Nrg Δημοσιεύτηκε September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2006 Πολλοι θα εκμεταλευτηκατε τη προσφορα της HOL που ετρεχε μεσα στο καλοκαιρι οπου με 299 Ευρω μας εδινε 1mbit για 1 χρονο. Προσφατα ειχε βγαλει δελτιο τυπου οτι αυτη τη προσφορα δεν θα την αναβαθμισει, ομως ειχε ηδη προβει σε αναβαθμιση :wacko: . Χθες, υποβαθμισε ολα τα broadband pack 1000 του καλοκαιριου απο τα 2048 σε 1024! Η συγκεκριμενη κινηση ειναι απαραδεκτη καθως προκειται για εξαπατηση. Δεν φτανει που δεν μας αναβαθμιζουν (οπως εκαναν οι ανταγωνιστες), αλλα αναβαθμισαν το bpack 500 στα 1024! Τι σημαινει αυτο? Την ιδια εποχη ετρεχαν και οι δυο προσφορες, το bpack 500 εκανε 246 Ευρω και το bpack 1000 299 Ευρω. Με αυτο που εκανε τωρα, εμεις πληρωσαμε 53 Ευρω παραπανω για να εχουμε την ιδια ταχυτητα με αυτους που πηραν το 500!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Πολλοι θα εκμεταλευτηκατε τη προσφορα της HOL που ετρεχε μεσα στο καλοκαιρι οπου με 299 Ευρω μας εδινε 1mbit για 1 χρονο. Προσφατα ειχε βγαλει δελτιο τυπου οτι αυτη τη προσφορα δεν θα την αναβαθμισει, ομως ειχε ηδη προβει σε αναβαθμιση :wacko: . Χθες, υποβαθμισε ολα τα broadband pack 1000 του καλοκαιριου απο τα 2048 σε 1024! Η συγκεκριμενη κινηση ειναι απαραδεκτη καθως προκειται για εξαπατηση. Δεν φτανει που δεν μας αναβαθμιζουν (οπως εκαναν οι ανταγωνιστες), αλλα αναβαθμισαν το bpack 500 στα 1024! Τι σημαινει αυτο? Την ιδια εποχη ετρεχαν και οι δυο προσφορες, το bpack 500 εκανε 246 Ευρω και το bpack 1000 299 Ευρω. Με αυτο που εκανε τωρα, εμεις πληρωσαμε 53 Ευρω παραπανω για να εχουμε την ιδια ταχυτητα με αυτους που πηραν το 500!! :wacko: Πάντως μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Η HOL δεν έχει το πλήθος των χρηστών της Forthnet (που γράφοντας-γράφοντας σε forums της έκαναν τρομερή δυσφήμιση και αναγκάστηκε να μαζευτεί). Εξάλλου, πάντα ήταν ακριβούτσικη έως ακριβή. Παρηγοριά: το ίδιο κάνει και η Vivodi. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Πάντως μην περιμένεις να βγάλεις άκρη. Η HOL δεν έχει το πλήθος των χρηστών της Forthnet (που γράφοντας-γράφοντας σε forums της έκαναν τρομερή δυσφήμιση και αναγκάστηκε να μαζευτεί). Εξάλλου, πάντα ήταν ακριβούτσικη έως ακριβή. Παρηγοριά: το ίδιο κάνει και η Vivodi. ;) Τι έκανε η vivodi? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τι έκανε η vivodi? Όσους πήραν το Cube με δωδεκάμηνη δέσμευση στα 1024 τους άφησε στα 1024 (μιλάω για τους ΑΡΥΣ). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Όσους πήραν το Cube με δωδεκάμηνη δέσμευση στα 1024 τους άφησε στα 1024 (μιλάω για τους ΑΡΥΣ). Μα δεν υπάρχει cube με 12 μήνες. Μήπως εννοείς μια προσφορά που είχε κάνει το Ιούλιο με τo cube που πλήρωνες για 512 και έιχες 1024? Αυτο δεν το αναβαθμίζει γιατί είναι ήδη αναβαθμισμένο ;) Διάβασε εδώ: Ανακοίνωση: Αναβάθμιση ταχυτήτων από τη Vivodi Με συνέπεια στη φιλοσοφία της για παροχή προσιτών ευρυζωνικών υπηρεσιών, η Vivodi Telecom αναβαθμίζει στο διπλάσιο τις ταχύτητες των ADSL συνδρομών των υφισταμένων συνδρομητών της (πρόσβαση τύπου Α.ΡΥ.Σ.) για τις υπηρεσίες DSLnet (Dynamic,Static ,SOHO), DSLcube, τόσο μηνιαίας χρέωσης όσο και προπληρωμένων συνδρομών, παράλληλα με την αναβάθμιση των ADSL προσβάσεων από το δίκτυο του ΟΤΕ. Οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες 768/192Κbps, 1024/256Κbps και 2048/256Κbps είναι εφικτές με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί και η σχετική αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΟΤΕ. Οι συνδρομητές ειδικών προσφορών εξαιρούνται της αναβάθμισης (Προσφορά DSLcube Ιουλίου 2006 όπου οι ταχύτητες αναβαθμίστηκαν ήδη στα 1024/256) http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=1 Ποτέ η vivodi δεν κοροϊδεψε κανέναν απ'όσο ξέρω. Τα μόνα που άκουσα μέχρι τώρα είναι της forthnet(και αυτή την δικαιολογώ γιατί έχει τοσα αγγούρια στο κεφάλι της. Στηνει σε όλη την Ελλάδα δίκτυο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ του οτε δίκτυο οπτικών ινών) και της HOL που βλέπω τώρα Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Μα δεν υπάρχει cube με 12 μήνες. Μήπως εννοείς μια προσφορά που είχε κάνει το Ιούλιο με τo cube που πλήρωνες για 512 και έιχες 1024? Αυτο δεν το αναβαθμίζει γιατί είναι ήδη αναβαθμισμένο ;) Διάβασε εδώ: Ανακοίνωση: Αναβάθμιση ταχυτήτων από τη Vivodi Με συνέπεια στη φιλοσοφία της για παροχή προσιτών ευρυζωνικών υπηρεσιών, η Vivodi Telecom αναβαθμίζει στο διπλάσιο τις ταχύτητες των ADSL συνδρομών των υφισταμένων συνδρομητών της (πρόσβαση τύπου Α.ΡΥ.Σ.) για τις υπηρεσίες DSLnet (Dynamic,Static ,SOHO), DSLcube, τόσο μηνιαίας χρέωσης όσο και προπληρωμένων συνδρομών, παράλληλα με την αναβάθμιση των ADSL προσβάσεων από το δίκτυο του ΟΤΕ. Οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες 768/192Κbps, 1024/256Κbps και 2048/256Κbps είναι εφικτές με την προϋπόθεση ότι έχει πραγματοποιηθεί και η σχετική αναβάθμιση των αντίστοιχων υποδομών (DSLAMs) στην περιοχή του συνδρομητή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΟΤΕ. Οι συνδρομητές ειδικών προσφορών εξαιρούνται της αναβάθμισης (Προσφορά DSLcube Ιουλίου 2006 όπου οι ταχύτητες αναβαθμίστηκαν ήδη στα 1024/256) http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=1 Ποτέ η vivodi δεν κοροϊδεψε κανέναν απ'όσο ξέρω. Τα μόνα που άκουσα μέχρι τώρα είναι της forthnet(και αυτή την δικαιολογώ γιατί έχει τοσα αγγούρια στο κεφάλι της. Στηνει σε όλη την Ελλάδα δίκτυο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ του οτε δίκτυο οπτικών ινών) και της HOL που βλέπω τώρα Τυπικά δεν κοροίδεψε κανέναν ούτε η Vivodi ούτε η HOL, αλλά όταν η Forthnet και η OTEnet τους έχουν πάει στα 2048 και αυτές όχι, τότε λογικό είναι να αισθάνονται μ...ες. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 H HOL κοροιδεψε γιατι ταυτοχρονα προσεφερε το ΙΔΙΟ προιον σε διαφορετικες τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Τυπικά δεν κοροίδεψε κανέναν ούτε η Vivodi ούτε η HOL, αλλά όταν η Forthnet και η OTEnet τους έχουν πάει στα 2048 και αυτές όχι, τότε λογικό είναι να αισθάνονται μ...ες. ;) Όχι η ForthNet και η OTEnet, o OTE, γιατί όλες οι εταιρίες εξαρτώνται απο αυτήν(όχι για πολύ) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Η Forthnet και η Οtenet δεν έκαναν αναβάθμιση σε όλους-Ηταν η παγίδα των "προσφορών" του καλοκαιριού (μεχρι αρχές Αυγούστου) στα 1Μbit βάση της δέσμευσης που υπόγραψαν όσοι αγόρασαν λόγω της χαμηλής τιμής πακέτου ,"η σύνδεση είναι σταθερή 1Μbit για 1 έτος " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Τι σημαινει αυτο? Την ιδια εποχη ετρεχαν και οι δυο προσφορες, το bpack 500 εκανε 246 Ευρω και το bpack 1000 299 Ευρω. Με αυτο που εκανε τωρα, εμεις πληρωσαμε 53 Ευρω παραπανω για να εχουμε την ιδια ταχυτητα με αυτους που πηραν το 500!! :wacko: H HOL κοροιδεψε γιατι ταυτοχρονα προσεφερε το ΙΔΙΟ προιον σε διαφορετικες τιμες. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 :confused: Ξέρει τι λέει ;):) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ξέρει τι λέει ;):) Το ίδιο προϊόν είναι τώρα με την αναβάθμιση,όχι τότε που το αγόρασε.Εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι..είναι και περασμένη η ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 :confused: Την ιδια εποχη ετρεχαν δυο προσφορες: α) Bpack 500 με 246 Ευρω και β) Bpack 1000 με 299 Ευρω. Το bpack 500 αναβαθμιστηκε στα 1024 ενω το bpack 1000 εμεινε στα 1024. Εγω δηλαδη γιατι πληρωσα 299 Ευρω? Για αερα? :confused: Η προσφορα εληγε 30/8, δηλαδη ενω οι αναβαθμισεις αρχισαν να εκτελουνται. Συγκεκριμενα, ενεργοποιηθηκα στις 20/8 στα 1024 και στις 3/9 εγινα 2048 ενω χθες επεστρεψα στα 1024! Η Forthnet και η Οtenet δεν έκαναν αναβάθμιση σε όλους-Ηταν η παγίδα των "προσφορών" του καλοκαιριού (μεχρι αρχές Αυγούστου) στα 1Μbit βάση της δέσμευσης που υπόγραψαν όσοι αγόρασαν λόγω της χαμηλής τιμής πακέτου ,"η σύνδεση είναι σταθερή 1Μbit για 1 έτος " Κανεις λαθος, τους αναβαθμισαν κανονικα ολους. Η φορθνετ στην αρχη ειχε πει οτι δεν θα αναβαθμισει τη προσφορα 1024 με 25 Ευρω, αλλα τελικα εκανε πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Την ιδια εποχη ετρεχαν δυο προσφορες: α) Bpack 500 με 246 Ευρω και β) Bpack 1000 με 299 Ευρω. Το bpack 500 αναβαθμιστηκε στα 1024 ενω το bpack 1000 εμεινε στα 1024. Εγω δηλαδη γιατι πληρωσα 299 Ευρω? Για αερα? :confused: Δεν λέω ότι έχεις άδικο,προς Θεού.Και οι της Forthnet την ίδια αγανάκτηση είχαν με σένα προτού τελικά αναιρέσουν την απόφασή τους να μην αναβαθμίσουν.Σε αυτό που έχω ένσταση είναι που είπες ότι "κοροϊδεψε" προσφέροντας το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Η αγανακτηση μου δεν ειναι επειδη δεν αναβαθμιστηκα στα 2048 καθως 1024 πληρωσα και 1024 δικαιουμαι. Για να γινω πιο συγκεκριμενος: Στις 16/8 πηρα το bpack 1024 με 299 Ευρω, και σημερα εχω 1024 ταχυτητα. Αν στις 16/8 επαιρνα το bpack 500 παλι θα ειχα 1024 με τη μονη διαφορα οτι για 10 μερες θα ειχα 512 αλλα θα ειχα γλυτωσει και 50 Ευρω. Παντως δεν μπορω να καταλαβω τη πολιτικη της HOL, που η αληθεια ειναι αυτη εκανε παντα τις καλυτερες προσφορες στα πακετα. Οταν οι δυο ανταγωνιστριες αναβαθμιζουν το ιδιο πακετο αυτοι που εχουν και λιγοτερους συνδρομητες πως περιμενουν εγω να κατσω μετα το 12μηνο? Ξερω οτι τα 50 Ευρω αποκλειεται να τα παρω, το πολυ πολυ να μου δωσουν κανα μηνα παραπανω. Αλλα νιωθω εξαπατημενος και καμια εταιρια δεν θελει οι πελατες της να ειναι δυσαρεστημενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Κανεις λαθος, τους αναβαθμισαν κανονικα ολους. Η φορθνετ στην αρχη ειχε πει οτι δεν θα αναβαθμισει τη προσφορα 1024 με 25 Ευρω, αλλα τελικα εκανε πισω. Φίλε μου, μιλώ και έχω παράδειγμα ,δεν εγινε ετσι σε όλα τα πακέτα,δεν είσαι μόνος-Δες συγκεκριμένα το συμβόλαιο σου τι λέει .Εσύ την προσφορά επέλεξες ,αλλά όπως είπες 1024 πλήρωσες,αυτό έχεις,ακριβότερα μεν,αλλά θέλει να μην βιαζόμαστε να πάρουμε στις προσφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ΜΕ την ίδια λογική αν πάρω μια τηλεόραση τώρα για €2000 που δεν υποστηρίζει ανάλυση 1080p και σε ένα μήνα βγει καινούριο μοντέλλο που την υποστηρίζει με λιγότερα λεφτα ή αγοράσω σήμερα το "φανταστικό Opel Corsa" μόνο για €12000 επηρεασμένος από την υπέροχη διαφήμιση, ετοιμοπαράδοτο (πληρώνω σήμερα και το παίρνω αύριο ) και στην παραλαβή βλέπω το KAINOYΡΙΟ μοντέλλο στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή που έχει έρθει ήδη και που σημάινιε πως βγάινοντας από την αντιπροσωπέια έχω χάσει το 50% της αξίας του, έχω εξαπατηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Αγοράζεις μία 20άρα TV στα 100 ευρώ. Την ίδια μέρα αγοράζει ένας φίλος σου μια 14άρα TV στα 75 ευρώ. Μετά από 10 μέρες η εταιρία παίρνει την TV του φίλου σου και του δίνει δωρεάν μία 20άρα... Εσύ πως θα ένιωθες; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Αγοράζεις μία 20άρα TV στα 100 ευρώ. Την ίδια μέρα αγοράζει ένας φίλος σου μια 14άρα TV στα 75 ευρώ. Μετά από 10 μέρες η εταιρία παίρνει την TV του φίλου σου και του δίνει δωρεάν μία 20άρα... Εσύ πως θα ένιωθες; Αρχίζει από μ πάντως. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Αρχίζει από μ πάντως. :p :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 ΜΕ την ίδια λογική αν πάρω μια τηλεόραση τώρα για €2000 που δεν υποστηρίζει ανάλυση 1080p και σε ένα μήνα βγει καινούριο μοντέλλο που την υποστηρίζει με λιγότερα λεφτα ή αγοράσω σήμερα το "φανταστικό Opel Corsa" μόνο για €12000 επηρεασμένος από την υπέροχη διαφήμιση, ετοιμοπαράδοτο (πληρώνω σήμερα και το παίρνω αύριο ) και στην παραλαβή βλέπω το KAINOYΡΙΟ μοντέλλο στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή που έχει έρθει ήδη και που σημάινιε πως βγάινοντας από την αντιπροσωπέια έχω χάσει το 50% της αξίας του, έχω εξαπατηθεί? Δεν καταλαβες το βασικο! Την ιδια μερα μου πουλησαν το corsa με τα 65 αλογα 12000 Ευρω και στον αλλον πουλησαν το corsa με τα 100 αλογα παλι 12000 Ευρω. Οχι μετα απο 1 μηνα, την ιδια μερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts