dkm Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Στέλνεις την λέξη frog 697xxxxxxx στο 1454... Παράθεση Συλλογή κινητών: SonyEricsson K750@W800, K800@K810, Nokia N80i, E51i, 3120c, Motorola V220, V300, Siemens M75, LC KC550. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 η ενιαια χρεωση σμς ειτε προς εσωτερικο ειτε προς εξωτερικο;; οι καλες προσφορες που βγαζει παντα;(πχ στις αρχες ειχε 100 ή 200 σμς δωρο με οποιαδηποτε ανανεωση,0.3 λεπτα το σμς,0,2λεπτα το λεπτο απο φρογκ σε φρογκ)ε ας μην ειμαστε και αχαριστοι! τα μονα αρνητικα που εντοπιζω εγω ειναι η αδυναμια αποστολης σμς ε τετραψηφια νουμερα και η αδυναμια ενημερωσης υπολοιπου δωρεαν σμς Σημασία έχει οι προσφορές που κάνει να έχουν μόνιμη διάρκεια. Αν αφήσει στα 0,03€ / sms τότε μάλιστα είναι μια καλή κάρτοκινητή για να την έχεις. Τα φθηνά sms προς εξωτερικό με το ζόρι να αφορούν το 10% των χρηστών. Ti ennoeis apenergopoiseis?Stamatises na tin xrisimopoieis? Ναι αυτό εννοώ. Την πήρα την κάρτα καθαρά για τα φθηνά μηνύματα με 0,03ε / sms και τώρα την χρησιμοποιώ μονάχα όταν θέλω να καλέσω σε άλλον Βατραχοχρήστη. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 αντε ρε FROG ξυπνα και φερε παλι την προσφορα με τα 3λεπτα ανα sms αυτη τη φορα οριστικα!!! αλλιως στο λεω εγω θα βαλω αλλη εταιρια που θα εχει πακετο μηνυματων Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 εγω κερδισα 200 μηνυματακια..χιχι..καλη φαση..γλυτωσα 10 ευρω(αλλα βονταφον sms card) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ευγε!!εχεις 29 μερες να τα ξοδεψεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 αντε ρε FROG ξυπνα και φερε παλι την προσφορα με τα 3λεπτα ανα sms αυτη τη φορα οριστικα!!! αλλιως στο λεω εγω θα βαλω αλλη εταιρια που θα εχει πακετο μηνυματων +1 Ήδη την έκανα για το momad.. Αν είναι η πάλαι ποτέ ένδοξη frog να διαφημίζει συνεχώς τις ξεπεσμένες προσφορές τύπου frogtunes....την κάτσαμε. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 +1 Ήδη την έκανα για το momad.. Αν είναι η πάλαι ποτέ ένδοξη frog να διαφημίζει συνεχώς τις ξεπεσμένες προσφορές τύπου frogtunes....την κάτσαμε. :X ΜΗΝ ξεχνατε οτι περι CΟSΜΟΤΕ προκειται...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 εχω την εντυπωση πως περιπου αν α δυο μηνες βγαζει καποια προσφορα η φρογκ. αρχικα ειχε 100σμς με καθε ανανεωση,μετα ειχε σμς με 3 λεπτακια,ομιλια με 2 λεπτα/λεπτο,τωρα εχει τα 200 σμς δωρο με καθε ενο μελος που φερνει καποιος στη βατραχοοικογενεια... αν ειναι οντως ετσι,υπομονη...το τελος του μηνα ειναι (σχετικα) κοντα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 εχω την εντυπωση πως περιπου αν α δυο μηνες βγαζει καποια προσφορα η φρογκ. αρχικα ειχε 100σμς με καθε ανανεωση,μετα ειχε σμς με 3 λεπτακια,ομιλια με 2 λεπτα/λεπτο,τωρα εχει τα 200 σμς δωρο με καθε ενο μελος που φερνει καποιος στη βατραχοοικογενεια... αν ειναι οντως ετσι,υπομονη...το τελος του μηνα ειναι (σχετικα) κοντα ακομη ισχυει αυτο ? Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Kati akousa pos epaneferan tin prosfora ton 3' ana sms.Isxiei kati tetoio? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 πως μπορω να μαθω ποσο υπολοιπο εχω απο τα sms που εδωσαν (καθε φορα που φερνεις ενα φιλο σου στη φροκγ) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Kati akousa pos epaneferan tin prosfora ton 3' ana sms.Isxiei kati tetoio? Η ιστοσελίδα του Βάτραχου δεν λέει κάτι σχετικό άρα δεν ισχύει... Ακόμα περιμένει απενεργοποιημένος ο Βατραχός μου να έρθουν τα 3€ / sms... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 δν ηξερα σε ποιο θεμα να το γραψω γι αυτο το γραψα εδω ποια καρτα ειναι πιο φθηνη στα μνμ ??? frog,momad,wind,vodafone,what's up ,einai tosa pola pou dn ta thimamai ola poio einai omos to pio fthino borite na mou peite ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 δν ηξερα σε ποιο θεμα να το γραψω γι αυτο το γραψα εδω ποια καρτα ειναι πιο φθηνη στα μνμ ??? frog,momad,wind,vodafone,what's up ,einai tosa pola pou dn ta thimamai ola poio einai omos to pio fthino borite na mou peite ????????? Με τις βασικές χρεώσεις πιο φθηνό είναι το Frog & momad. Με τις προαγορές sms το κόστος είναι το ίδιο για what's up, f2g & CU και είναι πιο φθηνό απο Frog & momad (μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το CU είναι πιο φθηνό από what's up, f2g, Frog & momad στις βασικές χρεώσεις με την προσφορά που έχει μέχρι τότε) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Με τις βασικές χρεώσεις πιο φθηνό είναι το Frog & momad. Το Frog και η Q είναι, το Momad είναι ελαφρώς πιο ακριβό (0,063Ε έναντι 0,068Ε). Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 πως μπορω να μαθω ποσο υπολοιπο εχω απο τα sms που εδωσαν (καθε φορα που φερνεις ενα φιλο σου στη φροκγ) ?? δεν μπορεις...ξεκινα να τα μετρας:lol: Kati akousa pos epaneferan tin prosfora ton 3' ana sms.Isxiei kati tetoio? οχι.ουτε στο σαιτ τους λεει κατι τετοιο,ουτε σμς εστειλαν στους συνδρομητες τους,οποτε....ραδιο αρβυλα ακουσες :ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Εκανα αιτηση φορητοτητας πριν κανα 2-3 μερες, απο ανωνυμο καρτοκινητο wind. Εδωσα το 20ψηφιο νουμερο και ειπαν θα με παρουν τηλ.απο το κουριερ για τα σχετικα. Το θεμα ειναι ποσο καιρο περνει να σε παρουν τηλ? Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω την πορεια εξελιξης της διαδικασιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 υπολογιζε 20μερες .. ελπιζω να εισουν σαφης οτι θες να πας φρογκ και να τους το ειπες 3-4 φορεσ.φιλος μου που εκανε φορητοτητα απο wind σε φρογκ τον πηγαν σε cosmokarta Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Και εγώ ρε γμτ καλόμαθα με το 3cents/sms και τώρα φεύγει πολύ εύκολα η κάρτα. Μάλλον με βλέπω για τίποτα άλλο από βδομάδα... k egw to idio! ase ase... Tespa, egw gyrisa sto palio mou Cu giati ta 5cent/sms kai ta 250' pros cu einai deleastika... Parallhla egw i8ela poly ton tilefwnith kai to internet kai ta sms se tetrapsifia, kai i frog apla ta agnoouse. An dn vgaloun kamia kalh prosfora dn paizei na ksanavalw karta frog! Ta 3cent/sms me eixan volepsei, alla den einai arketa. Kserei kaneis apo diafimistikhs apopshs pou apeu8unetai i frog (target group). Exw tin entypwsh pws h arxikh idea itan kapoioi metanastes na miloun me tin xwra tous f8inotera se omilia kai sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μετανάστες και πιτσιρίκια, βγήκε κυρίως σαν απάντηση στην q-card Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 καλα χαζοι ειναι εκει στην κοσμοτε? δε τους κοβει να κανουν ξανα μειωσεις? αυτη τη στιγμη το σι γιου τσακιζει , εστω και για 3 μηνες! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Το τονισα οτι θελω frog.Τωρα αν κανουν καμια μ@λ@κι@ δε με πολυ νοιαζει, εγω απλα θελω να παω σε cosmote ενα νουμερο που το εχω να λειτουργει μονο σπιτι οπου οι αλλες εταιριες δεν ποιανουν με καμια δυναμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 τα 3 λεπτα/sms θα επανερθει μεχρι τελος του μηνα ,θα δειτε διαφημιση στην tv πολυ συντομα ;) υπομονη Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Μακάρι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 τα 3 λεπτα/sms θα επανερθει μεχρι τελος του μηνα ,θα δειτε διαφημιση στην tv πολυ συντομα ;) υπομονη stadar pragmata? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts