Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, soleman said:

Δεν έχει άλλους κωδικούς το BUYPOINT με 13€ για τα 250GB

Εμένα δείχνει να έχει, αλλά λέει :Η προσφορά για το πακέτο διαδικτύου ισχύει μέχρι τις 15/02/2025

https://buypoint.gr/product/talk-home-5e-talktime/

Καλημέρα έχω μαζέψει 42gb από πακέτα national combo m με 11,8€ τον μήνα. Αν πριν τελειώσει ο μήνας ενεργοποίησω το πακέτο national combo με 8,9€ θα προστεθούν τα mb η πρέπει να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο για να μην τα χάσω; Ευχαριστώ 

Σαν πολύ λειψή σε παροχές δεν είναι η ανανέωση των €13 που -αναγκαζόμαστε να- κάνουμε πλέον;
Με το δεκαρικάκι που βάζαμε στα καταστήματα μέχρι πρότινος, εξασφαλίζαμε data για 60 μέρες:
500 MB αυτόματα, με την πίστωση των χρημάτων, συν άλλα 500 στα MB στα «Δωρεάν Extras» όταν και εφόσον το επιθυμούσαμε. Σπαστά.
Αρκούσαν μια χαρά για τα βασικά (π.χ. ενημερώσεις smartphone, να δεις τα e-mail σου ή τις ειδήσεις). Τώρα αν προέκυπτε ανάγκη για μεγάλο όγκο δεδομένων (π.χ. major update), ενεργοποιούσες τα απεριόριστα για 2 ώρες (“Data Me Now”) και ξεμπέρδευες.
Το υπάρχον σύστημα ναι μεν δίνει παραπάνω (1,5 GB) με τη μισή όμως διάρκεια.
Την ίδια στιγμή στα «Δωρεάν Extras μόνο για εσένα» η μόνη προσφορά που εμφανίζεται είναι το «Extra Top Up bonus: 600 λεπτά προς άλλους Frog αριθμούς για 31 ημέρες». Δώρον άδωρον - ανάθεμά με αν την έχω αξιοποιήσει ποτέ! Την ενεργοποιώ και τα 600′ παραμένουν 600′ μέχρι που λήγουν.

Δεν είναι δηλαδή μόνο η αύξηση του ελάχιστου ποσού ανανέωσης, ξεμένουμε και από data πάνω στο μήνα αναγκαζόμενοι να ενεργοποιήσουμε επιπλέον πακέτο. Που και εκεί, οι επιλογές -βάσει διαθέσιμου υπολοίπου- είναι η εξής μία: 6 GB για 25 μέρες.
Από τα €8,79 που απομένουν στον λογαριασμό, θέλεις €5,35 για το πακέτο data που δεν διαρκεί ΚΑΝ 1 μήνα (ήθελα να ’ξερα ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να επιλέξει ισχύ 25 ημερών!) + €3,02 για ομιλία. Δηλαδή στους 2 μήνες ξανασκάς 13άρι!

Πληθωρισμός ονομάζετε το φαινόμενο της γενικευμένης συνεχούς ανόδου των τιμών. 

Δυστυχώς κάθε χρόνο απαιτούνται περισσότερα χρήματα. Από ότι φαίνεται η τεχνολογία δεν γίνεται πλέον φτηνώτερη με το πέρασμα του χρόνου. 

6 ώρες πριν, minus21grams said:

Σαν πολύ λειψή σε παροχές δεν είναι η ανανέωση των €13 που -αναγκαζόμαστε να- κάνουμε πλέον;
Με το δεκαρικάκι που βάζαμε στα καταστήματα μέχρι πρότινος, εξασφαλίζαμε data για 60 μέρες:
500 MB αυτόματα, με την πίστωση των χρημάτων, συν άλλα 500 στα MB στα «Δωρεάν Extras» όταν και εφόσον το επιθυμούσαμε. Σπαστά.
Αρκούσαν μια χαρά για τα βασικά (π.χ. ενημερώσεις smartphone, να δεις τα e-mail σου ή τις ειδήσεις). Τώρα αν προέκυπτε ανάγκη για μεγάλο όγκο δεδομένων (π.χ. major update), ενεργοποιούσες τα απεριόριστα για 2 ώρες (“Data Me Now”) και ξεμπέρδευες.
Το υπάρχον σύστημα ναι μεν δίνει παραπάνω (1,5 GB) με τη μισή όμως διάρκεια.
Την ίδια στιγμή στα «Δωρεάν Extras μόνο για εσένα» η μόνη προσφορά που εμφανίζεται είναι το «Extra Top Up bonus: 600 λεπτά προς άλλους Frog αριθμούς για 31 ημέρες». Δώρον άδωρον - ανάθεμά με αν την έχω αξιοποιήσει ποτέ! Την ενεργοποιώ και τα 600′ παραμένουν 600′ μέχρι που λήγουν.

Δεν είναι δηλαδή μόνο η αύξηση του ελάχιστου ποσού ανανέωσης, ξεμένουμε και από data πάνω στο μήνα αναγκαζόμενοι να ενεργοποιήσουμε επιπλέον πακέτο. Που και εκεί, οι επιλογές -βάσει διαθέσιμου υπολοίπου- είναι η εξής μία: 6 GB για 25 μέρες.
Από τα €8,79 που απομένουν στον λογαριασμό, θέλεις €5,35 για το πακέτο data που δεν διαρκεί ΚΑΝ 1 μήνα (ήθελα να ’ξερα ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να επιλέξει ισχύ 25 ημερών!) + €3,02 για ομιλία. Δηλαδή στους 2 μήνες ξανασκάς 13άρι!

Έχει γίνει ανυπόφορη η κατάσταση για συνδρομητές που θέλουν ελάχιστη χρήση στο κινητό.

Τα έχουν κάνει έτσι ώστε να παίρνουν από τον κόσμο τα λεφτά είτε χρησιμοποιεί, είτε όχι το κινητό.

Εγώ το σταθερό το έκοψα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Έχω το απεριόριστο στο κινητό με 13€ και όλα καλά.

Εκτός κι αν στο σπίτι δεν έχεις καλό σήμα από καμία εταιρεία. Εκεί θα πληρώσεις την ατυχία σου.. 

Edited by cu2goup

12 minutes ago, VIPdriver said:

Η λύση στις αυξήσεις του φρογκ είναι η παρακάτω. Και ξανάσχολουμαστε από Σεπτέμβρη μετά.

Screenshot_20250303.thumb.jpg.26959c9813095cd4f6939b779ff2fddd.jpg

Οι μήνες που ακολουθούν είναι οι χειρότεροι για να πας Vodafone. Και το ξέρουν και οι ίδιοι βέβαια..

Έχουν δώσει απεριόριστα σε ό,τι κινείται και έρχονται και οι τουρίστες.

Σιγά την προσφορά.

Sorry για το off topic.

Edited by cu2goup

6 minutes ago, cu2goup said:

Οι μήνες που ακολουθούν είναι οι χειρότεροι για να πας Vodafone. Και το ξέρουν και οι ίδιοι βέβαια..

Έχουν δώσει απεριόριστα σε ό,τι κινείται και έρχονται και οι τουρίστες.

Σιγά την προσφορά.

Sorry για το off topic.

Σε κάποιον που του φτάνουν τα 10gb/μηνα, ειναι το πιο οικονομικό (8,17€/μηνα).

Εαν θελει περισσότερα (200gb) μπορει να δινει 13€/μηνα για 9 μηνες, παλι στη βονταφον. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Σε κάποιον που του φτάνουν τα 10gb/μηνα, ειναι το πιο οικονομικό (8,17€/μηνα).

Εαν θελει περισσότερα (200gb) μπορει να δινει 13€/μηνα για 9 μηνες, παλι στη βονταφον. 

Το βιολί σου εσύ.. τα λέμε στο πρώτο black out του καλοκαιριού..

3 minutes ago, cu2goup said:

Το βιολί σου εσύ.. τα λέμε στο πρώτο black out του καλοκαιριού..

Εγώ αναφέρομαι στο θέμα πιο οικονομικής λύσης. Σε θέματα κάλυψης/ταχυτήτων πληρώνεις κάτι παραπάνω και πας κοσμοτε.

11 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ αναφέρομαι στο θέμα πιο οικονομικής λύσης. Σε θέματα κάλυψης/ταχυτήτων πληρώνεις κάτι παραπάνω και πας κοσμοτε.

Εγώ απλώς ήθελα να επισημάνω πως χρονικά συμπίπτει το χάλι που έρχεται τους καλοκαιρινούς μήνες με την προσφορά που αναφέρεις. Επειδή πολλοί χαίρονται με την τιμή αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει.

Μην νομίζεις, ούτε εγώ είμαι απαιτητικός από το ίντερνετ το καλοκαίρι. Για να χαζεύω το θέλω.. αλλά δεν είναι όλοι έτσι..

5 minutes ago, cu2goup said:

Εγώ απλώς ήθελα να επισημάνω πως χρονικά συμπίπτει το χάλι που έρχεται τους καλοκαιρινούς μήνες με την προσφορά που αναφέρεις. Επειδή πολλοί χαίρονται με την τιμή αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει.

Μην νομίζεις, ούτε εγώ είμαι απαιτητικός από το ίντερνετ το καλοκαίρι. Για να χαζεύω το θέλω.. αλλά δεν είναι όλοι έτσι..

Συμφωνω μαζι σου. Απλά εγώ έχω συνηθίσει στις χαμηλές ταχύτητες της βονταφονάρας.

1 hour ago, VIPdriver said:

Η λύση στις αυξήσεις του φρογκ είναι η παρακάτω. Και ξανάσχολουμαστε από Σεπτέμβρη μετά.

Screenshot_20250303.thumb.jpg.26959c9813095cd4f6939b779ff2fddd.jpg

Πήγα κι εγώ με προσφορά από το Δεκέμβριο για οικονομία ενός έτους, και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Το δίκτυο και οι ταχύτητες της Vodafone είναι απαράδεκτες, σε σχέση με την Cosmote. Αν δεν έχει κανείς ιδιαίτερες απαιτήσεις, ίσως...