antonis_wrx Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 σε ένα έντυπο που είχαν τα νεα χθες έλεγε ότι βγαίνει 26 του μήνα για pc, ισχύει; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Kalispera to paixnidi kikloforise idi!!!! gia tin akribeia apo extes kai stin ellada! Se torents yparxei gia ps2 xbox kai pc!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Στην ελλαδα για pc εχει κυκλοφορησει??σε δυο τρια site που ειδα δεν το εχουν ακομα..?ποτε κυκλοφορει για pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 αν κρινω απο αυτο http://www.shop21.gr/product/product.games.asp?pfid=25231&prid=25713 εχει κυκλοφορησει και για pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Σε μια ωριτσα θα το εχω στα χερια μου..μαλλον στο λαπτοπ μου!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 απο που???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 απο που???:confused: Απ οτι βλεπω εισαι Θεσσαλονικη..Οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.. Το πηρε σημερα ενας φιλος μου απο ενα μαγαζι σε μια καθετη στη Στουρναρη..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Υπάρχει κανονικά πλέον στα καταστήματα. Εμφανίστηκε και σχετικό release χθες το βράδυ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 ρε παιδια σε πλαισιο μουλτιραμα κλπ γιατι δεν το εχουν?που μπορω να το βρω εκτος απο διακτυακα καταστηματα?για το pc παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros90 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Pote 8a bgei sthn ellada gia XBOX??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Στα Multirama άμα πάω αύριο,θα το έχουν για το ΧΒΟΧ360...;;;Ξέρει κανείς...;;;:worry: (Αυτή είναι η τρίτη φορά που ρωτάω το ίδιο πράγμα,κάποιος διαγράφει συνεχώς τα post μου...:mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Βγήκε για PC??? :whistle: Moderation mode URL removed Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Στα Multirama άμα πάω αύριο,θα το έχουν για το ΧΒΟΧ360...;;;Ξέρει κανείς...;;;:worry: (Αυτή είναι η τρίτη φορά που ρωτάω το ίδιο πράγμα,κάποιος διαγράφει συνεχώς τα post μου...:mad: ) Παντού το έχουν πλέον...για όλα τα formats Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Παντού το έχουν πλέον...για όλα τα formats Εισαι σιγουρος?εγω εριξα μια ματια στο πλαισιο και δεν το ειχαν σημερα..(αυτο για pc) και στα site δεν βλεπω να υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 (Αυτή είναι η τρίτη φορά που ρωτάω το ίδιο πράγμα,κάποιος διαγράφει συνεχώς τα post μου...:mad: )Ναι για τον απλούστατο λόγο, ότι ζητάς από εμάς να κάνουμε υποθέσεις για το αν τα multirama θα έχουν το PES6. Μπορείς απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. Πιο απλό και σίγουρα πιο αξιόπιστο. Βγήκε για PC??? :whistle: Moderation mode URL removedΈχουμε πει άπειρες φορές ότι τέτοια links απαγορεύονται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 για ποιό λόγο απαγορεύονται τα links σε blogs??? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Η σελίδα που έδωσες περιείχε links για κατέβασμα του παιχνιδιού από το rapidshare. Μην λέμε συνεχώς τα ίδια. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Σε τοπικό κατάστημα βρήκα τη έκδοση για PS2. Ο υπεύθυνος μου είπε ότι από βδομάδα το αργότερο θα υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες (νόμιμες εκδόσεις πάντα :)). Υποθέτω ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορείς να το βρεις παντού. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michman Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ego to exo sto xbox 360 antigrameno alla den mporo na kano edit stoys pektes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Εισαι σιγουρος?εγω εριξα μια ματια στο πλαισιο και δεν το ειχαν σημερα..(αυτο για pc) και στα site δεν βλεπω να υπαρχει.. Eίμαι σίγουρος πως κυκλόφορεί για PC, PS2 και XBOX360 γιατί το έχω δει με τα μάτια μου. Κάνε μια βόλτα από Mall Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ρε παιδιά, μόλις πήρα να το παραγγείλω και μου είπαν οτι δεν βγαίνει σε ΧΒΟΧ! Μόνο σε ΧΒΟΧ 360 μου είπε! Βοήθεια!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Βγήκε πλέον και η ''καλή'' release για PC... :innocent: :innocent: :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Τι διαφορες εχει δλδ απο την προηγουμενη;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Μολις επαιξα το πρωτο ματσακι στο pro 6... βασικα δεν ειχα παιξει καθολου pes 5 opote θα το συγκρινω με το 4.. το επιπεδο ρεαλισμου εχει αυξηθει για τα καλα κυριως στον τροπο που πασαρουν οι παιχτες που πλεον εξαρταται πολυ περισσοτερο απο την γωνια που εχει το σωμα τους..πλεον τα ευκολα τακουνακια που ειχα συνηθισει στο 4 δεν υπαρχουν.. γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. νομιζω ειναι το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 ας στείλει κάποιος μέσω Pm το krακ γιατί βιαζόμουν να περιμένω την καλή έκδοση:p:D thanks Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts