Phone Δημοσιεύτηκε December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2003 Καλημέρα σε όλους, έχω τρείς απορίες σχετικά με την προεπιλογή. 1. Ξέρει κάποιος να μας πει ποιοί από τους εναλλακτικούς προσφέρουν δωρεάν προεπιλογή; 2. Αν κάποιος δεν μείνει ευχαριστημένος από την προεπιλογή που διάλεξε και θέλει να επιστρέψει στον ΟΤΕ, υπάρχει χρέωση; 3. Οι αριθμοί ΕΠΑΚ έχουν εξαιρεθεί από την προεπιλογή; thanx avery1 :) Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Phone Καλημέρα σε όλους, έχω τρείς απορίες σχετικά με την προεπιλογή. 1. Ξέρει κάποιος να μας πει ποιοί από τους εναλλακτικούς προσφέρουν δωρεάν προεπιλογή; 2. Αν κάποιος δεν μείνει ευχαριστημένος από την προεπιλογή που διάλεξε και θέλει να επιστρέψει στον ΟΤΕ, υπάρχει χρέωση; 3. Οι αριθμοί ΕΠΑΚ έχουν εξαιρεθεί από την προεπιλογή; thanx avery1 :) 1.Tellas 2. ?????????? 3.Ναι δυστυχως.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Και η telepassport έχει δωρεάν προεπιλογή φορέα.. Παράθεση DON'T LET THEM TO SUCRIFICE YOUR FUTURE.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 1. Cosmoline, Vivodi, Forthnet-Αγαπημενοι προορισμοι, Telepassport, Tellas. Η Lannet προσφερει τη προεπιλογη φορεα εναντι 9Ε ανα γραμμη αλλα δινει και 30 λεπτα το μηνα δωρεαν (για ενα χρονο). Οποτε ειναι σαν να τη δινει δωρεαν... ;) 2. Χρεωση 7.05Ε + φπα ανα αιτηση καταργησης προεπιλογης. Οι εναλλακτικοι που προσφερουν προεπιλογη με χρεωση, συνηθως εχουν τη καταργηση προεπιλογης δωρεαν :) . 3. Αριθμοι ΕΠΑΚ; Μονο στον ΟΤΕ :mad: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 3. Αριθμοι ΕΠΑΚ; Μονο στον ΟΤΕ :mad: . Δηλαδή για να συνδεθείς πχ στο Internet αρκεί να βάλεις στο dialup το 1977896... ? Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arky Δηλαδή για να συνδεθείς πχ στο Internet αρκεί να βάλεις στο dialup το 1977896... ? Οποιον εναλακτικο και να βαλεις προεπιλεγμενο για ΕΠΑΚ ο ΟΤΕ παραμενει στην "προικα" σου...Δεν χρειαζεται κανενα προθεμα.Απλα 8962....... Και κατι αλλο...Το προθεμα του ΟΤΕ δεν ειναι 1977 αλλα 1777.Παρα πολυ χρησιμο για αλλες εφαρμογες...Οποιος ξερει καταλαβαινει!!!!! :) :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Genika eseis vriskete xrisimi tin proepilogi forea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 4 Δεκ. 2003 , 15:43) Το προθεμα του ΟΤΕ δεν ειναι 1977 αλλα 1777.Παρα πολυ χρησιμο για αλλες εφαρμογες...Οποιος ξερει καταλαβαινει!!!!! :) :) :) :) [/color] Δηλαδη;Μπορεις να μας εξηγησεις φιλε Γιαννη τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (28 Απρ. 2004 , 00:32) Δηλαδη;Μπορεις να μας εξηγησεις φιλε Γιαννη τι εννοεις; Φαντάζομαι, αν έχει κάποιος προεπιλογή φορέα και το δικτύο στο οποίο ανήκει δε μπορεί να του βγάλει γραμμή, τότε πατάς το μαγικο 4ψηφιο και βγαίνεις με ΟΤΕ. Είναι πράγματι μαγικό αν έχει κάποιος προεπιλογή με κάποιες δήθεν εταιρείες! Εγω δε το έχω χρησιμοποιήσει... ακόμη! :p Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Μα...λογικο δεν ειναι να γινεται κατι τετοιο;;Γιατι το βλεπουμε σαν κατι μαγικο ή κατι που ειναι για λιγους;Και με τον ΟΤΕ οταν ειμαστε ειναι σαν να εχουμε προεπιλογη στον ΟΤΕ κι ομως μπορουμε να χρησιμοποιουμε τα αλλα τετραψηφια των εναλλακτικων,γιατι να μην γινεται το αναποδο;Χωρια που ειναι αναγκαιο να γινεται γιατι υπαρχουν τηλεφωνα που δεν καλουνται με την προεπιλογη του εναλλακτικου σε ισχυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (29 Απρ. 2004 , 13:11) Μα...λογικο δεν ειναι να γινεται κατι τετοιο;;Γιατι το βλεπουμε σαν κατι μαγικο ή κατι που ειναι για λιγους;Και με τον ΟΤΕ οταν ειμαστε ειναι σαν να εχουμε προεπιλογη στον ΟΤΕ κι ομως μπορουμε να χρησιμοποιουμε τα αλλα τετραψηφια των εναλλακτικων,γιατι να μην γινεται το αναποδο;Χωρια που ειναι αναγκαιο να γινεται γιατι υπαρχουν τηλεφωνα που δεν καλουνται με την προεπιλογη του εναλλακτικου σε ισχυ.. Κάνεις ένα λάθος, τα πάντα καλούνται εν έχεις ενεργοποιήσει προεπιλογή εναλλακτικού. Απλά όσες κλήσεις δε μπορεί να πραγματοποιήσει ο εναλλακτικός γίνονται μέσω πΟΤΕ αυτόματα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 σήμερα τηλεφώνησα και εγώ στην forthnet και ζήτησα να ενεργοποιηθεί η προεπιλογή τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι μου....σε δέκα μέρες μου είπαν θα είναι οκ...τελικά αυτό με το 1777 ισχύει..??:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (29 Απρ. 2004 , 20:21) σήμερα τηλεφώνησα και εγώ στην forthnet και ζήτησα να ενεργοποιηθεί η προεπιλογή τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι μου....σε δέκα μέρες μου είπαν θα είναι οκ...τελικά αυτό με το 1777 ισχύει..??:o Αν θες να κάνεις μέσω πΟΤΕ μια κλήση που λόγω προεπιλογής δρομολογείται μέσω εναλλακτικού πρέπει να πατήσεις 1777 προηγουμένως. Οι υπόλοιπες κλήσεις(πχ 141, 80011xxxxx) δρομολογούνται αυτόματα αποκλειστικά μέσω πΟΤΕ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 και η Q-Telecom πλεον προσφερει δωρεαν την υπηρεσια προεπιλογης φορεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 8 Μάι. 2004 , 05:14) και η Q-Telecom πλεον προσφερει δωρεαν την υπηρεσια προεπιλογης φορεα. Από πότε; Με τι κόστος; Είσαι σίγουρος; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 8 Μάι. 2004 , 14:02) Από πότε; Με τι κόστος; Είσαι σίγουρος; Ρε συ θα με τρελανεις?Τα bold τι τα εβαλα? :p :p Δωρεαν ειναι απο 10/5 ξεκιναει. Περισσοτερα δειτε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts