Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Sirocco Edition

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχ...μη μου λες τετοια...

Αν αλλαξουμε κεραια λες να διορθωθει το προβλημα??

Αν ναι ποσο λες να παει??

Δεν το γνωρίζω.Πήγαινε ομως για καλό και για κακό σε ένα nokia club να στο κοιτάξουν.

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το γνωρίζω.Πήγαινε ομως για καλό και για κακό σε ένα nokia club να στο κοιτάξουν.

Θα παω για να δω τι θα πουν και αυτοι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά είναι να παργγείλω ένα sirocco απο ebay. Το θέλει η μητέρα μου. Καταρχάς εκτός απο την εμφανισή του, και το υλικό κατασκευής, τι υπέρ έχει; Επίσης για ελληνικά, δεν γίνεται να περάσουμε ελληνικό product code, και να το κάνουμε αναβάθμιση απο την nokia, και να μπουν ελληνικά;

παιδιά είναι να παργγείλω ένα sirocco απο ebay. Το θέλει η μητέρα μου. Καταρχάς εκτός απο την εμφανισή του, και το υλικό κατασκευής, τι υπέρ έχει; Επίσης για ελληνικά, δεν γίνεται να περάσουμε ελληνικό product code, και να το κάνουμε αναβάθμιση απο την nokia, και να μπουν ελληνικά;

Μα εγω που το πειρα απο ebay εχει Ελληνικα!!:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα εγω που το πειρα απο ebay εχει Ελληνικα!!:blink:

Ετυχες στην περιπτωση ή περασε Ελληνικη γλωσσα

ο πωλητης ........................................................

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ετυχες στην περιπτωση ή περασε Ελληνικη γλωσσα

ο πωλητης ........................................................

Απιστευτο δλδ!και η φσαη ειναι ειναι οτι κατα τυχη το ειδα οτι εχει Ελληνικα(ηταν στα Αγγλικα)και οταν πηγα να βαλω Τ9 τοτε ειδα οτι ειχε και Ελληνικα!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
ρε παιδια, μια φιλη μου το πηρε μεταχειρισμένο...ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! SIROCCO GOLD EDITION
Vita Brevis

ρε παιδια, μια φιλη μου το πηρε μεταχειρισμένο...ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! SIROCCO GOLD EDITION

Δεν παιρνει κάρτα μνήμης!

Απλά...:p

• 3 weeks later...

Το πήρα το κινητό. Όμορφο μου φάνηκε, της άρεσε πολύ της μαμάς μου. Αλλά διαπίστωσα οτι ο ήχος κλήσης, είναι πραγματικά πολύ αδύναμος. Ακούγεται σαν να είναι σε άλλο Nokia στο 20%. Και ο ήχος του ακουστικού όταν μιλάς με κάποιον δεν είναι πολύ δυνατός.

Γίνεται τίποτα με αυτό;

• 2 weeks later...
ρε παιδιά με φορτιστή ac-4e μόνο μέσω βάσης φορτίζει; Φορτιστή ac-3 που μπορώ να βρώ; Ο φορτιστής που είχε μέσα η συσκευασία, ac-3 ήταν, φαίνεται ήταν χαλασμένος γιατί δεν έκανε τίποτα. Ο μπαμπάς μου έχει ac-4, τον βάζω απευθείας, γράφει δεν υποστηρίζεται. Μόνο μέσω βάσης φόρτιζε.

• 1 month later...
ρε παιδιά με φορτιστή ac-4e μόνο μέσω βάσης φορτίζει; Φορτιστή ac-3 που μπορώ να βρώ; Ο φορτιστής που είχε μέσα η συσκευασία, ac-3 ήταν, φαίνεται ήταν χαλασμένος γιατί δεν έκανε τίποτα. Ο μπαμπάς μου έχει ac-4, τον βάζω απευθείας, γράφει δεν υποστηρίζεται. Μόνο μέσω βάσης φόρτιζε.

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το δικο μου sirocco gold vercase!

Ασε μεγαλο μπερδεμα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορώ να βρω αυτη την περίοδο το 8800 sirocco silver και σε καλή σχετικά τιμή? Ψιλοέψαξα στο ebay αλλα τίποτα.. Καμιά ιδέα?

Από θέμα τελωνείου όμως και εγγύησης τι παίζει??

Ο ένας είναι Ρωσία και ο άλλος Αμερική.Εγγύηση δε παίζει σε κανένα και ο κίνδυνος του τελωνείου παραπάνω από ορατός.

Από θέμα τελωνείου όμως και εγγύησης τι παίζει??

Ο ένας είναι Ρωσία και ο άλλος Αμερική.Εγγύηση δε παίζει σε κανένα και ο κίνδυνος του τελωνείου παραπάνω από ορατός.

Παντα υπαρχει ο φοβος αυτος αλλα πρεπει να εισαι πολυ ατυχος!

Εγω το δικο μου(8800 sirocco gold vercase)το πηρα απο ebay και πολλα ακομα και δεν μου ετυχε!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσύ Chris το πήρες από Ευρώπη ή εκτός?Έχεις δοκιμάσει και άλλα καταστήματα από ebay με κινητά.Δώσε κανένα δοκιμασμένο.Ψήνομαι για κανά arte σιγά σιγά..

Επιπλέον τόσα χρήματα και χωρίς εγγύηση η συσκευή με φοβίζει.Τα ελληνικά δε με αποσχολούν,δεν είναι πρόβλημα.

Εσύ Chris το πήρες από Ευρώπη ή εκτός?Έχεις δοκιμάσει και άλλα καταστήματα από ebay με κινητά.Δώσε κανένα δοκιμασμένο.Ψήνομαι για κανά arte σιγά σιγά..

Επιπλέον τόσα χρήματα και χωρίς εγγύηση η συσκευή με φοβίζει.Τα ελληνικά δε με αποσχολούν,δεν είναι πρόβλημα.

Εμενα παραδοξωςειχε και Ελληνικα!

Εγω γενικα παραγγελνω αποοπου βρω απλα κοιταω αν ειναι αξιοπιστος ο τυπος(θετικα-αρνητικα)και αν εχει πολλες αγοραπωλησιες

Γενικα μπαινω http://www.ebay.com και αν βρω κατι καλο και ειμαι σιγουρος(οσο μπορω να ειμαι )το παραγγελνω!

Μεχρι τωρα παντος κανενα προβλημα!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
παιδες βρηκα το 8800 sirocco 450! να το παρω? ειναι στο κουτι του κανινικα με εγγυησης με ολα.......μην ρωτησετε πως..!αξιζει να το εχω ως δευτερο κινητο για να κανω κιριλικια?

εγω το βρηκα 220...στο κουτι του...Factory refurbished

450 ειναι πολλα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τοσο παλιο κινητο.

Το ειχα παλια και ΝΑΙ ΜΕΝ ειναι κυριλε αλλα 450 ΔΕΝ θα τα εδινα...ειδικα τωρα που υπαρχει και το πιο νεο μοντελλο.

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

to brikes apo internet h apo kapou alou....to kalo einai tha xw 2 xronia eggyhsh kanonika....les den axizei.......to pernw mono kai mono gia kirilikia.......apo thema emfanisis pes mou ti gwmi sou giati den to xw dei apo koda..........to kainourgio paei poly akriba...den mporw na diathesw tosa

απο internet το βρηκα, το θεμα εγγυησης δε μου λεει κατι γιατι οσες φορες χρειαστηκα αντιπροσωπειες το κινητο δεν αξιζε να φτιαχτει...

για κυριλικι αξιζει ΑΛΛΑ ΟΧΙ 450, 220 μια χαρα ειναι ΑΝ ανεχεσαι το απαραδεκτο ηχειο του...

θεμα εμφανισης; ενα θα σου πω...απο τα πιο ομορφα κινητα που ειχα ποτε

ΜΟΝΑ αρνητικα:

1)Χαμηλο ηχειο (αμα εισαι σε θορυβωδεις χωρους ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ)

2)Λιγο βαρετο λογω μεταλλικης κατασκευης

3)ΠΟΛΥ φτωχο σε θεμα features κατα τη γνωμη μου

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

παιδια να ρωτησω κατι.....για να κανω update το SIROCCO πρεπει να το παω στη NOKIA η το κανω και μονος μου οπως στο 6500 που χω? Moνο με bleutooth συνδεεται με τον η/υ?

αξιζει η αναβαθμιση η οχι......? τα σπαει το κινητο αλλα για να στηλεις μηνυμα σου βγαινει η παναγια?

• 1 month later...

kalispera.Mporei na me boithisei kanenas kai na mou pei ean to Nokia pou agorasa apo exwteriko einai alithino kai oxi maimou!einai second hand kai to periblima grafei (24k rolex)!yparxei ekdosei scirocco 24k rolex?apo to serial number mporw na to chekarw?

euxaristw

Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο φιλε μου!

Το δικο μου ειναι 18 καρατια vercasse!Για 24 τωρα δεν ξερω....

Παντος αν πας σε ενα Νοκια shop και δωσεις το serial nυmber θα σου πουν αν υπαρχει η οχι!

[sIGPIC][/sIGPIC]