sakaflias Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Φιλοι μου στελνω "1" στο 1256 και μου απαντανε οτι εχω Υπολοιπο Χρονο ομιλιας προς cosmote 1407:53 και προς αλλα 90:39........τι σημαινουν αυτα ..δεν τα καταλαβαινω!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Η Cosmote είναι ένα Ελληνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Θυγατρική του ΟΤΕ και της DT , Μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου μπορείς να μιλήσεις ακόμα 1407 λεπτά ομιλίας και προς όλα τα άλλα δίκτυα μπορείς να μιλήσεις 90 λεπτά και κάμποσα δευτερόλεπτα. Τα άλλα δίκτυα τηλεφωνίας είναι : Vodafone , WIND , Q-Tel και σταθερά δίκτυα HOL ΟΤΕ , Forthnet. wind , Cyta , κ.τ.λ . Ισχύει μόνο για αριθμούς που ξεκινάνε από 2 ή 6 Οι υπόλοιποι αριθμοί δεν περιλαμβάνονται στο πάγιο σου . Αν υπερβείς αυτά τα όρια θα πληρώσεις περισσότερο από ότι λέει το συμβόλαιο σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts