs είναι ο Νίκοs Βέρτηs!Εχει πολύ ωραία τραγούδια. Απο ξένη μουσικη οι Scorpions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 xaroula aleksiou, despina vandi, dimitris mitropanos, giwrgos dalaras kai MADONNA!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki2405 Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Johnny Cash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Νότης Σφακιανάκης!!!:music: Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Βανδη!!!απλα θεα+φωναρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Chester Bennington:):!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Βανδη!!!απλα θεα+φωναρα swstos!!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Chester Bennington:):!: Eπισης θα προσθετα και τον Μichael jackson!!!!!!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Chester Bennington:):!: :up: :respect: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Πλούταρχος!:D:up: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Πλούταρχος!:D:up: Η προσωποποίηση της κλάψας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts