Jump to content

Καθαρισμός προσώπου

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εσυ ντε και καλα θελεις να κανεις πιλινκ μεσα στο καλοκαιρι?

βρες ενα δερματολογο και κουβεντιασε το μαζι του.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ναι γιατι μου χουνε μεινει κατι σημαδια κ θελω να τα ξεφορτωθω.....εσυ τι πιστευεις γινετε?εμενα ο δερματολογος μου πε απο σεπτεμβρη-οκτομβρη να κανω πιλινγκ....

δεν εχω κατσει να το σκεφτω ποτε γιατι δεν με ενδιεφερε.ξερω παντως οτι καλο ειναι να μην γινεται πιλινκ καλοκαιρι για τον λογο που προανεφερα.

απο την στιγμη που ο γιατρος σου,σου ειπε να το κανεις απο σεπτεμβρη δεν βλεπω κανενα λογικο λογο γιατι να ψαχνεις καποιον "ασχετο" που να σου λεει το αντιθετο:)

• 3 weeks later...

Θέλω τη βοήθεια των γυναικών.

Ξέρετε κάποια καλή κρέμα με Retin-A να μου προτείνετε;

Επίσης που μπορώ να βρω έλαιο βερίκοκου και αμυγδαλόλαδο;

να υποθεσω πως μιλας για κρεμα προσωπου?

και πως εχεις ξηρη επιδερμιδα?

τα ελαια που ζητας θα τα βρεις σε φαρμακεια και σε μαγαζια που πουλανε φυτικα καλλυντικα.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
stalitsa87

Σχετικα με τις τροφες που περιεχουν βιταμινες Α,Β μπορεις να ψαξεις στο google για να βρεις:google:

Βασικα και μενα η δερματολογος μου εδινε διαφορες κρεμες και σαπουνια απο διαφορες εταιριες και οχι μονο απο μια,, μαλιστα μου ειχε δωσει και χειροποιητες της οποιες τις εφτιαχνε με τη συνταγη του γιατρου η φαρμακοποιος:rolleyes:

Οσο για τις exfoliac τυχαια οπως πηγα να παρω απο το φαρμακειο κατι που ηθελα ανοιξαμε συζητηση για την ακμη και μου τις συστησε η φαρμακοποιος να τις δοκιμασω και οτι κανουν ''δουλεια''...ετσι τις δοκιμασα, μιας και τελειωναν οι αλοιφες που μου ειχε προτεινει η δερματολογος...

βεβαια καθε λιγο πρεπει να τις αλλαζεις τις αλοιφες(οποιαδηποτε και αν χρησιμοποιεις για την ακμη) μιας και το δερμα τις συνηθηζει κατα καποιο τροπο με αποτελεσμα να μην κανουν δουλεια...:)

εμενα σε 2 και κατι εβδομαδες ειχε γινει πολυ λεια...αλλα οι κοκκινιλες οπως σου ειπα παρεμειναν,,αν και ελλατωθηκαν

Θα σου προτεινα να αλλαξεις διατροφικες συνηθειες οχι μονο για την ακμη αλλα και για τον οργανισμο σου γενικοτερα...προσπαθησε να αποφευγεις το ''εξω'' φαγητο και αν δεν μπορεις τοτε φροντισε να ειναι οσο ποιο υγιεινο γινεται...

αναψυκτικα εχουν κατηγορηθει για την δημιουργια ακμης...καλο ειναι να πινεις νερο οσο μπορεις,,συγκεκριμενα οι γιατροι συστεινουν σε ενα ατομο να πινει 8 ποτηρια νερο την ημερα το λιγοτερο

θεμα συνηθειας ειναι και θα το δεις,,,εγω επινα πολυ κοκα και διαφορα αλλα αναψυκτικα,οταν ομως το πηρα αποφαση και τα εκοψα για πολυ λιγο χρονικο διαστημα και δοκιμασα μετα παλι δεν μου αρεσε καθολου,,με εκαιγε...γι αυτο νερο και παλι νερο...καθαριζει τον οργανισμο;)

επισης καλυτερα να μην δοκιμαζεις προιοντα απο αυτα που εχουν τα σουπερ μαρκετ,,,απο φαρμακειο καλυτερα!!!

γενικα η διατροφη και ο υπνος ειναι τα βασικα για μια καλη επιδερμιδα..μετα ερχονται οι αλοιφες,,,βεβαια και παλι εξαρταται ποσο λιπαρο ειναι το δερμα καποιου:O

geia! na se rotiso kati, me tin efoliac eides apotelesma? exo k ego provlima xoris kistes omos, edo k 4 mines kai oi diafores kremoules den kanoun douleia.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Αλλά ο συνδιασμός αυτών των 2 εξαφανίζουν τα σπυράκια ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Μιλάω για χρήση 2 φορές την ημέρα πρώτα βάζεις αυτό της avene

και μετά βάζεις τον αφρό της Sebamed Clearface.

Μάνο, είχα επίσης δοκιμάσει τα πάντα, τώρα χρησιμοποιώ αυτόν το συνδυασμό και πραγματικά εξαφανίζει τα σπυράκια τελείως!! Ευχαριστώ! -το είχα πάρει απόφαση ότι δε θα βρώ κάτι να έχει αποτελέσματα- καταπληκτική συμβουλή!

hi...H επιδερμιδα σου τι τυπος ειναι?και που ακριβως ειχες σπυρακια και ειδες αποτελεσμα?εγω βγαζω καποια σπυρακια στα μαγουλα και ειναι πολυυ σπαστικοο!!

Η ταπεινοτητα σε κανει να αγαπησεις και να σεβαστεις το διπλανο σου..:!:

το Msge αναφερεται στην κοπελα με το ψευδωνυμο splendid..thnx

hi...H επιδερμιδα σου τι τυπος ειναι?και που ακριβως ειχες σπυρακια και ειδες αποτελεσμα?εγω βγαζω καποια σπυρακια στα μαγουλα και ειναι πολυυ σπαστικοο!!

Είναι λιπαρή, είχα στον λαιμό στο πλάι όχι στα μάγουλα στο πιγούνι και γύρω γύρω

ελάχιστα στην μύτη και στο μέτωπο.

Αλλά έχω πολύ καιρό να βγάλω τίποτα από όλα αυτά μόνο στον λαιμό από το ξύρισμα και βάζω Fucidin 1 φορά μετά το ξύρισμα δεν κάνει πολύ γιατί έχει κορτιζόνη και πλέον βάζω και στην πλάτη 3 φορές την εβδομάδα γιατί έχω και λίγα εκεί που δεν έχουν φύγει ακόμα αλλά η fucidin δεν αφήνει τπτ αλλά προσοχή.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Είναι λιπαρή, είχα στον λαιμό στο πλάι όχι στα μάγουλα στο πιγούνι και γύρω γύρω

ελάχιστα στην μύτη και στο μέτωπο.

Αλλά έχω πολύ καιρό να βγάλω τίποτα από όλα αυτά μόνο στον λαιμό από το ξύρισμα και βάζω Fucidin 1 φορά μετά το ξύρισμα δεν κάνει πολύ γιατί έχει κορτιζόνη και πλέον βάζω και στην πλάτη 3 φορές την εβδομάδα γιατί έχω και λίγα εκεί που δεν έχουν φύγει ακόμα αλλά η fucidin δεν αφήνει τπτ αλλά προσοχή.

h fucidin dld les oti einai kaluterh?omws isws epeidh esy eisai agori antidra alliws..enw ta prohgoumena pou eipes ta eixe dokimasei kai kopela..

Ρε παιδια, πατε να δειτε ενα δερματολογο και αφηστε το απο στομα σε στομα. Μη δοκιμαζετε οτι να'ναι.

@Θεο-λετζεντ

Συνηθως τα φαρμακεια δεν προτεινουν κατι απο ανιδιοτελεια. Ειμαι λιγο καχυποπτος, το ξερω, αλλα συνηθως ετσι ειναι. Εδω ενα σωρο γιατροι εχουν καταντησει πλασιε των φαρμακοβιομηχανιων! :O

Το μονο που μπορω να προτεινω σε οσους εχουν ακμη ειναι ενα σαπουνι (δε θεωρειται φαρμακευτικο) του Κορρε (Thyme & Sage facial gel) που ειναι πολυ απαλο και δεν προκαλει ξηροδερμια οπως διαφορα αλλα σαπουνια. :)

Εγω αρχισα αγωγη με χαπια Α-cnotren πριν 2 βδομαδες.Το μονο που χω δει εως τωρα ειναι οι παρενεργειες οι οποιες ειναι κατι παραπανω απο αξιες αναφορας.Ελπιζω οτι θα δω βελτιωση συντομα.

Πρωτη φορα που πηγα στο δερματολογο το περασμενο μαρτη μου συνεστησε να κανουμε αντιβιωση για 2 μηνες και παραλληλα κρεμες γιατι δεν προλαβαινα το καλοκαιρι για να κανω την αγωγη.

Επαιρνα για 2 μηνες τα microvibrate και εβαζα adaferin στην αρχη στο προσωπο και μετα εν'αλλαξ υπεροξειδιο του βενζολιου.Οσο εκανα αυτα και υπηρχε καλοκαιρι ειχα μεγαλη βελτιωση.Αλλα με το φθινοπωρο εκοψα και τις αλοιφες και ξανακυλισα.

Με αυτην την αγωγη τωρα εκτος οτι το δερμα μου ειναι σα φιδοτομαρο εχω αρχισει και ποναω στο στερνο μου ειδικα οταν ειμαι ανασκελα.Καπου ακουσα οτι θα πονανε και τα γονατα μου, αληθεια?Οσον αφορα τη διαθεση μου παραμενει στο ναδιρ.Σιγουρα δεν παει πιο κατω.

Θελω αποτελεσματα και τα θελω τωρα!Απελπισιαααα.Αυτη δεν ειναι ακμη, ειναι Παρακμη

h fucidin dld les oti einai kaluterh?omws isws epeidh esy eisai agori antidra alliws..enw ta prohgoumena pou eipes ta eixe dokimasei kai kopela..

Στην πλάτη κάνει τρελή δουλειά έχουν μείνει 2-3 σπυράκια από την στιγμή που είχα άπειρα στο πρόσωπο δεν βάζω τπτ μόνο καθαρισμό με sebamed και όχι πολύ συχνά 2-3 φορές την βδομάδα.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

εχω κανει αναλογη θεραπεια με ISOTROIN για 7 μηνες ειναι δυσκολη η θεραπεια υπαρχουν πολλες παρενεργειες πονοι στα ποδια εντονο ξεφλουδισμα στο προσωπο σε σημειο να ντρεπομαι να βγω απο το σπιτι σκασμενα χειλια και ματωνει η μυτη σου η διατροφη δεν εχει σημασια δεν πρεπει να βγαινεις στον ηλιο χωρις αντηλιακη κρεμα πρεπει να κανεις υπομονη γιατι το αποτελεσμα αξιζει

παιδιά υπομονή και κάντε ότι λέει ο γιατρός!

Ερώτηση πλέον χρησιμοποιώ καλλυντικά προσώπου (σαπούνι και κρέμες από την Fresh- line) αλλά με το peeling δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη χρησιμοποιεί κανείς το ίδιο ή υπάρχει καμία πρόταση από κάποιον ή κάποια εδώ μέσα?

Κι εγω ειχα κανει την θεραπεια αυτη, το αποτελεσμα αποζημιωνει εντελως για την οποια ταλαιπωρια λογω ξηροτητας ή την ελλειψη αλκοολ(ουτε σταγονα ρε, αυτο που το πατε; :p:() και αλλα διαφορα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω κανει αναλογη θεραπεια με ISOTROIN για 7 μηνες ειναι δυσκολη η θεραπεια υπαρχουν πολλες παρενεργειες πονοι στα ποδια εντονο ξεφλουδισμα στο προσωπο σε σημειο να ντρεπομαι να βγω απο το σπιτι σκασμενα χειλια και ματωνει η μυτη σου η διατροφη δεν εχει σημασια δεν πρεπει να βγαινεις στον ηλιο χωρις αντηλιακη κρεμα πρεπει να κανεις υπομονη γιατι το αποτελεσμα αξιζει

Κι εγω ειχα κανει την θεραπεια αυτη, το αποτελεσμα αποζημιωνει εντελως για την οποια ταλαιπωρια λογω ξηροτητας ή την ελλειψη αλκοολ(ουτε σταγονα ρε, αυτο που το πατε; :p:() και αλλα διαφορα.

Και εγώ εδώ και ενα μήνα κάνω τη θεραπεία αυτή και έχω όλες τις ακόλουθες παρενέργειες οι οποίες είναι άστα να πάνε... ελπίζω όμως να αξίζουν τον κόπο. Δεν έχω δεί ακόμα όμως το παραμικρό με την ακμή :( δεν λένε να υποχωρήσουν τα σπυράκια και αυξάνονται κιόλας.:cry:

Όσο για τον ήλιο , πόση ώρα δεν πρέπει να σε δεί ο ήλιος ? Ενοώ η υπερβολική έκθεση απαγορεύεται ή η παραμικρή ? :worry:

sofi-k ? Δεν κατάλαβα τι λές για το αλκοόλ. Ούτε σταγόνα δεν κάνει να πιείς κατα τη διάρκεια της θεραπείας? Γιατι εγώ διάβασα στο χαρτί για την υπερβολική δόση αλκοόλ.:worry:

• 4 months later...

Και εγώ εδώ και ενα μήνα κάνω τη θεραπεία αυτή και έχω όλες τις ακόλουθες παρενέργειες οι οποίες είναι άστα να πάνε... ελπίζω όμως να αξίζουν τον κόπο. Δεν έχω δεί ακόμα όμως το παραμικρό με την ακμή :( δεν λένε να υποχωρήσουν τα σπυράκια και αυξάνονται κιόλας.:cry:

Όσο για τον ήλιο , πόση ώρα δεν πρέπει να σε δεί ο ήλιος ? Ενοώ η υπερβολική έκθεση απαγορεύεται ή η παραμικρή ? :worry:

sofi-k ? Δεν κατάλαβα τι λές για το αλκοόλ. Ούτε σταγόνα δεν κάνει να πιείς κατα τη διάρκεια της θεραπείας? Γιατι εγώ διάβασα στο χαρτί για την υπερβολική δόση αλκοόλ.:worry:

:D Ακμή... τέλος!!! :D

• 2 weeks later...
Παίδες, πόσο καιρό σας κράτησε το σκασμένο δέρμα και τα χείλη??? είμαι στις 10 μέρες και έχουν γυρίσει τα μυαλά μου!!!!!!!

Παίδες, πόσο καιρό σας κράτησε το σκασμένο δέρμα και τα χείλη??? είμαι στις 10 μέρες και έχουν γυρίσει τα μυαλά μου!!!!!!!

Θα σου πω για τα χειλη που ερεθιζονται και συχνα σε μενα, 4-5 μερες το πολυ εχουν κρατησει αλλα βαζω και διαφορα και το καλυτερο που εχω βρει ειναι το blistex(μπλίστεξ), φοβερο αποτελεσμα αμεσα...δεν το εχουν ολα τα φαρμακεια ομως.

http://www.bnl.fi/cederroth/blistex/blistex_hoitava.jpg

Αλλα τυχαινει να μου περναει μεσα σε 4-5 μερες αλλα μπορει να τυχει να βγω το επομενο βραδυ στο κρυο και να σκασουν παλι.

Για χερια δεν ξερω, τον αδερφο μου τον ταλαιπωρουν αρκετα και βαζει nivea.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Κάνεις και εσύ θεραπεία με χάπια κατά της ακμής, και έχεις τα συμπτώματα ή γενικά ανέφερες όταν σου σκάνε τα χείλη?