Jump to content

Πως σηκώνετε το τηλέφωνο;

Dj kourampies
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18

"Γειά σας, είμαι ο Ηλίας. Έχετε καλέσει τον προσωπικό μου τηλεφωνητή. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω ή δεν έχω σήμα. Παρακαλώ αφήστε το μηνυμά σας μετά το δικό μου μήνυμα. Ευχαριστώ." Ανάλογα ποιος είναι μιλάω μετά ή οχι. Αυτό το κάνω μονο σε φίλους και γονείς.

Σε γνωστούς με ναι ή οριστε και σε άγνωστους το σηκώνω αλλά δεν μιλάω.

που βρίσκεις την όρεξη να λες όλο αυτό ?

:p :wacko: :rolleyes:

εγώ λεω μόνο ένα ναι

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω σε γνωστους ή ''Από Εμπρός???'' ή δεν μιλαω καθολου περιμενοντας να μιλησει εκεινος/η πρωτος/η!

Σε τηλεφωνο local: το κλασσικο: ΝΑΙΙΙΙΙΙ???

Τα αθηνα'ι'κά νουμερα οπως τις αποκρυψεις!

Και της αποκρυψεις δεν τις σηκωνουμε ΠΟΤΕ! ---ΝΟΜΟΣ---

Η το αφηνουμε να χτυπαει ανελεητα και να μας φτιαχνει το κεφι -σπανια αλλα υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι- ή το βγαζουμε απο την πριζα και απλα δεν το ακουμε!!! ΧιΧιΧιΧι :lol: :lol: :lol:

EDIT

Μιλαμε για το σταθερο ετσι! Γιατι το κινητο το ξερουν μονο VIP ατομα!!!

ΈΈΈΈΤΣΙ, ΈΈΈΈΈΤΣΙ!!!

εγω λεω το επιθετο μου.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Στους μεγάλους όταν παίρνουν και γενικά για τους γονείς μου λέω "Ναι"... Όταν είναι φίλοι μου, συμμαθητές μου κτλ. πάλι "Ναι" λέω γιατί πού ξέρω αν είναι αυτός ή κάνας γονιός του;; Έχει τύχει!!

• 2 years later...
οταν εχω κεφια "bojorno,come stai,pronto" οταν βαριεμαι "ναι,ποιος?" με αποκρυψη "σωμα διωξης οικονομικου εγκληματος παρακαλω, ποιος ειναι ρε?, το σηκωνω και το κλεινω"
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ :kill: :shoot: :up: :wink:

Τόσο σε γνωστούς όσο και σε αγνώστους λέω «Ορίστε» ή «Pronto», ενώ σπανιότερα χρησιμοποιώ το «Ναι».

Ενίοτε χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως «Υπουργείο, λέγετε», «Πυροσβεστική, λέγετε» και «Πιτσαρία, λέγετε» σε φιλαράκια. Ειδικότερα για την πρώτη ατάκα, μου είχε κολλήσει σε μια εξεταστική όπου όλοι με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν για σημειώσεις, ύλη, παλιά θέματα κλπ. Ως εκ τούτου, τα τηλέφωνά μου χτυπούσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπως και αυτά ενός Υπουργείου και μου βγήκε και το παρατσούκλι «Υπουργός».

:shifty:

στους φιλους και στους συγγενεις απαντω με ''υπουργειο φτωχειας και προνοιας,ομιλειτε παρακαλω''

αλλιως ''ναι''

καμια φορα ''λεγε γρηγορα γιατι βαριεμαι''

Πώς σηκώνετε το τηλεφωνο;

Με τα χέρια :p:lol:

Χωρίς πλάκα τωρα... λέγοντας "παρακαλώ" :p

Που το ξεθαψατε παλι αυτο;;;

Εγω αλλαξα την απαντηση μου, λεω ενα κρυο παρακαλω!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

ena kseto parakalo h ean exo dia8esh gia xabele fysika analogos pios pairnei thl...leo oti mu katebei ekinh thn stigmh...p.x. ean me pernei enas filos mu pu ton lene Taso,shkono to thl k leo: tasos edo parakalo!!!;-).....
:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

αν ξερω ποιος ειναι λεω ''ναι'',αν δεν ξερω λεω ''παρακαλω'' η ''οριστε'':)

ενας γνωστος μου παντως αρκετες φορες αν τον παρει καποιος κολλητος,το σηκωνει λεγοντας ΄΄παρακαλωωω,μη με περνατε για τρελοοο'':D

(απο καποιο τραγουδι υποθετω ειναι)

οταν ξερω ποιος ειναι λεω ή "ελα" ή αν ειναι ο κολητος τον λεω "τι θες?" γιατι ετσι κι αυτος μου λεει.

αν δεν ξερω ποιος ειναι ή αποκρυψη "παρακαλω"

α! και οταν κοιμαμαι δεν λεω τιποτα! μου λενε!

Never Give Up:!:

Join friend!

Σε γνωστούς: "Έλα ρε"

Σε άγνωστους: "Παρακαλώ"

Παρομοίως. Πάντως πολύ καλό σύστημα έχω ακούσει απο ξένους οι οποίοι απαντούν "Hello, this is John"

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Παρομοίως. Πάντως πολύ καλό σύστημα έχω ακούσει απο ξένους οι οποίοι απαντούν "Hello, this is John"

ok kalo k ean den se lene John?!?!?!ti kaneis?!?!?!??!:p :p :p :lol: ...plaka....poly xeneroto mu kanei pantos na shkoneis to thl k na les nai geia sas edo -to onoma su-.....poly agloura re paidi mu...:wacko:

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Αναλογως ποιος με καλει αλλα συνηθως λεω "Παρακαλώ" με αποκρυψη δεν το σηκωνω ποτε!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Γιατί ρε παιδιά δε το σηκώνετε το τηλέφωνο αν είναι με απόκρυψη ? Κρύβεστε ? Και αν είναι κάτι σημαντικό ? Αν έχει ο άλλος άλλο παροχό (Forthnet, Tellas κτλ) έχει απόκρυψη... τι θα κάνετε ? Δε θα το σηκώνετε το τηλέφωνο ?

Πιάνω το τηλ., ανοίγω το καπάκι, βλέπω ποιος είναι, και μετά πατάω το κουμπί για να μιλήσω:lol: :p . Όσο αγορά τι θα του πω, αν είναι φίλος θα του πώ "Τι κάνεις ρε παίχτι", εάν είναι άγνωστος, τότε του λέω ένα απλό "παρακαλώ":rolleyes:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

analogos se ti glossa 8a milhso

sta ellhnika ena aplo nai an eimai sto spiti/kinhto kai sthn douleia "parakalo" (eimaste eygenikoi me tous as8eneis)

sthn allodaph "parakalo" panta

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είτε Ελλάδα είτε Γερμανία πάντα με "Ναι" απαντώ στο τηλέφωνο.

Πάντως εκείνο που είναι για πολύ γέλιο είναι να ακούς τους Γερμανούς να σηκώνουν ακόμα και το κινητό τους και να λένε "Wagner" πχ. (Bάγκνα)!! :rotfl: (το επώνυμό τους) :w00t: :wacko: :lol:

εγω παλι παντα ναι λεω... και αν δεν μιλανε? μεσα σε ενα δευτερολεπτο θα πω, ναι, ναι, ναι, ναι, ναι... και μην παει το νου σαν στο πονηρο, λολ

Στο σπίτι, που δεν έχουμε αναγνώριση, "Εμπρός". (Ξέρω είναι αγενές, αλλά έτσι μου βγαίνει :p)

Στη δουλειά λέω "Chief, παρακαλώ"

Στο κινητό, όταν παίρνουν φίλοι λέω "Έλα ρε" και σε άγνωστα νούμερα "Ναι" ή "Παρακαλώ"

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Στο κινητό, όταν παίρνουν φίλοι λέω "Έλα ρε" και σε άγνωστα νούμερα "Ναι" ή "Παρακαλώ"

Σκέτο "έλα ρε" ή κολλάς και κανά κοσμητικό μετά; :p