mvagustagm2000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα γεμίσει ο κόσμος από 8800; η νέα έκδοση είναι λίγο πιο ακριβή από τη παλιά... το οτι μεταχειρισμενο κανει ηδη 450 Euro.... σε καθε περιπτωση πιο δυσκολα θα βρεις στην αγορα το serene παρα το 8800... ξεχασα και την αξια πεταπωλησης...μια βολτα απο το ebay θα σε πεισει... αλλα μη κανουμε το thread serene Vs 8800... κριμα θα ειναι... Ναι βρε δε λέω... Δε θα το κάνουμε διαξιφισμο εδώ... Απλά δε νομίζω ότι θα δώσουν πολλοί 500 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο 8800. Καλύτερα να δώσεις 200 παραπάνω και να το πάρεις ολοκαίνουργιο... Η άποψη μου είναι αυτή τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ναι βρε δε λέω... Δε θα το κάνουμε διαξιφισμο εδώ... Απλά δε νομίζω ότι θα δώσουν πολλοί 500 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο 8800. Καλύτερα να δώσεις 200 παραπάνω και να το πάρεις ολοκαίνουργιο... Η άποψη μου είναι αυτή τουλάχιστον... ναι βρε...no offence καθολου...απλα να μη μας την πει κανεις απο τους κακους mod:p Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ναι βρε δε λέω... Δε θα το κάνουμε διαξιφισμο εδώ... Απλά δε νομίζω ότι θα δώσουν πολλοί 500 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο 8800. Καλύτερα να δώσεις 200 παραπάνω και να το πάρεις ολοκαίνουργιο... Η άποψη μου είναι αυτή τουλάχιστον... Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλά το serene είναι άλλη κλάση έτσι και αλλιώς. Σκέψου μόνο ότι κοστίζει όσο το 8800+ n73+μια κάρτα μνήμης 512:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Black Diamond $300,000 smartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Ναι βρε δε λέω... Δε θα το κάνουμε διαξιφισμο εδώ... Απλά δε νομίζω ότι θα δώσουν πολλοί 500 ευρώ για ένα μεταχειρισμένο 8800. Καλύτερα να δώσεις 200 παραπάνω και να το πάρεις ολοκαίνουργιο... Η άποψη μου είναι αυτή τουλάχιστον... Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλά το serene είναι άλλη κλάση έτσι και αλλιώς. Σκέψου μόνο ότι κοστίζει όσο το 8800+ n73+μια κάρτα μνήμης 512:p Σε αυτό περί της τιμής έχεις απόλυτο δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 στο cosmote 600 ποσο να βγαινει;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Black Diamond $300,000 smartphone Πολύ όμορφο... Αν και η ύπαρξη wifi δε δικαιολογεί μια τόσο υψηλή τιμή... Χεχεχε... Πέρα από τη πλάκα τώρα, είναι αρκετά όμορφο... Παλαιότερα στο είχε παρουσιαστεί στο Myphone ένα άλλο Smartphone αντίστοιχης τιμής το οποίο ήταν ντυμένο κει διαμάντια, ταυτόχρονα ήταν και η επιτομή του κιτς. Χεχεχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Σε αυτό περί της τιμής έχεις απόλυτο δίκιο... Δεν είναι μόνο η τιμή. Είναι και η αναγραφόμενη φίρμα. Άλλο είναι να γράφει πάνω νόκια και άλλο είναι να γράφει B&O που το φτηνότερο προιόν της κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ και είναι συνώνυμο της ποιότητας. Κρίμα που τέτοιοι ποιοτικοί κατασκευαστές δεν ασχολούνται έστω και χαλαρά με την κινητή τηλεφωνία, έστω βγάζοντας 2-3 μοντέλα κάθε 2 χρόνια.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. September 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Black Diamond $300,000 smartphone Κατάλαβε κανείς πού οφείλεται η συγκεκριμένη τιμούλα,εκτός του ότι έχουν φτιαχτεί μόνο 5 κομμάτια?Δηλαδή αν εγώ βάψω το παλιό μου c10 αγγουρί με φούξια βούλες και το κάνω μοναδικό,πόσα θα πιάσω??! Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Κατάλαβε κανείς πού οφείλεται η συγκεκριμένη τιμούλα,εκτός του ότι έχουν φτιαχτεί μόνο 5 κομμάτια?Δηλαδή αν εγώ βάψω το παλιό μου c10 αγγουρί με φούξια βούλες και το κάνω μοναδικό,πόσα θα πιάσω??! Η συγκεκριμένη τιμούλα οφείλεται στα 5 μοναδικά κομμάτια. Όμως είναι απλά πανέμορφο.Είχε συζητηθεί το συγκεκριμένο κινητό αρκετούς μήνες πιο πριν, όταν η υλοποίηση της όλης ιδέας ήταν ακόμα αμφίβολη. edit: Λέτε να έχει πρόβλημα το joystick? Ανησυχώ:worry: :worry: :lol: :p :worry: :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 einai mono 5 kommatia kai einai pragmatika oreo kai exei kales dynatotites gia tlf politeleias gia to black diamond milame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Black Diamond $300,000 smartphone Κατάλαβε κανείς πού οφείλεται η συγκεκριμένη τιμούλα,εκτός του ότι έχουν φτιαχτεί μόνο 5 κομμάτια?Δηλαδή αν εγώ βάψω το παλιό μου c10 αγγουρί με φούξια βούλες και το κάνω μοναδικό,πόσα θα πιάσω??! Αν το κανείς αυτό εγώ θα κάνω το ίδιο με το 6230 μου να πιάσω πιο πολλά από εσένα μιας και εχω και κάμερα...Χεχεχε... Πέρα από τη πλάκα τώρα, είναι άλλη η φιλοσοφία εδώ... Φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι σε πολύτιμο λίθο ή κάτι παρεμφερές που να δικαιολογεί -όχι απόλυτα βέβαια- μια τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Φαντάζομαι θα υπάρχει κάτι σε πολύτιμο λίθο ή κάτι παρεμφερές που να δικαιολογεί -όχι απόλυτα βέβαια- μια τέτοια τιμή. Μόνο design και σπανιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts