Jump to content

Pro Evolution soccer 6

louwtak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ένα έντυπο που είχαν τα νεα χθες έλεγε ότι βγαίνει 26 του μήνα για pc, ισχύει;

• Απαντήσεις 351
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μια ωριτσα θα το εχω στα χερια μου..μαλλον στο λαπτοπ μου!!!!!

απο που???:confused:

Απ οτι βλεπω εισαι Θεσσαλονικη..Οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.. Το πηρε σημερα ενας φιλος μου απο ενα μαγαζι σε μια καθετη στη Στουρναρη..:D

Υπάρχει κανονικά πλέον στα καταστήματα. Εμφανίστηκε και σχετικό release χθες το βράδυ.

ρε παιδια σε πλαισιο μουλτιραμα κλπ γιατι δεν το εχουν?που μπορω να το βρω εκτος απο διακτυακα καταστηματα?για το pc παντα..

Στα Multirama άμα πάω αύριο,θα το έχουν για το ΧΒΟΧ360...;;;Ξέρει κανείς...;;;:worry:

(Αυτή είναι η τρίτη φορά που ρωτάω το ίδιο πράγμα,κάποιος διαγράφει συνεχώς τα post μου...:mad: )

Βγήκε για PC??? :whistle:

Moderation mode

URL removed

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Στα Multirama άμα πάω αύριο,θα το έχουν για το ΧΒΟΧ360...;;;Ξέρει κανείς...;;;:worry:

(Αυτή είναι η τρίτη φορά που ρωτάω το ίδιο πράγμα,κάποιος διαγράφει συνεχώς τα post μου...:mad: )

Παντού το έχουν πλέον...για όλα τα formats

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Παντού το έχουν πλέον...για όλα τα formats

Εισαι σιγουρος?εγω εριξα μια ματια στο πλαισιο και δεν το ειχαν σημερα..(αυτο για pc)

και στα site δεν βλεπω να υπαρχει..

Ναι για τον απλούστατο λόγο, ότι ζητάς από εμάς να κάνουμε υποθέσεις για το αν τα multirama θα έχουν το PES6. Μπορείς απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. Πιο απλό και σίγουρα πιο αξιόπιστο.

Βγήκε για PC??? :whistle:

Moderation mode

URL removed

Έχουμε πει άπειρες φορές ότι τέτοια links απαγορεύονται.

για ποιό λόγο απαγορεύονται τα links σε blogs???

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Η σελίδα που έδωσες περιείχε links για κατέβασμα του παιχνιδιού από το rapidshare. Μην λέμε συνεχώς τα ίδια.

Σε τοπικό κατάστημα βρήκα τη έκδοση για PS2. Ο υπεύθυνος μου είπε ότι από βδομάδα το αργότερο θα υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες (νόμιμες εκδόσεις πάντα :)). Υποθέτω ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορείς να το βρεις παντού.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εισαι σιγουρος?εγω εριξα μια ματια στο πλαισιο και δεν το ειχαν σημερα..(αυτο για pc)

και στα site δεν βλεπω να υπαρχει..

Eίμαι σίγουρος πως κυκλόφορεί για PC, PS2 και XBOX360 γιατί το έχω δει με τα μάτια μου. Κάνε μια βόλτα από Mall

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ρε παιδιά, μόλις πήρα να το παραγγείλω και μου είπαν οτι δεν βγαίνει σε ΧΒΟΧ! Μόνο σε ΧΒΟΧ 360 μου είπε! Βοήθεια!!!!!!!!

Τι διαφορες εχει δλδ απο την προηγουμενη;;

Μολις επαιξα το πρωτο ματσακι στο pro 6...

βασικα δεν ειχα παιξει καθολου pes 5 opote θα το συγκρινω με το 4..

το επιπεδο ρεαλισμου εχει αυξηθει για τα καλα κυριως στον τροπο που πασαρουν οι παιχτες που πλεον εξαρταται πολυ περισσοτερο απο την γωνια που εχει το σωμα τους..πλεον τα ευκολα τακουνακια που ειχα συνηθισει στο 4 δεν υπαρχουν..

γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος..

νομιζω ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει..

ας στείλει κάποιος μέσω Pm το krακ γιατί βιαζόμουν να περιμένω την καλή έκδοση:p:D

thanks

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro