maxitis Δημοσιεύτηκε December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2003 Επείγον:Πως θα βρώ την IP από ένα email που μου έστειλαν. Ειναι επειγον και προκειται για πολυ σοβαρο θεμα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 ριξε μια ματια στα headers του email με view ------- options καπου εκει θα εμφανιστει απο που ηρθε Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Κάνε προβολή των κεφαλίδων του μηνύματος (δεξί κλικ - ιδιότητες αν έχεις Outlook) και ψάξε για "Received From:" εκεί κάπου έχει την IP του αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. December 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 k meta pos brisko to tilefono tu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis k meta pos brisko to tilefono tu? Μήπως θες να βρείς και πότε έκλασε τελευταία; :D Το τηλέφωνο μπορείς να το βρεις μόνο με εισαγγελική παρέμβαση, οπότε ξέχνα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. December 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Epidi prokite gia fono tha epembei eisageleas outos i alos. To thema einai apo ta prota stis eidiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Για φόνο ?? Και ρωτάς εδώ ?? Άντε καλύτερα στην αστυνομία. Οδηγίες στα αγγλικα για το πως να βρ?σκεις τα headers στα e-mail http://vww.spamcop.com/help_with_headers/ Αν παρόλα αυτ? επιμένεις αφού βρεις το ΙP από το header του e-mail μπορείς να βρεις μερικές πληροφορίες εδώ : http://www.kloth.net/services/dig.php http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl καλή τύχη. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis Epidi prokite gia fono tha epembei eisageleas outos i alos. To thema einai apo ta prota stis eidiseis. Tote mesw tou IP, tha vroun ton ISP, kai o ISP tha dei poios eixe mpei me ayth thn IP thn wra ekeinh. Vevaia an einai kana internet kafe klp. ksexna to. Ola ayta me ton eisaggelea. Alla re paidi mou, mas ekspapteis thn periergia. Gia pes tipota perissotero. Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. December 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Distixos epidi einai sobaro den mu epitrepete na po. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis Epidi prokite gia fono tha epembei eisageleas outos i alos. To thema einai apo ta prota stis eidiseis. egw den ida eidiseis ti themata me fonous eixe shmera!?! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 ego de ksero tipota! eimai afstria sto graz se ena filo mou... exo kai 7 martires!!!!!! EIMAI ATHOOS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avallon Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Aν έχω χάσει το πρωτότυπο μήνυμα που μου στάλθηκε και έχω μόνο το reply που έχω κάνει γίνεται τίποτα?... Η κάποιος άλλος τρόπος γμτ γιατί από ότι φαίνεται έχω καβαλήσει τον καντεμόσαυρο τελευταία... Pleaaaaseeeee!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts