Jump to content

Τα πάντα για τον ΟΣΕ

Aeikinitos
 Κοινοποίηση

Πώς σας φαίνεται γενικά ο ΟΣΕ;  

34 members have voted

1. 1. Πώς σας φαίνεται γενικά ο ΟΣΕ;

• Άριστος
      1
    • Πολύ καλός
      15
    • Κάτω του μετρίου
      16
    • Αίσχος.
      2

Recommended Posts

Σας αρέσει να ταξιδεύετε με τον ΟΣΕ; Πώς σας φαίνονται τα τραίνα ICityE; Κάθε πόσο συχνά ταξιδεύετε και χρησιμοποιείτε τον ΟΣΕ;

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση του ΟΣΕ (τηλ. 1110) όσο και από την ποιότητα του ταξιδιού.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Το 1110 είναι τηλεφωνική υπηρεσία της ΝΕWSΡΗΟΝΕ. Η έδρα της υπηρεσίας αυτής είναι στη καλλιθέα.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Το 1110 είναι τηλεφωνική υπηρεσία της ΝΕWSΡΗΟΝΕ. Η έδρα της υπηρεσίας αυτής είναι στη καλλιθέα.

Ναι, αλλά σε ενημερώνουν στο πι και φι.

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Se sxesi prin apo 2 xronia exoun allaxi parapolla sto OSE, vevea ine ke pali kato tou metriou apo thema eksipiretisis, kathariotitas ke timis isitirion.

Ta legomena InterCity ine kati mpakatales 20 xronon agorasmena apo tin Germania pou anakataskeuastikan stin Ellada.

Oso gia ta nea bagonia ine kataskeuasmena stin Ellada sta nafpigia skaramagka ke ine arketa kala. Mionektima tous ine ta tzamia pou den mporis na dis apo auta to bradi ke i vromia ton kathismaton tous.

To xirotero gia mena ine oti den epitrepete to kapnisma.

:!: :wacko: :wacko: :wacko:

Αυτό δεν το βρίσκω καθόλου κακό ,

γιατί στο ΚΤΕΛ είναι καλλίτερα που πιάνεσαι στα καθίσματα και για όσους θέλουν να καπνίσουν περιμένουν να κατέβουν στο 90.

Είναι δυνατόν; Αν επιτρεπόταν το κάπνισμα οι μη-καπνιστές θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν από την απαράδεκτη ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε! Υπερβάλλω αλλά θα ήταν αδύνατο να επιτρεπόταν σε μια πολιτισμένη χώρα αυτό θέλω να πιστεύω. Ο καπνιστής μπορεί να αντέξει κάποιες ώρες,ο μη καπνιστής στην αντίθετη περίπτωση τι μπορεί να κάνει, να μην αναπνέει;

Πάντως στα δικά μου ταξίδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το τρένο, το κάπνισμα επιτρεπόταν στο κυλικείο (οπου και είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι καπνιστές και εγώ δε μπορούσα να φάω αλλά το ανέχτηκα ;) )

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Είναι δυνατόν; Αν επιτρεπόταν το κάπνισμα οι μη-καπνιστές θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν από την απαράδεκτη ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε! Υπερβάλλω αλλά θα ήταν αδύνατο να επιτρεπόταν σε μια πολιτισμένη χώρα αυτό θέλω να πιστεύω. Ο καπνιστής μπορεί να αντέξει κάποιες ώρες,ο μη καπνιστής στην αντίθετη περίπτωση τι μπορεί να κάνει, να μην αναπνέει;

Πάντως στα δικά μου ταξίδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το τρένο, το κάπνισμα επιτρεπόταν στο κυλικείο (οπου και είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι καπνιστές και εγώ δε μπορούσα να φάω αλλά το ανέχτηκα ;) )

Ke sto kilikio paranoma kapnizoun kanonika apagoreuete se olo to treno.

Otan eklina thesis gia to treno ebaza kapnizonton bagoni otan ipirxe, alla i katastasi itan apopniktiki giati me enoxlouse o kapnos ton allon.

Tespa dikio exete i mi kapnistes ke katalaveno ti simeni na ine o allos pathitikos kapnistis me to etsi thelo.

Οχι αυτό σταμάτησε να ισχύει. Κανονικά τώρα δεν μπορείς να καπνίσεις ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στο τρένο.
Samsung S21 Ultra

Eιδικά στο ICityE που δεν ανοίγουν τα παράθυρα, δε γίνεται με τίποτα να καπνίσεις, ούτε καν μες στην τουαλέτα. Βέβαια εγώ την τελευταία φορά που ταξίδεψα είδα κάτι τύπισσες να καπνίζουν στο τέλος του βαγονιού...

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Eιδικά στο ICityE που δεν ανοίγουν τα παράθυρα, δε γίνεται με τίποτα να καπνίσεις, ούτε καν μες στην τουαλέτα. Βέβαια εγώ την τελευταία φορά που ταξίδεψα είδα κάτι τύπισσες να καπνίζουν στο τέλος του βαγονιού...

Iparxi treno pou exi anikta parathira???

Στην Ελλάς του 2006 υπάρχει και τέτοιο τρένο αν θέλεις να βρεις.

Σε δεκάδες από τα παλαία τρένα που κυκλοφορούν τα παράθυρα άνοιγαν από πάνω προς τα κάτω ως την μέση.

Ρε παιδιά τον Μάϊο που κατέβηκα για την Eurovision καπνίζανε πολλοί στο 'προθάλαμο' του βαγονιού (έξω από τις τουαλέτες), και κανείς δεν τους είπε τίποτα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Κανονικά δεν επιτρέπεται το κάπνισμα!

Μόλις ξενικάει το τρένο το λένε ότι απαγορεύεται σε όλους τους χώρους... Αυτοί που θέλους να καπνίσουν όμως θα το κάνουν! Θα τους πούνε τίποτα, θα το σβήσουν και μόλις φύγει ο ελεγκτής ανάβουν άλλο :mad:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανονικά δεν επιτρέπεται το κάπνισμα!

Μόλις ξενικάει το τρένο το λένε ότι απαγορεύεται σε όλους τους χώρους... Αυτοί που θέλους να καπνίσουν όμως θα το κάνουν! Θα τους πούνε τίποτα, θα το σβήσουν και μόλις φύγει ο ελεγκτής ανάβουν άλλο :mad:

:lol: Opos kano ego.

• 3 weeks later...

Τα παλιά ναι.... είχαν ανοιχτά παράθυρα

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

μέτριος θα έλεγαγιατί πραγματικά έτσι είναι .ειδικά εδώ που είμαι εγώ στην Έδεσσα το τραίνο μπορεί να μην αργεί να έρθει αλλα μέχρι Θεσσαλονίκη κάνει 1,5 ώρα το αργό,και το γρήγορο μετά που κάνει μία δε συμφέρει στη τιμή.;)

Πολυ καλος,δεν ειχω αντιπετοπισει καποιο προβλημα προς το παρον.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

• 3 months later...

Ψιλοχοντροαθλιο το site τους.

Για ο,τι θες σου λεει να παρεις τηλεφωνο...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• 3 weeks later...

Να ρωτήσω κάτι και εγώ?

Πήγα έβγαλα εισητήρια για Πάτρα (από Αθήνα) και μου είπε ότι πρέπει να πάω με τον προαστιακό ως την Κόρινθο και μετά να αλλάξω... Μου έδωσε και 2 εισητήρια γιαυτό το σκοπό. ΟΚ ως εδώ δεν πειράζει η ταλαιπωρία... (αρκεί βέβαια οι σταθμοί προαστιακού και εθνικού σιδηροδρόμου να ναι κοντά, κάτι που ξέχασα να ρωτήσω)

Επίσης ότι ο προαστιακός είναι τα γνωστά 2 (ουσιαστικά 1.5) βαγόνια. Αυτά δεν είναι που δεν προσφέρουν ΚΑΜΙΑ άνεση ούτε τουαλέτα, ούτε κυλικείο και έχουν ελάχιστες θέσεις ή κατάλαβα λάθος? Δηλαδή πρέπει να είμαι 80 λεπτά όρθιος με τη βαλίτσα και να μην μπορώ να φάω κάτι??? Ή δεν έχω προσέξει καλά και έχει κάπου κυλικείο και τουαλέτα??

Ελπίζω αυτό το χάλι να μη συνεχιστεί και μετά την Κόρινθο, με άλλο τρένο απλά...

Όποιος έχει ταξιδέψει ας μου πει τις απόψεις του και αν κάνω (που ελπίζω) κάποιο λάθος.

Άμεσα παρακαλώ γιατί αύριο φεύγω:)

Πήρα το 1110 τηλέφωνο και ρώτησα. Σωστά κατάλαβα, αυτά είναι τα βαγόνια και όταν ρώτησα πως γίνεται να είμαι 1,5 ώρα όρθιος μου είπε εν ολίγοις ότι αυτά είναι και αν μου αρέσει γιατί είναι τοπική γραμμή. Να τους χαιρόμαστε!!

Στους συρμούς του προαστιακού που κινούνται μεταξυ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας υπάρχει τουαλέτα στο πίσω βαγόνι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE