Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο στην wind!

Με βλέπω να κρατάω τελικά απο όλες τις καρτοκινητές σιμ μου μόνο τον βάτραχο και την F2G για το νέο έτος. Οι υπόλοιπες συρτάρι.

Κι αν κάνει και άλλη στραβη ο βάτραχος με κανα κόψιμο διπλασιασμου ή με χρέωση αν 60'' τότε μονο F2G.

Μπράβο στην wind!

Με βλέπω να κρατάω τελικά απο όλες τις καρτοκινητές σιμ μου μόνο τον βάτραχο και την F2G για το νέο έτος. Οι υπόλοιπες συρτάρι.

Κι αν κάνει και άλλη στραβη ο βάτραχος με κανα κόψιμο διπλασιασμου ή με χρέωση αν 60'' τότε μονο F2G.

δεν βλεπω να κοβει τον διπλασιασμο ο βατραχος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποτέ δεν ξέρεις...

Κι εγώ δεν βλέπω να τον κόβει, αλλά με όσα αλλάζουν καθημερινά, έχω τον νου μου.

Πάντως είναι κύκλος οι χρεώσεις στην καρτοκινητη. Κάποτε είχαμε παρόμοιες χρεώσεις με τις σημερινές, αργότερα έπεσαν για ένα διάστημα (όταν βγηκε το F2g2 και ο βάτραχος). Τώρα ξανανεβαίνουν, μετά θα ξαναπέσουν...κάπως έτσι πάει.

Το θέμα είναι να έχουμε ανοικτά τα μάτια μας για να κάνουμε φορητότητα απο την μια εταιρία στην άλλη την κατάλληλη στιγμή.

Υ.γ Ε ρε που μας έφτασαν...κάποτε δεν τα σκεφτόμασταν αυτα!:mad:

Υ.γ Ε ρε που μας έφτασαν...κάποτε δεν τα σκεφτόμασταν αυτα!:mad:

σημεια των καιρων. βλεποντας και κανοντας

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενω η κοσμοτε αυξανει τις χρεωσεις, η wind αυξανει τις προσφορες http://www.wind.com.gr/gr/f2g/always-win/xmas-mobile-internet-prosfora/

H WIND έχει ήδη αυξήσει τις τιμές της πολύ παραπάνω από Τις τιμές της Cosmote Δεν τις μένει λοιπόν τίποτα άλλο από προσφορές....

Μην ξεχνάμε ότι προσφορές είναι πόσο θα κρατήσουν; Όλοι θέλουμε για καλό δικό μας να τις κρατήσουν για πάντα αλλά τι να κάνουμε;

Εγώ από τα παθήματα μου με τις προσφορές, πλέον μόνο τις βασικές χρεώσεις σε κλήσεις, sms και τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο κοιτάω.

Μην ξεχνάμε ότι προσφορές είναι πόσο θα κρατήσουν; Όλοι θέλουμε για καλό δικό μας να τις κρατήσουν για πάντα αλλά τι να κάνουμε;

Εγώ από τα παθήματα μου με τις προσφορές, πλέον μόνο τις βασικές χρεώσεις σε κλήσεις, sms και τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο κοιτάω.

Συμφωνω απολυτα, ασε που με τις προσφορες αλλαζουν συνεχεια και προσωπικα χανω την μπαλα, (απο που παιρνει πρωτα χρονο, τι μπορεις να κανεις με το υπολοιπο,μεχρι ποτε ισχυει ο διπλασιασμος...ελεος..) Μολις εκοψα συνδεση cosmote και παω στον kermit σε 10 μερες...αν δε μου κανει παλι σε συνδεση μονο θα παω....

δηλαδη ο διπλασιασμος που ισχυει κοντα 2 χρονια σε αφηνει αδιαφορο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω για ακομα μια φορα να ζητησω τη βοηθεια σας και να μοιραστώ μαζι σας μια εμπειρια (οχι καλη) σε καταστημα Μerkel(Γερμανος:)).

1)Πηρα μια νεα καρτα frog και ηθελα να ρωτησω σχετικα με το διπλασιασμο.Για να τον ενεργοποιήσω θα πρεπει να στειλω πρωτα "2" στο 1312 και μετα να βαλω το κωδικο για να ανανεώσω-διπλασιασω το χρονο μου?Ο διπλασιασμος ισχυει μονο για μια καρτα καθε μηνα,ή καθε φορα που θα βαζω καρτα θα μου τη διπλασιαζει αυτοματα?Επισης,θα πρεπει σε καθε ανανεωση να στελνω πρωτα "2" στο 1312 ή αυτο γινεται μονο τη πρωτη φορα και τελος?

2)Το αλλο μου θεμα ειναι οτι μετα απο πολυ ψαξημο οσον αφορα το θεμα της συνδεσης που ειχα,κατεληξα στο "απεριοριστα 35".Και μου σκαει ο πρωτος λογαριασμος και ειναι 55€!Δε ξεπερασα το δωρεαν χρονο που ειχα.Το ολο αγγουρι ηταν η φαπα(ΦΠΑ) τελη κινητης κ.τ.λ.

Λεω να δω και τους επομενους λογαριασμους και αν συνεχιστει το βιολι θα φυγω μια για παντα και θα μεινω με το βατραχο.Καλυτερα να δινω 30€ σε καρτες frog παρα στη ληστεια της συνδεσης.Γνωμες?

3)Και παμε στο καυτο (για εμενα θεμα).Πριν 2 μερες πηγα στο καταστημα που ανεφερα στην αρχη και ζητησα ενα νεο νουμερο frog.Στην αρχη μου ειπε το παλικαρι που ηταν εκει οτι δεν εχουν.Ευτυχως δουλευε και μια γνωστη μου ,η οποια ειπε στο παλικαρι οτι εχουν καρτες.Και πραγματι ανοιξε ενα συρταρι που ηταν γεματο!Ο πωλητης στη συνεχεια μολις με ακουσε με ρωτησε αν ηθελα να κανω τηλ στο εξωτερικο,γιατι μονο για εκει σημφαίρει ο βατραχος.Του ειπα λοιπον οτι ξερω οτι οι χρεωσεις ειναι 0,0036 €/δευτ(και οτι η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο) ενω στη cosmote 0,0055 €/δευτ.Τοτε αρχιζει να παιζει η κασέτα :Μα σας συμφαιρει να πατε σε συμβολαιο ή whats up κ.τ.λ.

Αφου μου τα επριξε τα...συκωτια και αφου εβγαλε το κομπουτερακι να υπολογισει το κοστος ανα λεπτο στη frog (0.21 λεπτα στο 1 λεπτο ομιλιας),ερχεται να υπολογισει και τη χρεωση της cosmote.Και αντι να πολλαπλασισει 60 επι 0,0055 που κανει 0,33 , ο τυπος πολ/ζει επι 45 που βγαζει 0,24.:mad:

Για καρτα ανανεωσης που ηθελα να παρω,ειχαν μονο των 5€ και σε ερωτηση μου ποτε θα φερουν των 10€,μου ειπαν απλα οτι δε ξερουν.Την επομενη μερα περασα απο ενα καταστημα οτε και πηγα να ρωτησω μηπως και...Το αποτελεσμα ηταν 0.

Και αναρωτιέμαι και λεω,γιατι η ιδια η μαμα cosmote δε "σκοτωνει" μια κι εξω το βατραχο,παρα μονο κανει αυτο το πολεμο?

Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα επρεπε να τα πω για να ελεφρώσω.

1. Μία φορά μόνο θα στείλεις 2 στο 1312 . Μία κάρτα διπλασιάζει ανα ημερολογιακό μήνα. Προλαβαίνεις μία τον Δεκέμβριο , και μετά άλλη μία μέσα στον Iανουάριο κ.τ.λ

2. Το απεριόριστα 35 περιλαμβάνει το Φ.Π.Α μέσα στα 35 ευρώ

ο φόρος κινητής είναι 4,2 ευρώ , σύνολο 39,2

Αν σου ήρθε παραπάνω συμβαίνει συχνά ο πρώτος λογαριασμος να εκδίδετε για 45 ή και περισσότερες μέρες. Έλεγξε λοιπόν πόσες μέρες περιλαμβάνει .

Κανονικά θα έχεις 15 ημέρες περίπου και ένα πάγιο προκαταβολικά.

3. Οι πωλητές έχουν συμφέρον να πουλάνε συνδέσεις . O Βάτραχος από 6 Φεβρουαρίου θα χρεώνει 0,0042 ( από 0,0036) Η ελάχιστη χρέωση παραμένει 1 δευτερόλεπτο .

Από την ίδια μέρα η Cosmote θα χρεώνει 1 λεπτό ελάχιστο ( από 45)

Αν βρείς κάρτες των 10 ευρώ , πάρε να έχεις . Είναι λίγο δύσκολο . Καλύτερα να αγοράσεις από περίπτερο που δίνει χαρτάκια , επίσης από Carrefour Ή Marinopoulos που επίσης δίνουν χαρτάκια . Αν είσαι στην Χίο , από Όσο ξέρω έχει δύο καταστήματα.

Από Γερμανό , ηλεκτρονική ανανέωση ΔΕΝ διπλασιάζετε.

Εννοέιτε ότι αφού έχεις τα απεριόριστα θα καλείς από κεί όλα τα Cosmote και από Frog Τις άλλες εταιρείες.

Edited by Vasileios

Κι εγω όταν ηθελα να πάρω σιμ φρογκ και πήγα στον Γερμανό, μια απο τα ίδια. Τελικα πήρα whats up και μετά την ενεργοποίηση έκανα απευθείας αλλαγή πακέτου.

Δυσκολο να βρεις σιμ βατραχου τελικά. Παντως απο κάρτες ανανέωσης είμαστε μια χαρα. 2 στις 5 φορές βρίσκω σε περίπτερο.:lol:

Μπραβο στην cosmote απο 6/2/2012 αυξανεται η χρεωση κλησεων προς ολα τα δικτυα απο 0,0036€ σε 0,0042/sec,ελπιζω να μη μεινει μονο σε αυτο,θελουμε αυξηση και στα sms,δεν την παλευουμε τοσο καιρο με τις ιδιες χρεωσεις.....

δηλαδη ο διπλασιασμος που ισχυει κοντα 2 χρονια σε αφηνει αδιαφορο;

Όχι φυσικά! Αλλά όπως είπα οι προσφορές είναι και θα είναι προσφορές. Μακάρι να κρατούσαν για πάντα!

Και η q είχε πρώτα μια ωραία προσφορά με 1€=>1500Λ+1500ΣΜΣ+100ΜΒ, ενώ τώρα;

Γεια σας ρε παλικαρια.Θελω για ακομα μια φορα να ζητησω τη βοηθεια σας και να μοιραστώ μαζι σας μια εμπειρια (οχι καλη) σε καταστημα Μerkel(Γερμανος:)).

1)Πηρα μια νεα καρτα frog και ηθελα να ρωτησω σχετικα με το διπλασιασμο.Για να τον ενεργοποιήσω θα πρεπει να στειλω πρωτα "2" στο 1312 και μετα να βαλω το κωδικο για να ανανεώσω-διπλασιασω το χρονο μου?Ο διπλασιασμος ισχυει μονο για μια καρτα καθε μηνα,ή καθε φορα που θα βαζω καρτα θα μου τη διπλασιαζει αυτοματα?Επισης,θα πρεπει σε καθε ανανεωση να στελνω πρωτα "2" στο 1312 ή αυτο γινεται μονο τη πρωτη φορα και τελος?

2)Το αλλο μου θεμα ειναι οτι μετα απο πολυ ψαξημο οσον αφορα το θεμα της συνδεσης που ειχα,κατεληξα στο "απεριοριστα 35".Και μου σκαει ο πρωτος λογαριασμος και ειναι 55€!Δε ξεπερασα το δωρεαν χρονο που ειχα.Το ολο αγγουρι ηταν η φαπα(ΦΠΑ) τελη κινητης κ.τ.λ.

Λεω να δω και τους επομενους λογαριασμους και αν συνεχιστει το βιολι θα φυγω μια για παντα και θα μεινω με το βατραχο.Καλυτερα να δινω 30€ σε καρτες frog παρα στη ληστεια της συνδεσης.Γνωμες?

3)Και παμε στο καυτο (για εμενα θεμα).Πριν 2 μερες πηγα στο καταστημα που ανεφερα στην αρχη και ζητησα ενα νεο νουμερο frog.Στην αρχη μου ειπε το παλικαρι που ηταν εκει οτι δεν εχουν.Ευτυχως δουλευε και μια γνωστη μου ,η οποια ειπε στο παλικαρι οτι εχουν καρτες.Και πραγματι ανοιξε ενα συρταρι που ηταν γεματο!Ο πωλητης στη συνεχεια μολις με ακουσε με ρωτησε αν ηθελα να κανω τηλ στο εξωτερικο,γιατι μονο για εκει σημφαίρει ο βατραχος.Του ειπα λοιπον οτι ξερω οτι οι χρεωσεις ειναι 0,0036 €/δευτ(και οτι η χρεωση ειναι ανα δευτερολεπτο) ενω στη cosmote 0,0055 €/δευτ.Τοτε αρχιζει να παιζει η κασέτα :Μα σας συμφαιρει να πατε σε συμβολαιο ή whats up κ.τ.λ.

Αφου μου τα επριξε τα...συκωτια και αφου εβγαλε το κομπουτερακι να υπολογισει το κοστος ανα λεπτο στη frog (0.21 λεπτα στο 1 λεπτο ομιλιας),ερχεται να υπολογισει και τη χρεωση της cosmote.Και αντι να πολλαπλασισει 60 επι 0,0055 που κανει 0,33 , ο τυπος πολ/ζει επι 45 που βγαζει 0,24.:mad:

Για καρτα ανανεωσης που ηθελα να παρω,ειχαν μονο των 5€ και σε ερωτηση μου ποτε θα φερουν των 10€,μου ειπαν απλα οτι δε ξερουν.Την επομενη μερα περασα απο ενα καταστημα οτε και πηγα να ρωτησω μηπως και...Το αποτελεσμα ηταν 0.

Και αναρωτιέμαι και λεω,γιατι η ιδια η μαμα cosmote δε "σκοτωνει" μια κι εξω το βατραχο,παρα μονο κανει αυτο το πολεμο?

Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα επρεπε να τα πω για να ελεφρώσω.

Τραγικό το περιστατικό, δεν έχω λόγια.

Εγώ πιστεύω να σου είμαι ειλικρινής, ότι τα φτηνά πακέτα δεν τα θέλουν για τους ιθαγενείς, αλλά για τους μετανάστες!:worry: Γιατί ως γνωστόν σε αυτή τη χώρα, "λεφτά υπάρχουν" για τα κορόιδα τους ιθαγενείς.... Οπότε ας τους τα τσιμπήσουμε όπως και για όσο μπορούμε...Αλλά είναι γελοίο να πηγαίνει ένας ενημερώμενος-ξύπνιος πελάτης και να προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν με το ζόρι :(

κι εγω εψαχνα στην περιοχη μου να βρω ενα πακετο φρογκ και δεν ειχε κανεις.στο γερμανο προσπαθησαν να πουλησουν οτι ηθελαν.τελικα μετετρεψα τη συνδεση μου σε καρτοκινητο και θα κανω εκεινο φρογκ αφου ο χαρακτηρας του ειναι για κλησεις σε ολους.εχω και αλλα 3 νουμερα κοσμοκαρτα με το πακετο 1λεπτο/λεπτο!!!!τιποτε αλλο δεν συμφερει.!!!

κι εγω εψαχνα στην περιοχη μου να βρω ενα πακετο φρογκ και δεν ειχε κανεις.στο γερμανο προσπαθησαν να πουλησουν οτι ηθελαν.τελικα μετετρεψα τη συνδεση μου σε καρτοκινητο και θα κανω εκεινο φρογκ αφου ο χαρακτηρας του ειναι για κλησεις σε ολους.εχω και αλλα 3 νουμερα κοσμοκαρτα με το πακετο 1λεπτο/λεπτο!!!!τιποτε αλλο δεν συμφερει.!!!

ειναι αχαρακτηριστοι οι ανθρωποι. Απλα παιρνεις γουατς απ η κοσμοκαρτα και το μετατρεπεις σε φρογκ και αστους να κουρευονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασε να πας σε ενα πλησιεστερο καταστημα Κοσμοτε. Εγω αυτο εκανα.

Όταν σε λένε Μίτσος- Χίος , λίγο δύσκολο να βρείς κατάστημα Cosmote.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.Το ολο σκηνικό εγινε Χιο.Απο αυριο θα ξεκινησω το ψάξιμο σε περιπτερα μηπως και βρω κατρες των 10€.

Κι εγω όταν ηθελα να πάρω σιμ φρογκ και πήγα στον Γερμανό, μια απο τα ίδια. Τελικα πήρα whats up και μετά την ενεργοποίηση έκανα απευθείας αλλαγή πακέτου.

Δυσκολο να βρεις σιμ βατραχου τελικά. Παντως απο κάρτες ανανέωσης είμαστε μια χαρα. 2 στις 5 φορές βρίσκω σε περίπτερο.:lol:

Στον γερμανό δεν θέλουν να δίνουν frog....εμένα μου είπανε ότι τα απεριόριστα της cosmote δεν ισχύουν προς frog για να μου προωθήσουν cosmokarta.

Εγώ ένα ξέρω!

Μιλάω σαν άνθρωπος πλέον χωρίς να σκέφτομαι αν αυτός στον οποίο παίρνω έχει το ένα πακέτο ή το άλλο πακέτο ή την μια εταιρία ή την άλλη. Ξέρω τι μου γίνεται απο χρεώσεις και ας μην έχω δωρεάν χρόνους και τζάμπα σμς και προσφορές και βλακείες!

οι προσφορες και ολα τα πακετα που θελουν να κανεις ανανεωση καθε μηνα καλο θα ειναι να τα θεωρειτε σαν να πληρωνετε παγιο.αημασια εχει φτηνη μοναδα και χρεωση ανα δευτερολεπτο.οτιδηποτε αλλο ειναι σαν να εχεις συμβολαιο ασχετα ποσα προσφερει!!εγω ετσι το θεωρω παντος απο τη στιγμη που εγινα πελατης στον οαεδ!!

με παιρνει ενας φιλος τηλ και μου λεει 'βρηκα ωραιο νουμερακι frog και ο περιπτεράς μου λεει να του δωσω αντιγραφο ταυτοτητας για να μου δωσει το νουμερο και οτι θα ενεργοποιηθει αμεσως'. Εννοειται του λεω, 'εφυγες', διοτι ο περιπτερας μπορει με τα στοιχεια της ταυτοτητας να ενεργοποιησει και άλλα νουμερα (οπως υπαρχουν 2-3 περιπτερα στο κεντρο της θεσ/νικης που εχουν ταμπελα 'πωλουνται ταυτοποιημενα νουμερα καρτοκινητης'...

15 τράπεζες και 56 ξενοδοχεία , άσε πια πόσες δημόσιες υπηρεσίες έχουν φωτοαντίγραφο της ταυτότητας μου. Άσε πια τα δεκάδες σημεία ταυτοποίησης κινητών.

Μπορούν ίσως να κάνουν πολλά πράγματα με αυτήν αλλά την υπογραφή μου δεν θα την έχουν .