OculatusAbis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ στα τελευταία Nokia που έχω πάρει εφαρμόζω το εξής: 1. Χρήση του κινητού με την αρχική (εργοστασιακή) ενέργεια στην μπαταρία μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως. 2. Φόρτιση με κλειστό το κινητό για 2+ ώρες. 3. Χρήση του κινητού μέχρι πλήρους αποφόρτισης. 4. Επανάληψη της διαδικασίας 2 κ' 3 για άλλες 2 φορές. Κατόπιν αυτών είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αυτονομία :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ στα τελευταία Nokia που έχω πάρει εφαρμόζω το εξής: 1. Χρήση του κινητού με την αρχική (εργοστασιακή) ενέργεια στην μπαταρία μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως. 2. Φόρτιση με κλειστό το κινητό για 2+ ώρες. 3. Χρήση του κινητού μέχρι πλήρους αποφόρτισης. 4. Επανάληψη της διαδικασίας 2 κ' 3 για άλλες 2 φορές. Κατόπιν αυτών είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αυτονομία :happy: Ακριβως ετσι μονο που θελει φορτιση καθε φορα 10ωρες. και μετα πληρη αποφορτιση Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ακριβως ετσι μονο που θελει φορτιση καθε φορα 10ωρες. και μετα πληρη αποφορτιση Άντε πάλι με τα 10ωρα :heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος να μου απαντήσει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 και τι σε πειραζει για 3φορες να το φορτισεις για 10ωρα; μετα θα ειναι ολα κανονικα Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 και τι σε πειραζει για 3φορες να το φορτισεις για 10ωρα; μετα θα ειναι ολα κανονικα Με αυτή τη λογική, γιατί να μην το φορτίσουμε 40 ώρες κάθε φορά :lol: Λοιπόν, το θέμα με τις φορτίσεις πραγματικά έχει εξαντληθεί. Εϊπαμε, μετά το 2ωρο περίπου, η επιπλέον φόρτιση δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Ακόμη και ο φορτιστής, μετά τις 2 ώρες αρχίζει να κρυώνει γιατί δεν τροφοδοτεί πλέον με ρεύμα την μπαταρία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ στα τελευταία Nokia που έχω πάρει εφαρμόζω το εξής: 1. Χρήση του κινητού με την αρχική (εργοστασιακή) ενέργεια στην μπαταρία μέχρι να αποφορτιστεί πλήρως. 2. Φόρτιση με κλειστό το κινητό για 2+ ώρες. 3. Χρήση του κινητού μέχρι πλήρους αποφόρτισης. 4. Επανάληψη της διαδικασίας 2 κ' 3 για άλλες 2 φορές. Κατόπιν αυτών είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αυτονομία :happy: +1 από μένα. Καλό θα ήταν να είναι επισημασμένο για future reference. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 και τι σε πειραζει για 3φορες να το φορτισεις για 10ωρα; μετα θα ειναι ολα κανονικα Απλός θέλω να είμαι σίγουρος...Μην το φορτίζω για 10 ώρες χωρίς να χρειάζεται..?!?!Θέλω να το επεξεργαστό γρήγορα όταν το πάρω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 +1 από μένα. Καλό θα ήταν να είναι επισημασμένο για future reference. Είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιήσω με την εργοστασιακή του φόρτιση ή όχι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Είναι αναγκαίο να το χρησιμοποιήσω με την εργοστασιακή του φόρτιση ή όχι..? Καλό είναι να "στραγγίξει" η μπαταρία από την εργοστασιακή φόρτιση και μετά να το φορτίσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Παιδιά το έχω στα χέρια μου...Είναι πάρα πολύ καλό.Μόνο οι φωτογραφίες του με προβλημάτισαν λίγο.Σήμερα έστειλα από άλλα κινητά φίλων μου περίπου 300 αρχεία (κυριολεκτικά μιλάω).Μετά πήγα να στείλω και άλλα αλλά μου έβγαζε ότι απέτυχε...Τί θα κάνω τώρα.Άλλες φορές στέλνει και άλλες όχι.(Μιλάω για μεγάλα αρχεία, όπως π.χ ένα τραγούδι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gmavrom Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Χαίρετε! Το είχα ξαναρωτήσει πριν λίγο καιρό αυτό αλλά το πήγα σε Γερμανό και δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση! Λοιπόν το flash στην φωτογραφική μου μηχανή αναβοσβήνει ελάχιστο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά απλά είναι σαν φακός! Αντιθέτως στο 6280 ενός φίλου αναβοσβήνει ξεκάθαρα! Δεν ξέρω τι να πω... Κλαψ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Χαίρετε! Το είχα ξαναρωτήσει πριν λίγο καιρό αυτό αλλά το πήγα σε Γερμανό και δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση! Λοιπόν το flash στην φωτογραφική μου μηχανή αναβοσβήνει ελάχιστο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά απλά είναι σαν φακός! Αντιθέτως στο 6280 ενός φίλου αναβοσβήνει ξεκάθαρα! Δεν ξέρω τι να πω... Κλαψ... οπως κανει το 6280 ετσι κανει και το 6288!:p αν το πηρες τωρα προσφατα παντω στο σερβις , αν εχει καιρο και δεν σε ενοχλη αστο γιατι θα στο κρατησουν και ..πολλες μερες!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ποιό είναι το πιό ωραίο θέμα στο 6288 που έχει και ήχο όταν ανοίγεις το πορτάκι..?:)Ααα θέλω να μου πείτε πώς μπορ'ω να κάνω ενημέρωση λογισμικού..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ποιό είναι το πιό ωραίο θέμα στο 6288 που έχει και ήχο όταν ανοίγεις το πορτάκι..?:)Ααα θέλω να μου πείτε πώς μπορ'ω να κάνω ενημέρωση λογισμικού..! απο εδω πρέπει να κάνεις BACK UP! edit: για ελληνικά δεν ξέρω !! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 απο εδω πρέπει να κάνεις BACK UP! Μετά την ενημέρωση το κινητό, θα έχει Ελληνικά..?Παλιά που είχα κάνει σε ένα Sony Ericsson δεν είχε μετά Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μετά την ενημέρωση το κινητό, θα έχει Ελληνικά..?Παλιά που είχα κάνει σε ένα Sony Ericsson δεν είχε μετά Ελληνικά. Δικιο εχεις .Συμβαινει ομως μονο σε συσκευες που ειναι παραεισαγωγη . (Αν το αγορασες απο γερμανο ,εχει πολλες πιθανοτητες ...:ninja: ) Αν η συσκευη που αγορασες προοριζοταν για Ελλαδα ,δεν θα εχεις προβλημα με τα Ελληνικα . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickos_ Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δικιο εχεις .Συμβαινει ομως μονο σε συσκευες που ειναι παραεισαγωγη . (Αν το αγορασες απο γερμανο ,εχει πολλες πιθανοτητες ...:ninja: ) Αν η συσκευη που αγορασες προοριζοταν για Ελλαδα ,δεν θα εχεις προβλημα με τα Ελληνικα . Εγώ το αγόρασα από e-shop σφραγισμένο.Ένας φίλος μου το πείρε από γερμανό και το μενού όταν άνοιξε ήταν αγγλικό.Άρα εγώ να το κάνω αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pparis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 6280 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΙΛΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 6288 ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 6280(ΛΟΓΙΚΟ). ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΟΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ), ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΒΑΛΑ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 6280 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΙΛΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 6288 ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 6280(ΛΟΓΙΚΟ). ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΟΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ), ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΒΑΛΑ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: :!: :!: Βασικά δεν γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε. Έτσι είναι σε όλα τα ΝΟΚΙΑ, αυτός ο ''θόρυβος'' υπάρχει πάντα όταν έχεις χαμηλό φωτισμό. Δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, βασικά δεν είναι ούτε πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να το συνηθίσεις... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technoman841 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 na ρωτησω κατι????πόσο κοστίζει η αλλαγή της πρόσοψης μπροστά στο 6288?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 2 ερωτησουλες 1.το κινητο εχει flight mode? 2.απο music palyer λεει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 6280 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΡΙΛΑ ΤΟΥ ΦΛΑΣ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 6288 ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 6280(ΛΟΓΙΚΟ). ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΟΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ), ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΒΑΛΑ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!: :!: :!: Aυτο το εκανε και μενα το πρωτο 6288 που ειχα ειναι προβλημα καποιας παρτιδας προφανως γιατι στο αλλο που αγορασα αργοτερα ηταν οκ νομιζω πρεπει να απαιτησεις να στο κοιταξουν στο service . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gmavrom Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 2 ερωτησουλες 1.το κινητο εχει flight mode? 2.απο music palyer λεει τιποτα? 1.Ναι, έχει flight mode... 2.Είναι απλά ένας αξιοπρεπής music player. Μην περιμένεις τίποτε το εξωπραγματικό. Αν δεν ζητάς κάτι ιδιαίτερο θα σε ικανοποιήσει... Ελπίζω να σε βοήθησα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MythosGR Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δύο σοβαρά θέματα μέχρι στιγμής με firmware 05.92: 1) Κουδούνισμα: Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ήχος χάνεται. Δηλαδή: δεν υπάρχει κουδούνισμα στις εισερχόμενες κλήσεις, δεν υπάρχει ήχος στο εισερχόμενο μήνυμα και φυσικά το ξυπνητήρι δεν θα σας ξυπνήσει(άσχημο εάν έχετε interview ή έχετε να προλάβετε πτήση -- ειδικά εάν δεν ξερετε αυτό το "προβληματάκι" του τηλεφώνου). 2)Ο Nokia Software Updater v.1.3.40gr με Nokia PC Suite 6.82.22.0gr και USB connection δεν το βλέπει με τίποτα. Οπότε η ιδέα για firware update που θα λύσει το (1) μετατρέπεται σε εξωτική φαντασίωση... Επίσης μην εκπλαγείτε αν δεν παίζει με κάποια Nokia bluetooth headsets, δοκιμάστε πριν αγοράστε γιατί θα τρέχετε να το αλλάξετε όπως εγώ. Τίποτα ιδέες για τα παραπάνω προβλήματα; Δε νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός άτυχος που το διάλεξε.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts