mikem4600 Δημοσιεύτηκε July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2003 Κυκλοφόρησε το Nero 6! Η σημαντικότερη αλλαγή κατά τη γνώμη μου είναι τα νέα εικονίδια της toolbar :) και το υπόλοιπο interface. http://www.nero.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Ναι.. το εγκατέστησα αλλα δεν κράτησε τους κωδικούς με αποτέλεσμα να έχω διορία μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργεί κωδικούς ή έχει κρατήσει κανείς τον δικό του για να τον χρησιμοποιήσω κ εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 20 mb το Package 1 (με τα απαραίτητα) 14 mb το Package 2 (NeroVision Express 2, Nero ShowTime, Nero Cover Designer, Nero Recode) 5 mb το Package 3 (Νero Media Player) Κατέβασα μόνο το Package 1 φυσικά και σκέφτομαι να κατεβάσω και το 2. Για το 3 ούτε λόγος φυσικά. Δε μπορώ να πω οτι ικανοποιήθηκα. 500 άχρηστα προγράμματα, το ίδιο interface με άλλα (πιο άσχημα εικονίδια). Γενικά απευθύνεται σε newbies. Η κυριότερη έλλειψη είναι ο wizard που είχαν. Περισσότερο βοηθούσε αυτός έναν που έγραφε 1η φορά CD, παρά οι βλακείες που έβαλαν τώρα. :mad: Το γύρισε και η Ahead σε σουίτα προγραμμάτων το Nero. Με βλέπω να γυρνάω στην τελευταία έκδοση του 5. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 to kateuazw kai egw gia na to dw ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Εγώ το χρησιμοποιώ από την αρχή που το ανακοίνωσαν στo site μου φαίνεται λίγο περίεργο ενώ το nerovision δεν το κατάφερα να το λειτουργήσω μέχρι το burn γιατί μου πετάει ένα internal error 1004 όταν κάνει transcoding στα αρχεία.Ακόμα και αν τα αρχεία έχουν μετατραπεί με το tmpgenc στο φορμά vcd :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Οποιος εχει το Νερο 6, ας βαλει και το update 6.0.0.11, symfοna me to Insomnia.gr, διορθωνει ενα μικρουλι bug: "που περιείχε το Nero Recode που είναι μια εξωτερική εφαρμογή που υπήρχε στο δεύτερο πακέτο εγκατάστης του Nero. Το bug αυτό μπορεί να σβήσει όλα τα δεδομένα που έχετε στο δίσκο αν απαντήσετε θετικά στην ερώτηση "All data contained in the designated temp folder for Nero Recode will be compeletly erased before every new recoding operation" και έχετε επιλέξει από πριν το C:\ για temp folder !!!" Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Εμένα με καλύπτει απόλυτα το 5.5.8.0 ... μένω εκεί... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 me3 :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2003 Ακόμα είναι πολύ νωρίς ......και για δοκιμή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Είναι κορυφαίο! jimpanourgias check your pms ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser Είναι κορυφαίο! jimpanourgias check your pms ;) δέν με pmάρεις και εμένα ??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Δεν αξίζει να το δοκιμάζουμε μέχρι "να στρώσει" ...γιατί ως τώρα κάθε βδομάδα φαίνεται, ότι θα δοκιμάζουμε κάποια νέα release που θα διορθώνει bugs....(ενώ πρίν κάθε 45 μέρες έβγαινε έκδοση, άρχισα να βαριέμαι τώρα τα άσκοπα setup...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gusS δέν με pmάρεις και εμένα ??? ;) www.serials.ws ;) Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Το έχω από 5/7/03 κανονικό ΟΧΙ από SITE και είναι άψογο. Έχω γράψει τα άντερα μου σε cd και dvd και δεν έχει κάψει κανένα. ΤΕΛΕΙΟ. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Μια ερώτηση να κάνω... Η έκδοση που κατεβάζεις από το site λέει Demo πάνω... Ακόμα και serial να βάλεις το demo μένει... Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Εγώ πρόσφατα δοκίμασα το Acoustica CD Burner. Δεν είναι τίποτε το φοβερό, είναι όμως το μοναδικό που έχω βρει που έχει την δυνατότητα μιξαρίσματος των τραγουδιών σε Audio CD (fader). Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Bάλε κάποια έκδοση 5.xx πέρνα το serial και μετά αναβάθμισε σε 6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 εχω την εντυπωση οτι το 6 δεν υποστηριζει update πρεπει δηλαδη να κανεις uninstall το 5.χ.χ.χ και μετα να περασεις το 6 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Eγώ έκανα αυτό που σου έγραψα συν τα plug ins για mpeg2 aac mp3pro που είχα για το 5.xx και όλα δουλεύουν ρολόι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Εγώ πρόσφατα δοκίμασα το Acoustica CD Burner. Δεν είναι τίποτε το φοβερό, είναι όμως το μοναδικό που έχω βρει που έχει την δυνατότητα μιξαρίσματος των τραγουδιών σε Audio CD (fader). Υπάρχει στο net τζαμπέ φίλε; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον pan82 Υπάρχει στο net τζαμπέ φίλε; Πα, πα, πα... Πιπέρι στη γλώσσα :p Υπάρχει σε trial έκδοση. Αν θες το σπασιματάκι στείλε pm να σου πω πως να το βρεις. Μην το κάνουμε και warez... ;) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Βγήκε και το ελληνικό language pack για το Nero6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts