Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Της ανανέωσης τα mb ισχύουν για περιαγωγή? 500 που δίνει από κατάστημα και το 1 γίγα που δίνει από μόνο του σαν frog

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς όμως δεν ισχύουν σε roaming.

Μίλησα σήμερα γιατί ήθελα να δω τι παίζει γιούχα Ρουμανία και μου είπαν πως μόνο τα 600mb με τα 6€ ισχύουν.

Υπάρχει μήπως κάποιος που έχει δει κάτι αντίθετο απ αυτό που μου είπαν στην πράξη;

Έχει γραφτεί ξανά ότι τον Ιούλιο ήταν σε ισχύ. Ήμουν αρχές Ιουλίου στη Γερμανία για δύο εβδομάδες και τα χρησιμοποίησα κανονικότατα με 4G
[sIGPIC][/sIGPIC]

Της ανανέωσης τα mb ισχύουν για περιαγωγή? 500 που δίνει από κατάστημα και το 1 γίγα που δίνει από μόνο του σαν frog

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι εγώ τον Ιούλιο στη Βουλγαρία κατανάλωσα κανονικά και από δώρο ανανέωσης και από πακέτο 4gb.

Αν κάποιος πάει στο εξωτερικό η βρίσκεται ήδη, ας μας ενημερώσει αν συνεχίζει να ισχύει η περιαγωγή και σε ποια "πακέτα" ή δώρα.

Μέχρι στις 16/8 πακέτο 4 GB που είχε αγοραστεί 18/7 ( πριν την αναφορά για μη ισχύ σε περιαγωγή στο ενημερωτικο SMS ) καταναλωνόταν κανονικά.

Παρασκευή θα ενημερώσω.

Εμένα μου είπαν να μην ανοίξω και το 4G

Να το έχω μόνο σε 3G

Επίσης για να μάθω το υπόλοιπο θα στέλνω στο 1330 το Υ όπως εδώ Ελλάδα, γιατί ξέχασα να ρωτήσω.

Και αν χρεώνεται αυτό??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Να το έχω μόνο σε 3G

Ποιος σου ειπε τετοια ανακριβεια; :p

Edited by stefanos1999

Παρασκευή θα ενημερώσω.

Να το έχω μόνο σε 3G

Επίσης για να μάθω το υπόλοιπο θα στέλνω στο 1330 το Υ όπως εδώ Ελλάδα, γιατί ξέχασα να ρωτήσω.

Και αν χρεώνεται αυτό??

4G στο 1333 θα στείλεις και μην ακούς χαζομάρες!!

Οχι δεν χρεώνεται, επίσης δουλεύει κανονικά η εφαρμογή mycosmote.

bf170c28b698cd20ff0f6b1cfc11cd5e.jpg

8299574b5f357171ce3ae7607dee1579.jpg

Edited by Da_rudakos

Δεν χρεώνεται η αποστολή Υ στο 1330 όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό (ούτε και σε τρίτη χώρα π.χ. Τουρκία).

Η αποστολή 4G στο 1333 όμως χρεώνεται (στην Ε.Ε.) ,ας το προετοιμάσετε από την Ελλάδα.

Η κλήση στο1314 δεν είναι εφικτή.

Το Internet δουλεύει κανονικά σε όλα τα πακέτα στην Ε.Ε., αλλά κανείς δεν μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι θα δουλεύει και αύριο εφόσον επίσημα "δεν δουλεύει"

Βρίσκομαι σε χώρα της Ε.Ε.

Ωραία παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σκέφτομαι να μην πάρω το πακέτο των 600mb με τα 6 ευρώ, το μόνο που μου είπαν ότι δουλεύει και να δοκιμάσει να δει αν τραβάει απ τα πακέτα που ήδη έχει και μου είπαν απ την εξυπηρέτηση πελατών της frog ότι ΔΕΝ δουλεύουν εξωτερικό.

Και ότι έχω γράψει εδώ αυτοί μου το είπαν ( για κάποιο φίλο που ρώτησε παραπάνω).

Παντα φιλικα Μανος

Εξάλλου αν έχεις το ΜΙ δεν μπορεί να σε χρεώσει εκτός πακέτου .

( ΜΙ στο 1333) .

Βρίσκομαι σε χώρα της Ε.Ε.

Μονιμη διαμονη (4μηνο+) ξεκινησε να χρεωνει η' και αυτο παιζει να μην εφαρμοστει;

Edited by stefanos1999

Δεν χρεώνεται η αποστολή Υ στο 1330 όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό (ούτε και σε τρίτη χώρα π.χ. Τουρκία).

μόλις με χρέωσε 0.25€ για το SMS.

το οποίο εκ των υστέρων είδα ότι το αναφέρει στο site σαν επιπλέον χρέωση 0.248 €/sms

Μονιμη διαμονη (4μηνο+) ξεκινησε να χρεωνει η' και αυτο παιζει να μην εφαρμοστει;

Θα ξέρουμε στις 29 Οκτωβρίου που θα συμπληρωθούν 4 μήνες από το δωρεάν Roaming .

Θα ξέρουμε στις 29 Οκτωβρίου που θα συμπληρωθούν 4 μήνες από το δωρεάν Roaming .

15/10 εννοεις, 15/6 ξεκινησε στην cosmote.

Έχεις δίκιο .

Το δικό μου το κύριο νούμερο ξεκίνησε στις 29 αλλά είμαι σε άλλη εταιρεία. Ξεγελάστηκα.

μόλις με χρέωσε 0.25€ για το SMS.

το οποίο εκ των υστέρων είδα ότι το αναφέρει στο site σαν επιπλέον χρέωση 0.248 €/sms

Τελικά χρεώνει ή δε χρεώνει?

Γιατί ο φίλος παραπάνω είπε δε χρεώνει.

Και το Μ στο 1333 που λέει το παλικάρι πιο πάνω τι είναι?

Παντα φιλικα Μανος

Τώρα, με τη νέα υπηρεσία My Internet μπορείς να ελέγχεις ακριβώς τι πληρώνεις για Mobile Internet!

Γιατί με το My Internet:

Ενημερώνεσαι άμεσα κάθε φορά που σου τελειώνουν τα MB και σου κόβεται αυτόματα το σερφάρισμά σου για να μη χρεώνεσαι.

Αποφασίζεις πως θα συνεχίσεις, μπαίνοντας στη σελίδα του My Internet και επιλέγοντας απευθείας το πακέτο που θέλεις για να ξεκινήσεις και πάλι το σερφάρισμα.

Παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα δωρεά MB.

Για να ενεργοποιήσεις το My Internet στείλε δωρεάν SMS τη λέξη MI στο 1333 ή μπες από το κινητό σου στο http://myinternet.cosmote.gr/ και ενεργοποίησε τη νέα υπηρεσία για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα MB σου!

η εβδομαδα διπλασιασμου για τα 60+60 ισχυει μεχρη σημερα της 12 το βραδυ η εληξε?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σας δουλεύει να συνδεθείτε με pptp vpn από καρτοκινητά cosmote, frog η cosmokarta?

Νομίζω.. μου δούλευε μετά απο μερικές κλήσεις αλλά τώρα με τίποτα.

Με καποιο τρόπο το

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με καποιο τρόπο το βατραχι δίνει 1000' προς όλους δώρο με ανανέωση 10€. Έχει τύχη σε άλλους;

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Με καποιο τρόπο το

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με καποιο τρόπο το βατραχι δίνει 1000' προς όλους δώρο με ανανέωση 10€. Έχει τύχη σε άλλους;

Εννοείς ότι εβαλες 10ε και σου έδωσε 1000 προς ολους; Μέσω νετ ,κατάστημα η αγορά απο περιπτερο;

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Έβαλα χτες εγω 10€ (paypal) αλλα δεν μου εδωσε κατι, εκτός απο 500mb..

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα λεπτά ομιλίας ενώθηκαν με τα προηγούμενα με ενιαία λήξη!

Εννοείς ότι εβαλες 10ε και σου έδωσε 1000 προς ολους; Μέσω νετ ,κατάστημα η αγορά απο περιπτερο;

Με περιπτέρου.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!