sakis88888 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Όταν τα 2 GB κοστίζουν €4,40, το 1 GB που κάνει με προσφορά €5 δεν είναι ακριβό; Εγώ έχω στιλ που το λέω; Μάλλον πνεύμα οικονομίας! Ενώ εμείς πνεύμα σπατάλης ;) Άλλο λέμε, το μέχρι ας πούμε θα το χεις να χαίρεσαι :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ολες οι εταιρείες εχουν "κρυφά" πακέτα για τους ψαγμένους τα οποία ποτε δεν διαφημίζουν. Για παράδειγμα το wu έχει τα πακέτα πακ1 και πακ2 τα οποία δεν τα βλέπεις στο app τους. Η q δίνει σε όλους σχεδόν ανα δυο μήνες το πακέτο με τα 1500 λεπτά και τα 1500 mb. Με αυτό θέλω να πω οτι αυτά γίνονται για να κρατά η κάθε εταιρεία τους πελάτες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 ποια ειναι τα πακ1 και πακ2 και πως ενεργοποιουνται? αν και βγαινουμε λιγο off-topic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 ποια ειναι τα πακ1 και πακ2 και πως ενεργοποιουνται? αν και βγαινουμε λιγο off-topic :) Και εγώ θα ήθελα να μάθω, συμπτωματικά τωρα που ειμαι σε διλημμα αναμεσα σε κοσμοκαρτα κ γουατσαπ. Εαν θελετε σε π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Να ρωτήσω πάλι κάτι για τη TwinSIM. Δίνεις 10€ και παίρνεις 2 κάρτες SIM. Αυτές οι δύο κάρτες τι μέγεθος έχουν (mini, micro, nano); Μπορείς να ζητήσεις όποιο συνδυασμό θέλεις; Μπορεί να είναι και οι 2 multisim, ώστε να έχεις και τα 3 μεγέθη κατά βούληση; Εδώ που λέει και τη χρέωση, γράφει μόνο για συνδυασμό SIM/MicroSIM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Στο γκρουπ του facebook κάποιος γράφει ότι αγόρασε νεο νούμερο φρογκ από περιπτερο και μουλτισιμ κιολας. Ξέρει κανείς εαν ισχύουν αυτά που γράφει; Εγώ νομιζα οτι μονο απο κατάστημα κινητής μπορει καποιος να πάρει νεο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Να ρωτήσω πάλι κάτι για τη TwinSIM. Δίνεις 10€ και παίρνεις 2 κάρτες SIM. Αυτές οι δύο κάρτες τι μέγεθος έχουν (mini, micro, nano); Μπορείς να ζητήσεις όποιο συνδυασμό θέλεις; Μπορεί να είναι και οι 2 multisim, ώστε να έχεις και τα 3 μεγέθη κατά βούληση; Εδώ που λέει και τη χρέωση, γράφει μόνο για συνδυασμό SIM/MicroSIM! Εγώ ήθελα να κάνω nano Micro το δικό μου και η κοπέλα στην κοσμοτε είπε δεν γίνεται Μόνο nano με nano και Micro με κανονική :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 επειδή πάω για αλλαγή κινητου τελικα η φρογκ έχει nano-sim γιατι από κανονικη σε micro την είχα κόψει γιατί τότε δεν είχε Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Στο γκρουπ του facebook κάποιος γράφει ότι αγόρασε νεο νούμερο φρογκ από περιπτερο και μουλτισιμ κιολας. Ξέρει κανείς εαν ισχύουν αυτά που γράφει; Εγώ νομιζα οτι μονο απο κατάστημα κινητής μπορει καποιος να πάρει νεο νούμερο. Πολλά περίπτερα έχουν την εξουσιοδότηση να πουλάνε καρτοκινητά σε συνεργασία με κάποια εταιρεία προώθησης . Υπάρχουν δύο τρείς. Αλλά κυρίως σε τουριστικές περιοχές . Στην Αθήνα είναι ελάχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Εγώ ήθελα να κάνω nano Micro το δικό μου και η κοπέλα στην κοσμοτε είπε δεν γίνεται Μόνο nano με nano και Micro με κανονική :O Αν είναι έτσι, μάλλον θα πάρω nano+nano. Γιατί κανονικά χρειάζομαι nano+κανονική. Οπότε με ένα adaptor που έχω, nano->mini, θα κάνω δουλειά έτσι. Θα πάω στο Γερμανό στη γειτονιά μου να το ρωτήσω και κει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Πολλά περίπτερα έχουν την εξουσιοδότηση να πουλάνε καρτοκινητά σε συνεργασία με κάποια εταιρεία προώθησης . Υπάρχουν δύο τρείς. Αλλά κυρίως σε τουριστικές περιοχές . Στην Αθήνα είναι ελάχιστα. Και για ταυτοποίηση τι γίνεται; Δε χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Και για ταυτοποίηση τι γίνεται; Δε χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας; Την φωτογραφίζουν με το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 δηλαδη, εαν ζητησω νουμερο και δε θελησω να δωσω προσωπικά στοιχεία στον περιπτερά (προτιμώ σε κατάστημα) δε θα μου πουλήσει νούμερο; Θα μου πεις γιατι δεν πάω απευθείας σε κατάστημα, μπορεί να βρήκα εύκολο νούμερο.. Δεύτερη ερώτηση: ολα τα φρογκ εχουν 698? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το δικό μου είναι 697. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 και το δικο μου 693 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 εννοω τα νεα νουμερα, οχι φορητοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλημέρα σε όλους! Επειδή θελω να παρω μια δεύτερη κάρτα για data και με αυτά που διάβασα εδώ πηγα να ζητήσω από Γερμανό μια multi για Frog (Βασικά θέλω nano). Εκεί δεν είχαν κάτι - και μου είπαν ότι είναι μάλλον απίθανο να βρω. Θα παω αύριο στην Κοσμοτε του Ρεθύμνου (αν υπάρχει ακόμα, σήμερα ήρθα) και θα ζητήσω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως, αν δεν βρω, μπορώ να πάρω μια άλλη καρτοκινητη και να κανω απευθείας αλλαγή σε Frog; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 αν υπάρχει micro/nano σε κοσμοκαρτα/whatsup πακέτο βεβαιως και μπορεις να κάνεις αλλαγή σε frog,με χρέωση 3 ευρω. Θα πρότεινα να πάρεις whatsup,καθως η κοσμοκαρτα εχει απευθειας χρεωση 5 ευρω και ενεργοποιηση του πακέτου 200' προς ολους. Εκτος αν απενεργοποιησεις την εν λογω αυτοματη ενεργοποιηση πακέτου πριν κάνεις την πρώτη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 αν υπάρχει micro/nano σε κοσμοκαρτα/whatsup πακέτο βεβαιως και μπορεις να κάνεις αλλαγή σε frog,με χρέωση 3 ευρω. Θα πρότεινα να πάρεις whatsup,καθως η κοσμοκαρτα εχει απευθειας χρεωση 5 ευρω και ενεργοποιηση του πακέτου 200' προς ολους. Εκτος αν απενεργοποιησεις την εν λογω αυτοματη ενεργοποιηση πακέτου πριν κάνεις την πρώτη ανανέωση ακόμη και να αγοράσει κοσμοκάρτα, εαν βάλει μόνο 5 ευρώ, ισα ισα για το 3ευρω της αλλαγης σε φρογκ, δε θα χρεωθει το 5ευρω πακετο, αφου θα εχουν μπει μονο 4,χχ καθαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ναι αλλα το πακετο αν δεν κανω λαθος εχει και καποιο αρχικο χρονο ομιλιας,οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα περναει τα 5 ευρω το συνολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ναι αλλα το πακετο αν δεν κανω λαθος εχει και καποιο αρχικο χρονο ομιλιας,οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα περναει τα 5 ευρω το συνολο. εαν είναι έτσι, τότε έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ναι αλλα το πακετο αν δεν κανω λαθος εχει και καποιο αρχικο χρονο ομιλιας,οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα περναει τα 5 ευρω το συνολο. Έχει 5 ευρώ περίπου, χοντρικά 1 ευρώ για 5 μήνες με προϋπόθεση να κάνεις ανανεώσεις. Πριν λίγες μέρες πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Για την ανανεση και τα 100' προς ολους για νεες συνδεσεις εγραψα στην εξυπηρετηση και ιδου η απαντηση Σχετικά με το ερώτημά σας η προσφορά αφορά την πρώτη ανανέωση χρόνου ομιλίας(5€ και πάνω) κάθε μήνα η οποία θα σας παρέχει σαν δώρο 100’ ομιλίας προς όλους. Μπορείτε να έχετε την συγκεκριμένη προσφορά για 6 συνεχόμενους μήνες και αποδίδεται ανά ημερολογιακό μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos69 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Διάβασα κάπου (σελιδα φρογκ φβ ή τουιτερ) οτι απάντησαν οτι θελει 10 και οτι με 5 θα παρει μόνο 60 προς ξενους προορισμούς. Κάποιος δε ξέρει, ή απλά λεει ψέμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το εχει αναφερει και αλλος εδω,γι'αυτο εστειλα μηνυμα,να το διευκρινισω. Βεβαια εκεινος που το εγραψε εδω,διευκρινησε οτι τον 1 μηνα τον ειχε χασει,και στην επομενη ανανεωση εδωσε αυτα που λες,και ζητησε πλεον 10ευρη ανανεωση για τα 100'. Σε αλλο θεμα που τους ειχα ρωτησει,το email απαντηθηκε μεσα σε ωρες,το συγκεκριμενο το απαντησαν 2-3 μερες μετα. Υποθέτω οτι το εψαξαν λίγο,εκτος αν απλα ειδαν την σελιδα του frog που δεν διευκρινιζει ποσό και απλα εγραψαν τα ιδια. Μαλιστα με προετρεψαν να χρησιμοποιω το call back στη σελίδα της cosmote,για να εχω αμεση επικοινωνια και απαντηση.Μου κανει εντυπωση ομως οτι μαλλον αλλαζουν προσφορες κλπ χωρις ανακοινωση ή εστω διορθωση στις ιστοσελιδες. Για ενα προσθετο πακέτο συμβολαίου που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι μη διαθεσιμο για νεες ενεργοποιησεις. Ουτε στη σελιδα το διευκρινιζε,ουτε ανακοίνωση είδα ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts