Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με εξάευρη αγορά πακέτου- ανανέωση από wifigreece θα πάρω τα απεριόριστα data των γιορτών;

Edited by Frpix

1 hour ago, Frpix said:

Με εξάευρη αγορά πακέτου- ανανέωση από wifigreece θα πάρω τα απεριόριστα data των γιορτών;

Λογικά ναι γιατί είναι σαν να έχεις βάλει χρήματα και μετά να αγόρασες το πακέτο που θεωρητικά κοστίζει 6€.
Αλλά οι ενεργοποιήσεις μεσω wifi greece γίνονται μόνο εργάσιμες μέρες και ώρες 9πμ με 5μμ. Το γράφει στην ιστοσελιδα τους.
Τα απεριοριστα η Cosmote στα δίνει μέχρι σήμερα το βράδυ οπότε δεν προλαβαίνεις να ενεργοποιήσεις.
ΥΓ, Επίσης εδώ και καιρο δεν υπάρχουν 6€ κάρτες στο wifigreece.
To buypoint εχει αλλά και εκεί αμφιβάλλω αν θα προλάβεις τις επόμενες 5 ώρες για ενεργοποίηση.

Edited by opmgls

Πάντως με του buypoint που ανανέωσα σήμερα, με άφησε να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα data των γιορτών για 15 μέρες ενώ πριν δεν είχα ανανεώσει και δεν με άφηνε.

2 minutes ago, Saxtus said:

Πάντως με του buypoint που ανανέωσα σήμερα, με άφησε να ενεργοποιήσω τα απεριόριστα data των γιορτών για 15 μέρες ενώ πριν δεν είχα ανανεώσει και δεν με άφηνε.

Εχει σημασία πότε θα παραγγείλεις. Πότε είχες παραγγείλει εσύ;

Θελω να ερθω απο cu στο frog.

Διαβαζω οτι για 12 μηνες δινει δωρεαν 120 λεπτα.

Στο site γραφει :  • Τα 60' προς  όλους τα λαμβάνεις με την πρώτη ανανέωση και στην συνέχεια αυτόματα κάθε μήνα.
• Τα επιπλέον 60'  είναι διαθέσιμα στο frog app  με την 1η ανανέωση  και στη συνέχεια κατά την ημερολογιακή επέτειο κάθε μήνα. Μπορούν να ενεργοποιηθούν εντός 30 ημερών.

Το αυτοματα καθε μηνα που λεει προυποθετει να κανω ανανεωση η τα δινει και χωρις ανανεωση?

Τα δίνει και χωρίς ανανέωση

Edited by kmpatra

5 minutes ago, kmpatra said:

Τα δίνει και χωρίς ανανέωση

Δηλαδή κάνω μια ανανέωση και μετά εχω για 12 μήνες 120 λεπτα το μήνα χωρίς να ξανακάνω ανανέωση? Ή θέλει μια ανανέωση κάθε 3 μήνες ώστε να μη μπει φραγή?

Την ανανέωση του 3μηνου τη θέλει.

6 minutes ago, Bas said:

60'+60' μπαίνουν ανεξάρτητα από φραγή

Απλα δε μπορεις να τα καταναλωσεις αν εχεις φραγη ?

Καλή χρονιά σε όλους! 

Επειδή δεν γνωρίζω θα ήθελα τα φώτα σας.

Έκανα παραγγελία sim από το site της frog για καρτοκινητό και μου ήρθε σήμερα, αλλά η συσκευασία, ο φάκελος και η sim, είναι όλα από cosmote. 

Το γνωρίζω πως η frog είναι της cosmote αλλά περίμενα να δω συσκευασία και sim με τα σήματα της frog, ενώ είναι όλα της cosmote. 

Απλώς ήθελα να ρωτήσω εδώ και να σιγουρευτώ πριν την βάλω και την ενεργοποίησω μην έκαναν αυτοί κανένα λάθος και μου έστειλαν cosmote αντί για frog. 

Σας ευχαριστώ. 

Edit: Μία ακόμη ερώτηση γιατί έχω να αλλάξω πάροχο καμιά 15αρια χρόνια. 

Είμαι με καρτοκινητό στην Q ως τώρα και απλώς έκανα την παραγγελία frog όπως είπα πιο πάνω. 

Τα επόμενα στάδια ποιά είναι για να ενεργοποιηθεί; Πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση φοριτότητας πριν την τοποθετήσω στο κινητό; 

Edited by Cyberdemon87

15 minutes ago, Cyberdemon87 said:

Καλή χρονιά σε όλους! 

Επειδή δεν γνωρίζω θα ήθελα τα φώτα σας.

Έκανα παραγγελία sim από το site της frog για καρτοκινητό και μου ήρθε σήμερα, αλλά η συσκευασία, ο φάκελος και η sim, είναι όλα από cosmote. 

Το γνωρίζω πως η frog είναι της cosmote αλλά περίμενα να δω συσκευασία και sim με τα σήματα της frog, ενώ είναι όλα της cosmote. 

Απλώς ήθελα να ρωτήσω εδώ και να σιγουρευτώ πριν την βάλω και την ενεργοποίησω μην έκαναν αυτοί κανένα λάθος και μου έστειλαν cosmote αντί για frog. 

Σας ευχαριστώ. 

Edit: Μία ακόμη ερώτηση γιατί έχω να αλλάξω πάροχο καμιά 15αρια χρόνια. 

Είμαι με καρτοκινητό στην Q ως τώρα και απλώς έκανα την παραγγελία frog όπως είπα πιο πάνω. 

Τα επόμενα στάδια ποιά είναι για να ενεργοποιηθεί; Πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση φοριτότητας πριν την τοποθετήσω στο κινητό; 

Οταν παραγγειλες το φρογκ, έκανες αίτηση φορητότητας (τον ιδιο αριθμο σε φρογκ) ή απλά παρήγγειλες νεο νουμερο; 

ΟΤΑν πέσει το σήμα του καρτοκινητού που έχεις ήδη θα βάλεις την κάρτα της frog 

Ειναι λογικο η συσκευασια κ η καρτα να λενε κοσμοτε, αφού είναι προιον φορητοτητας. Μόνο εαν επαιρνες καινουριο νουμερο θα ειχε τα διακριτικα του φρογκ.

Έκανα την διαδικασία ενεργοποίησης και ταυτοποίησης τελικά μέσω του Frog app, έλαβα και sms/email επιβεβαίωσης.

Γνωρίζετε περίπου πόσες μέρες παίρνει συνήθως μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα;

Το μόνο "κουλό" ήταν πως στην φόρμα που συμπλήρωνα μέσα στο app, είχε ένα υποχρεωτικό πεδίο παρόχου (χωρίς επεξήγηση περί τίνος πρόκειται) και είχε μόνο 2 επιλογές: WIND και VODAFONE.

Εγώ που είμαι στην Q (δηλαδή στην NOVA) δεν ήξερα τι να πατήσω και εφόσον δεν με άφηνε να συνεχίσω γιατί ήταν υποχρεωτικό, έβαλα WIND.

Δεν είχαν ενημερώσει τη φόρμα προφανως με το νέο όνομα.

Wind = nova/q

Edited by kmpatra

6 minutes ago, Cyberdemon87 said:

Έκανα την διαδικασία ενεργοποίησης και ταυτοποίησης τελικά μέσω του Frog app, έλαβα και sms/email επιβεβαίωσης.

Γνωρίζετε περίπου πόσες μέρες παίρνει συνήθως μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα;

Το μόνο "κουλό" ήταν πως στην φόρμα που συμπλήρωνα μέσα στο app, είχε ένα υποχρεωτικό πεδίο παρόχου (χωρίς επεξήγηση περί τίνος πρόκειται) και είχε μόνο 2 επιλογές: WIND και VODAFONE.

Εγώ που είμαι στην Q (δηλαδή στην NOVA) δεν ήξερα τι να πατήσω και εφόσον δεν με άφηνε να συνεχίσω γιατί ήταν υποχρεωτικό, έβαλα WIND.

Το ίδιο είναι σιγά τι WIND τι NOVA

Q είναι σε έναν πάροχο πάλι οπότε WIND/NOVA

3 minutes ago, kmpatra said:

Δεν είχαν ενημερώσει τη φόρμα προφανως με το νέο όνομα.

Wind = nova/q

Δε γουστάρουν τα νοντ μη κολλήσουν τίποτα 

@Nickchris36 Σωστααα;

Εδώ στο σταθερό γράφουν δότης πάροχος Tellas 😂

Screenshot_20250104_001302.jpg

Edited by Antonio21

Nova only Edge SA For Ever.. 

2 minutes ago, Antonio21 said:

Εδώ στο σταθερό γράφουν δότης πάροχος Tellas 😂

Η wind πριν ήταν tellas 

μυρμήγκια φάση χαχαχα

Πήρα στο καινούργιο φρογκ τα 3 γβ το δώρο από την έρευνα. Στο τηλέφωνο έκανε hotspot.

Στο ρουτερ δεν έδινε ίντερνετ ενώ συνδεόταν κανονικά. Άνθρακες ο θησαυρός. Πάνε τα 3€.

Καλησπέρα λοιπόν πήγα στο κατάστημα φρογκ της Αθήνας σήμερα για να πάρω την προσφορά 144 με φορητότητα από καρτοκινητό 

μου έκανε σήμερα το αίτημα της φορητότητας και πρέπει να ξαναπάω την τρίτη για να μου ενεργοποιήσει το πρόγραμμα μόλις ολοκληρωθεί  η φορητότητα 

οπότε αν θέλει κάποιος να κάνει φορητότητα από καρτοκινητό για την προσφορά των 144 πρέπει να πάει δύο φορές στο κατάστημα