Bayern7 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Εμένα μου φέρνει η sis που είναι αισθητικός και δουλεύει στην estee lauder μια καθαριστικη κρεμα της σειράς lab-series for men. (και ότι άλλο αντρικό βγάζει η estee) οχοχοχοχο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Εμένα μου φέρνει η sis που είναι αισθητικός και δουλεύει στην estee lauder μια καθαριστικη κρεμα της σειράς lab-series for men. (και ότι άλλο αντρικό βγάζει η estee) οχοχοχοχο :p Για κάνε και μια ενημέρωση για το κόστος της Estee γιατί μια αντιηλιακή πήρα για το μωρό (επειδή δεν είχε μέσα τίποτα χημικό) και την πλήρωσα γύρω στα 50 ευρώ. Και μιλάω για σωληνάριο προσώπου με πόσα ml? δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά την κλασική ποσότητα :p Πιστεύω πως οι φαρμακευτικές είναι το ίδιο καλές και ένας δερματολόγος όντως θα σου πει ποια είναι η κατάλληλη για σένα, άσε που πολλές φορές την φτιάχνουν οι ίδιοι (τη συνταγή εννοώ που την πας στο φαρμακείο και στην ετοιμάζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Υγρο καθαρισμου της avene!Ειναι πρασινο σε διαφανες μπουκαλακι, στοιχιζει περιπου 8-9 Ευρω. Απλα καταπληκτικο! Θα το βρεις στα φαρμακεια. Δεν ξέρω για ποιό από τα 2 προϊόντα μιλάς, αλλά υπάρχει και υγρό σαπούνι, αλλά και υγρή λοσιόν. Η λοσιόν είναι αυτή που έχει και την πούδρα κάτω-κάτω και την ανακινείς για να γίνει ανάμιξη και τα αποτελέσματα κατά της λιπαρότητας να είναι καλύτερα. Και τα 2 πάντως είναι φοβερά! Και γενικά τα προϊόντα της Avene είναι καταπληκτικά, ειδικεύεται στις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγώ παιδιά που έχω αρκετά ευαίσθητη επιδερμίδα και σχετικά έντονο πρόβλημα τι να κάνω? Είχα πάει σε ένα δερματολόγο αλλα μου έδωσε κάτι φάρμακα που δεν έκαναν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 τιποτα καμμια κρεμα για φρεσκαδα παιζει; Απ' ό,τι μου έχει πει ο άντρας μου, η καλύτερη που έχει δοκιμάσει ως τώρα είναι η Q10 της ΝΙVEA, η οποία συνδυάζει και φρεσκάδα αλλά και ενυδάτωση. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγώ παιδιά που έχω αρκετά ευαίσθητη επιδερμίδα και σχετικά έντονο πρόβλημα τι να κάνω? Είχα πάει σε ένα δερματολόγο αλλα μου έδωσε κάτι φάρμακα που δεν έκαναν τίποτα ekanes sosth xrhsh ton farmakon? eipes ston giatro sou oti den eides apotelesma? an nai,tote pane se allo dermatologo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγω πηγα στο φαρμακειο και μου δωσανε μια της Vichy. Μου ειπε οτι ειναι καλυτερη απο αυτη της avene. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Εγω πηγα στο φαρμακειο και μου δωσανε μια της Vichy. Μου ειπε οτι ειναι καλυτερη απο αυτη της avene. Μηπως εννοουσε πιο ακριβη και καλυτερο κερδος για μενα? :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Μηπως εννοουσε πιο ακριβη και καλυτερο κερδος για μενα? :D :p Ισως γιατι αν, οπως λετε, η avene κανει 8-9 ευρω, αυτη εκανε 11,5. Ποιος ξερει?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Το καλύτερο είναι να πας σε δερματολόγο πρώτα!Για αισθητικό καλό είναι να έχει τελειώσει ΤΕΙ και όχι ΙΕΚ διότι στο ΤΕΙ λαμβάνουν και γνώσεις δερματολογίας και ξέρω περίπτωση φίλης μου που πήγε σε αισθητικό από ΙΕΚ και το πρόβλημα χειροτέρεψε..Δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν απλά το αναφέρω...Όσον αφορά τα φαρμακευτικά προϊόντα έχω κι εγώ το υγρό σαπούνι της Avene το οποίο μου συνέστησε φίλος δερματολόγος...Ωστόσο κάθε πρόσωπο αντιδράει διαφορετικά σε αυτά τα προϊόντα και πρέπει να δοκιμάσεις μέχρι να κατασταλάξεις κάπου...Εγώ δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένη από την Avene άλλοι όμως βλέπεις ότι εκφράζουν το θαυμασμό τους!Είναι στο χέρι σου...!:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Είπα να δοκιμάσω αυτό της avene. Πόση ποσότητα όμως πρέπει να βάζω; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Είπα να δοκιμάσω αυτό της avene. Πόση ποσότητα όμως πρέπει να βάζω; Ε...τωρα τι να σου πω! Λιγο παντως δε χρειαζεται πολυ, πατα το μια φορα και πλυσου. Αν δεις οτι δεν εκανε καλο αφρο την αλλη φορα βαλε παραπανω. Θα δεις αποτελεσματα απο αυριο κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 egw ehw ena tis neutrogena 2 in i maska kai gia plysimo kai ena aloe vera gelly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 εγω χρησιμοποιω ενα σαπουνι της clinique για λιπαρα δερματα ειναι πολυ καλο! βεβαια εχει και τσουχτερη τιμουλα 26€ αλλα θα σας κρατησει σιγουρα 6 μηνες! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 Για εσωτερικα σπυρακια υπαρχει κανα ματζουνι; :worry: Ειναι πιο ενοχλητικα απο τα εξωτερικα! :mad: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Το avene πως προφέρεται?Αβίν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Προχθες που το αγορασα αβένε το ειπα στο φαρμακοποιο και το καταλαβε (11 ευρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδάκια BEPANTHOL ( όχι για το πρόσωπο , η κλασική πείτε ) Μια χαρά για το πρόσωπο και φαρμακευτική και απαλή και φθηνή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_e34 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 σαπουνάκι παλμολιβ με άρωμα αμύγδαλο και "πάτημα" τα λογής σπυράκια και μαύρες τρυπες και καθάρισμα με οινόπνευμα φωτιστικό:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδια την λοσιόν της avene πως την χρησιμοποιούμε?Πρώτα κάνουμε αφρο στο χέρι και μετα την βάζουμε στο πρόσωπο ή την βάζουμε στο πρόσωπο και κάνουμε αφρό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Παιδια την λοσιόν της avene πως την χρησιμοποιούμε?Πρώτα κάνουμε αφρο στο χέρι και μετα την βάζουμε στο πρόσωπο ή την βάζουμε στο πρόσωπο και κάνουμε αφρό? Εγω πρωτα βρεχω καλα το προσωπο, μετα βαζω λιγη λοσιον στο χερι και την απλωνω στο προσωπο μου. Θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Όσοι έχουν ΑΚΜΗ να τη πρέπει να κάνουν. Συνταγή απο Δερματολογό (θεσσαλονίκη,Καλαμαριά,πεζόδρομο) 1)πέρνεις 1 χαπι μια φορά τον μήνα. (αν είσαι καρδιακος τύπος δηαλδη έχεις μεγάλη χοληστερίνη τρυγλικεριδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) Αν αρχίσεις να πέρνεις χάπι τότε κόβονται διαπαντώΣ Σοκολάτες(για να δούμε μπας και χάσουμε κανα κιλό l0l) Λίποι(μπριζόλες οτιδήποτε λύπος) Έχει μερικές παρενέργεις όμως μικρά σπυράκια στα χέρια.(μην φανταστείς τπτ όπως στην γλώσσα στην διαφίμηση της trident splash ;) ) τα χείλια σου σκάνε συνεχώς και στεγνώνουνε με αποτέλεσμα liposan και βαζελίνη Αυτή είναι μια καλή συνταγή για Ακμή. ΥΓ.Αν θέλετε διέυθηνση πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Συγνωμη κιολας, αλλα λιγο κομπογιαννητικα μου φαινονται ολα αυτα :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 τι δεν καταλαβες βρε Ηλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Κομπογιανίτικα είπε, όχι ακαταλαβίστικα. :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts