New_Yorker_ Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 To Radio Gold 103.3 metadidetai apo simera apo tous anametadotes tis Nova (10930 H) kodikopoiimeno kathos i eleytheri metadosi tis platformas tou OTE stous HotBird stamataei apopse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Για να καταλαβω, τα καναλια που αλλαξαν συχνοτητα, θα τα ξαναδουμε στη Νοβα, ή οχι??? Θα κανει κατι η Νοβα??? :confused: Μιλαω βασικα για το Hollidays in Greece, και το ERT SAT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ουτε καν πεδιομετρο δεν χρειαζεσαι... Σιγα που ειναι η τριχα τις τριχας.. και αν δεν ξερεις laios 23 καλυτερα να μην μιλας και να μπερδευεις τους αλλους http://www.tele.gr/html/239.HTM sattelite finder ουτε καν 15 ευρω ναι ειμαι υδραυλικος :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ουτε καν πεδιομετρο δεν χρειαζεσαι... Σιγα που ειναι η τριχα τις τριχας.. και αν δεν ξερεις laios 23 καλυτερα να μην μιλας και να μπερδευεις τους αλλους http://www.tele.gr/html/239.HTM sattelite finder ουτε καν 15 ευρω ναι ειμαι υδραυλικος :) :) :) φιλε μου αυτα που μου ειπαν οι τεχνικοι αυτα λεω.και δεν το εχω ακουσει απο ενα-δυο αλλα απο πολλους.εγω δεν εχω βαλει ποτε μονος μου και ουτε εχω ακουσει ποτε να μπορει καποιος να την βαλει μονος του.αλλα εγω σου λεω και λαθος να εχω δεν μπορω να εκφερω την αποψη μου???και τι εισαι εσυ που θα μου πεις αν θα λεω την αποψη μου η οχι(εστω και αν αποδειχθει λαθος) δεν καταλαβα.πως την εχετε δει μερικοι εδω μεσα ετσι ρε σεις ετοιμοι να τον φατε ειστε τον αλλον..πες και εσυ την δικια σου και αν εχεις δικιο θα το παραδεχθω και αποτι φαινετε εχεις δικιο εσυ.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 φιλε μου αυτα που μου ειπαν οι τεχνικοι αυτα λεω.και δεν το εχω ακουσει απο ενα-δυο αλλα απο πολλους.εγω δεν εχω βαλει ποτε μονος μου και ουτε εχω ακουσει ποτε να μπορει καποιος να την βαλει μονος του.αλλα εγω σου λεω και λαθος να εχω δεν μπορω να εκφερω την αποψη μου???και τι εισαι εσυ που θα μου πεις αν θα λεω την αποψη μου η οχι(εστω και αν αποδειχθει λαθος) δεν καταλαβα.πως την εχετε δει μερικοι εδω μεσα ετσι ρε σεις ετοιμοι να τον φατε ειστε τον αλλον..πες και εσυ την δικια σου και αν εχεις δικιο θα το παραδεχθω και αποτι φαινετε εχεις δικιο εσυ.. Φιλε μου δεν εχουμε λογο να τσακωθουμε. ουτε χωραφια εχουμε να μοιρασουμε ουτε τιποτα απλα οταν δεν ξερεις κατι μην το υποστιριζεις τοσο πολυ. εμενα πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει αλλα υπαρχουν και καποια ατομα εδω μεσα που ακουνε οτι λεει το ραδυο αρβυλα,τα πιστευουν και τα μεγαλοποιουν ακομα περισσοτερο.. sorry αν νομιζεις οτι σε κρινω μαλλον λαθος μου που ανακατευτικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Για να καταλαβω, τα καναλια που αλλαξαν συχνοτητα, θα τα ξαναδουμε στη Νοβα, ή οχι??? Θα κανει κατι η Νοβα??? :confused: Μιλαω βασικα για το Hollidays in Greece, και το ERT SAT... An k den exo ton etairiko dekti tis Nova opote den xero tin taktiki tis sta eleythera kanalia ektos paketou. Alla den exei dynatotita na ta perasei kapoios xeirokinita? Panta gia ayta ta 2 kathos ola ta alla pigan pros tis 39 moires! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Φιλε μου δεν εχουμε λογο να τσακωθουμε. ουτε χωραφια εχουμε να μοιρασουμε ουτε τιποτα απλα οταν δεν ξερεις κατι μην το υποστιριζεις τοσο πολυ. εμενα πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει αλλα υπαρχουν και καποια ατομα εδω μεσα που ακουνε οτι λεει το ραδυο αρβυλα,τα πιστευουν και τα μεγαλοποιουν ακομα περισσοτερο.. sorry αν νομιζεις οτι σε κρινω μαλλον λαθος μου που ανακατευτικα καθολου λαθος πολυ καλα εκανες και ανακατευτηκες ρε συ.αλλιως πως θα εβλεπα οτι εχω λαθος.παντως ειλικρινα το ειχα ψαξει πολυ και απο κανεναν δεν ακουσα ποτε οτι μπορει καποιος χωρις το μηχανημα να το βαλει μονος του εκτος απο αυτο το φορουμ.τεσπα εγω μια φορα εσκασα τα ωραια μου λεφτακια για την εγκατασταση..προχωραμε :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 An k den exo ton etairiko dekti tis Nova opote den xero tin taktiki tis sta eleythera kanalia ektos paketou. Alla den exei dynatotita na ta perasei kapoios xeirokinita? Panta gia ayta ta 2 kathos ola ta alla pigan pros tis 39 moires! Nαι υπαρχει δυνατοτητα να τα κατεβασεις χειροκινητα. Ομως ρωταω επειδη και τα δυο ηταν στο μπουκετο της Νοβα. Το ERT SAT το κατεβασε η Νοβα σαν ERT EUROPE. Με το Holidays τι γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Mporei na itan "typika" sto mpouketo tis Nova alla o OTE ta eixe ston HotBird! To Holidays einai sta 11585 V 27500 3/4 den einai mazi me tin ERT Sat/Europe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 καλησπερα..τελευταιες μερες εχω χασει και το magictv,ξερεται τι παιζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Ta kanalia tou OTE ston HotBird (ERT Sat, Holidays in Greece, Thle Asty, Extra 3, Magic) mazi me ola ta radiofonoa efygan apo ayti ti syxnotita pou itan os 1i Oktovriou, kathos ekleise. Ta men 2 prota pigan se alles syxnotites stous HB ta ypoloipa ekpempontai apo ton Hellas Sat stis 39o East. Opote de ginetai na ta deis exontas mono ena stathero piato stous HotBird! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Ta kanalia tou OTE ston HotBird (ERT Sat, Holidays in Greece, Thle Asty, Extra 3, Magic) mazi me ola ta radiofonoa efygan apo ayti ti syxnotita pou itan os 1i Oktovriou, kathos ekleise. Ta men 2 prota pigan se alles syxnotites stous HB ta ypoloipa ekpempontai apo ton Hellas Sat stis 39o East. Opote de ginetai na ta deis exontas mono ena stathero piato stous HotBird! ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 ... ετοιμαζομαι να παρω και ενα ασυρματο αναμεταδοτη ωστε να μπορω να λειτουργω το κοντρολ του αποκωδικοποιητη απο οποιοδηποτε δωματιο του σπιτιου παρολο που το μηχανημα βρισκεται στο σαλονι..(κομματι ακριβο βεβαια αλλα χρειαζεται).ΑΥΤΑ! ;) Τελικα εκανες τιποτα με το παραπανω θεμα φιλε laios23, επειδη με ενδιαφερει και μενα για δωσε παραπνω πληροφοριες για τον ασυρματο αναμεταδοτη (μοντελο -τιμη - απο που τον πηρες κλπ) καθως επισης και με τον ενισχυτη σηματος που εχεις γιατι με ενδιαφερει και αυτο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Τελικα εκανες τιποτα με το παραπανω θεμα φιλε laios23, επειδη με ενδιαφερει και μενα για δωσε παραπνω πληροφοριες για τον ασυρματο αναμεταδοτη (μοντελο -τιμη - απο που τον πηρες κλπ) καθως επισης και με τον ενισχυτη σηματος που εχεις γιατι με ενδιαφερει και αυτο. σου εστειλα ΡΜ ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 καλησπερα..εδω και κατι μερες αντιμετωπιζω ενα σοβαρο και πολυ σπαστικο προβλημα,το οποιο μ'εχει :( .το προβλημα ειναι οτι η εικονα μου δεν ειναι καλη και ανα δυτεροπλεπτο αρχιζει και μπλοκαρει..οπως γινεται οταν βρεχει.ομως ο καιρος ειναι καλος και δεν ειναι απο αυτο.επισης ειναι σε σημειο που δεν εχει κουνηθει να πεις οτι χανει απο'εκει.να τονισω οτι εχω τον πρωτο αποκωδικοποιητη της nova εδω και 4 χρονια εναν panasat μαυρο.βεβαια που εγγυηση μετα απο τοσα χρονια :mad: αλλα σκεφτομαι να τους παρω ενα τηλεφωνο,μηπως μπορουν να μου τον αλλαξουν :shifty: .τωρα αμα φαω αρνηση ειμαι διατεθιμενος να το κοψω μετα απο τοσα χρονια. Υ.Γ.1 ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Υ.Γ.2 δοκιμασα αλλο κωδικοποιητη και δουλεψε μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOXHOUND Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 καλημερα.εμενα μου το εκανε αυτο το καλοκαιρι οταν ειχε πολυ ζεστη. Παράθεση samwisx!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 καλημερα..εχθες εφτασε σε σημειο να μην μπορω να δω καθολου.και το κουφο ηταν οτι μερικα καναλια τα εβλεπα κανονικα,αλλα καποια δεν γινοτανε.επισης μου ειπαν καποιοι φιλοι οτι μπορει να φταιει και το scart,λεω να δοκιμασω κι'αυτο σαν τελευταια λυση πριν τους παρω τηλεφωνο και τους μειλησω χυμα και σταρατα. τοσα λεφτα τους εχουμε δωσει,μονοπωλιο ειναι..δεν μπορουν να κανουν στους παλιους συνδρομητες μια αλλαγη αυτου του χαζοκουτιου με ενα καινουργιο,αντε και με ενα τσονταρισμα σε λογικα πλαισια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Να στον αλλάξουν δωρεάν δεν υπάρχει περίπτωση. Να περιμένεις να σου ζητήσουν 70-100€ για να σου δώσουν έναν καινούριο. Απαράδεκτη πολιτική! Υπάρχουν πολλοί που αγόρασαν μόλις πρωτοξεκίνησε η Nova τον πρώτο δέκτη... 300,000δρχ. Οι άνθρωπου αυτοί επί τόσα χρόνια στηρίζουν την εταιρία, και όταν χαλάσει ο δέκτης ζητάνε (πολλά για την αξία του δέκτη) λεφτά για να τον αντικαταστήσουν. Άσε που οι πρώτοι δέκτες δεν είναι καν συμβατοί με το ΕΝ2... Τι να πεις.... :mad: Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 τους πηρα τηλ και τους ειπα το προβλημα..με βαλαν μπροστα απο τον αποκωδικοποιητη και μου δειναν κατι οδηγιες μηπως και το προβλημα φτιαχνοταν.τελικα ουτε κι εγινε τιποτα.τους ειπα καποια αναβαθμιση και να τους εδεινα και τον παλιο πισω,και μου ειπαν 80euro. καλως ευχαριστω,δεν ειναι πολητικη αυτη τους ειπα και ζητησα να μου την διακοψουν την συνδρομη.τι αλλο να κανω..!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Καλημέρα, :) παντελώς άσχετος με το θέμα αλλά μιας και σύντομα θα πάω σε δικό μου σπίτι και μιας και με ενδιαφέρει η δορυφορική τηλεόραση,μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σίγουρα αν μπορώ να πιάνω ασία?Ενδιαφέρομαι για Ιαπωνία πάνω απο όλα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 υπαρχει καμια περιπτωση να εχει χαλασει η καρτα προσβασης,γιατι την δοκιμασα σε αλλο μηχανημα και μου εκανε το ιδιο προβλημα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Καλημέρα, :) παντελώς άσχετος με το θέμα αλλά μιας και σύντομα θα πάω σε δικό μου σπίτι και μιας και με ενδιαφέρει η δορυφορική τηλεόραση,μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σίγουρα αν μπορώ να πιάνω ασία?Ενδιαφέρομαι για Ιαπωνία πάνω απο όλα. Ευχαριστώ. Τι εννοείς με το "πιάνω ασία"; Αν θέλεις να πιάνεις ασιατικούς δορυφόρους, δεν υπάρχει περίπτωση, μιας και στοχεύουν πολύ μακρυά από εμάς. Αν θέλεις ασιατικά FTA, πρέπει να δεις ποιά εκπέμπουν και σε ποιούς δορυφόρους (πχ το Κινέζικο CCTV υπάρχει στους Hotbird) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 υπαρχει καμια περιπτωση να εχει χαλασει η καρτα προσβασης,γιατι την δοκιμασα σε αλλο μηχανημα και μου εκανε το ιδιο προβλημα.. τελικα αφησα τον αποκωδικοποιητη εκτος λειτουργιας 2 μερες και τωρα δουλευει μια χαρα.δεν ξερω τι παιζει..αλλα και με αλλους χρηστες που εκανα κουβεντουλα μου ειπαν παρομοια προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Παιδια γεια σας. Πρωτα απο ολα να σας πω οτι ειμαι εντελως ασχετος απο δορυφορικη τηλεοραση. Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. -Θελω να μου προτινετε καποιον κωδικοποιητη(με πιατο) με τιμη max 150€. Ποιος ειναι ο καλυτερος σε αυτην την τιμη; Θα προτιμουσα καποιον με τον οποιο θα μπορω στο μελλον να βαλω NOVA χωρις να παρω αλλον. -Απ'οτι διαβασα, θα μπορω να εχω στραμμενο το πιατο ή προς τον Hellas Sat 2 ή προς τον HotBird (ποιον απ'ολους ομως; ). Επεισης διαβασα οτι ο Hellas Sat δεν εχει κανενα αξιολογο καναλι(ελευθερο παντα), αρα μενει ο HotBird. Ποσα περιπου και τι ειδους καναλια θα μπορω να βλεπω; Αξιζει να παρω τον εξοπλισμο για να βλεπω τα ελευθερα καναλια, η μονο τα "επι πληρωμης" αξιζουν; Υπαρχει ελευθερο κανενα αθλητικο καναλι;(για ποδοσφαιρο ενδιαφερομαι) -Το πιατο τι μεγεθους να ειναι; Μενω Βεροια. Sorry για τις πολλες ερωτησεις :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Απο τον επόμενο χρόνο και συγκεκριμένα Σεπτέμβριο Οκτώβριο του 2006 ο αποκω...τέτοιος της NOVA αλλάζει και γίνεται πιο σύγχρονος με νέες δυνατότητες όπως το νέο σύστημα TiVo και σκληρός δίσκος στον αποκω...τέτοιο Τι είναι το TiVo: Προέρχεται απο τις λέξεις TV και Video. Το συγκεκριμένο σύστημα υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην Αμερική. Λειτουργεί ως εξής: Βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά και σε πιάνει κόψιμο στην πιο σημαντική σκηνή του επεισοδίου. Πας κάνεις την δουλειά σου ωραία και καλά και επιστρέφεις στην τηλεόραση αλλά μόλις τέλειωσε η σημαντική εξέλιξη που δεν ήθελες να χάσεις με τίποτα. Τι θα κάνεις θα σκάσεις? Όοοοοοοοχι...πας με το remote control σου και κάνεις πίσω στην σκηνή που έχασες απλά και ήσυχα και συνεχίζεις να το βλέπεις απο εκεί. Και όχι δεν έχει ενσωματωμένο video αλλά αποθηκεύει στον σκληρό που θα έχει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts