polakis Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Εδώ και λίγο καιρό η Cosmote μου ενεργοποίησε το 3G στην κάρτα μου και εμφανίστηκε το εικονίδιο στο p990 μου. Αλλά τώρα η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα! Δεν το θέλω το 3G! Μπορώ να το απενεργοποιήσω? Και αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Εδώ και λίγο καιρό η Cosmote μου ενεργοποίησε το 3G στην κάρτα μου και εμφανίστηκε το εικονίδιο στο p990 μου. Αλλά τώρα η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα! Δεν το θέλω το 3G! Μπορώ να το απενεργοποιήσω? Και αν ναι πώς? Πιν.ελέγχου > Συνδέσεις > κινητά δίκτυα > κινητά δίκτυα > Δίκτυα GSM/3G > επιλέγω,Μόνο GSM > τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Παιδιά μηπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος είτε από τις ρυθμίσεις, είτε μέσω κάποιου προγράμματος οι καταχωρήσεις του ημερολογίου να βγαίνουν στο backgroung όπως στα S60 3rd edition?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ένας εύκολος τρόπος είναι να αφήνεις την οθόνη στο ημερολόγιο και να κλειδώνει αυτόματα, γιατί δεν γυρνάει αυτόματα στην οθόνη αναμονής. Εγώ το αφήνω στο "Σήμερα" και κλειδώνει και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορώ να δω σημειώσεις, υπενθυμίσεις και εργασίες. Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Παιδιά μηπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος είτε από τις ρυθμίσεις, είτε μέσω κάποιου προγράμματος οι καταχωρήσεις του ημερολογίου να βγαίνουν στο backgroung όπως στα S60 3rd edition?????? Επίσης υπάρχει το πρόγραμμα gdesk. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2041032#post2041032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ξερει κανεις τι γινεται με την σελιδα του sealover ??? :ninja: Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Απλα ξεχαστε οτι εγραψα καν αυτο το post οι moderators να το διαγραψουν παρακαλω Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 εχει βγει κανενα νεο για firmware - update??? h piο ειναι το τευλευταιο??? ευχαριστω:) Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Μόλις πήρα το Ρ990 μεταχειρισμένο vodafone live και δεν μπορώ να βρω στο μενού το ''κουμπιά συντόμευσης'' αν και το βλέπω στο εγχειρίδιο.Μέσα λέει ότι μπορώ να βάλω το κουμπί για internet ως συντόμευση για την ηχογράφηση αλλά κουμπί για internet δεν βλέπω πουθενά.Καμία βοήθεια; Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 εχει βγει κανενα νεο για firmware - update??? h piο ειναι το τευλευταιο??? ευχαριστω:) την ίδια απορία έχω και εγώ..αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 την ίδια απορία έχω και εγώ..αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Το τελευταίο είναι το r6e28 (organizer). Δεν θα βγει άλλο. @seralex1980: Στο δικό μου (όχι vl): Από πίνακα ελέγχου επιλέγεις το hardware buttons. Εκεί μπόρεις να κάνεις την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 P990i+WLAN="ημερομηνία λήξης"? προσπαθώ σήμερα να συνδεθώ από το κινητό με wifi στο internet (χρησιμοποιώντας το δίκτυο στο σπίτι μου, που παλιότερα έμπαινε κανονικά) και με το που πάω να ανοίξω σελίδα βγάζει μήνυμα για τον απομακρυσμένο διακομιστή μπλαμπλαμπλα.. Επειδή έχω ακούσει και άλλα παιδιά να αναφέρουν πρόβλημα με το wifi με τον καιρό, ισχύει τελικά κάτι τέτοιο ή να ψάξω αλλού την αιτία του προβλήματος? false alarm, restart στο router και τελικά συνδέθηκε.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Για να βγάλω το vogafone live παιδιά μόνό 9volto ή μπορώ και μόνος μου μέσα από κάποιο site; Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Για να βγάλω το vogafone live παιδιά μόνό 9volto ή μπορώ και μόνος μου μέσα από κάποιο site; Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, όπως το κανα και εγώ με το kulankendi client (αν θυμάμαι καλά το όνομα) αγοράζεις 1 credit (πολύ φτηνά) και κάνεις τη διαδικασία on line..θα χρειαστείς βέβαια πιστωτική..!! πάντως γίνεται!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Το vodafon live μπορείς να ο αφαιρέσεις και δωρεάν! Δές εδώ. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Ευχαριστώ και τους δύο... Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Αν το κάνω αυτό(debrand) μετά μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση του vodafone live που είναι τώρα με κάποιο backup ή update; Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 παιδια μιας κ το π990ι εχει λειτουργικο 9,1 συμβιαν μπορει να παρει εφαρμογες απο αλλα 9,1 συμβιαν οπως νοκια ν 73?μη βαρατε αν οχι...απλα ειδα την ομοιοτητα και ρωταω να μαθω Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δυστυχώς όχι, είναι διαφορετικό το περιβάλλον εργασίας (Uiq το P990i και Series60 το Ν73) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Εδω και μερικες μερες εχω προβλημα με το ακουστικο του κινητου! Τριζει τοσο εκνευριστηκα που δεν ακουω καθαρα αυτον που μιλαω! Τι μπορει να εχει; υπαρχει τροπος να το φτιαξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 den μπορω με τιποτα να συνδετηω με το wifi modem router που εχω σπιτνι.το laptop συνδεεται κανονικα αλλα το p990i με την καμια.αφου βρει το δικτυο μου και εννοειται αφου το εχω περασει σε λογαριασμο συδεσης οπως ζηταει,οταν το βρει μετα την ανιχνευση και οταν πατησω ''συνδεση'' μου βγαινει το μηνυμα ''αδυνατη η συνδεση''.μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zucero Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 den μπορω με τιποτα να συνδετηω με το wifi modem router που εχω σπιτνι.το laptop συνδεεται κανονικα αλλα το p990i με την καμια.αφου βρει το δικτυο μου και εννοειται αφου το εχω περασει σε λογαριασμο συδεσης οπως ζηταει,οταν το βρει μετα την ανιχνευση και οταν πατησω ''συνδεση'' μου βγαινει το μηνυμα ''αδυνατη η συνδεση''.μπορει καποιος να βοηθησει? Σε ομάδα συνδεσης (internet) τον έχεις περασει σαν πρώτο λογαριασμό;Οι προτεραιότητα που δινουμε είναι πρώτα οι λογαριασμοί wifi και κατόπιν οι λογαριασμοί του τηλεφωνικού μας δικτύου,σε μένα πχ.είναι 1)router εργασίας 2)router σπιτιού 3)GPRS wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ναι το κανα αλλα και παλι δεν μπορω να συνδεθω Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ενταξει τα καταφερα.επρεπε να αλλαξω καποιες ρυθμισεις τις συνδεσης. ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα σου Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Εδω και μερικες μερες εχω προβλημα με το ακουστικο του κινητου! Τριζει τοσο εκνευριστηκα που δεν ακουω καθαρα αυτον που μιλαω! Τι μπορει να εχει; υπαρχει τροπος να το φτιαξω; μου το ειχε κανει στο P910 και το αλλαξα(δεν ειναι ακριβο) αλλα φανταζομαι θα εισαι μεσα στην εγγύηση Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts