Jump to content

P990i: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά διαθέτω ένα P990i με customised sw απο ΤΙΜ και σήμερα του έκανα αναβάθμιση. Δυστυχως όμως δε πέρασε τη τελευταία έκδοση και έτσι ακόμα τίποτα με τα Ελληνικά. Γνωρίζετε πόσο καθυστερούν οι customised εκδόσεις να βγουν στον server της SE?

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σας !!

σήμερα πήρα το p990 i !!!

μπορεί κάποιοσ να μου στήλει κανένα ''καλό αρχείο'' applications klp klp

διάφασα κάτι απο αυτό το πόστ .. αλλά είναι λίγο μεγάλο.... πρέπει να κάνω update το firmware ?

υπάρχει κάποιος καλοθελητής να με βοηθήσει με το κινητάκι μέχρι να καταλάβω μερικά πραγματάκια...

είχα το p800 , p910 i και τώρα το p990i οπότε κατέχω...

αν θέλει κάποιος να βοηθήσει ,,,, ας μου στήλει ένα Pm !

ευχαριστώ !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

DIMKA

Ναι, υπήρχε αυτή η δυνατότητα(όχι απο την SE). Μπορούσες στο εικονικό πληκτρολόγιο να έχεις κάτω δεξιά δύο κουμπάκια απο τα οποία να κάνεις άμεσα εναλλαγή απο την μια γλώσσα στην άλλη!

Γιώργο, συγγνώμη αλλά ξέχασα να διευκρινίσω ότι εννοώ το qwerty πληκτρολόγιο που είχε το p910 στην πίσω μεριά του καπακιού. Εκεί μπορούσες να περάσεις από ελληνικά σε αγγλικά με εύκολο τρόπο ή ίσχυε ότι ισχύει και τώρα με το p990; (αν επιλέξεις γλώσσα τα ελληνικά τότε το πληκτρολόγιο παραμένει ελληνικό)

[sIGPIC][/sIGPIC]

prin kana 10 lepto blepontas to kinito mou na fonazei sinexomena (oti exei erthei new mail) kai blepw oti kolaei :$$$$ (enoo oti i ofoni kanei ananeosi ) klinei anoigei se grigora xronika diastima ) exei kaneis to idio problima?

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Όχι. Απο το πρωί έχω λάβει διάφορα mails (το ένα μάλιστα είχε και φωτογραφίες και ήταν 10MB) και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά φαντάζομαι πως έχεις την τελευταία αναβάθμιση; Μήπως ήταν τυχαίο γεγονός. Το έκλεισες και το ξανα-άνοιξες; Εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

nai to eklisa to anoi3a kai 3ana to idio (kai molis tora ekana 3ana anaba8misei ) mpas kai kati dn pige kala (alla sinexizei i idia xazomara na kolaei to tremopegma otan fortonei ta mail ) tremopezei i o8oni :'(( malon 8a paei se sonyericsson katastima mpas kai dw kamia diafora (kai an sinexisei ta idia ) pisteuo na me kalipti i eggiisi ) oute ptoseis oute gratsounies mono to xroma 3ebapse apo to psilonikel sta de3ia :'((

kai as stiloume kana mail stin mama sony gia to eswteriko pliktrologio (epidi san proti glosa grafi elinika ) mpas kai stin epomeni anaba8misei to kanei me epilogi (egw estila :P) kai elpizw mpas kai to skeftoune :$

kai isakoustoun i proseuxes mou

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Γιώργο, συγγνώμη αλλά ξέχασα να διευκρινίσω ότι εννοώ το qwerty πληκτρολόγιο που είχε το p910 στην πίσω μεριά του καπακιού. Εκεί μπορούσες να περάσεις από ελληνικά σε αγγλικά με εύκολο τρόπο ή ίσχυε ότι ισχύει και τώρα με το p990; (αν επιλέξεις γλώσσα τα ελληνικά τότε το πληκτρολόγιο παραμένει ελληνικό)

Δυστυχώς έτσι ήταν και στο Ρ910. Δεν μπορούσες να περάσεις άμεσα στα αγγλικά.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Ρε παιδια εγω κανω Back up και Restore (στις επαφες και το ημερολογιο) με το τηλεφωνο χωρις το προγραμμα του υπολογιστη....:confused:

Το ιδιο δεν ειναι?:blink:

Παρατηρησε κανενας οτι χαμηλωσε η ενταση του MP3 player...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαίνεται ότι η ένταση παρέμεινε η ίδια! Δοκίμασε κάποιο άλλο αρχείο mp3, μπορεί να φταίει η κωδικοποίηση του...

Η ένταση στα πολυμέσα και στο ξυπνητήρι -ειδικά στο ξυπνητήρι- είναι απογοητευτική

Όντως εκεί υπήρξε αλλαγή. Πάντως όσες φορές το χρησιμοποίησα, ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο έντασης, μου φάνηκε πολύ δυνατό!

Δέχονται πιέσεις από παντού και διορθώνουν ένα-ένα ή μπορεί να είναι κάποιο είδος πολιτικής που όμως δε μπορώ να το καταλάβω.

Σε μια ερώτησή μου προς τη SE για το θέμα της ελληνικής γλώσσας για τον σαρωτή επαγγελματικών καρτών, ιδού ανταπόκριση:

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Sony Ericsson μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο Sony Ericsson P990i κινητό τηλέφωνο υποστηρίζονται οι παρακάτω γλώσσες στον σαρωτή επαγγελματικών καρτών: Αγγλικά, Κινέζικα, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Σουηδικά.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Θεοδώρου

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Sony Ericsson

den mporo na kano sugxronismo gmt !!:) sundeo to kalodio ta kano ola kanonika alla den kanei sugxronismo !! mou vriskei to thl san mass storage usb device !! kamia idea?

den mporo na kano sugxronismo gmt !!:) sundeo to kalodio ta kano ola kanonika alla den kanei sugxronismo !! mou vriskei to thl san mass storage usb device !! kamia idea?

όταν το συνδέεις σου βγάζει ένα εικονίδιο usb.πάτα πάνω του κ διάλεξε "λειτουργία τηλεφώνου"

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

ennoeis to eikonidio pou vgazei sto thlefono ? otan patao pano mou leei oti h memory stick xrhsimopoihtai apo allah suskeuh kai den mporei na xrhsimopoihthei apo to thl tora!!

ennoeis to eikonidio pou vgazei sto thlefono ? otan patao pano mou leei oti h memory stick xrhsimopoihtai apo allah suskeuh kai den mporei na xrhsimopoihthei apo to thl tora!!

Αν κατάλαβα καλά το τηλέφωνο βρίσκεται σε κατάσταση μεταφοράς αρχείων.Επέλεξε λοιπόν: Περισσότερα>συνδέσεις>usb>λειτουργία τηλεφώνου >τέλος.Σύνδεσέ το στο καλώδιο και θα πρέπει να λειτουργήσει ο συγχρονισμός.

Οταν ανοιξα το τηλεφωνο για πρωτη φορα αλλα και μετα την αναβαθμηση βγηκε ενα μηνυμα στην οθονη που ελεγε να στειλει μηνυμα για ενεργοποιηση ρυθμισεων MMS & INTERNET.Εγω και τις δυο φορες πατισα οχι...!

Αυτο ειναι για ενεργοποιηση των MMS....?:blink:

ΔΛΔ καθε φορα που κανω αναβαθμηση θα πληρωνω για ενεργοποιηση:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν ανοιξα το τηλεφωνο για πρωτη φορα αλλα και μετα την αναβαθμηση βγηκε ενα μηνυμα στην οθονη που ελεγε να στειλει μηνυμα για ενεργοποιηση ρυθμισεων MMS & INTERNET.Εγω και τις δυο φορες πατισα οχι...!

Αυτο ειναι για ενεργοποιηση των MMS....?:blink:

ΔΛΔ καθε φορα που κανω αναβαθμηση θα πληρωνω για ενεργοποιηση:confused:

Δεν νομίζω οτι χρεώνεσαι,αλλά αν πάτησες όχι,τις ρυθμίσεις τις κατεβάζεις απο το site της se μπαίνοντας στην υποστήριξη τηλεφώνου,διαμόρφωση τηλεφώνου και συμπληρώνεις την φόρμα Ελλάδα-δίκτυό σου-τηλέφωνο χωρίς καμμία χρέωση.

anavatmish kaneis mono sou ? h prepei na to pas se SE ? an to pas se sony ericsson se xreonoun? mesa sthn egguhsh einai to kinito !!

Μπορείς να την κάνεις μόνος την αναβάθμιση. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Τελικά το βρήκα το im+ :D

Έχω μια απορία για το opera mini. Δε μπορώ να βρω πουθενά στο μενού του για κωδικοποίηση χαρακτήρων στα ελληνικά. Δε μου αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Καμμία λύση;